Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2371 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 18:03

Aφού μαζί με το team builder είναι οι μόνες ok αλλαγές so far. Δηλαδή οκ πας στο ψυχαναγκαστικό support που θέλει να γεμίζει όλο τον χάρτη wards και βλέπει enemy ward και διαολίζεται και του λες Α) ότι δεν θα έχει πια oracles, Β) τα pink wards θα είναι ορατά και Γ) θα μπορεί να βάλει μέχρι τρία wards στον χάρτη at any given time και περιμένεις να είναι μέσα στην τρελή χαρά; Eγώ πώς θα σπάω τα νεύρα του αντίπαλου support τώρα μου λες; Το μόνο που θα μου μένει να κάνω θα είναι να σας κλέβω τα kills για να περνάει κάπως η ώρα.

Παίζει να είσαι το μοναδικό support που κλέγεται για τις αλλαγές,έτσι;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 13 Νοέμβριος 2013 - 18:04

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2372 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 18:05

Δεν ξέρω αν είμαι το μοναδικό support που κλαίγεται ή όχι. Ξέρω ότι ο αριθμός active wards στον χαρτη στην συντριπτική πλειοψηφία των games θα είναι ο εξής. 4

#2373 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 18:20

καλά αν βάλουμε κάτω τις τυρόπιτες που μας έχουν υποσχεθεί για τα plays, ανοίγουμε κατάστημα...

λατρεμένο vid

πεθαίνω με το τι λένε κ τις κραυγές τους στο teamspeak...

Κάτι σαν τα δικά μας troll-games που πάμε να κάνουμε κ ο πόνος δεν έχει όρια...

#2374 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 19:08

Για epic bot killer lane δοκιμάστε voli με xin, 2 lvl double kill ο ένας και μετά σκι στα χιόνια.

Η κίνηση να αλλάξουν τον ρόλο τον support είναι σωστότατη, έτσι όλοι θα βοηθάνε στα wards, εκτός αν είναι ζώα, και το support θα έχει ευκαιρίες να κάνει και άλλα εκτός από utility. Δες το και έτσι, πλέον το adc δεν θα σου λέει Soraka heal και ward, θα λέει μόνο heal!!! Χεχε

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2375 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 19:09

Δεν ξέρω αν είμαι το μοναδικό support που κλαίγεται ή όχι. Ξέρω ότι ο αριθμός active wards στον χαρτη στην συντριπτική πλειοψηφία των games θα είναι ο εξής. 4

3 x5 εμένα μου κάνει 15 πάντως.Δεν ξέρω για εσένα.Υπερ αρκετά μου φαίνονται.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2376 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 19:13

Ναι σε έναν ιδανικό κόσμο 15 θα ήταν. Στον ίδιο ιδανικό κόσμο που όλη η ομάδα μέχρι τώρα βοηθούσε το support αγοράζοντας έστω και ένα ward o καθένας για τα σημεία εκείνα τα οποία δεν μπορεί να φτάσει. (πχ τοπ lane αν το support βοηθάει το adc στο bot). Ας σκεφτώ πόσες φορές συνέβη αυτό πρακτικά.... χμμμμ όχι τόσο πολλές για να το θέσω κομψά. Eδώ καλά καλά πολλά supports δεν επαιρναν wards χωρίς τον περιορισμό.

Υπάρχει η λογική από την μία πλευρά και το lol community στην άλλη.

#2377 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 19:56

Ναι σε έναν ιδανικό κόσμο 15 θα ήταν. Στον ίδιο ιδανικό κόσμο που όλη η ομάδα μέχρι τώρα βοηθούσε το support αγοράζοντας έστω και ένα ward o καθένας για τα σημεία εκείνα τα οποία δεν μπορεί να φτάσει. (πχ τοπ lane αν το support βοηθάει το adc στο bot). Ας σκεφτώ πόσες φορές συνέβη αυτό πρακτικά.... χμμμμ όχι τόσο πολλές για να το θέσω κομψά. Eδώ καλά καλά πολλά supports δεν επαιρναν wards χωρίς τον περιορισμό.

TBH αυτό συμβαίνει γιατί μάλλον παίζεις με άτομα που που έχουν ιδέα από LoL.Ακόμα και τώρα δεν νοήται το top ,το mid και ο jungler (ακόμα και το adc καμια φορά ) να μην wardaroun.Εγώ ως jungler φεύγω με duo Vision Wards  από την βάση.Αν παίζεις με άτομα τα οποία δεν άγορασαν δυο wards μέσα στο game μάλλον φταίει το νοητικό τους επίπεδο και όχι το παιχνίδι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2378 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 20:14

Όσες φορές έχω παίξει με οποιονδήποτε άλλον πέρα από το standard team μου αυτό είναι το λιγότερο που με απασχολεί. Προχτές σε ranked μου στείλανε την LB bot μαζί με το adc (εμένα) για να κλέβει creeps και kills.

Οπότε μην με παρεξηγείτε που δεν είμαι και τόσο χαρούμενη με τις αλλαγές που έγιναν γιατί μπορώ να φανταστώ από τώρα το abuse που θα φάνε.

#2379 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 21:53

Εγώ πλέον όταν έχω τουλάχιστον τελειώσει το πρώτο component του πρώτου αντικειμένου παίρνω σίγουρα ward, και αν έχουμε pushάρει τρέχω με το support στο red του αντιπάλου, ή παίρνω pink και το βάζω στο tri τουλάχιστον. Το τελευταίο item το καθυστερώ όσο πιο πολύ μπορώ για να αγοράσω όσα περισσότερα wards μπορώ και το κάνω one shot μετά. Γενικά είναι αυτό που είπε ο Zennith, blame the gamer not the game. Τέλος πάντων, πιστεύω ότι θα μας πάρει λίγο καιρό να συνηθίσουμε τις αλλαγές και να βρουν τα support mains το καινούργιο τους "ρόλο", αφού πλέον δεν θα είναι μόνο ο πόλεμος των wards, αλλά νομίζω ότι γενικά είναι καλές αλλαγές. Τώρα για τους junglers, το 3ο camp μου φαίνεται απλά να κάνει extend το clear time και τίποτα παραπάνω.

#2380 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2013 - 01:57

Ναι, το W του Teemo δε συγκρίνεται με το R του Singed, γιατί ο Teemo παίρνει +52% bonus speed ενώ ο Singed παίρνει απλά +65 speed. Αν ενεργοποιήσει το ghost τότε ξεπερνάει τον Teemo μόνο κατά 7 speed. Και κάθε πότε έχει έτοιμα R και Ghost? Πάντως όχι όσο συχνά έχει ο Teemo το W του.

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι για ποιο λόγο να σε αφήσει ο Teemo όχι να τον πιάσεις αλλά να τον πλησιάσεις? Σε κάνει harass από μακριά και φαρμάρει με την ησυχία του. Και ο Singed φαίνεται πάντα πότε πάει να σου κάνει slow.

Και το top lane δε θεωρείται στενό μέρος. Και οκ, ο Singed θα πατήσει ότι έχει και δεν έχει για να πιάσει τον Teemo, o Teemo δε θα έχει βάλει μανιτάρια? Δε θα μπορέσει να αποφύγει ο Teemo τον ορατό Singed που έρχεται και θα αποφύγει ο Singed όλα τα αόρατα μανιτάρια?

Ο Teemo με ένα Rylai και με τα μανιτάρια μια χαρά σε επιβραδύνει και με τα χτυπήματα και χωρίς αυτά.

Ο Teemo, o Jayce, η Vayne και γενικά όσοι range μπορούν να παίξουν top τον κάνουν άνετα counter τον Singed.

Πολύ σπάνια θα συναντήσεις τέτοιους χαρακτήρες top lane σε ranked, εμένα δε μου έχει συμβεί ποτέ τουλάχιστον.Ο jayce πάντως καταλαβαίνω πόσο pain in the ass μπορεί να γίνει, τον απεχθάνομαι.

Teemo γενικότερα δεν έχω συναντήσει σε ranked και τελευταία παρατηρώ ότι οι περισσότεροι teemo ου κυκλοφορούν είναι ψιλοάσχετοι, ίσως να είναι τυχαίο. Παλιά είχα πρόβλημα μ' αυτόν αλλά τώρα τον θεωρώ αρκετά ευάλωτο. Οι teemo συνήθως παρασύρονται εύκολα γιατί λαμβάνουν το escapability ως δεδομένο, πράγμα που ενάντια στο singed μπορεί να προβεί μοιραίο.

Αν έχεις πρόβλημα με το harass πρέπει να παίξεις πολύ αμυντικά και να αναπληρώνεις το damage με βολικό lure στο poison. Το early farm του singed είναι έτσι κι αλλιώς κακό, γι' αυτό καλύτερα να κάνεις υπομονή και να παίξεις αμυντικά μέχρι να προχωρήσει το game και να αδειάσει το τοπίο, ώστε να παίρνεις μαζικά τα minions με το poison, ή να βασιστείς σε τυχερά kills με βοήθεια του jungler.

Stfu noob i play for kills and if you ks i go afk omfg

O6rrvsU.jpg

#2381 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2013 - 12:25

Ειμαι lv11 και δεν εχω καταλαβει τι ρολο βαρανε οι ρουνοι και πως τους βαζεις στη σελιδα σου.Αν μπορει καποιος να εξηγησει με απλα λογια οχι με τις αναλυσεις που κανατε παραπανω που μου φαινοντουσαν σαν κινεζικα :

#2382 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2013 - 12:34

Παίζοντας κερδίζεις ip, με αυτά μπορείς να αγοράσεις ρούνους από το κατάστημα. Οι ρούνοι χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες(tiers), tier 1, tier 2 και tier 3. Προτείνω να αγνοήσεις εντελώς τις δυο πρώτες και να επικεντρωθείς στη τρίτη, την οποία θα ξεκλειδώσεις όταν φτάσεις level 20.

Οι ρούνοι σου ανεβάζουν τα stats, μπορεί να ανεβάσουν υγεία, επίθεση, πανοπλία, ταχύτητα και πάει λέγοντας. Εσύ διαλέγεις τί θα ξεκλειδώσεις. Για κάθε είδος χαρακτήρα ταιριάζουν και διαφορετικοί ρούνοι, για παράδειγμα σε ένα tank θα πάρεις υγεία και πανοπλία ας πούμε.

Σημείωσε ότι οι ρούνοι χωρίζονται σε glyphs, seals, quintessences και marks και είναι προκαθορισμένο το πλήθος της κάθε κατηγορίας που χρησιμοποιείς ανά σελίδα. Σελίδες σου δίνει δυο δωρεάν αν θυμάμαι καλά και αν θες κι άλλες τις ξεκλειδώνεις με ip ή rp.

#2383 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2013 - 19:01

thanks

#2384 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2013 - 22:08

Νέος champion; Νέο skin υπάρχοντος champion; Ο χρόνος θα δείξει. http://na.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/champion-preview/sword-without-sheath

#2385 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2013 - 23:27

Woah, μου φαίνεται θα έχουμε 4ο ζευγάρι από αδέρφια στο League, πανέμορφα. Για σκιν δε μου φαίνεται, δε θυμάμαι να είχε βγει ποτέ ακόμα και ιστορία πίσω από κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να είναι Legendary status, κάτι που έκαναν με το Udyr (τώρα που το σκέφτομαι με το σκιν του έβγαλαν ιστορία και comic αλλά οκ), εδώ όμως μας εμφανίζουν δύο καινούργιους χαρακτήρες. Gotta believe it's something more than just a skin. Anw, μου φαίνεται πάντως ότι άμα είναι πραγματικά χαρακτήρες, ίσως ο ένας bruiser και ο άλλος assasin, όπως Zed/Shen, ωραίο θα ήταν.