Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2086 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 21:40

Έχω δει κόσμο να συνδυάζει τη sunfire με abyssal, φαντάζομαι δουλεύει καλά. Όσο για τη Karma, μπορεί να υπάρχει μια αφθονία από supports πλέον όμως θεωρώ ότι με το rework της θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο η δεξαμενή με διαθέσιμα καλά supports. Αν όχι σε tournaments τουλάχιστον σε solo queue.

Και από αύριο μάλλον θα έχουμε και την Quinn στο free rotation, ευκαιρία να τη δοκιμάσω αν και τις πρώτες μέρες αποκλείεται να γίνει αυτό αφού δεν έχω τόσο γρήγορα reflexes στη champion select screen.
Κάτι κάπου διάβασα ότι θα μας έρθει και champion από τα μέρη της Ashe, κάτι σαν snow dervish. Χμμμ για να δούμε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 18 Μάρτιος 2013 - 21:43

#2087 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 21:55

Η δική μου συμβουλή είναι να αγνοήσετε την παραπάνω, Το frozen heart είναι καλό ίσως για 5ο-6ο item με τα nerf στο cdr. Εκτός αν βρέχει λεφτά και θες κάτι να τα κάνεις. Το sunfire cape είναι μακράν πολύ καλύτερη επιλογή.

Βασικά μέχρι το lvl 6 θα πρέπει να έχει τραβήξει τα πάνδεινα η LeBlanc και όταν ο zed πάει 6 μπορεί απλά να τη σκοτώσει όταν του ορμήσει με τη 2η της η LeBlanc. Τώρα αν έχει πλεονέκτημα η LeBlanc λόγω ganks κλάφτε μέχρι να βγει το hexdrinker και το giant's belt και ίσως mercury treads.

Παραξενεύομαι που το λες αυτό.Την δουλειά που κάνει το frozen heart me με την attack speed slow aura δεν την κάνει κανένα άλλο item μέσα στο massive.(Άντε λίγο το omen).Και τα λεφτά που χρειάζεται έχουν πέσει μαζί με το cdr...Άμα πάρεις και ένα giant belt σκέτο ποιός θα σε ρίξει... Δεν διαφωνώ βέβαια με το sunfire αλλά μου φαίνεται πολύ επιθετικό item.Συνήθως τον amumu τον κάνω tankier νωρίς.Στο mid game και μετά ναι θα φτιάξω ένα abussal και sunfire...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2088 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 23:20

Το πρόβλημα με το Sunfire Cape είναι ότι το damage του δεν κάνει κάποιο scale, οπότε όσο νωρίτερα βγει τόσο πιο αποτελεσματικό είναι. Αν το αφήσεις πίσω καλύτερα να μην το βγάλεις καθόλου και να πάς για κάτι άλλο, αφού στο τωρινό meta o κόσμος βγάζει HP σε όλους τους χαρακτήρες.

#2089 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2013 - 01:23

Patch 3.04 Notes

Διάφορες μικρές αλλαγές αλλά αυτό που θέλω να δω πώς θα λειτουργήσει είναι το εξής

Restricted Chat Mode
In an effort to encourage active reform and shield players from toxicity, we’ve implemented a new account restriction that limits in-game chat for toxic players.

• Certain players (identified by Tribunal and by Player Support) will have a limited number of in-game messages available and limited access to [All] Chat.
  • Restricted players that successfully complete matchmade games will earn their chat privileges back.

#2090 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.011 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2013 - 03:58

θα ηθαλα καποιος να μου εξηγησει λιγο την ουλτι του ζεντ.... και βασικα το σημειο που λεει: untargertable... εννοει απο την στιγμη που ανοιγει ουλτι μεχρι που σκαει η ουλτι ο ζεντ γινεται αθανατος εκεινο το διαστημα?

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2091 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2013 - 04:01

Παραξενεύομαι που το λες αυτό.Την δουλειά που κάνει το frozen heart me με την attack speed slow aura δεν την κάνει κανένα άλλο item μέσα στο massive.(Άντε λίγο το omen).Και τα λεφτά που χρειάζεται έχουν πέσει μαζί με το cdr...Άμα πάρεις και ένα giant belt σκέτο ποιός θα σε ρίξει... Δεν διαφωνώ βέβαια με το sunfire αλλά μου φαίνεται πολύ επιθετικό item.Συνήθως τον amumu τον κάνω tankier νωρίς.Στο mid game και μετά ναι θα φτιάξω ένα abussal και sunfire...

Ναι έχει μειωμένο cost, αλλά τι να κάνεις stats που δεν χρειάζεσαι τόσο νωρίς. Σκέψου ότι κανονικά κάποιος θα σου έκανε με auto-attacks 100 dmg on hit. Έστω ότι θα σου κάνει 25% λιγότερο damage (λέω 25% γιατί μετράω και το slow, πάνω-κάτω πάντα) αλλά σε αυτά τα 100 dmg 25% σημαίνει 75. Έστω ότι γίνεται το fight και για κάποιο λόγο βαράνε εσένα, και σου κάνουν 10 hit=750 dmg σε αντίθεση με τα 1000 που θα σου έκαναν εάν δεν το είχες. Έχουμε διαφορά 250, πράγμα που είναι αμελητέο καθώς το giant's belt μόνο δίνει 380 life. Αν είχες sunfire, θα είχες 450 health (αν θυμάμαι σωστά, το μισό σχεδόν armor bonus δηλαδή πες 10% λιγότερο damage αντί για 25% και μια αύρα με 40 m.dps. Ας πούμε ότι για αυτά τα 10 attacks πέρασαν 7 sec, οπότε έχεις κάνει 7χ30 = 210 dmg (περίπου 30 έστω ότι κάνει αν λάβουμε υπόψη το m resist αν και νομίζω ότι είναι πιο κοντά στο 35-36), Γενικά έχεις δημιουργήσει μια διαφορά 210 health το οποίο μπορεί να τον τρομάξει και να μην κάτσει να σε πολεμήσει.
Πρέπει να λάβεις υπόψη και το mentality του αντιπάλου. Δεν αρκεί να είσαι tanky πρέπει να είσαι και απειλητικός ώστε να τον αποθαρρύνεις από το να σε πολεμήσει (γιατί αν δει ότι κάνει πιο πολύ dmg και ότι παίρνει πίσω αυτό που του κάνεις εσύ, χαιρέτα).
Για να μην συνυπολογίσουμε το magic damage που παίρνεις από supports bruisers και carry το οποίο δεν αλλάζει γιατί έχεις μόνο armor.

Για αυτό και το randuin's είναι πολύ καλύτερο, μόνο και μόνο από το health που δίνει (και μόνο 20 περίπου λιγότερο armor) συν ότι έχει και atk αλλά και move speed reduction, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μένεις πάνω τους περισσότερη ώρα άρα πιο πολύ dps. Γενικά το health είναι effective αντιστρόφως ανάλογο με την ώρα που έχει περάσει ενώ το armor ανάλογο. Γι' αυτό όταν βλέπω κάτι "tanks" με 200 armor και 2400 life τραβάω τα μαλλιά μου.

Τα μαθηματικά που έκανα παραπάνω ήταν για έναν μόνο αντίπαλο αλλά για να είμαστε ειλικρινής αν σε χτυπάνε παραπάνω θα νικήσεις το fight.

Το πρόβλημα με το Sunfire Cape είναι ότι το damage του δεν κάνει κάποιο scale, οπότε όσο νωρίτερα βγει τόσο πιο αποτελεσματικό είναι. Αν το αφήσεις πίσω καλύτερα να μην το βγάλεις καθόλου και να πάς για κάτι άλλο, αφού στο τωρινό meta o κόσμος βγάζει HP σε όλους τους χαρακτήρες.

Θεωρητικά ακούγεται σωστό αλλά πρακτικά δεν είναι τόσο ακριβής η περιγραφή καθώς το συγκεκριμένο item το παίρνεις όταν θες να χωθείς στα αντίπαλα carry ή αν είσαι απλά μέσα σε όλα και θες ένα μείγμα survivability και damage. δεν είναι άσχημο ακόμη και ως τελευταίο item αν και σίγουρα πιο αποτελεσματικό στην αρχή. Γενικά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα το ότι δεν έχει scale το sunfire, αν είχε θα κλαίγαμε.

Υποθέτω ότι δεν το είχες προλάβει πριν από 2 χρονάκια που stackaran και είχες τον garen να τρέχει με 5 sunfire, να κάνει σβούρα και να ψοφάνε όλα. Και φαντάσου το αυτό και με άλλους 2-3 στο team. Αν ψάξεις στο youtube θα βρεις video από 5-man bruisers με 5 sunfire ο καθένας. Ήταν απελπιστικό.

this and this for reference.

θα ηθαλα καποιος να μου εξηγησει λιγο την ουλτι του ζεντ.... και βασικα το σημειο που λεει: untargertable... εννοει απο την στιγμη που ανοιγει ουλτι μεχρι που σκαει η ουλτι ο ζεντ γινεται αθανατος εκεινο το διαστημα?

Σκέψου το pool του vladimir. Αν την χρησιμοποιήσεις σωστά αποφεύγεις το damage από ulti karthus και γενικά όλα τα targeted. Σήμερα κατάφερα να ακυρώσω ult από garen (την έκανε milisec μετά τη δικιά μου και δεν την έκανε. Αν βοηθάει σκέψου ότι ο χαρακτήρας σου δεν υπάρχει στο game όσο την castarei, αλλά damage over time effects όπως το ignite ή η 3η του Swain εξακολουθούν να κάνουν damage.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 19 Μάρτιος 2013 - 04:09

#2092 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2013 - 09:56

Θεωρητικά ακούγεται σωστό αλλά πρακτικά δεν είναι τόσο ακριβής η περιγραφή καθώς το συγκεκριμένο item το παίρνεις όταν θες να χωθείς στα αντίπαλα carry ή αν είσαι απλά μέσα σε όλα και θες ένα μείγμα survivability και damage. δεν είναι άσχημο ακόμη και ως τελευταίο item αν και σίγουρα πιο αποτελεσματικό στην αρχή. Γενικά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα το ότι δεν έχει scale το sunfire, αν είχε θα κλαίγαμε.

Υποθέτω ότι δεν το είχες προλάβει πριν από 2 χρονάκια που stackaran και είχες τον garen να τρέχει με 5 sunfire, να κάνει σβούρα και να ψοφάνε όλα. Και φαντάσου το αυτό και με άλλους 2-3 στο team. Αν ψάξεις στο youtube θα βρεις video από 5-man bruisers με 5 sunfire ο καθένας. Ήταν απελπιστικό.

this and this for reference.

To θέμα είναι να το rush-άρεις γιατί όταν βγει λογικά θα μπαίνεις και στο midgame. Δεν το λέω άσχημο, απλά όχι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν μέχρι και το carry έχει 2,5k hp. Και το άλλο του πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει καν true damage,οπότε με ένα Bulkwark γίνεται ακόμα πιο αναποτελεσματικό. Παρόλαυτα είναι απίστευτα δημοφιλές και οι χαρακτήρες όπως Garen/Xin που το βγάζουν απλά ξεσκίζουν(o 2oς ψοφάει και κάπως εύκολα τέσπα).

#2093 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.011 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2013 - 04:05

update: μιντ---> zed vs varus... εδω ανοιγει ενα μεγαλο κεφαλαιο γτ ο παπαρ@ς ειναι ranged και με ζορισε αλλα φροντισα να τον σκοτωσω στην αρχη οταν ηταν lv5 οπως και εγω... καταληξαμε ο ενας να σκοτωσει τον αλλον... αλλα μετα απο 2 gangs (from vi) πηρα αλλα δυο kills... και οπως εχω αναφερει turret χωρις προστασια εναντια σε ζεντ----> απλα ενας χοντρος στοχος... τελικα κατεληξα με σκορ 18-7-20 και ενω φινταρε το τοπ μας εκανα καρυ το γκαϊμ με την βι και κλαψανε μανουλες...XD ...

ΕΡΩΤΗΣΗ: πειτε μου σας παρακαλω ποιοι παιχτες ΔΕΝ κανουν για 3χ3.... γιατι κατακερματιστηκε το team μου σημερα.... :(

Σκέψου το pool του vladimir. Αν την χρησιμοποιήσεις σωστά αποφεύγεις το damage από ulti karthus και γενικά όλα τα targeted. Σήμερα κατάφερα να ακυρώσω ult από garen (την έκανε milisec μετά τη δικιά μου και δεν την έκανε. Αν βοηθάει σκέψου ότι ο χαρακτήρας σου δεν υπάρχει στο game όσο την castarei, αλλά damage over time effects όπως το ignite ή η 3η του Swain εξακολουθούν να κάνουν damage.

ναι το θεμα ειναι : την αποφευγεις ΜΟΝΟ οταν πατας το κουμπι ή γενικα όσο ειναι ανοικτη η ούλτι? εχει διαφορα....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 20 Μάρτιος 2013 - 18:47

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2094 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2013 - 19:29

To θέμα είναι να το rush-άρεις γιατί όταν βγει λογικά θα μπαίνεις και στο midgame. Δεν το λέω άσχημο, απλά όχι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν μέχρι και το carry έχει 2,5k hp. Και το άλλο του πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει καν true damage,οπότε με ένα Bulkwark γίνεται ακόμα πιο αναποτελεσματικό. Παρόλαυτα είναι απίστευτα δημοφιλές και οι χαρακτήρες όπως Garen/Xin που το βγάζουν απλά ξεσκίζουν(o 2oς ψοφάει και κάπως εύκολα τέσπα).

Δεν έχει νόημα να μπεις mid game χωρίς hp. Αν το ad carry έχει 2500 hp στο mid-game είτε είναι super fed είτε έχει κάνει κάτι λάθος. Τέλος πάντων αν θες δοκίμασέ το και θα δεις ότι έχω δίκιο

update: μιντ---> zed vs varus... εδω ανοιγει ενα μεγαλο κεφαλαιο γτ ο παπαρ@ς ειναι ranged και με ζορισε αλλα φροντισα να τον σκοτωσω στην αρχη οταν ηταν lv5 οπως και εγω... καταληξαμε ο ενας να σκοτωσει τον αλλον... αλλα μετα απο 2 gangs (from vi) πηρα αλλα δυο kills... και οπως εχω αναφερει turret χωρις προστασια εναντια σε ζεντ----> απλα ενας χοντρος στοχος... τελικα κατεληξα με σκορ 18-7-20 και ενω φινταρε το τοπ μας εκανα καρυ το γκαϊμ με την βι και κλαψανε μανουλες...XD ...

ΕΡΩΤΗΣΗ: πειτε μου σας παρακαλω ποιοι παιχτες ΔΕΝ κανουν για 3χ3.... γιατι κατακερματιστηκε το team μου σημερα.... :(

ναι το θεμα ειναι : την αποφευγεις ΜΟΝΟ οταν πατας το κουμπι ή γενικα όσο ειναι ανοικτη η ούλτι? εχει διαφορα....

Στο twisted treeline, οι καλύτεροι είναι οι bruisers, είτε AD είτε AP κυρίως δηλαδή χαρακτήρες που έχουν damage και είναι tanky. Αν αποφασίσετε να έχετε και jungler, οι assasssins είναι η καλύτερη επιλογή. Βέβαια δεν είμαι και expert στο twisted treeline οπότε μπορεί να κάνω και λάθος. Τώρα για το ποιοι δεν κάνουν νομίζω πως οι ίδιοι που δεν κάνουν και στο Summoner's rift πάνω-κάτω (Tryndamere, yi, sion και όλη η company των παλαιότερων παιχτών). Από εκεί και πέρα είναι θέμα στρατηγικής και γνώσης των objectives.

Όσο για την ulti του zed, προφανώς και είναι untargetable από τη στιγμή που εξαφανίζεται μέχρι να ξαναεμφανιστεί.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 20 Μάρτιος 2013 - 21:28

#2095 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2013 - 18:44

πως ξέφυγε η Akali μας ούτε ο ίδιος δεν το πίστευε...
αφού έλεγε στο Skype
"δεν πιστεύω ότι το φάγανε, δεν το πιστεύω"

Youtube Video

#2096 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.011 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2013 - 21:22

πως μπορει καποιος να βιντεοσκοπησει ενα παιχνιδι?... πιάνει πολυ χωρο?

#2097 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2013 - 21:58

Από τι ξέρω πρέπει να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα που λέγεται LoLrecorder lolreplay για να έχεις σε replay τα παιχνίδια που πάιζεις.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pasxaleas: 26 Μάρτιος 2013 - 22:18

09pntFA.png?1

#2098 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2013 - 21:58

το LoLReplay χρησιμοποιώ εγώ...
και πιάνει γύρω στα 10mb το game αν δεν κάνω λάθος...

#2099 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2013 - 22:09

Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ? Γιατί ακύρωσε το recall?

#2100 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2013 - 22:17

Oπ λάθος δικό μου το lolreplay ενοούσα και εγώ.

09pntFA.png?1