Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2011 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2013 - 23:10

Ισπανός στεναχώρησε Ισπανό :groovy: , εθνικός διχασμός!

#2012 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2013 - 15:51

Επικό backdoor!!!
Σχόλιο στο youtube: "Nerf Kassadin? better nerf xPeke!" :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#2013 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2013 - 16:06

Έχουν καλή ομάδα οι Fnatic στο LoL?

#2014 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2013 - 17:41

Πολύ εντυπωσιακός ο συγκεκριμένος αγώνας. Οι Fnatic, αν και άρχισαν με μειονεκτήματα (early first blood στον Kha' Zix και tower+ μερικά λάθη στα early teamfights) κράτησαν σχετικά καλά μέχρι το late game. Turning points, το death που πήραν Ocelote και Crazy Panda στη μάχη για το bot lane Inhibitor, έχοντας ως ανταπόκριση μόνο το death του Cyanide, που οδήγησε στο να χάσουν οι SK Inner και Inhib turret καθώς και το ίδιο το inhib, μετά το uncontested baron και τα burst capabilities των xPeke και OAZ. Πραγματικά φαινόταν ότι θα το πάρουν οι SK αλλά πολύ ωραία το γύρισαν οι Fnatic.

#2015 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2013 - 06:46

Eπειδή κάποιος πρέπει να το ποστάρει.

Youtube Video

Oμολογώ ότι ως τακτικό support συγκινήθηκα.

Οn another note τι ικανοποίηση παίρνεις όταν κατατροπώνεις τους premade που σου κάνανε άδικαιολόγητο harass στο αμέσως προηγούμενο game.

#2016 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2013 - 11:01

Ο Κογκ εκδικήθηκε τον Νουνου. "Εσύ μου κλέβεις τα kills κι εγώ θα σου κλέψω το death", ήταν τα τελευταία του λόγια.

#2017 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2013 - 13:40

Eπειδή κάποιος πρέπει να το ποστάρει.

Youtube Video

Oμολογώ ότι ως τακτικό support συγκινήθηκα.

Οn another note τι ικανοποίηση παίρνεις όταν κατατροπώνεις τους premade που σου κάνανε άδικαιολόγητο harass στο αμέσως προηγούμενο game.

Πρώτον τι γαμάτο >.< (Btw άφηνε μοβ γλίτσα από πίσω όταν ψόφησε, γιαυτό σου άρεσε :P)

Δεύτερον εσύ δεν είναι τακτικό support, τακτική stealer είσαι :3

#2018 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2013 - 15:10

το αστείο είναι ότι ο nunu λογικά θα είχε ζήσει λολ

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2019 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2013 - 11:18

http://tournaments.leagueoflegends.com/s3-eu-qualifiers

Για όσους ενδιαφέρονται ορίστε το link για τους ευρωπαϊκούς LCS qualifiers από τις 11:00 π.μ - 24:00 μ.μ (ώρα Ελλάδος) σήμερα.

Το τουρνουά θα είναι μέχρι τις 27 ξεκινώντας στις 11 κάθε πρωί.

#2020 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2013 - 12:33

Δοκίμασα ap και ad Thresh. Ap δεν με ικανοποίησε, μόνο δυο ικανότητες για ζημιά και αυτές με υψηλά cds και κυρίως cc ιδιότητες. Ad όμως μ' άρεσε πάρα πολύ. Το passive του q σε συνδυασμό με ανεβασμένο ad του δίνει «δωρεάν» magic damage σε κάθε του επίθεση.
Φυσικά γίνεσαι εύθραυστος έτσι αλλά λίγο το e και λίγο ο συνδυασμός ult+flash σου δίνουν χώρο να ανασάνεις(και να σκοτώσεις κόσμο).

Πρόσεξα ότι είναι πιο αποτελεσματικό να έχεις τον κέρσορα μπροστά ή πίσω από το χαρακτήρα πριν πατήσεις e για να μην χάνεις χρόνο περιστρέφοντάς το. Το φανάρι δεν έχω καταλάβει ακόμα αν σου δίνει και ορατότητα σε θάμνους, κατά τ' άλλα μια χαρά η ασπίδα του και κυρίως το στήσιμο φάσεων. Πχ μπορείς να σώσεις κάποιον που κινδυνεύει ή να το ρίξεις στο θάμνο που κρύβεται ο ganker σου, μετά διπλό q για να «κολλήσεις» στον αντίπαλο και μετά δωρεάν flash για τον ganker.

Βέβαια αν τον παίξω σε υποστηρικτικό ρόλο θα πάω για tanky build παρ' όλο που λογίζεται ως ranged support.

#2021 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2013 - 19:34

το φαναρι ναι. μπορει να χρησημοποιηθει και σαν Ward :P

#2022 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2013 - 16:49

Το patch ανέβηκε

Blitzcrank

• Base mana reduced to 240 from 300
  • Rocket Grab
  • Mana cost increased to 120 from 110

Αλητεία, του ελαττώνουν το manna και κάνουν πιο δαπανηρή την πιο ουσιαστική του ικανότητα.

Tristana

• Rapid Fire
  • Mana cost reduced to 50 from 80
  • Explosive Shot
  • Damage increased to 110/150/190/230/270 from 110/140/170/200/230

Ζήτω! Buffs για το main μου adc!

Έκαναν ακριβότερο το sighstone οι απατεώνες, όπως είχαν κάνει και με το flask. Έτσι να υποφέρουν οι supports επειδή

These changes are to reduce the excessive amount of early vision teams can acquire with little cost. This should create more opportunities to gank and reward counter play, especially for junglers.

Α ναι και η Ανι αναβαθμίστηκε οπτικά και τα bots τώρα μιλάνε(έτοιμες φράσεις λένε αλλά καλό κι αυτό).

#2023 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2013 - 16:54

Πως δουλεύουν τώρα τα Ranked κατάλαβες? Με ξεκινάει σε ένα Tier, όλα οκ. Παίζω το πρώτο game και έχω μια νίκη, αλλά δεν πήρα καθόλου πόντους. wtf? Και στο profile μου εμφανίζει και ένα G: <με-έναν-αριθμό> που δεν έχω ιδέα τι είναι.

#2024 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2013 - 17:03

Ελπίζω να βοηθάει η εικόνα (δεν κατάλαβα τίποτα, δεν παίζω καθόλου ranked :( )

edit άκυρο για pre made είναι αυτά από ότι βλέπω

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 01 Φεβρουάριος 2013 - 17:04

#2025 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2013 - 20:41

Τα έχω δει και εγώ όλα αυτά αλλά ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη >.<