Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2176 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2013 - 21:31

αυτο με τα LP έχει να κανει με το MMR του καθενα. οταν γίνεται "αρνητικό" αρχίζεις να χάνεις περισσότερο απο οτι κερδίζεις, Μέχρι να το ισσοροπήσεις και να έρθεις στα + και πάλι.

#2177 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2013 - 22:17

Όχι ακριβώς. Υπάρχουν κάποια standard MMR σε κάθε league. Όσο είσαι πάνω από αυτόν τον αριθμό κερδίζεις περισσότερα LP από όσα χάνεις. Ο ακριβής αριθμός όμως αυτός επηρεάζεται από τον αριθμό τον παιχνιδιών που έχεις παίξει (δηλαδή από τον δείχτη εμπιστοσύνης του συστήματος*) και από το MMR σου συγκριτικά με αυτό της league βέβαια.

Για παράδειγμα είσαι στο division 1 και αργά-αργά πέφτεις στο 5. Αν ανέβεις γρήγορα ξανά στο 1 θα παίρνεις περισσότερους πόντους γιατί έχεις ανεβασμένο MMR.

*Ο δείκτης εμπιστοσύνης είναι το πόσο εμπιστεύεται το σύστημα τη βαθμολογία σου. Κάποιος με 200 games ranked είναι πιο έμπιστος στο σύστημα από κάποιον με 50 με την έννοια ότι είναι σταθερός στο elo του οπότε παίρνει λιγότερους πόντους και φυσικά χάνει λιγότερους. Αυτό γίνεται για να δει το σύστημα ότι δεν έκατσες τυχερός και σε έκαναν carry στην πλειοψηφία των games και έφτασες εκεί που είσαι.

Και ουσιαστικά το Veteran που παίρνεις όταν έχεις παίξει 100 games σε ένα league είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να γίνεις καλύτερος για να ανέβεις. Γιατί δεν αρκεί να έχεις 50% win ratio.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 07 Ιούνιος 2013 - 23:11

#2178 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 13:10

Eγω παιδια τώρα το κατεβασα και προφανως όσο έχω παιξει εχω πεθανει ουκ ολιγες φορες... Υπαρχει καπου καποιο guide καποιεΓιατι κατι φιλοι που πηγαν να μου το εξηγησουν μιλουσαν με ορολογιες τις οποιες προφανως δεν ηξερα και δεν καταλαβα απολυτως τίποτα!

#2179 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 13:37

Δεν ξέρω αν έχουν guides γενικά για το παιχνίδι, αλλά έχουν για champions.

http://www.mobafire.com/
http://www.solomid.net/

Για να συνηθίσεις πήγαινε παίξε κανα custom.

#2180 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 13:48

¨Ενας απλός οδηγός από την ομάδα TSM είναι αυτός, http://www.solomid.net/guides.php?g=25755 , αλλιώς μπορείς να ψάξεις για τυπάδες που κάνουν οδηγούς στο ίντερνετ. Εναλλακτικά, ή παράλληλα με αυτά, μπορείς να παρακολουθείς και παιχνίδια διάφορων commentator, όπως τους Zeitgeist Game Review (http://www.youtube.com/user/ZGRWhyUDead) και του Invader Xive (http://www.youtube.com/channel/UC19w1UH4HeUihJ6sZFIqnWA). Πάντα βοηθάει να παρακολουθείς και πρακτικά matches για να μαθαίνεις. (Προτείνω τους Zeitgeist γιατί έχουν πολύ πλάκα)

#2181 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 02:37

Δεν ξέρω αν έχουν guides γενικά για το παιχνίδι, αλλά έχουν για champions.

http://www.mobafire.com/
http://www.solomid.net/

Για να συνηθίσεις πήγαινε παίξε κανα custom.

Στο mobafire είναι μαζεμένη η αφρόκρεμα των noobs. Μείνε όσο πιο μακριά μπορείς από αυτό το site. Επίσης τα custom δε βοηθάνε. Ίσως μόνο για να μάθεις κάποια skills αλλά και πάλι δεν συγκρίνονται με τα normal matchmaking.

Eγω παιδια τώρα το κατεβασα και προφανως όσο έχω παιξει εχω πεθανει ουκ ολιγες φορες... Υπαρχει καπου καποιο guide καποιεΓιατι κατι φιλοι που πηγαν να μου το εξηγησουν μιλουσαν με ορολογιες τις οποιες προφανως δεν ηξερα και δεν καταλαβα απολυτως τίποτα!

Και θα πεθάνεις άλλες τόσες και θα συνεχίσεις να πεθαίνεις. Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις είναι η εμπειρία. Παίξε όσο πιο πολύ μπορείς. Επίσης πολλοί από αυτούς που θα συναντήσεις μπορεί να έχουν ήδη ένα max level λογαριασμό και θα συναντήσεις πολλούς που βρίζουν όσους δεν τα πάνε καλά. Σε αυτό το σημείο είτε τους γράφεις στα @@ σου είτε τους κάνεις mute από το κουμπί στα δεξιά του πίνακα όταν πατάς το TAB. Μην πολυκοιτάς guides στην αρχή. Να παρατηρείς τους φίλους σου τι κάνουν και να τους ρωτάς γιατί αν παίζετε μαζί ή αν είναι κοντά σου. Μην παίζεις μόνο έναν champion ή ένα ρόλο, παίζε παντού. Κυρίως διασκέδασέ το και η εμπειρία θα έρθει.

Για να φτάσεις σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο θα χρειαστείς τουλάχιστον 500 games (πάνω-κάτω φυσικά). Δύο συμβουλές ακόμα:
Μην πάρεις runes πριν τα 30 level. Να κάνεις 3 γενικά rune pages και να αγοράσεις champions μέχρι να φτάσεις σε κάποιον ικανοποιητικό αριθμό (εγώ θα έλεγα 50). Και μην αρχίσεις να παίζεις ranked μόλις πας 30 level. Καλό θα είναι να ξεκινήσεις όταν θα έχεις 800 games και 4-5 runepages.

Αν θες βοήθεια με rune pages ρώτα τους φίλους σου τι να βάλεις. Το ίδιο και με τα masteries. Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις είναι με την εμπειρία. Έπειτα έρχεται η γνώση του παιχνιδιού, ο πειραματισμός και αναπτύσσονται οι μηχανικές ικανότητες που έχεις.

Επίσης ξαναξεκίνησε το LCS για όσους ενδιαφέρονται. Θα παιχτούν 13 matches συνολικά σήμερα και αύριο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 16 Ιούνιος 2013 - 02:41

#2182 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2013 - 04:52

Πως τραβάω screenshot στο LoL;Μου το έβγαλε μάυρο και άραχνο.
Από την άλλη αφού έκατσα και να δω μήπως τα αποθηκεύει σε κάποιον δικό του φάκελο το παιχνίδι ανακάλυψα που έχει κρυμένα όλα τα artwork του το παιχνίδι.Όποιος θέλει avatar ή κανένα ωραίο splash art μην κάτσει να τα ψάξει στο google.υπάρχει ότι θέλει μέσα στο PC του.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2183 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2013 - 08:32

Join the noobs club! :P Ευτυχώς για σένα υπάρχουν και οι αιώνιοι noob σαν εμένα (που παραμένουν noobs όσο και να παίζουν) να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. :D

Αν τέτοιου είδους παιχνίδια(moba) είναι καινούργια για σένα θα δυσκολευτείς λιγάκι περισσότερο. Γενικά πάντως μην απογοητεύεσαι αν βλέπεις άλλους που τα πάνε καλύτερα γιατί οι περισσότεροι, ακόμη κι από αυτούς που αρχίζουν τώρα, έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία με το συγκεκριμένο είδος game, που με τον καιρό θα αποκτήσεις κι εσύ.

Δες βιντεάκια όπως αυτό
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E0AF4E-2p-4[/youtube]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 26 Ιούνιος 2013 - 08:32

#2184 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 17:56

4800 IP. Περιμένεις για Zac, ή παίρνεις Jarvan 4/ Kennen?

#2185 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 18:03

Kennen.

#2186 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 18:14

Why?

#2187 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 18:15

Επειδή είναι ninja.

#2188 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 18:18

Κεννεν , γιατί ο άλλος έχει χαζό όνομα. Ακουσ' εκει ζάκ.

v4kFmx.png

#2189 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 18:23

4800 IP. Περιμένεις για Zac, ή παίρνεις Jarvan 4/ Kennen?

Zac για πολύ fun. Jarvan4 για rawpower . Διάλεξε. kennen ξεχασμένο pick πιά (αν και ένας τέλειος kennen αδυνατεί να χάσει το lane του.)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2190 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 18:35

Ρε bored, δες το όνομα σου και μετά μίλα για χαζά ονόματα (btw, το πιο χαζό όνομα στο κόσμο είναι το bob)

Και με Zac και με Jarvan, είχα σχετικά καλό σκορ τις τελευταίες 2 βδομάδες (λόγω του ότι ήταν free) αλλά το σκέφτομαι για τον Jarvan. Δεν είναι ότι είναι αδύναμος, αλλά... βαρετός κάπως. Από την άλλη, με Zac δε πεθαίνεις, αλλά λόγω παιχτών όπως ο Meteos των cloud 9 θα περιμένουμε nerf. Kennen, φαίνεται να είναι ωραίος, δεν τον έχω παίξει ποτέ, αλλά το damage του mid-late είναι πολύ δυνατό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 27 Ιούνιος 2013 - 18:35