Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2731 MoveGasm

MoveGasm

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 14 June 2014 - 19:44

Στα Very low γραφικά μου φτάνει και 170-140 μειώστε τα όλα... και κάντε uncapped τα fps από τα settings. Και εγώ έτσι ήμουν μέχρι που δοκίμασα αυτό...!

Προτιμώ να παίζω με χαμηλά γραφικά και χωρίς lagg παρά το αντίθετο!

Εκτός και αν το έχετε κάνει ήδη και λέω τα ίδια με κάποιον άλλο.

#2732 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 14 June 2014 - 20:02

Στα Very low γραφικά μου φτάνει και 170-140 μειώστε τα όλα... και κάντε uncapped τα fps από τα settings. Και εγώ έτσι ήμουν μέχρι που δοκίμασα αυτό...!

Προτιμώ να παίζω με χαμηλά γραφικά και χωρίς lagg παρά το αντίθετο!

Εκτός και αν το έχετε κάνει ήδη και λέω τα ίδια με κάποιον άλλο.

Να ξέρεις ότι τα γραφικά δεν έχουν σχέση με το lag.Γιατί να παίζεις στα 140 fps με low και όχι στα 60 και high?Δεν χρειάζεσαι παραπάνω από 60.Οπως είχα πει είναι κακό το να έχεις παραπάνω.

Posted Image

#2733 MoveGasm

MoveGasm

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 14 June 2014 - 20:05

Στα 15 fps φυσικά και έχεις lagg... από 30 και πάνω αρχίζεις και το νιώθεις καλά! Όσων αφορά αυτό με το πολύ ψηλά (πάνω από 60) ναι όντως άσκοπο αλλά γιατί είναι κακό;

#2734 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 14 June 2014 - 20:59

Να ξέρεις ότι τα γραφικά δεν έχουν σχέση με το lag.Γιατί να παίζεις στα 140 fps με low και όχι στα 60 και high?Δεν χρειάζεσαι παραπάνω από 60.Οπως είχα πει είναι κακό το να έχεις παραπάνω.

Αυτό εδώ κρατήστε! Τα FPS δεν έχουν καμία σχέση με το lag. Το ένα είναι θέμα pc το άλλο θέμα σύνδεσης με το server ή το διακομιστή.

Το 60 fps είναι το καλύτερο και το ιδανικό που χρειάζεστε. Το πόσα μπορείς να έχεις είναι ίσως ενδεικτικό της ισχύς του υπολογιστή/κάρτας γραφικών.

Γενικά θες fps πολλαπλάσια του 30. όταν δε συμβαίνει αυτό τότε βλέπεις προβλήματα. Φυσικά λίγα fps δεν είναι θέμα αλλά αν έχεις 45, ας πούμε δεν είναι και τόσο καλό. Ίσως καλύτερα να έχεις 30.

Edited by Zentsugi, 14 June 2014 - 21:00.

#2735 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 15 June 2014 - 04:28

Καλά σήμερα δοκίμασα κανονικό παιχνίδι για πρώτη φορά, καθώς λόγω αποχής και χάλια fps έπαιζα με bots για λίγο απλώς για να χαλαρώνω. Περιττό να σας πω ότι σε normal τα fps πατώνουν. Σε φάση 5-10 σε teamgihts. Αρχίζω να προβληματίζομαι μήπως όντως κάτι παίζει και με το laptop καθαρά.  

Το αστείο είναι ότι έπαιξα πολύ καλύτερα από ότι παίζω συνήθως και μου βγαίναν κάτι κουλά kills χωρίς να το θέλω κιόλας. Πήγαινα για έναν και σκότωνα και δεύτερο μαζί χωρίς να το θέλω, ήθελα να σκοτώσω κάποιον και σκότωνα κάποιον άλλο, triple kill από το πουθενά και διάφορα τέτοια. Είχε πλάκα. :P

Με yasuo πάντως και με τα δικά μου αντανακλαστικά ψιλοαχρηστεύεται το windwall με τόσο χαμηλά fps.

Edited by Gilmaru, 15 June 2014 - 04:31.

#2736 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 posts
  • LocationChania

Posted 15 June 2014 - 23:00

Καλά σήμερα δοκίμασα κανονικό παιχνίδι για πρώτη φορά, καθώς λόγω αποχής και χάλια fps έπαιζα με bots για λίγο απλώς για να χαλαρώνω. Περιττό να σας πω ότι σε normal τα fps πατώνουν. Σε φάση 5-10 σε teamgihts. Αρχίζω να προβληματίζομαι μήπως όντως κάτι παίζει και με το laptop καθαρά.  

Το αστείο είναι ότι έπαιξα πολύ καλύτερα από ότι παίζω συνήθως και μου βγαίναν κάτι κουλά kills χωρίς να το θέλω κιόλας. Πήγαινα για έναν και σκότωνα και δεύτερο μαζί χωρίς να το θέλω, ήθελα να σκοτώσω κάποιον και σκότωνα κάποιον άλλο, triple kill από το πουθενά και διάφορα τέτοια. Είχε πλάκα. :P

Με yasuo πάντως και με τα δικά μου αντανακλαστικά ψιλοαχρηστεύεται το windwall με τόσο χαμηλά fps.

που να δεις Zed με χαμηλα fps... εκει θα rage-αρεις την ζωη σου!! ο zed οταν έχεις χαμηλά fps ειναι απλα ενα δυνατό minion...

#2737 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 19 June 2014 - 04:39

Τελικά όντως έφταιγε το laptop μου. Το άνοιξα σήμερα και καθάρισα όσο καλύτερα μπορούσα το ανεμιστηράκι και είδα μεγάλη διαφορά! :joyful: Ελπίζω να κρατήσει. 

Edited by Gilmaru, 19 June 2014 - 04:47.

#2738 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 19 June 2014 - 12:13

http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-410-notes

Ντάξει το 4.10 μόλις κατέστρεψε τα όνειρα μου να φτάσω LCS με ADC main, nerf σε twitch, lucian, Thirster και BotrK. Τι θα κάνουμε σαν Riot, τα ADC είναι γενικά αδύναμα και τα κουβαλάνε περισσότερο τα bruisers? Ε ας τα νερφάρουμε λίγο ακόμα ντροπή είναι.  Αυτό το πράγμα που είχαν πλέον αφήσει 2 viable ADC και τα σκότωσαν και αυτά εμένα με ξεπερνάει. Twitch base damage στο 49 ρε αθεόφοβοι; Πως θα last χιττάρει under tower όταν του σκοτώσατε και τη passive;

#2739 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 19 June 2014 - 14:12

"We did that to separate the skilled players from the good players" -Riot

#2740 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 22 June 2014 - 21:46

Youtube Video
:lol:

#2741 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 22 June 2014 - 23:08

Boxbox το καλύτερο top NA και αρκετά απολαυστικό το stream του

Edited by demonicMC, 22 June 2014 - 23:09.

#2742 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 23 June 2014 - 09:51

Ειναι τελειως γελοιο το matchmaking.Πριν λιγο καιρο ειχα κανει σε καμια 15ρια αγωνες καμια 12ρια ηττες,μετα εκανα καμια 10ρια νικες σερι και τωρα ειμαι στις 3 σερι ηττες.Απο αυτα τα 30ματς ζητημα 5-6 να ηταν αμφιροππα.Τα υπολοιπα ειχαν καποιον-καποιους που φινταραν γαματα.

#2743 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 27 June 2014 - 21:27

Youtube Video

EPIC  :slash:

Posted Image

#2744 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 28 June 2014 - 16:28

Ντάξει πλάκα έχει το ελληνικό event, στημένο το match Rito vs Greek Community μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι μπορεί κάποιος να είναι τόσο κακός αλλά έτσι και αλλιώς φαινόταν ότι θα είναι for fun

#2745 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 06 July 2014 - 16:11

Ντάξει πλάκα έχει το ελληνικό event, στημένο το match Rito vs Greek Community μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι μπορεί κάποιος να είναι τόσο κακός αλλά έτσι και αλλιώς φαινόταν ότι θα είναι for fun

Το 80% των παιχτών ανήκουν σε silver και κάτω.

Edited by Zentsugi, 06 July 2014 - 16:11.