Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1981 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 22 December 2012 - 13:28

Η Καρμα είναι αγαπημένο support αλλά όλοι ξεκινάνε να βρίζουν έτσι και τη διαλέξω. Ίσως να έχουν ένα δίκιο επειδή η Καρμα πέρα από ένα slow και μια ασπίδα δεν κάνει και τίποτα στα team fights. Άμα δεις άλλα supports έχουν και από τουλάχιστον μια ικανότητα που είναι ικανή να αλλάξει τη ροή της μάχης(stun στη Sona, τυφώνες της Janna, Lulu με polymorph και υγεία συν αύρα αργότητας(!) στην ultimate).
Κάατι λένε για rework στη Καρμα αλλά θα δούμε.

Η Karma μια χαρά είναι, γιατί να βρίζουν? Έχει heal, speed/slow και shield. Τι άλλο να κάνει πια ? Άσε που έχει και aoe heal από την αρχή.
Εδώ μέχρι και η Zyra είναι καλή σαν support που δεν έχει τίποτα skills για να βοηθάει το adc.

Ποσο ευκολο ειναι για καποιον που εχει να παιξει απ' το καλοκαιρι να εγκλιματισθει ξανα, ειδικα τωρα με τα νεα masteries/items/shop/jungle?

Επισης, ο καημενος ο Rengar σε ποσο ασχημη θεση ειναι μετα απο τοσα nerf? Ποσο δυνατος ηταν παλια?

Κοίτα τα νέα masteries δεν είναι τίποτα. Κλασσική αλλαγή όπως πέρσι και τα τωρινά εμένα μου φαίνονται πιο καλά.
Το μόνο που ίσως σε μπερδέψει είναι ο συνδυασμός των νέων items με το νέο shop. Στα 1-2 πρώτα games ίσως να μην τα βρίσκεις αμέσως, αλλά γενικά εκτός από 2-3 items (πχ αφαίρεσαν το FoN) τα υπόλοιπα μου αρέσουν.

Στους ρόλους δεν είχε τίποτα τρομερές αλλαγές. Τα support και τα tank τα έκαναν λίγο buff (επιτέλους) κυρίως λόγω masteries και items. Το jungling εκτός από το ότι πλέον δεν υπάρχει Pull (πράγμα καλό για μένα) δεν έχει τίποτα τρομερές αλλαγές. Ίσως λίγο πιο δύσκολο αλλά τίποτα που κάνει τόσο μεγάλη διαφορά.

Rengar δεν παίζω, αλλά έφαγε nurf ? -.- Εμένα μια χαρά με σκοτώνει ακόμα -.-

#1982 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 December 2012 - 15:17

Eσύ είσαι ένα μπασμένο ποντίκι. Λογικό να σε τρώει η γατούλα. :P Ο Rengar και η Diana θα συνεχίσουν να είναι op στον αιώνα τον άπαντα. Απλά την Diana σχεδόν κανείς δεν ξέρει να την χτίζει.

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι είναι πιο δύσκολο πλέον να παίξεις tank και offtank? Βγάλανε το Heart of gold το οποίο το υπεραγαπούσα και πολλά αντικείμενα ακρίβηναν.

Also η Vi μου αρέσει τρελά αλλά δεν το έχω καθόλου με την πάρτη της. Δεν ξέρω καν τι build να της κάνω πέρα από Βlack Cleaver και Trinity. >:

Η free week lux είναι εκνευριστικότατη. Πέρα από το ότι δεν ξέρουν να την χτίζουν (lux με spellvamp lol) στα πέντε skillshots πετυχαίνουν το ένα κατά λάθος.

#1983 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 22 December 2012 - 15:30

Eσύ είσαι ένα μπασμένο ποντίκι. Λογικό να σε τρώει η γατούλα. :P Ο Rengar και η Diana θα συνεχίσουν να είναι op στον αιώνα τον άπαντα. Απλά την Diana σχεδόν κανείς δεν ξέρει να την χτίζει.

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι είναι πιο δύσκολο πλέον να παίξεις tank και offtank? Βγάλανε το Heart of gold το οποίο το υπεραγαπούσα και πολλά αντικείμενα ακρίβηναν.

Also η Vi μου αρέσει τρελά αλλά δεν το έχω καθόλου με την πάρτη της. Δεν ξέρω καν τι build να της κάνω πέρα από Βlack Cleaver και Trinity. >:

Η free week lux είναι εκνευριστικότατη. Πέρα από το ότι δεν ξέρουν να την χτίζουν (lux με spellvamp lol) στα πέντε skillshots πετυχαίνουν το ένα κατά λάθος.

Lux με Mejais...
Η passive του cleaver εγινε Unique , τωρα ειναι σχετικα οκ.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#1984 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 22 December 2012 - 15:38

Η Karma μια χαρά είναι, γιατί να βρίζουν? Έχει heal, speed/slow και shield. Τι άλλο να κάνει πια ? Άσε που έχει και aoe heal από την αρχή.
Εδώ μέχρι και η Zyra είναι καλή σαν support που δεν έχει τίποτα skills για να βοηθάει το adc.

Το πρόβλημα της Karma, όπως ειπώθηκε και πρν, είναι ότι δεν έχει κάτι που να βοηθάει αρκετά π.χ. Sona's/Zyra's/Nami's ult, Soraka's aoe heal. Είναι καλή early, αλλά δεν κάνει καλό scale σε late. Και μην το σκέφτεσαι μόνο σαν βοήθεια του carry το support role, γιατί και ο Blitz ή η Leona δεν έχουν κάτι αντίστοιχα, αλλά είναι ωραία support picks.

E βγήκε το ΗοG και το FoN, nerf Warmog's και Veil(αν και το 2ο δεν είναι τόσο nerf νομίζω,τέσπα) τι να κάνουμε και μεις τα άμοιρα τα bruiser..?

Για Vi, παίξε Olaf build αντί για glass cannon. Παρότι με το δικό σου βγάζεις παραπάνω damage, πέφτεις υπερβολικά εύκολα. Δοκίμαζα τα Irelia builds μου στη Vi, αλλά λόγω έλλειψης της CC-reduction passive, η Vi είναι ένα focus. Ένα mallet νομίζω καλύτερα, και αν δεν θες αντί για cleaver βγάλε μετά από triforce warmog's, αν και πάει πολύ πίσω. Δεν έχω δοκιμάσει να πάω randuin's για λίγο παραπάνω survivability, ίσως λέει.

Free week Irelia is worse. Η δικιά μου κάνει roaming 0/5 και η αντίπαλη κόβει τα πάντα top 8/1. Πάντα σε μας τα ζώα :P

#1985 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 23 December 2012 - 18:30

Κοίτα τα νέα masteries δεν είναι τίποτα. Κλασσική αλλαγή όπως πέρσι και τα τωρινά εμένα μου φαίνονται πιο καλά.
Το μόνο που ίσως σε μπερδέψει είναι ο συνδυασμός των νέων items με το νέο shop. Στα 1-2 πρώτα games ίσως να μην τα βρίσκεις αμέσως, αλλά γενικά εκτός από 2-3 items (πχ αφαίρεσαν το FoN) τα υπόλοιπα μου αρέσουν.

Στους ρόλους δεν είχε τίποτα τρομερές αλλαγές. Τα support και τα tank τα έκαναν λίγο buff (επιτέλους) κυρίως λόγω masteries και items. Το jungling εκτός από το ότι πλέον δεν υπάρχει Pull (πράγμα καλό για μένα) δεν έχει τίποτα τρομερές αλλαγές. Ίσως λίγο πιο δύσκολο αλλά τίποτα που κάνει τόσο μεγάλη διαφορά.

Rengar δεν παίζω, αλλά έφαγε nurf ? -.- Εμένα μια χαρά με σκοτώνει ακόμα -.-

Βασικα δεν ισχυουν πολλα απο αυτα που ειπες. Πρωτον η Karma ναι μεν εχεις δικιο δεν ειναι καλη στα fights, αλλα οχι και η zyra να μην εχει τιποτε χρησιμο. Εχει knockup με την ulti της, snare με την 3η slow με τα φυτα. Και ας μην ξεχναμε το damage που βγαζει με λιγα ap items. Αν και η αληθεια ειναι οτι την επιλεγουν σε τουρνουα (οπως και αλλους παιχτες) με βαση και τους υπολοιπους 4 χαρακτηρες, οχι μονη της, πραγμα που οι περισσοτεροι noobs αγνοουνε και νομιζουν οτι ειναι καλη στα normals/solo queue.

Επισης δεν ξερω πως αγνοεις το οτι δεν υπαρχει τοσο counter-jungling πλεον. Εχει πεσει κατα 50-60% απο την αρχη του pre-season (μιλαμε για τα πρωτα levels παντα και ειναι αρκετα εμφανες οταν συμβαινει, καθως αργουν αρκετα το mid και το top να πανε στο lane τους. Οποτε και μπορει ο αντιπαλος jungler να ξερει οτι σκοπευεις να κανεις μαμουνιες στη ζουγκλα του.)

Τον rengar καταντησαν αχρηστο με τα nerfs, καθως ο χρονος του στη ζουγκλα επεσε αρκετα και δεν το συζηταμε καν για το top lane. Θα χαρειτε να μαθετε οτι του κανουν καποια buffs ωστε να γινει και παλι viable.

Και η Diana και ο Rengar ειναι αρκετα αδυναμοι πλεον. Ο μονος λογος που μπορει να εβλεπες καποιον να ειναι δυνατος ειναι ειτε λογω του παιχτη ειτε για τον ιδιο λογo που μπορει καποιος να χασει απο AD master yi.

Ειναι κυριως πιο δυσκολο να παιξεις offtank (γιατι για να λεμε την αληθεια δεν αξιζει να ειναι κανεις full tank πλεον) λογω του black cleaver. Μειωνει το 25% του armor και συντομα θα γινει 30%.

Η Vi εχει απο τα πιο ποικιλα builds που εχω δει εδω και καποιο καιρο. Εφοσον τα πας καλα μπορεις ευκολα να παρεις snowball items οπως trinity και black cleaver, αν στοχευεις παντα στο damage αντι για περισσοτερο survivability, ενω μπορεις πολυ ευκολα να ανακατεψεις το phage με το sheen που πηρες στο laning phase με το frozen mallet και το iceborn gauntlet για mid-late game (το slow ειναι τρομακτικο).
Προσωπικα εγω βρηκα πολυ δυνατο αν εχεις προβαδισμα στο lane να κανεις κατευθειαν last whisper και μετα blade of the ruined king (το οποιο πουλας αν χρειαστει στο late game). Το malmortius ειναι επισης δυνατο.
Αν απο την αλλη εισαι πισω ή προτιμας να παιξεις πιο παθητικα, καθως η Vi εχει αρκετο damage απο το kit της (κυριως λογω της 2ης- Denting blows) μπορεις παρεις το glacial πρωτα ή να παρεις warden's mail/giant's belt τα οποια θα αναβαθμισεις σε randuin's. Αν παλι εισαι λιγο πισω μπορεις να παρεις ενα ruby crystal νωρις και βλεπεις αναλογα πως πας τι δρομο θα διαλεξεις (phage/ black cleaver).

Lux με Mejais...
Η passive του cleaver εγινε Unique , τωρα ειναι σχετικα οκ.

Δεν ξερω για ποια passive μιλας καθως το μονο που εγινε unique ήταν το +10 armor penetration. Εγω το βρισκω ακομα πολυ δυνατο καθως μπορεις πλεον πολυ απλα να αντικαταστησεις το mid με οποιονδηποτε assassin και χωρις πολλες συνεπειες στο damage καθως αν βγαλει το top και το mid (και γιατι οχι και το ad carry) εχεις ενα πολυ ωραιο armor reduction (το οποιο πολυ συχνα ειναι aoe. Δεν ξερω με ποιο τροπο stackarei, αν δηλαδη 2 black cleavers ειναι 50% ή ειναι 25% στο ήδη μειωμενο armor απο το 1ο black cleaver. Παντως ειναι αρκετα δυνατο).

Ασε που επαναφερουν το armor reduction απο 6.25% per stack σε 7.5%. Αν δεν αλλαξουν κατι συντομα πιστευω οτι θα εξαφανιστουν οι μαγοι απο τα περισσοτερα τουρνουα, καθως οι assassins ειναι πολυ αποτελεσματικοι εναντιων μαγων και πολλοι κατεχουν σχεδον τις ιδιες προοπτικες για burst damage και ισως πιο βολικες (στα ad carry ειδικα. Ενας καλος ταλον με black cleaver, last whisper και ο,τι αλλα dmg items κανει instaburst ενα ad carry me guardian angel μεσα σε 1 sec). Οπως καταλαβαινετε δεν υπαρχουν και πολλα περιθωρια αντιδρασης απο την αντιπαλη ομαδα.

Edited by Zentsugi, 23 December 2012 - 18:40.

#1986 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 23 December 2012 - 19:00

^ khazix mid ftw

#1987 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 23 December 2012 - 20:09

Βασικα δεν ισχυουν πολλα απο αυτα που ειπες. Πρωτον η Karma ναι μεν εχεις δικιο δεν ειναι καλη στα fights, αλλα οχι και η zyra να μην εχει τιποτε χρησιμο. Εχει knockup με την ulti της, snare με την 3η slow με τα φυτα. Και ας μην ξεχναμε το damage που βγαζει με λιγα ap items. Αν και η αληθεια ειναι οτι την επιλεγουν σε τουρνουα (οπως και αλλους παιχτες) με βαση και τους υπολοιπους 4 χαρακτηρες, οχι μονη της, πραγμα που οι περισσοτεροι noobs αγνοουνε και νομιζουν οτι ειναι καλη στα normals/solo queue.

Κοίτα να δεις που εγώ νόμιζα πως είπα ότι η Karma είναι καλή (δεν αναφέρθηκα καν σε fights) και ότι και η Zyra είναι καλή (ακόμα ψάχνω να βρω που είπα ότι δεν έχει κάτι χρήσιμο) . Μάλλον δε θα κατάλαβα καλά τι σκεφτόμουν.

Επισης δεν ξερω πως αγνοεις το οτι δεν υπαρχει τοσο counter-jungling πλεον. Εχει πεσει κατα 50-60% απο την αρχη του pre-season (μιλαμε για τα πρωτα levels παντα και ειναι αρκετα εμφανες οταν συμβαινει, καθως αργουν αρκετα το mid και το top να πανε στο lane τους. Οποτε και μπορει ο αντιπαλος jungler να ξερει οτι σκοπευεις να κανεις μαμουνιες στη ζουγκλα του.)

Είπα ότι δεν υπάρχει pull και έγινε λίγο πιο δύσκολο. Και για μένα αυτές είναι οι μόνες διαφορές. Όπως και πριν το patch έτσι και τώρα συνεχίζω να είμαι μόνος μου στο jungle. Ούτε πριν ήθελα ποτέ pull ούτε τώρα ζητάω από κανέναν να χτυπήσει τα τέρατα. Το μόνο που θέλω είναι ο mid να μου κάνει cover, δηλαδή στην ουσία να στέκεται δίπλα στο lane του. Άρα δεν καθυστερώ κανέναν. Δεν χρειάζεται να έχεις όλο το team δίπλα σου, έναν μόνο για cover. Αν δω ότι πάνε να κάνουν ντου οι αντίπαλοι δεν είμαι βλάκας να μείνω. Και counter jungling μια χαρά συνεχίζω να κάνω, δε χρειάζομαι όλη την 5άδα για να κάνουμε gank στον αντίπαλο jungler, μόνος μου θα πάω.

Τον rengar καταντησαν αχρηστο με τα nerfs, καθως ο χρονος του στη ζουγκλα επεσε αρκετα και δεν το συζηταμε καν για το top lane. Θα χαρειτε να μαθετε οτι του κανουν καποια buffs ωστε να γινει και παλι viable.

Ο Rengar μια χαρά viable είναι. Ήταν πολύ op και καλά έκαναν και τον nurfαραν. Και τώρα έτσι όπως είναι μια χαρά συνεχίζει να σκοτώνει.

Ειναι κυριως πιο δυσκολο να παιξεις offtank (γιατι για να λεμε την αληθεια δεν αξιζει να ειναι κανεις full tank πλεον) λογω του black cleaver. Μειωνει το 25% του armor και συντομα θα γινει 30%.

Αν δεν κάνω λάθος το armor penetration είναι ένα stat που υπήρχε πολύ πριν το τελευταίο patch και πολύ εύκολα έβγαζες αρκετό από αυτό. Και ξαφνικά επειδή buffαραν ένα item δεν αξίζει να παίζεις full tank ? Ok.

Και η Diana και ο Rengar ειναι αρκετα αδυναμοι πλεον. Ο μονος λογος που μπορει να εβλεπες καποιον να ειναι δυνατος ειναι ειτε λογω του παιχτη ειτε για τον ιδιο λογo που μπορει καποιος να χασει απο AD master yi.

Ότι τι? Για να είναι δυνατός ένας champ πρέπει να ορμάει μόνος του ενάντια σε 2-3 και να τους σκοτώνει όλους μόνος? Και οι 2 τους ήταν και είναι μια χαρά δυνατοί.
Και ο AD Yi είναι κακός επειδή? Επειδή αν του φτιάξεις καλά AS, LS και ένα ικανοποιητικό AD και χωθείς στη μάχη με Ulti, Wuju Style, Alpha Strike απλά θερίζεις?

Δεν ξερω για ποια passive μιλας καθως το μονο που εγινε unique ήταν το +10 armor penetration. Εγω το βρισκω ακομα πολυ δυνατο καθως μπορεις πλεον πολυ απλα να αντικαταστησεις το mid με οποιονδηποτε assassin και χωρις πολλες συνεπειες στο damage καθως αν βγαλει το top και το mid (και γιατι οχι και το ad carry) εχεις ενα πολυ ωραιο armor reduction (το οποιο πολυ συχνα ειναι aoe. Δεν ξερω με ποιο τροπο stackarei, αν δηλαδη 2 black cleavers ειναι 50% ή ειναι 25% στο ήδη μειωμενο armor απο το 1ο black cleaver. Παντως ειναι αρκετα δυνατο).

Ασε που επαναφερουν το armor reduction απο 6.25% per stack σε 7.5%. Αν δεν αλλαξουν κατι συντομα πιστευω οτι θα εξαφανιστουν οι μαγοι απο τα περισσοτερα τουρνουα, καθως οι assassins ειναι πολυ αποτελεσματικοι εναντιων μαγων και πολλοι κατεχουν σχεδον τις ιδιες προοπτικες για burst damage και ισως πιο βολικες (στα ad carry ειδικα. Ενας καλος ταλον με black cleaver, last whisper και ο,τι αλλα dmg items κανει instaburst ενα ad carry me guardian angel μεσα σε 1 sec). Οπως καταλαβαινετε δεν υπαρχουν και πολλα περιθωρια αντιδρασης απο την αντιπαλη ομαδα.

Ναι το κάνεις αυτό και βγάζεις αμέσως όλους τους αντιπάλους σου από το δίλημμα για το αν θα πρέπει να φτιάξουν Armor ή Magic Resist. Όλοι από ένα Thornmail και το Tank να βγάζει μόνο Armor και άντε να τους ρίξεις μετά.

Edited by Fandom, 23 December 2012 - 20:13.

#1988 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 27 December 2012 - 15:09

Σκεφτόμουν να αρχίσω επιτέλους τα ranked, πρώτα κάποια solo και μετά με ομάδα. Παίζω ως ADC, κυρίως Ezreal. Για να αρχίσω όμως, δεν μπορώ να βασίζομαι μόνο σε αυτόν :/ Προτείνετε μου κάποιο καλό carry και δώστε αν γίνεται κάποιους από τους λόγους για τους οποίους το επιλέξατε. Σημειωτέο, έχω παίξει caitlyn και MF, με αρκετά καλά αποτελέσματα, αλλά και πάλι δεν μου αρέσει το gameplay τους

#1989 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 December 2012 - 15:17

Υπάρχει επίσης η Vayne την οποία όμως θεωρώ από τα πιο δύσκολα carry και ο moe Kog Maw. Από εκεί και πέρα για κάτι απλό και καλό είναι η Ashe και υπάρχει και ο Varus.

#1990 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 27 December 2012 - 15:49

δεν γινετε να πας για ranked game και να ξερεις να παιζεις καλα μονο μια θεση.. πρεπει να εχεις ενα καλο ηρωα τουλαχιστον σε καθε θεση, και σε 2 θεσεις που γουσταρεις να εχεις ποικιλια ηρωων..

ελεος ποια με την κατασταση στα hero picks που χανεις 10 χρονια γτ ο ταδε πηρε την μονη θεση που μπορει να παιξει ο αλλος and so on.. (δεν το λεω για σενα αυτο το λεω σα γενικο χαλι στα ranked games)

μετα απο καιρο επαιξα ξανα λολ χθες, υποθετω λογο καινουργιας σεζον πρεπει να παιξω αρκετα games για να ξαναστρωσει το επιπεδο μου με αντιστοιχους παιχτες σε ranked. χθες παντος που μπηκα ηταν απογοητευτικο, support kayle και μονος μου κρατουσα το game.. τραγικο το επιπεδο των συμπαιχτων

#1991 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 27 December 2012 - 15:54

Κόρκι, Τριστάνα και Γκρέηβς. Καλό burst damage, κινήσεις απόδρασης.

#1992 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 27 December 2012 - 16:12

Υπάρχει επίσης η Vayne την οποία όμως θεωρώ από τα πιο δύσκολα carry και ο moe Kog Maw. Από εκεί και πέρα για κάτι απλό και καλό είναι η Ashe και υπάρχει και ο Varus.

Πολλά skillshots o Varus (είπε ο Ezreal player), αλλά δεν έχει κάποιο escape mechanism >.>. Εκτός από αυτά όμως φαίνεται ωραίος (και με το καινούργιο Hurricane ακόμα καλύτερος). Για την Vayne το πρόσεξα, είναι αρκετά δύσκολη και πολύ squishy, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω επαρκώς... Το ίδιο και για τον kog maw, είναι υπερβολικά glass cannons και οι δύο τους...

δεν γινετε να πας για ranked game και να ξερεις να παιζεις καλα μονο μια θεση.. πρεπει να εχεις ενα καλο ηρωα τουλαχιστον σε καθε θεση, και σε 2 θεσεις που γουσταρεις να εχεις ποικιλια ηρωων..

ελεος ποια με την κατασταση στα hero picks που χανεις 10 χρονια γτ ο ταδε πηρε την μονη θεση που μπορει να παιξει ο αλλος and so on.. (δεν το λεω για σενα αυτο το λεω σα γενικο χαλι στα ranked games)

μετα απο καιρο επαιξα ξανα λολ χθες, υποθετω λογο καινουργιας σεζον πρεπει να παιξω αρκετα games για να ξαναστρωσει το επιπεδο μου με αντιστοιχους παιχτες σε ranked. χθες παντος που μπηκα ηταν απογοητευτικο, support kayle και μονος μου κρατουσα το game.. τραγικο το επιπεδο των συμπαιχτων

Κοίτα, για τις θέσεις δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, και τα 3 lanes τα κρατάω μια χαρά, support και jungle μου έχουν μείνει (στο jungle είμαι απαράδεκτα κακός, ο μόνος με τον οποίο πάω consistently well είναι ο Lee Sin), απλά προτιμώ να παίζω όποτε μπορώ ADC.

Κόρκι, Τριστάνα και Γκρέηβς. Καλό burst damage, κινήσεις απόδρασης.

Ο Graves από ότι θυμάμαι με το dash του περνάει από μικρά walls μόνο, έτσι; Corki πάντα το είχα στο μυαλό μου να παίξω, απλά μου φαίνεται ότι έχει πιο παράξενο gameplay λόγω των skill του.... Νομίζω τώρα είναι ευκαιρία να τον δοκιμάσω, που τον έχει free. Υποθέτω standard AD runes (το λέω γιατί με Ezreal χρησιμοποιώ mana regen glyphs).

Βασικά αναρωτιέμαι για τον Draven. Δεν θεωρείται viable επιλογή;

#1993 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 27 December 2012 - 16:18

Από Ντρέηβεν δεν έχω ιδέα. Από όσο έχω ακούσει/διαβάσει βγάζει τρελό damage και κερδίζει τα περισσότερα trades στο lane.

#1994 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 27 December 2012 - 17:30

Corki for the win .Τρίτο κατα σειρά καλύτερο ADC μετά τον EZ και τον Graves!Μετά από αυτούς τους τρείς όλοι οι άλλοι ιστερούν σε κάποιον τομέα είτε είναι στο escape mechanism ή το burst τους...(Όχι ότι δεν παίζονται άμα τους μάθεις καλά βέβαια :D )

Edited by zennith666, 27 December 2012 - 17:31.

Posted Image

#1995 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 27 December 2012 - 17:40

Κοίτα να δεις που εγώ νόμιζα πως είπα ότι η Karma είναι καλή (δεν αναφέρθηκα καν σε fights) και ότι και η Zyra είναι καλή (ακόμα ψάχνω να βρω που είπα ότι δεν έχει κάτι χρήσιμο) . Μάλλον δε θα κατάλαβα καλά τι σκεφτόμουν.

Η Karma μια χαρά είναι, γιατί να βρίζουν?Εδώ μέχρι και η Zyra είναι καλή σαν support που δεν έχει τίποτα skills για να βοηθάει το adc.

This

Είπα ότι δεν υπάρχει pull και έγινε λίγο πιο δύσκολο. Και για μένα αυτές είναι οι μόνες διαφορές. Όπως και πριν το patch έτσι και τώρα συνεχίζω να είμαι μόνος μου στο jungle. Ούτε πριν ήθελα ποτέ pull ούτε τώρα ζητάω από κανέναν να χτυπήσει τα τέρατα. Το μόνο που θέλω είναι ο mid να μου κάνει cover, δηλαδή στην ουσία να στέκεται δίπλα στο lane του. Άρα δεν καθυστερώ κανέναν. Δεν χρειάζεται να έχεις όλο το team δίπλα σου, έναν μόνο για cover. Αν δω ότι πάνε να κάνουν ντου οι αντίπαλοι δεν είμαι βλάκας να μείνω. Και counter jungling μια χαρά συνεχίζω να κάνω, δε χρειάζομαι όλη την 5άδα για να κάνουμε gank στον αντίπαλο jungler, μόνος μου θα πάω.

Δηλαδη μου λες οτι κοβεις βολτες στην αντιπαλη ζουγκλα οπως και πριν, χωρις να υπαρχει ο κινδυνος να πεθανεις ή να χρειαστει να πας πισω για potions και items.

Ο Rengar μια χαρά viable είναι. Ήταν πολύ op και καλά έκαναν και τον nurfαραν. Και τώρα έτσι όπως είναι μια χαρά συνεχίζει να σκοτώνει.

Op ηταν μετα το buff, τωρα ειναι underpowered μεχρι να εφαρμοστουν οι αλλαγες στο skillset του.

Αν δεν κάνω λάθος το armor penetration είναι ένα stat που υπήρχε πολύ πριν το τελευταίο patch και πολύ εύκολα έβγαζες αρκετό από αυτό. Και ξαφνικά επειδή buffαραν ένα item δεν αξίζει να παίζεις full tank ? Ok.

Ναι υπηρχε, και ηταν πιο ακριβο σε σχεση με το armor, και περιορισμενο στην εκταση του (λιγοι ζουσαν με το ghostblade και το παλιο black cleaver ηταν κατι που στο 98% των περιπτωσεων εκανες λαθος που το αγορασες).
Με τις αλλαγες, οι επιλογες για το armor αλλαξαν, εγιναν πιο φτηνες, σε ορισμενους βοηθανε και στο damage (βλεπε iceborn) και συνοδευονται και απο ζωη στα συνηθη build paths (με το randuin να φτιαχνεται μεσω giant's belt).
Οχι οτι αυτες οι αλλαγες ειναι ο λογος να μην παιζεις full tank. Λαθος μου που δεν το διευκρινησα. Δεν ειπα οτι ειναι λογω του black cleaver, αλλα μαλλον περισσοτερο λογω του meta. Απλα δεν δινει ενα full tank κατι χρησιμο σε late game teamfights. Το build ειναι πιο ακριβο (και ιδιαιτερα τωρα που το damage εγινε καπως πιο φτηνο early & mid-game). Καλο το kit αλλα στην πλειοψηφια των περιπτωσεων δεν αρκει αυτο (καθως εχουμε και το crucible πλεον). Και αυτο ισχυει κοντα ενα χρονο τωρα.

Ότι τι? Για να είναι δυνατός ένας champ πρέπει να ορμάει μόνος του ενάντια σε 2-3 και να τους σκοτώνει όλους μόνος? Και οι 2 τους ήταν και είναι μια χαρά δυνατοί.
Και ο AD Yi είναι κακός επειδή? Επειδή αν του φτιάξεις καλά AS, LS και ένα ικανοποιητικό AD και χωθείς στη μάχη με Ulti, Wuju Style, Alpha Strike απλά θερίζεις?

Ηθελα να πω πιο διακριτικα οτι αν χασεις απο AD master yi ειτε εισαι noobas και δεν ξερεις να παιζεις, ειτε ο αντιπαλος (ή πιθανως καποιοι απο την αντιπαλοι ομαδα) είναι αρκετα καλυτερος απο εσας.
Τωρα ενταξει υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις μετρημενες στα δαχτυλα, αλλα γενικα δεν χανεις απο ad master yi γιατι του κανεις ενα stun και ψοφαει. Τωρα αν δεν εχεις κανεναν με stun στο team, δες το 1ο κανονα.
Μιλαμε παντα για games ενος χ σοβαρου επιπεδου και οχι τα 5 ap carry που μπορει πετυχεις στα normals.

Ναι το κάνεις αυτό και βγάζεις αμέσως όλους τους αντιπάλους σου από το δίλημμα για το αν θα πρέπει να φτιάξουν Armor ή Magic Resist. Όλοι από ένα Thornmail και το Tank να βγάζει μόνο Armor και άντε να τους ρίξεις μετά.

Και ειτε το πιστευεις ειτε οχι δεν αρκει αυτο για να μην του κανεις υπερβολικο damage. Εχουν ήδη θυσιασει ενα defensive item για αυτο το Build τα carries δηλαδη no guardian angel δηλαδη ψοφος. Αν το βγαλουν, το armor που δινει ειναι γελοιο. Και το full tank θα κλαιει σε μια γωνια γιατι δεν τον παιζει κανεις (θα τον αγνοουν μιας και δεν θα κανει ο ιδιος αρκετο damage για να ενοχλησει καποιον στα fights).

This

Support kayle δεν ειναι τοσο κακη πλεον.. Ειναι situational pick. Αν το αντιπαλο team δεν εχει αρκετο cc και αποτελειται απο κυριως burst χαρακτηρες, τοτε ultimate στο ad carry και αυτο θα τα θερισει ολα.

Edited by Zentsugi, 27 December 2012 - 17:41.