Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2101 bluedemon

bluedemon

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2013 - 23:03

παιξτε vindictus παιδια :)

#2102 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2013 - 02:21

παιξτε vindictus παιδια :)

Φτιάξε ένα thread ρε αδερφε,κάνε μια περιγραφή.Με το όνομα μόνο δεν μου γεμίζει το μάτι...
On an other note.Τα ranked ου πανε καλά τελευταία.Η παίζω καλύτερα ή έχω τύχη βουνό.Με εξαίρεση 4 games στα όποια κοιμόμουν είχα πάνω απο 20 νίκες σε 30 games την τελευταία εβδομάδα...keep it real luck!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2103 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.011 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2013 - 03:11

thnks guys!
\
i feel like an idiot! can anyone tell how that thing works? i signed-up... now what?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 27 Μάρτιος 2013 - 03:19

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2104 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2013 - 03:22

Υπάρχει επίσης η επιλογή του Fraps, το οποίο χρησιμοποιείται με τα περισσότερα games και κρατάει σαν βίντεο ότι βλέπει στην οθόνη, ενώ παράλληλα καταγράφει και όλους τους ήχους (skype και παιχνίδι). Αν δηλαδή θες να έχεις μόνο τη δική σου εικόνα ενώ παράλληλα να ακούγεται από πίσω η κλήση skype σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Fraps.

#2105 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 19:20

αφού χάσαμε ένα game πριν κ δεν αντέχαμε άλλο τους αντίπαλους Draven, αποφάσισε ένας από εμάς που είχε τα ΙΡ να τον αγοράσει...

στο πρώτο του game ως Draven λοιπόν...

Youtube Video

#2106 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 20:19

Στο οποιο game παρεπιπτοντως είναι η πρώτη φορα μεχρι στιγμης που το jungling μου φάνηκε κολαση. Ok tbh δεν εχω καμια συμπαθεια στη θεση γιατί το ganking και το υπουλο δεν ειναι τοσο του χαρακτηρα μου αλλα με diana τα πηγαινα καλα και ηταν καπως εasy mode. Το τι invade εφαγα, το τι focus και το τι ganks θα εχω να τα θυμαμαι για καιρο. Απλα ειχαν αποφασισει οτι θα καταστρεψουν το game της diana εκεινη τη στιγμή. Ευτυχως ηταν ηλιθιοι και δεν επαιρναν τα δικα τους buffs ενω ειχαν ζουγκλα οποτε απλα κλεβαμε ο ενας τα buffs του αλλου.

Περα απο το να wardarw ζουγκλα υπάρχει καποιο αλλο tip για να εμποδιζω το counter? Plz share.

Ps. Να σημειωθει στα πρακτικα και για να διαψευστουν κάποιες κακες γλωσσες ότι δεν πηρα ουτε ενα kill απο το carry.

#2107 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 21:10

Στο οποιο game παρεπιπτοντως είναι η πρώτη φορα μεχρι στιγμης που το jungling μου φάνηκε κολαση. Ok tbh δεν εχω καμια συμπαθεια στη θεση γιατί το ganking και το υπουλο δεν ειναι τοσο του χαρακτηρα μου αλλα με diana τα πηγαινα καλα και ηταν καπως εasy mode. Το τι invade εφαγα, το τι focus και το τι ganks θα εχω να τα θυμαμαι για καιρο. Απλα ειχαν αποφασισει οτι θα καταστρεψουν το game της diana εκεινη τη στιγμή. Ευτυχως ηταν ηλιθιοι και δεν επαιρναν τα δικα τους buffs ενω ειχαν ζουγκλα οποτε απλα κλεβαμε ο ενας τα buffs του αλλου.

Περα απο το να wardarw ζουγκλα υπάρχει καποιο αλλο tip για να εμποδιζω το counter? Plz share.

Ps. Να σημειωθει στα πρακτικα και για να διαψευστουν κάποιες κακες γλωσσες ότι δεν πηρα ουτε ενα kill απο το carry.

Κοίτα εκτός από το να θυμάσαι ακριβώς το πότε βγαίνει κάθε buff (κάθε 5 λέπτα το καθένα) το να προστατεύεσαι από το counter jungling έχει να κάνει περισσότερο με την εμπειρία. Για παράδειγμα αν έχεις amumu ( ο main μου στο jungle) και υπάρχει shaco απέναντι τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σου κάνει παγίδα στο red, οπότε προσέχεις τα χόρτα και αν δείς ότι σου μπαίνει φώναξε βοήθεια από mid ή κάψε ακόμα και flash για να φύγεις. Γένικα όσοι έχουν καλό counter jungling είναι δυνατοί early game ( shaco, xin, ka zix) αλλά χάνουν πολύ μετά αν δεν πάρουν kills από τα ganks, οπότε θέλει προσοχή στην αρχή.

Μια άλλη καλή λύση είναι να του κλέψεις και εσύ τα buffs το οποίο βέβαια έχει κάποιο ρίσκο. Αν δείς ότι σου λείπει το μπλέ και κανένας αντίπαλος εκτός από αυτόν που στο έκλεψε δεν έχει επίσης, τότε πιθανόν να υπάρχει ακόμα οπότε με μια ninja-αστραπή κίνηση (XD!) του το πέρνεις.

Τέλος ακόμα και αν όντως είναι πολύ καλός ο αντίπαλος jungler και δεν σε αφήνει να farmareis καλά, υπάρχουν πάντα τα kills που μπορείς να πάρεις με τα ganks που είναι και ο βασικός σου ρόλος για να βοηθήσεις την ομάδα σου.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2108 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 21:27

Σε πιστεύω όμως.

#2109 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 00:45

Μια λύση στο πρόβλημα του counter jungling είναι να του στήνεις "παγίδες". Βλέπεις σε ποιο lane έκανε gank ο αντίπαλός jungler τελευταίο και προς τα που πήγε μετά το gank. Παραδείγματος χάριν, αν έκανε gank στο top σου (πάντα υποθέτοντας ότι βρίσκεσαι από τη μπλε μεριά), το πιο πιθανόν είναι να γυρίσει από το tri-brush ή το lane προς το golem camp/red/wraith camp. Μπορείς να κάνεις έναν γρήγορο έλεγχο, αν βρίσκεσαι κοντά, και αν τύχει η ευκαιρία και έχεις έναν champ με burst όπως η Diana, μπορείς να τον φας γρήγορα και να ξεφύγεις. Έτσι κρατάς το jungle σου ασφαλές, τον αφήνεις πίσω, και καθαρίζεις ένα μέρος του δικού του.

#2110 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2013 - 00:02

Δοκίμασα την ανανεωμένη Karma. Σε mid lane και early προς mid game είναι πολύ καλή στα 1 vs 1. Έχω την εντύπωση όμως ότι late game δεν κάνει το μαζικό damage που κάνουν άλλα ap carries. Σαν support είναι πιο εύκολο να παίξεις πια. Μπορώ να πω ότι την έχουν κάνει πιο απλή και πλέον με λιγότερη προσπάθεια πετυχαίνεις περισσότερα. Η πιο χρήσιμη ικανότητα για να την ενισχύεις με την ult είναι το w μου φαίνεται.
Κάνει ζημιά στον αντίπαλο, σε θεραπεύει και στο τέλος τον κάνει root. Και το e είναι χρήσιμο όμως μόνο για ένα πολύ σύντομο αλλά μαζικό υπό προϋποθέσεις speed buff.

#2111 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2013 - 02:26

Δοκίμασα την ανανεωμένη Karma. Σε mid lane και early προς mid game είναι πολύ καλή στα 1 vs 1. Έχω την εντύπωση όμως ότι late game δεν κάνει το μαζικό damage που κάνουν άλλα ap carries. Σαν support είναι πιο εύκολο να παίξεις πια. Μπορώ να πω ότι την έχουν κάνει πιο απλή και πλέον με λιγότερη προσπάθεια πετυχαίνεις περισσότερα. Η πιο χρήσιμη ικανότητα για να την ενισχύεις με την ult είναι το w μου φαίνεται.
Κάνει ζημιά στον αντίπαλο, σε θεραπεύει και στο τέλος τον κάνει root. Και το e είναι χρήσιμο όμως μόνο για ένα πολύ σύντομο αλλά μαζικό υπό προϋποθέσεις speed buff.

Συμφωνώ.Να προσθέσω μόνο ότι περιστασιακά θα πρέπει να κάνεις upgrade το Ε μέσα στo massive για να δώσεις την aoe shield.Εκεί είναι τρομερό το πλεονέκτημα που δίνει λόγο της ταχύτητας...

On an other note...Βγήκε ο Zac.Τον λάτρεψα.Πρώτον πεθαίνω στο γέλιο με τις ατάκες και τα ηχητικά του.Δεύτερον είναι ΠΑΝΥΣΧΥΡΟΣ JUNGLER.Το E του έχει εξωφρενική εμβέλεια.Υπάρχουν σημεία στον χάρτη που περνάς και δύο τοίχους από απάνω.(πχ από τους λύκους πηδάς κατευθείαν στο golem...)Δεν χρειάζεται να αναφέρω το τι δυνατότητες για gank δίνει αυτό.Στο build του...τείνω να το ντύσω σαν τον Cho'Gath ,μόνο που αυτός δεν θέλει attack speed...
Abyssal scepter θέλει οπωσδήποτε και hourglass.Γιατί είναι "squishy". Literally!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 30 Μάρτιος 2013 - 02:29

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2112 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2013 - 12:44

καρκινο παιχνιδο nuff said

#2113 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2013 - 16:12

μεστά επιχειρήματα αν μη τι άλλο...

από ένα guide... αφού εξηγεί τα πάντα για τον χαρακτήρα καταλήγει...

You see that enemy Posted Image Teemo? Kill him at ALL costs. Disregard every other rule you have ever known if you have the chance to kill that demon Riot calls a champion. He will try to retaliate of course, but you have the rage of a God inside of you whenever you see the little furball running around. Most of all, kill his mushrooms with extreme prejudice. You are a man, a manly man, and vegetables will not be allowed on the fields of justice!

χααχαχαχαχααα

#2114 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2013 - 16:36

Μoυ αρεσει που ο zac δεν ειναι καθολου Op και εξαιρετικα balanced χαρακτηρας. Παω στοιχημα οτι το nerf του θα γινει πριν κλεισει η πρωτη βδομαδα.

#2115 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2013 - 19:34

Το gap closer του στα ελληνικά έπρεπε να λέγεται σφεντόνα. Ένας γράφει ότι μπορεί από τους λύκους να πηδήξει μέχρι το μπλε γκόλεμ, αν ισχύει είναι τρελά op το συγκεκριμένο skill.

Επίσης δεν μπορώ να μπω στη σελίδα του παιχνιδιού, μου βγάζει "503 Service Temporarily Unavailable", το παθαίνει κανένας άλλος;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 30 Μάρτιος 2013 - 19:36