Προς το παρον στα 2 παιχνιδια που εχω παιξει, εχω διαλεξει sejuani. Παντα ξεκιναω με το μπλε μπαφ στην δικη μου μερια κ μετα συνεχιζω μεχρι το κοκκινο. Αλλα αυτο που παρατηρησα ειναι οτι αρκετες φορες μενω πισω στα lvl, που λογικα σημαινει οτι κατι δεν κανω σωστα (νομιζω).Ευχαριστω παντως για τα tips ξεκιναω διαβασμα!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Posted 29 September 2013 - 17:26
Είναι συνηθισμένο οι jungler και support να μένουν πίσω σε xp και gold. Είναι ρόλοι που απαιτούν άριστη αξιοποίηση ελάχιστων πόρων. Γι' αυτό και είναι σημαντική η επιλογή των lanes που θα γίνουν τα ganks.
Posted 29 September 2013 - 18:41
στην ουσία δεν πρέπει να χάνεις χρόνο όσο είσαι ζούγκλα...
θα πρέπει να υπάρχει πολύ καλή συνεννόηση έτσι ώστε αν πας για gank στο top πχ να το ξέρει κ με το που μπεις να μπει κ ο άλλος κ να κερδίσετε κάτι...
ακόμα κ kill να μην είναι, ένα flash που θα χαλάσει ο αντίπαλος είναι κέρδος γιατί για τα επόμενα 5 λεπτά δε θα μπορεί να το ξαναχρησιμοποιήσει...
και θεωρώ πολύ βασικό για τον jungler να έχει γνώση των timers...
πότε έκανε flash o άλλος-πότε το έχει ξανά, πότε πήρες blue buff-πότε ξαναβγαίνει, πότε έπεσε ο dragon/baron-πότε είναι up ξανά κοκ
όσο δεν πας για ganks προσπαθείς να φαρμάρεις τα άλλα camps κ από κάποια στιγμή κ μετά θα δεις κ για counter jungling... είσαι Mid κ ο αντίπαλος jungler κάνει gank στο top? αφού δε μπορείς να rush-άρεις για help, πας κ του καθαρίζεις μέρος της δικής του ζούγκλας. Κερδίζεις XP, χάνει αυτός...
γενικά τον jungler τον θεωρώ άλλο ένα ultilty player στην ομάδα κ συνήθως το off tank... δεν μου πάει να παίξω assassin εκεί...
αν κάνεις σωστά τη δουλειά σου κ assist-αρεις kills για το adc σου κ το apc [αν το νοιώθουν] είναι σχεδόν σίγουρη νίκη... κ εσύ κάνεις δουλειά με τις assists...
αγαπημένη jungler αυτή τη στιγμή η Vi για μένα... που πάει κ tanky αλλά την παίζω κ με ArP κ κόβει φέτες από μία στιγμή κ μετά κάνοντας εύκολο το έργο της ομάδας...
Posted 29 September 2013 - 19:45
Σαν Sejuani να ξέρεις ότι σε γενικές γραμμές να ξέρεις ότι δε μπορείς να κάνεις duel κάποιον αν μπει στη ζούγκλα σου. Γενικά οι αδύναμοι στην αρχή jungler πασχίζουν με τα invades όπως ο amumu πχ. Αυτό που έχω παρατηρήσει στα χαμηλότερα elo είναι ότι μπορείς με οποιονδήποτε jungler έχει μέτριο προς καλό clear πάρεις blue και μετά να τρέξεις προς του αντιπάλου για να το stealάρεις, τον αφήσεις πολύ πίσω έτσι και στην ανάγκη να κάνει clear το δικό του jungle αν δε θέλει να μείνει ακόμα πιο πίσω. Τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις ένα ward στο κόκκινο του για να ξέρεις που θα πάει (golems/wraiths) και, αφού είσαι μεγαλύτερο level και με double buff και αυτός δεν έχει, μπορείς να του κάνεις τη ζωή μαρτύριο
Posted 29 September 2013 - 21:18
παιδια για σας κιολλας ηθελα να σας πω οτι θελω μια βοηθεια ειμαι χαλκινη κατηγορια 4 και θελω αμα γινεται να παο χαλκινι 1 ή 2
αμα γινεται στιλτε μου ενα μηνυμα ![]()
Posted 29 September 2013 - 21:32
Erm για ν ανέβεις κατηγορία και division ο μόνος τρόπος να το κάνεις είναι να ...νικάς.Πόσα games έχεις παίξει? Θα σου πρότεινα να έχεις κάποια εμπειρία για να παίξεις ranked και να ξέρεις τουλάχιστον 2,3 position στο τρέχον meta.(όχι τίποτα άλλο απλά θα γλυτώσεις πολύ βρήσιμο και ψυχική καταστροφή)
Edited by zennith666, 29 September 2013 - 21:32.

Posted 30 September 2013 - 13:23
Edited by peterthunder, 30 September 2013 - 13:24.
Posted 07 October 2013 - 19:20
παιδια ακουστε θα μπορουσαμε να φτιαχναμε μια ομαδα οπιος θελει να με κανει αδδ στο λολ Perfectlegend4
Posted 08 October 2013 - 23:52
Κάτι μου λέει ότι θα συνεργάζεται καλά με τη Ναμι. Q για αυξημένο range, Ε της Ναμι που δίνει extra damage και slow, θάνατος. Επίσης μεγάλο range κύματος μαζί με ρουκέτα, επίσης θάνατος. Ή και chain cc, bubble, w και e από τη Jinx, αργός θάνατος.
Posted 09 October 2013 - 16:11
Τη λάτρεψα, αλλά με το βίντεο έλιωσα, απλά.
Posted 09 October 2013 - 16:18
Πριν το βίντεο δε θα την αγόραζα.... Άντε να μαζεύω τώρα IP.
Άντε να την κάνω κι όλη την πρώτη βδομάδα ban.
Posted 10 October 2013 - 06:18
Παιδια καθόλου Op η Jinx ετσι? Πολυ Balanced χαρακτηρας.
inb4 nerf in 3...2...1
Posted 10 October 2013 - 08:05
Παιδια καθόλου Op η Jinx ετσι? Πολυ Balanced χαρακτηρας.
inb4 nerf in 3...2...1
Και καθώς παίζω χαλαρό team battle και βαράω με τον ιδιαίτερα δυνατό xin zhao πετάγεται από πίσω μου μια ρουκέτα και...dat damage.
Posted 10 October 2013 - 08:17
Παρόλο που δεν παίζω LoL, μπορώ να πω ότι το videoclip τα σπάει.
Παρατήρησα ότι παρόλο που το video είναι 3d, πολλά εφέ (πυροβολισμοί, εκρήξεις), είναι σχεδιασμένα σε στυλ anime. Και μου θύμισε πολύ έντονα το Black Lagoon. Η Jinx σαν χαρακτήρας μοιάζει πολύ την Revy. Αγάπη για τα όπλα, μια δόση τρέλας, προκλητικό ντύσιμο, δερμάτινα γάντια στα χέρια, στρατιωτικές μπότες και bad-ass attitude. Και το τραγούδι έχει ένα στυλ πολύ παρόμοιο με το opening soundtrack του Black Lagoon.