Δεν είπα το αντίθετο...γι αυτό και προτείνω στον kamui να το βγάλει αν είναι επιλεγμένο άλλωστε.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Posted 07 June 2014 - 17:19

Posted 09 June 2014 - 17:38
στίχοι βγαλμένοι απο την ζωή!!!!!
Posted 12 June 2014 - 02:46
Aπο silver2 με 20+ wins εχω πεσει silver5 με -10wins.Ηθελα να ηξερα πως στον πουτσο κανει το matchmaking η riot ολο noobs και afks.
Posted 12 June 2014 - 03:25
Τελευταία αντιμετωπίζω και μια ενοχλητική πτώση στα fps που κάνει το παιχνίδι λιγάκι ανυπόφορο. Φαντάζομαι πώς ίσως φταίει η ζέστη που κάνει τον υπολογιστή μου να υπερθερμαίνεται (θυμάμαι ότι το χειμώνα έτρεχε άψογα, ενώ όταν ξεκίνησα το καλοκαίρι αντιμετώπιζα διάφορα θέματα, αν και δε θυμάμαι την αναλογία των fps), αλλά ξέρετε τι άλλο μπορεί να φταίει και αν μπορεί να διορθωθεί;
Κι εγώ το ίδιο και πολύ έντονα. Είχα να δοκιμάσω να παίξω δύο μήνες και πριν δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα. Ενδεχομένως να είναι το τελευταίο patch, έχω ακούσει κι άλλους να διαμαρτύρονται στα forums του lol. Κάθε μερικά patch όλο και κάτι τέτοιο συμβαίνει. Αν τύχει και βρεις λύση πες το και σε μένα.
p.s. μήπως τυχόν έχεις και AMD κάρτα γραφικών;
Edited by Gilmaru, 12 June 2014 - 03:39.
Posted 12 June 2014 - 04:14
Κι εγώ το ίδιο και πολύ έντονα. Είχα να δοκιμάσω να παίξω δύο μήνες και πριν δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα. Ενδεχομένως να είναι το τελευταίο patch, έχω ακούσει κι άλλους να διαμαρτύρονται στα forums του lol. Κάθε μερικά patch όλο και κάτι τέτοιο συμβαίνει. Αν τύχει και βρεις λύση πες το και σε μένα.
p.s. μήπως τυχόν έχεις και AMD κάρτα γραφικών;
NVIDIA έχω. Δε ξέρω πολλά από τέτοια αλλά ακολούθησα τη συμβουλή να απενεργοποιήσω την vertical sync ρύθμιση. Επίσης έριξα λίγο το quality των backgrounds. Το αποτέλεσμα ήταν να ανέβουν πράγματι τα fps μου αν και όλο αυτό συνέπεσε σε περίοδο όπου αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα με το internet μου, οπότε τα fps μια έπεφταν ραγδαία και μετά ανέβαιναν λίγο πάνω από το συνηθισμένο. Κάποιες φορές βλέπω και κάτι τρελές αυξήσεις στο ping μου αν και γι' αυτό μπορεί να ευθύνεται απλά η σύνδεση. Γενικά μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει άκρη, και νιώθω πώς έχω πάνω από ένα μήνα να παίξω σαν άνθρωπος. Σήμερα που έπαιζα τα πάντα έτρεχαν οκ όσο ήμουν out of combat, αλλά όταν έμπαινα σε combat, ιδίως σε team fights, η κατάσταση ήταν μάλλον unplayable. Η πλάκα είναι ότι μου ήρθε και όρεξη για ranked και έχω χάσει ένα σωρό παιχνίδια εξαιτίας αυτού του αίσχους.
Posted 12 June 2014 - 11:06
Η γενική ιδέα είναι ότι ο μέσος όρος του MMR των 2 ομάδων είναι ίδιος.
Posted 12 June 2014 - 21:01
Η γενική ιδέα είναι ότι ο μέσος όρος του MMR των 2 ομάδων είναι ίδιος.
Για τον πουτσο ειναι η ιδεα.Προχθες ημουν silver4 και με βαζει τελευταιο pick με adc bronze 2 first pick και δευτερο pick παλι bronze για mid.
Posted 12 June 2014 - 21:10
Το pick είναι πλέον random
Posted 13 June 2014 - 11:04
Για τον πουτσο ειναι η ιδεα.Προχθες ημουν silver4 και με βαζει τελευταιο pick με adc bronze 2 first pick και δευτερο pick παλι bronze για mid.
Όπως έχουν πει πιο πάνω πλέον το Pick order είναι τυχαίο.
Επιπλέον αν παίζεις με bronze τότε σε αυτά τα επίπεδα κυμαίνεται το επίπεδό σου.
Posted 13 June 2014 - 13:21
ειναι και πόση ώρα είσαι σε Q. αμα κάτσεις πολύ ώρα στο Q η ριτο ανοίγει τα requirements για το matchmaking σου. οποτε μπορει να είσαι Gold και να σου κάτσουν απο silvers μεχρι και platinums. επίσεις, επειδή το boosting εχει γίνει thing τωρα πια, δεν ειναι παράξενο να δεις μπουσταρισμένα διαμαντάκια με υπερβολικά χαμηλό mmr σε gold Q. γενικά το matchmaking ειναι για τον πέοντα. η ριτο το έχει ξεφτιλίσει τωρα τελευταία
Posted 13 June 2014 - 14:35
Όπως έχουν πει πιο πάνω πλέον το Pick order είναι τυχαίο.
Επιπλέον αν παίζεις με bronze τότε σε αυτά τα επίπεδα κυμαίνεται το επίπεδό σου.
Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται να ειμαστε 4 silver και να μας εχει first pick bronze5 χωρις να ειναι premade με καποιον;Το ειδα και αυτο σημερα
Posted 13 June 2014 - 14:39
Αυτη η season ειναι για κλαματα απλα. Δεν θα σχολιασω καθολου το ποσο τραγικο ειναι το game αυτην τι στιγμη και το πως η Riot εχει γαμισει το 80% των champs του παιχνιδιου με αποτελεσμα ενα πολυ βαρετο μετα. Η αλλαγη που καναν να ανεβαινεις στα Bronze 1/Silver 1/Gold 1 έτσι ειναι ΓΕΛΟΙΑ. Παιζω games μεταχυ Plat 2 και Plat 1 και ο ο κοσμος δεν εχει ΙΔΕΑ. Μιλαμε για τραγικα πραγματα junglers να μιν σου δινουν bugg, να βγαζουν TF πρωτο item σε Udyr,Vi,Lee, ΑDCs να χανουν creeps απο εδω και απο εκει και να εχουν 120-130 στα 20 λεπτα και να νομιζουν οτι ειναι και καλη... Σοβαρα τα Πλατ 1games που παιζω αυτην θα στιγμη ειναι το Gold 3 της προιγουμενης season.... Ο East ειναι για κλαματα απλα. Δεν μπορω να φανταστω τι γινετε στα χαμιλοτερα leagues.
Luffy: To pick order einai RANDOM. RANDOM
Edited by Cloudy-Sky, 13 June 2014 - 14:40.
Posted 13 June 2014 - 15:24
Φίλε Luffy όπως είπαν τα παιδιά, το pick order είναι εντελώς θέμα τύχης.
Πολύ κακή επιλογή κατά την γνωμή μου που αδικεί πολύ τις ώρες επένδυσης σε αυτό το παιχνίδι. Γιατί δεν είναι μόνο το πολύ κακό επίπεδο τους, αλλά και το ότι με το που μπεις βλέπεις 3 να γράφουν top ενώ εσύ λες hi... Θεωρώ πως έχεις το δικαιώμα να ζητάς από αυτόν που απαιτεί την θέση του να παίζει και καλά.
Άκυρο αλλά τελευταία έχω πετύχει κάποιους να παίζουν με accounts φίλως/αδερφών και μόνο να feedαρουν, δεν ξέρω αν πρέπει να γελάω ή να κλαίω σε τέτοιες περιπτώσεις. Ευτυχώς που παίζει και η μουσική από πίσω.
Πάντως αγορίνα έχουν δίκιο όταν λένε πως συνήθως βρίσκεσαι στο league που ανήκεις με βάση την επιδοσή σου. Έχεις δίκιο να διαμαρτύρεσαι για εκείνους που μπορεί να είναι τόσο χειρότεροι από εσένα αλλά σκέψου πως όταν πας στα μεγαλύτερα επίπεδα θα έχεις τον Cloudy, τον Zentsugi, και τον όποιον Cloudy/Zetsugi να σε κατακρίνει που έχασες 5 creeps και δεν έκανες επιτυχημένο gank εκεί που έπρεπε. Δηλαδή μην νομίζεις πως τα προβλήματα υπάρχουν μόνο στα κατώτερα leagues αλλά παντού, απλώς στα υψηλότερα οι απαιτήσεις κρίνονται στην λεπτομέρεια και για ψίλου πήδημα, και εσύ μπορεί απλώς να μην ανταποκρίνεσαι.
Edited by TheGunsmasha, 13 June 2014 - 15:26.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 13 June 2014 - 15:31
Δεν εχω παραισθησεις οτι ειμαι για gold h platinum.Το επιπεδο μου ειναι για silver 2-silver3 και εμεινα εκει για πολλα παιχνιδια εχοντας 20+wins.Την διαφορα την καταλαβαινω γιατι τωρα που με βαζει να παιζω με μερικους bronze1-bronze2 τους κανω πλακα.Αλλα τον τελευταιο καιρο μου βγαζει οτι να ναι στο matchmaking.Σε καποια φαση moy ετυχε σε 20 παιχνιδια στα μισα να εχω afk και σε αλλα 3-4 troll.Πριν 2-3 μερες επαιξα 6-7 παιχνιδια και στα 5 ειχα afk.Οποτε απο 20+wins εχω πεσει στις -10wins.
Οσον αφορα το matchmaking αμα σου βαζει silver με bronze5 και αυτος που ειναι bronze5 παρει mid η top γαμαει ολο το παιχνιδι γιατι θα πεθανει 4-5 φορες στο πρωτο 10λεπτο.
Edited by luffy1908, 13 June 2014 - 15:40.
Posted 13 June 2014 - 16:09
Τα afk/feeding είναι καθαρά situational λολ καμία σχέση (και πάλι) το matchmaking, τα -10 wins είναι που σε βάζουν με τα bronze.
Παρεμπιπτόντως είπα και εγώ να κάνω το κακό και να boostάρω το account ενός ξαδέρφου μου, bronze 4 0LP. Οι διαφορές είναι τεράστιες! Υπήρχαν περιπτώσεις που ήταν στο 30 και κανένας πέρα από μένα δεν είχε παραπάνω από 100 cs. Anw, μέσα σε μερικές μέρες το πήγα από 4 σε 1 τον έβαλα σε πρόμο και του είπα παίξτα μόνος σου. Τα έχασε και τα 3, και τώρα ξανάπεσε στο bronze 3...