Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2013 - 21:31
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2013 - 22:17
Για παράδειγμα είσαι στο division 1 και αργά-αργά πέφτεις στο 5. Αν ανέβεις γρήγορα ξανά στο 1 θα παίρνεις περισσότερους πόντους γιατί έχεις ανεβασμένο MMR.
*Ο δείκτης εμπιστοσύνης είναι το πόσο εμπιστεύεται το σύστημα τη βαθμολογία σου. Κάποιος με 200 games ranked είναι πιο έμπιστος στο σύστημα από κάποιον με 50 με την έννοια ότι είναι σταθερός στο elo του οπότε παίρνει λιγότερους πόντους και φυσικά χάνει λιγότερους. Αυτό γίνεται για να δει το σύστημα ότι δεν έκατσες τυχερός και σε έκαναν carry στην πλειοψηφία των games και έφτασες εκεί που είσαι.
Και ουσιαστικά το Veteran που παίρνεις όταν έχεις παίξει 100 games σε ένα league είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να γίνεις καλύτερος για να ανέβεις. Γιατί δεν αρκεί να έχεις 50% win ratio.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 07 Ιούνιος 2013 - 23:11
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 13:10
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 13:37
http://www.mobafire.com/
http://www.solomid.net/
Για να συνηθίσεις πήγαινε παίξε κανα custom.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 13:48
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 02:37
Δεν ξέρω αν έχουν guides γενικά για το παιχνίδι, αλλά έχουν για champions.
http://www.mobafire.com/
http://www.solomid.net/
Για να συνηθίσεις πήγαινε παίξε κανα custom.
Στο mobafire είναι μαζεμένη η αφρόκρεμα των noobs. Μείνε όσο πιο μακριά μπορείς από αυτό το site. Επίσης τα custom δε βοηθάνε. Ίσως μόνο για να μάθεις κάποια skills αλλά και πάλι δεν συγκρίνονται με τα normal matchmaking.
Eγω παιδια τώρα το κατεβασα και προφανως όσο έχω παιξει εχω πεθανει ουκ ολιγες φορες... Υπαρχει καπου καποιο guide καποιεΓιατι κατι φιλοι που πηγαν να μου το εξηγησουν μιλουσαν με ορολογιες τις οποιες προφανως δεν ηξερα και δεν καταλαβα απολυτως τίποτα!
Και θα πεθάνεις άλλες τόσες και θα συνεχίσεις να πεθαίνεις. Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις είναι η εμπειρία. Παίξε όσο πιο πολύ μπορείς. Επίσης πολλοί από αυτούς που θα συναντήσεις μπορεί να έχουν ήδη ένα max level λογαριασμό και θα συναντήσεις πολλούς που βρίζουν όσους δεν τα πάνε καλά. Σε αυτό το σημείο είτε τους γράφεις στα @@ σου είτε τους κάνεις mute από το κουμπί στα δεξιά του πίνακα όταν πατάς το TAB. Μην πολυκοιτάς guides στην αρχή. Να παρατηρείς τους φίλους σου τι κάνουν και να τους ρωτάς γιατί αν παίζετε μαζί ή αν είναι κοντά σου. Μην παίζεις μόνο έναν champion ή ένα ρόλο, παίζε παντού. Κυρίως διασκέδασέ το και η εμπειρία θα έρθει.
Για να φτάσεις σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο θα χρειαστείς τουλάχιστον 500 games (πάνω-κάτω φυσικά). Δύο συμβουλές ακόμα:
Μην πάρεις runes πριν τα 30 level. Να κάνεις 3 γενικά rune pages και να αγοράσεις champions μέχρι να φτάσεις σε κάποιον ικανοποιητικό αριθμό (εγώ θα έλεγα 50). Και μην αρχίσεις να παίζεις ranked μόλις πας 30 level. Καλό θα είναι να ξεκινήσεις όταν θα έχεις 800 games και 4-5 runepages.
Αν θες βοήθεια με rune pages ρώτα τους φίλους σου τι να βάλεις. Το ίδιο και με τα masteries. Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις είναι με την εμπειρία. Έπειτα έρχεται η γνώση του παιχνιδιού, ο πειραματισμός και αναπτύσσονται οι μηχανικές ικανότητες που έχεις.
Επίσης ξαναξεκίνησε το LCS για όσους ενδιαφέρονται. Θα παιχτούν 13 matches συνολικά σήμερα και αύριο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 16 Ιούνιος 2013 - 02:41
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2013 - 04:52
Από την άλλη αφού έκατσα και να δω μήπως τα αποθηκεύει σε κάποιον δικό του φάκελο το παιχνίδι ανακάλυψα που έχει κρυμένα όλα τα artwork του το παιχνίδι.Όποιος θέλει avatar ή κανένα ωραίο splash art μην κάτσει να τα ψάξει στο google.υπάρχει ότι θέλει μέσα στο PC του.

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2013 - 08:32
Eγω παιδια τώρα το κατεβασα και προφανως όσο έχω παιξει εχω πεθανει ουκ ολιγες φορες... Υπαρχει καπου καποιο guide καποιεΓιατι κατι φιλοι που πηγαν να μου το εξηγησουν μιλουσαν με ορολογιες τις οποιες προφανως δεν ηξερα και δεν καταλαβα απολυτως τίποτα!
Join the noobs club!
Αν τέτοιου είδους παιχνίδια(moba) είναι καινούργια για σένα θα δυσκολευτείς λιγάκι περισσότερο. Γενικά πάντως μην απογοητεύεσαι αν βλέπεις άλλους που τα πάνε καλύτερα γιατί οι περισσότεροι, ακόμη κι από αυτούς που αρχίζουν τώρα, έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία με το συγκεκριμένο είδος game, που με τον καιρό θα αποκτήσεις κι εσύ.
Δες βιντεάκια όπως αυτό
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E0AF4E-2p-4[/youtube]
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 26 Ιούνιος 2013 - 08:32
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 17:56
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 18:03
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 18:14
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 18:15
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 18:18
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 18:23
Zac για πολύ fun. Jarvan4 για rawpower . Διάλεξε. kennen ξεχασμένο pick πιά (αν και ένας τέλειος kennen αδυνατεί να χάσει το lane του.)4800 IP. Περιμένεις για Zac, ή παίρνεις Jarvan 4/ Kennen?

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 18:35
Και με Zac και με Jarvan, είχα σχετικά καλό σκορ τις τελευταίες 2 βδομάδες (λόγω του ότι ήταν free) αλλά το σκέφτομαι για τον Jarvan. Δεν είναι ότι είναι αδύναμος, αλλά... βαρετός κάπως. Από την άλλη, με Zac δε πεθαίνεις, αλλά λόγω παιχτών όπως ο Meteos των cloud 9 θα περιμένουμε nerf. Kennen, φαίνεται να είναι ωραίος, δεν τον έχω παίξει ποτέ, αλλά το damage του mid-late είναι πολύ δυνατό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 27 Ιούνιος 2013 - 18:35