Καλά ο GP μπορεί να φτιαχτεί με πάρα πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Τώρα τελευταία το μόνο dmg Που του φτιάχνω είναι από το atma και αν δω ότι με παίρνει του βγάζω τις cdr boots και κόβει αρκετά.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2013 - 15:59
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2013 - 19:04
Ο hecarim δεν ειναι καθολου Op ξερω γω. xD
O εφιαλτης στο δρομο με τα πονυ ενα πραγμα. Τον εχω ντυσει και rainbow dash οποτε η παρανοια χτυπαει κοκκινο.
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2013 - 20:25
Ο hecarim δεν ειναι καθολου Op ξερω γω. xD
O εφιαλτης στο δρομο με τα πονυ ενα πραγμα. Τον εχω ντυσει και rainbow dash οποτε η παρανοια χτυπαει κοκκινο.
'Ενα από τα φιλαράκια μου που παίζουμε μαζί στο lol, είναι στα όρια του pro με Hecarim και τον έχει μελετήσει όσο δεν πάει φτάνοντας αυτήν την στιγμή στο Diamond II με 90% των παιχνιδιών jungle Hecarim.
Ένα από τα build λοιπόν που το προτιμάει όταν έχει κέφι είναι το εξής:
Όνομα build: Jukus Maximus
Build: Shurelya's Reverie+ Youmuu's Ghostblade+ Boots of Swiftness+Trinity Force+ Mercurial Scimitar+ Ότι θές (Zephyr για πολλά lols)
Έχει υπάρξει φορά που να βγάζει one-shot αντίπαλο adc με τα actives ενεργοποιημένα...

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2013 - 20:58
Τον παιζω tanky Προσωπικα. :3 Δεν βγαζω σχεδον καθολου damage περα απο sunfire cape. Κυριολεκτικα χρειαζονται πανω απο τρια ατομα να με κατεβασουν. Θα δοκιμασω ομως και αυτο που λες.
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2013 - 21:46
'Ενα από τα φιλαράκια μου που παίζουμε μαζί στο lol, είναι στα όρια του pro με Hecarim και τον έχει μελετήσει όσο δεν πάει φτάνοντας αυτήν την στιγμή στο Diamond II με 90% των παιχνιδιών jungle Hecarim.
Ένα από τα build λοιπόν που το προτιμάει όταν έχει κέφι είναι το εξής:
Όνομα build: Jukus Maximus
Build: Shurelya's Reverie+ Youmuu's Ghostblade+ Boots of Swiftness+Trinity Force+ Mercurial Scimitar+ Ότι θές (Zephyr για πολλά lols)
Έχει υπάρξει φορά που να βγάζει one-shot αντίπαλο adc με τα actives ενεργοποιημένα...
Τον παίζει σχεδόν lass cannon diamond player...Δεν το έχω ξαναδεί tbh αλλά άμα έχεις dedicated tank στο team δεν φαντάζει άσχημο...
Τον παιζω tanky Προσωπικα. :3 Δεν βγαζω σχεδον καθολου damage περα απο sunfire cape. Κυριολεκτικα χρειαζονται πανω απο τρια ατομα να με κατεβασουν. Θα δοκιμασω ομως και αυτο που λες.
Iri κάνε το spiritstone ,spirit of the elder lizard και μετά το sunfire και το spirit visage κάνε trinity. Θα είναι αρκετό πιστεύω.

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2013 - 22:27
Ή για να γίνεσαι ενοχλητικός βγάζεις Iceborn Gauntlet και περνάς καλά. Χάος σήμερα στη ΔΕΘ με τα πλήθη να... πηγαινοέρχονται όποτε ο Cowboy πήγαινε προς το μέρος των δώρων. Αστείο θέαμα γενικά. Δε δόθηκε κάποιο skin γιατί παίζει να παίχτηκε μαλακία με τα τελωνεία και τελικά δεν είδαμε τα ματσάκια στη μεγάλη οθόνη λόγω τεχνικών προβλημάτων. Θα έλεγα ότι η σημερινή μέρα ήταν εντελώς πεταμένη αν δεν κατάφερνα να κερδίσω ένα Pro Evolution Soccer 2014 για το PS3, ένα παιχνίδι που προσωπικά δε παίζω, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα να πουλήσω κάπου στο ίντερνετ για moneyz. Ελπίζουμε ότι ο Cowboy και οι σύμμαχοί του, θα μας ευλογήσουν με κάποιο pool party skin ή Arcade Heca στο αυριανό event, όπως και ότι θα ξεπεράσουν τα τεχνικά προβλήματα τα οποία δεν τους επέτρεψαν να μας δείξουν τα ημιτελικά και αρκεστήκαμε να βλέπουμε Starcraft II και από τις οθόνες των ομάδων.
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2013 - 22:31
Bγαζω τις μποτες για ταχυτητα, Spirit of the elder lizzard, Spirit Visage, Sunfire, Gaudlet και κανα Warmongs αν προλαβω.
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2013 - 22:36
Εχμ.. Skins δοθήκανε πάντως. Πετούσαν κάτι μπαλονάκια/σακουλάκια με skins or something από την σκηνή στην αρχή του event. Πήγα να πάρω ένα δώρο αλλά πετάχτηκε ένα 10 χρονο μπροστά μου και το άρπαξε την ώρα που έπεφτε από την σκηνή και άρχισε να τρέχει. That was really random. (και άλλα δώρα βέβαια στα οποία δεν έδωσα σημασία)
Πάντως τους πρώτους αγώνες που έδειχνε από τις 12, δεν τους έδειχνε στην μεγάλη οθόνη αλλά σε μια οθόνη δίπλα από τα pc που έπαιζαν οι ομάδες. Είδα ότι η ομάδα των Ιωαννίνων πρέπει να κέρδισε όλα τους τα παιχνίδια. Είχαν κερδίσει και σε ένα άλλο τουρνουά αυτοί πέρυσι. Το απόγευμα που είχε τους υπόλοιπους αγώνες δεν έμεινα.
Έπαιξα απέναντι σε κάτι παιδιά (αυτοί του Gamerworld βαρέθηκαν) και κέρδισα... μια μπλούζα. Όλες οι paysafe κτλπ είχαν φύγει. Υπήρχαν κάποιοι κωδικοί για παιχνίδια τουλάχιστον.
Δεν ξέρω αν θέλω να πάω και αύριο πάντως...
Το καλύτερο ήταν η παρουσίαση για το word. Έδειχνε πόση ώρα πως κάνεις c/p.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 14 Σεπτέμβριος 2013 - 22:37
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2013 - 22:42
Εγώ τώρα το απόγευμα ήμουν, μας έκανε λόγο για 100 το πολύ σκιν που θα δοθούν σε αυτό το διάστημα απόγευμα 14 και 15. Ήταν εκείνες οι βλακειούλες της Razer τα skins? Τι φάση;
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2013 - 22:46
Δεν έχω ιδέα να σου πω την αλήθεια, δεν έδωσα πολύ σημασία γιατί είχε μαζευτεί πολύς κόσμος γύρω από τα δώρα. Αφού πέφτανε και στο πάτωμα για να πάρουν κάποιο σακουλάκι. Θα δείξει πάντως.
Ποιοι πέρασαν τελικούς; Αυτοί από τα Ιωαννινα να φανταστώ σίγουρα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 14 Σεπτέμβριος 2013 - 23:28
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2013 - 22:57
Νομίζω οι VG το πήραν, δε κοιτούσα ομάδες, ήταν δύσκολο κιόλας να καταλάβα. Κρίμα που δε πέρασαν οι TyL ή οι Madgods πάντως, παίζουν πολύ καλά και είναι φαβορί.
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2013 - 23:33
We want more yordles.
You mean, more guys like zilean, right?
Πλάκα πλάκα τελευταία παρατηρώ ότι βρίσκουν πιο ιδιαίτερες και δηιμουργικές επιλογές για χαρακτήρες, αλλά νομίζω ότι μπορούν να εκμεταλευτούν περισσότερες παραδοσιακές πολεμικές τέχνες και πολιτισμούς. Συνήθως προτιμώ τους πιο "γήινους" χαρακτήρες.
Το visual rework του Garen πάντως εμένα δεν μου αρέσει. Θεωρώ ότι δεν του χρειαζόταν κάτι τέτοιο.
Πάντως ενώ νομίζω ότι μου το είχε φορτώσει ως update εξακολουθεί να εμφανίζεται το παλιό.
Συμφωνώ ότι το προηγούμενο μάλλον ήταν καλύτερο. Αν ξεκινούσα το παιχνίδι τώρα ο παλιός Garen θα μου έκανε περισσότερο click.
Βασικά ο ww θέλει οπωσδήποτε αλλαγή για το jungling του. Με τόσους junglers που έχουν βγει μετά από αυτόν, τώρα πια είναι πολύ αργός σε σχέση με τους άλλους.
Ναι αλλά δε νομίζω ότι πολλοί μπορούν να χρησιμοποιούν το jungle ως μέσο health replenishment απ' όσο νωρίς όσο ο Warwick. Aν τον βελτιώσουν νομίζω ότι θα ξεφύγει λίγο η κατάσταση.
Εχμ.. Skins δοθήκανε πάντως. Πετούσαν κάτι μπαλονάκια/σακουλάκια με skins or something από την σκηνή στην αρχή του event. Πήγα να πάρω ένα δώρο αλλά πετάχτηκε ένα 10 χρονο μπροστά μου και το άρπαξε την ώρα που έπεφτε από την σκηνή και άρχισε να τρέχει. That was really random.
Καλύτερα, γιατί αν το έπαιρνες πριν το πάρει αυτός θα φώναζε: ks noob report fck ima go afk retard team lose
ή κάτι τέτοιο.
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2013 - 01:45
Ο Νασους έχει lifesteal για jungle, πολύ καλύτερα early ganks, κάνει scale πιο καλά σε late game. Ανάμεσα στους δυο, δεν βλέπω το λόγο να επιλέξω τον Ww.
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2013 - 02:30
Ο Νασους έχει lifesteal για jungle, πολύ καλύτερα early ganks, κάνει scale πιο καλά σε late game. Ανάμεσα στους δυο, δεν βλέπω το λόγο να επιλέξω τον Ww.
Επίσης σε σχέση με τον WW έχει πολύ καλύτερο gank καθιστώντας τον πολύ πιο viable στο ο early.Εγώ συμφωνώ στην αλλαγή του WW ενώ φαντάζει πολύ καλός jungler το kit του στην ουσία του δίνει απλά καλό clear time και sustain χωρίς δυνατότητα ganking και counter jungle.Οπότε τον κάνει εντελώς unviable.Σχεδόν όλοι οι junglers(μέχρι και η shyvana) είναι καλύτεροι στο jungle.Ναι μεν έχει κάποιες δυνατότητες για solo lane o Character αλλά είναι εύκολα αντιμετωπίσιμος... Όποτε ναι θεωρώ σωστή επιλογή το rework.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 15 Σεπτέμβριος 2013 - 02:30

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2013 - 04:16
Ε ναι ο λύκος αυτή τη στιγμή δεν είναι καλός σε κανένα ρόλο, ούτε top ούτε mid ούτε ζουγκλιέρης...

You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni