Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 01:35
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 01:51
Τα ranked games γενικά δεν είναι unfair. Απλά το LoL έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολύ μεγάλο snowballing effect οποτε αν σε 2 equal teams για κάποιο λόγο το ένα πάρει μεγάλο edge στην αρχή τότε το game είναι over.
Mα φαίνεται ξεκάθαρα στο τέλος του game. Όταν έχω 7 ranked wins και οι υπόλοιποι έχουν δεκάδες έως εκατοντάδες, ακόμα και αν οι ομάδες βρίσκονται σε σχετική ισορροπία, είναι αυτονόητο ότι θα έχω μειονέκτημα, πόσο μάλλον στο solo. Ακόμα κι αν είναι καθαρά θέμα skill, δεν περιμένω να έχω την ίδια ικανότητα με τέτοιους παίκτες.
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 03:11
E να γιατί βρίσκομαι σε δύσκολη περίοδο τότε.![]()
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 03:20
Best removed item άνετα το Leviathan, πιο καθυστερημένα stats και snowballing effect δεν υπήρξε ποτέ σε κάποιο item, μη το ψάχνετε.
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 10:13
Μιας που μιλάς για removed items: BRING BACK FORCE OF NATURE ![]()
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 15:18
Πάντως για το force of nature, ήταν όντως εξαιρετικό αλλά οκ το spirit visage για αυτή την season ήταν άξιος αντικατάστατης, είναι πολλά magic resist,health και cooldown μαζί σε αυτές τις τιμές.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 15:40
Πρώτον, γιατί το w του teemo δε συγκρίνεται με το r του Singed, πόσο μάλλον όταν παίζει και ghost, συν το w του singed που κάνει slow, και ακριβώς γιατί δεν ξέρει τι μπορείς να κάνεις. Αν λάβουμε υπόψη την ulti του teemo, τότε βρισκόμαστε σε ganks και στενά μέρη, όπου από τον singed πολύ δύσκολα ξεφεύγεις.
O teemo δε σε επιβραδύνει με χτυπήματα, κα απέναντι σε όσους μπορούν να το κάνουν αυτό, απλα κάνεις μεταβολή και φεύγεις, μπορεί να κάνουν τη βλακεία να κυνηγήσουν και τότε τελείωσε. Κάποιες φορές μάλιστα το να κάνει slow τον singed (ή τέλος πάντων να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά ταχύτητας) μπορεί να βγει σε κακό για τον chaser στο early game, γιατί του δίνει την εντύπωση ότι τον έχει, μια εντύπωση που γρηγορα ανατρέπεται με τη χρήση barrier + crystaline --> fling στο tower και τέζα.
Ναι, το W του Teemo δε συγκρίνεται με το R του Singed, γιατί ο Teemo παίρνει +52% bonus speed ενώ ο Singed παίρνει απλά +65 speed. Αν ενεργοποιήσει το ghost τότε ξεπερνάει τον Teemo μόνο κατά 7 speed. Και κάθε πότε έχει έτοιμα R και Ghost? Πάντως όχι όσο συχνά έχει ο Teemo το W του.
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι για ποιο λόγο να σε αφήσει ο Teemo όχι να τον πιάσεις αλλά να τον πλησιάσεις? Σε κάνει harass από μακριά και φαρμάρει με την ησυχία του. Και ο Singed φαίνεται πάντα πότε πάει να σου κάνει slow.
Και το top lane δε θεωρείται στενό μέρος. Και οκ, ο Singed θα πατήσει ότι έχει και δεν έχει για να πιάσει τον Teemo, o Teemo δε θα έχει βάλει μανιτάρια? Δε θα μπορέσει να αποφύγει ο Teemo τον ορατό Singed που έρχεται και θα αποφύγει ο Singed όλα τα αόρατα μανιτάρια?
Ο Teemo με ένα Rylai και με τα μανιτάρια μια χαρά σε επιβραδύνει και με τα χτυπήματα και χωρίς αυτά.
Ο Teemo, o Jayce, η Vayne και γενικά όσοι range μπορούν να παίξουν top τον κάνουν άνετα counter τον Singed.
O teemo είναι για τα μπάζα. Το πιο άχρηστο champion στο game.
QQ σου ρε, όταν σε κάνει carry μια χαρά είναι.
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 16:04
QQ σου ρε, όταν σε κάνει carry μια χαρά είναι.
Γέλασα δυνατά.
Προτεινώ στο επόμενο season να βάλουν map αλά Plant vs zombies μόνο που αντι για zombies να είναι teemos. Και να πρεπει να σκοτώνει το team στρατιές από teemos.
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 17:01
αχεμ
να και κάτι που είπα για τη νέα σαιζόν κ δεν μπήκες σε berserk mode...
in other news...
αν εμφανιστεί πουθενά σε νέο meta το LeBlanc/Zyra bot lane vs adc/support να ξέρετε το έχω πατεντάρει ήδη με γνωστό μου...
ακόμα δεν έχουμε χάσει game...
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 17:12
Μα όταν δοκιμάζεις κάτι διαφορετικό συνήθως πετυχαίνει, επειδή έχουν κολλήσει όλοι με το meta.
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 17:16
έχει γέλιο γιατί η LB εξαφανίζει τα adc από το lvl 3 σχεδόν, φαρμάρει kills κ ντύνεται, εγώ μαζεύω assists κ αν χρειαστεί πεθαίνω για να ζήσει, κάνω κ full harrass με τα φυτά μου κ πάμε στο mid game με το αντίπαλο adc σχεδόν εξουδετερωμένο...
χθες μόνο κρατούσε το bot ένας platinum blitz αλλά κ πάλι το adc του δε μπορούσε να κάνει κάτι... και μετά έφεραν riven μαζί με τον blitz κ ανέβηκε ο corki top απέναντι στην vayne μας [γκουχου]
κ η riven μάζεψε ξύλο απλά άντεχε 2 combo από LB από το να πέφτει με το πρώτο...
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 17:17
Aφού μαζί με το team builder είναι οι μόνες ok αλλαγές so far. Δηλαδή οκ πας στο ψυχαναγκαστικό support που θέλει να γεμίζει όλο τον χάρτη wards και βλέπει enemy ward και διαολίζεται και του λες Α) ότι δεν θα έχει πια oracles, Β) τα pink wards θα είναι ορατά και Γ) θα μπορεί να βάλει μέχρι τρία wards στον χάρτη at any given time και περιμένεις να είναι μέσα στην τρελή χαρά; Eγώ πώς θα σπάω τα νεύρα του αντίπαλου support τώρα μου λες; Το μόνο που θα μου μένει να κάνω θα είναι να σας κλέβω τα kills για να περνάει κάπως η ώρα.
PS. Εκείνη η Riven που λες btw ήταν χειρότερη και από μένα ως Riven. Την τραμπούκιζε early game vayne και δεν μπορούσε ενα combo να βγαλει σωστά.
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 17:26
απλά χαίρομαι που η παγκόσμια σταθερά "χειρότερη Riven" δεν είναι η δική μου ![]()
από εκεί κ πέρα τις αλλαγές θα τις δούμε στην pre-season [που δε θα γίνει reset στα divisions που έχεις στα ranked - αλλά δεν κερδίζεις τα awards αν ανέβεις τώρα πχ] θα τις κάνουμε adapt όσο γίνετε κ όταν δουλέψουν θα μπορέσουμε να κρίνουμε...
και ότι μουρμούρα είναι να ακούσουμε we will deal with it...
ΥΓ. Το μόνο που θα μου μένει να κάνω θα είναι να σας κλέβω τα kills για να περνάει κάπως η ώρα.
>implying ότι τώρα δεν παίρνεις kills σαν support...
που να το πούμε κ ποιο δικαστήριο να σε αθωώσει...
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 17:37
ΥΓ. Το μόνο που θα μου μένει να κάνω θα είναι να σας κλέβω τα kills για να περνάει κάπως η ώρα.
>implying ότι τώρα δεν παίρνεις kills σαν support...
που να το πούμε κ ποιο δικαστήριο να σε αθωώσει...
Oύτε καν ξέρω γω. Τα ένα δύο kills που είναι αναμενόμενα μέσα στα tfs/ατυχήματα όταν έχεις AoE και τα επιδέξια dives μου εκεί που το adc δεν μπορεί να φτάσει δεν είναι καν αξια λόγου. Και ακόμη και εκεί τα extra gold τα έκανα wards για να παίρνετε και άλλα kills. Τώρα τι θα τα κάνω; Rod of Ages?
Nα σημειωθεί επίσης στο σημείο αυτό ότι κάνω τα πιο επιδέξια saves τα οποία μου έχουν εξασφαλίσει σε υποσχέσεις τρείς συζύγους ένα βουνό τυρόπιτες και κάτι τούρτες. Όχι για να μην διαδίδουν οι κακές γλώσσες ψεύδη. ![]()