o gnar οταν πρωτοβγηκε
τώρα στο δευτερεύων ρόλο του azir και του gnar γράφει marksman
όταν λέω adc εννοώ marksman
sorry for the confusion bruh
Posted 05 November 2014 - 21:31
o gnar οταν πρωτοβγηκε
τώρα στο δευτερεύων ρόλο του azir και του gnar γράφει marksman
όταν λέω adc εννοώ marksman
sorry for the confusion bruh
Posted 05 November 2014 - 22:35
Από που και ως που adc ο Azir?xD
Anyway την περασμένη εβδομάδα, μετά από πολύ κόπο και μεταμεσονύκτιες καταστάσεις εθισμού στον αγώνα, κατάφερα να φτάσω Gold V πριν το deadline της 11/11/14.
Η βελτίωση στο skill μου ήταν ξεκάθαρη και ξεπέρασε ακόμα και θέματα με troll teams που σαφώς και υπήρχαν (βέβαια όταν έχασα το πρώτο series δεν είχα τόσο κακές ομάδες, οπότε αναγνωρίζω πώς έκανα λάθη), αλλά το χαρακτηριστικό είναι πως μου δώθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψω πόσο καταπληκτικός και σημαντικός ρόλος είναι το support. Μα, πόσο υπέροχος μπορεί να είναι ο Taric? Από παλιότερα που τον έπαιζα όταν αναγκαζόμουν να πάω support κι ας μην ήξερα το ρόλο για κάποιο λόγο μου χάριζε μακράν το μεγαλύτερο ποσοστό νικών από ήττες αλλά το θεωρούσα εντελώς τυχαίο, και ήταν εν μέρει. Όταν όμως άρχισα να τον παίζω πιο συστηματικά και σοβαρά από ένα σημείο και μετά ένιωθα ανίκητος. Ο Taric αν αντέξει στο δύσκολο early, στο late game απλά ελέγχει τα πάντα, και είναι η πιο εμπνευστική και fabulous παρουσία που υπήρξε ποτέ.
Gems are truly outrageous. They are truly, truly, truly... outrageous.
Posted 05 November 2014 - 22:51
Χαίρομαι που δίνεται λίγη αγάπη προς τον Taric, και εγώ παίζει να μην έχω χάσει παιχνίδι μαζί του αν και δε πολυπαίζω, so there's that.
Ντάξει ρε φίλε το τι πίπα μπορεί να λέει η Riot δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας, πότε είδες ας πούμε Support Ashe/Gankplank ή τον Kennen adc;
Posted 05 November 2014 - 23:41
Αντίθετα το breaking the meta μπορεί να γίνει πολύ αποτελεσματικό από καλούς παίκτες στο jungle. Έτσι κι αλλιώς το jungle δεν επιβάλλει κάποιο διαφορετικό από τον primary τρόπο να χτίσεις έναν champion. Έχω πετύχει σε ranked καλό fizz, twitch και εξαιρετική vayne jungler. Επίσης έχω δει tanky hybrid alistar με αρκετό ad που δεν ήταν κακός, μάλιστα ήταν το carry της ομάδας. Τον Kennen btw τον έχω δει adc και δεν ηταν κακος, αλλά όχι σε ranked.
Posted 06 November 2014 - 00:01
Αντίθετα το breaking the meta μπορεί να γίνει πολύ αποτελεσματικό από καλούς παίκτες στο jungle. Έτσι κι αλλιώς το jungle δεν επιβάλλει κάποιο διαφορετικό από τον primary τρόπο να χτίσεις έναν champion. Έχω πετύχει σε ranked καλό fizz, twitch και εξαιρετική vayne jungler. Επίσης έχω δει tanky hybrid alistar με αρκετό ad που δεν ήταν κακός, μάλιστα ήταν το carry της ομάδας. Τον Kennen btw τον έχω δει adc και δεν ηταν κακος, αλλά όχι σε ranked.
Και εγω εχω πετυχει στην ομαδα μου premade bot lux-nidalee και διελυσαν lucian-blitz αλλα η lux ηταν diamond και επαιζε smurf account και τους εκανε πλακα.
ΥΓ. Εγω το παρατησα να παω gold αυτη τη σεζον γιατι ξαναπεσα s5.Βαρεθηκα να χανω ματς με 5+ kda απο καθυστερημενους,trollers και afks.
Edited by luffy1908, 06 November 2014 - 00:07.
Posted 06 November 2014 - 14:38
Εγώ προσπαθώ απεγνωσμένα να φτάσω Diamond αλλά είμαι στα μισά του Plat 3 και έχω 5 μέρες μόνο goodbye ωραίο border
Posted 06 November 2014 - 14:47
Θαλασί borderάκι για ένα χρόνο τώρα αγάπη μου.^^
Posted 06 November 2014 - 14:56
Δε χαλιέμαι και έτσι, σε 2 σαιζόν θα με βλέπεις στο LCS μωράκι μου <3
Posted 06 November 2014 - 15:40
Εγώ προσπαθώ απεγνωσμένα να φτάσω Diamond αλλά είμαι στα μισά του Plat 3 και έχω 5 μέρες μόνο goodbye ωραίο border
Και εγώ έλεγα μήπως αλλά βαριέμαι υπερβολικά να παίξω.. Αλλά οκ η γκίνια πέρυσι που έφτασα plat 1 87 πόντους 1 μέρα πριν και δε πρόλαβα (λόγω βαρεμάρας πάλι) δε συνέβη φέτος... Plat 3 αράζω και εγώ και περιμένω να τελειώσει η σαιζόν.
Posted 06 November 2014 - 21:13
έχανα τις ελπίδες μου σιγά-σιγά αλλά μετά από 10 promo I made it to gold
...not even close to challenger but oki
Posted 06 November 2014 - 21:20
Congrats για όσους ανεβαίνουν σιγά αλλά σταθερά, άντε και την επόμενη πάμε για πλατίνα και πάνω
Posted 07 November 2014 - 01:32
Ασχετο το hexakill σε twisted treeline και το ultra rapid fire σε summoners rift πρεπει να τα κανουν μονιμα modes.Ειναι 100 φορες πιο διασκεδαστικα απο dominion και aram
Posted 10 November 2014 - 14:59
reksai s a freaking ugly mofo ... xD και τόσο γρήγορο reveal αμέσως μετα την kalista
Edited by macalex, 26 November 2014 - 13:46.
Posted 18 December 2014 - 18:17
I'll just drop this here, μη όντας 100% σίγουρος για το αν είναι όντως scam, μήπως ξέρει κανείς;
http://christmas.riotpromotions.com/Qn2Yqn
Edited by Kamui, 18 December 2014 - 20:51.