Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2026 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2013 - 20:46

Το G είναι τα συνολικά games που έχεις παίξει μέχρι τώρα και το W οι νίκες σου. Η εικόνα που έβαλε ο νίκος ισχύει και για τα Solo/duo queue. Για να εξηγήσω την εικόνα, πχ εγώ είμαι στο προτελευταίο division του Silver Tier (παρεμπιπτόντως, το division μου λέγεται Mordekaiser's Minotaurs, huehue). Νικώντας παίρνω πόντους, μόλις φτάσω τους 100, μπορώ να παίξω ένα σετ best of three, για να προχωρήσω στο τελευταίο division. Όταν μαζέψω και εκεί 100 πόντους, μπορώ να παίξω ένα σετ best of five για να ανέβω Tier (Silver-----> Gold). Έχεις παίξει τουλάχιστον τα 10 placement matches στην Pre-season; Αν όχι, μπορεί γι'αυτό να μη σου δίνει πόντους.

#2027 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2013 - 20:59

Έχω παίξει τουλάχιστον τα 250+ games στην Pre-Season :P Για κάποιο περίεργο λόγο μου εμφάνισε τώρα τους πόντους στο άκυρο. Εγώ παίζω στο Rammus's Brotherhood :P

#2028 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2013 - 21:04

Τότε όλα καλά

#2029 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2013 - 18:27

δάκρυα συγκίνησης για την πρώτη φορά που δούλεψε κάτι όπως το σκεφτόμουν [και είχα δει να το κάνουν]

παίζω με την Καιτούλα [Caitlyn] bot lane μαζί με έναν Darius κ έχουμε απέναντί μας Yi και Cassiopeia...
βαράμε εμείς, βαράνε αυτοί ανεβάζουμε lvl κ έχουν πέσει κ κάποιες ψιλές μεταξύ μας...
και εκεί που έχω πάει πιο μπροστά μήπως κ ρίξω κανέναν γιατί έχουν πέσει σε health τρώω διπλό attack με την poison λίμνη της άλλης κ τη φαφαριά που κάνει ο Yi κ εξαφανίζεται κ βαράει...
με χαμηλωνουν σε health οπότε flash-άρω κ γυρνάω να βαρέσω το Peacemaker... είναι στην ίδια ευθεία και οι δύο, double kill
και δίπλα ο Darius απλά να γελάει...

ερώτηση... το LoL Replay δουλεύει με τα τελευταία patch? αν κάποιος μπορεί να μου δώσει οδηγίες, θα το εκτιμούσα...

#2030 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2013 - 00:14

:hahaha: :hahaha:
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 07 Φεβρουάριος 2013 - 00:15

#2031 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2013 - 00:04

.ερώτηση... το LoL Replay δουλεύει με τα τελευταία patch? αν κάποιος μπορεί να μου δώσει οδηγίες, θα το εκτιμούσα...

Δεν γνωρίζω ακριβώς λεπτομέρειες, αλλά το πρόβλημα όπου το lolrecorder crashάρει το client υπάρχει ακόμα αν και απ' ότι έχω ακούσει δεν το κάνει σε όλους και σε κάθε παιχνίδι. Ακόμη και όταν όλοι οι υπόλοιποι γκρίνιαζαν (πριν από κάμποσους μήνες) ότι δεν δούλευε εγώ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με την εφαρμογή. Βέβαια έχω καιρό να την τρέξω, οπότε η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να την τρέξεις και να μπεις ένα custom game πρώτα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 09 Φεβρουάριος 2013 - 00:05

#2032 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2013 - 10:35

Ρε παιδες ξερει γιατι εμενα στα points μου λεει -3 ;
Εχω χασει 3/3 στην s3 αλλα και παλι δεν εχω δει κανεναν με negative points.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#2033 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2013 - 18:43

Έχεις 5 match Grace Period στην αρχή, αν δεν τα έχεις παίξει ήδη για να σε ρίξει κατηγορία.

#2034 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 22:22

Αυτό δεν το περίμενα. Οι Gambit έχασαν εντελώς από τους Giants, από την αρχή φάνηκε ότι λίγες ελπίδες είχαν. Μεγάλο λάθος του Genja ήταν ότι δεν pickαρε Vayne εναντίον μιας τόσο tanky ομάδας όπως αυτή που έστησαν οι Giants

#2035 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2013 - 05:32

Ρε παιδες ξερει γιατι εμενα στα points μου λεει -3 ;
Εχω χασει 3/3 στην s3 αλλα και παλι δεν εχω δει κανεναν με negative points.

Αυτό γίνεται γιατί έκανες dodge σε κάποιο ranked. Από εδώ και πέρα το 1ο dodge κοστίζει 2-3 LP και μετά 10++ .

Επίσης μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε και επίσημο replay function από το client (μέσα από το match history αλλά και μέσω browser και θα είναι δυνατό και το replay sharing).

On a side note, I hit Platinum V a little while ago, easy mode. Το καινούργιο σύστημα είναι εύκολο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 16 Φεβρουάριος 2013 - 05:32

#2036 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2013 - 06:11

Τέρμα τα frame drops λόγω του Fraps δηλαδή;

Εγώ πριν μερικές μέρες ανέβηκα από Silver II σε Silver I, θα είχα φτάσει πολύ πιο γρήγορα, αλλά τα απομεινάρια της Elo Hell με τραβάνε πίσω >.>

Έχουμε καινούργιο ADC από ότι φαίνεται, δεν κατάλαβα βέβαια. Ονομάζεται Quinn και έχει μαζί και το Valor, το γεράκι της.

Τα skills της
Youtube Video

Ένα απλό combo είναι το mark της passive συν το extra proc του E για maximum damage. Γενικά φαίνεται high mobility character, με μεγάλα cooldown όμως, όπως θα έπρεπε να είναι άλλωστε το w της που κάνει το reveal και το e που ουσιαστικά είναι nuke. Ούτε όμως τα 140 sec cooldown στην Ulti με ενθουσιάζουν ιδιαίτερα. Γενικά ενδιαφέρον χαρακτήρας.

#2037 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2013 - 23:41

Τέρμα τα frame drops λόγω του Fraps δηλαδή;

Εγώ πριν μερικές μέρες ανέβηκα από Silver II σε Silver I, θα είχα φτάσει πολύ πιο γρήγορα, αλλά τα απομεινάρια της Elo Hell με τραβάνε πίσω >.>

Έχουμε καινούργιο ADC από ότι φαίνεται, δεν κατάλαβα βέβαια. Ονομάζεται Quinn και έχει μαζί και το Valor, το γεράκι της.

Τα skills της [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9cDVnj-ffQs[/youtube]

Ένα απλό combo είναι το mark της passive συν το extra proc του E για maximum damage. Γενικά φαίνεται high mobility character, με μεγάλα cooldown όμως, όπως θα έπρεπε να είναι άλλωστε το w της που κάνει το reveal και το e που ουσιαστικά είναι nuke. Ούτε όμως τα 140 sec cooldown στην Ulti με ενθουσιάζουν ιδιαίτερα. Γενικά ενδιαφέρον χαρακτήρας.

Δεν μου πολυφαίνεται viable for competitive play.

#2038 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2013 - 00:42

Συγχωρειστε λιγο την ασχετη αλλα απο που βλεπουμε τι rank ειμαστε/elo etc?

#2039 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2013 - 01:07

Elo δεν υπάρχει πια. Αν έχεις παίξει 10 games σε βάζει σε ένα league πχ Bronze,Silver, Gold κλπ και σε ένα tier Ι,ΙΙ,ΙΙΙ,ΙV,V .

#2040 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2013 - 01:47

Or you can use LoLking ^^
Δημοσιευμένη  εικόνα