Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1636 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 August 2012 - 19:16

Για Lichbane σε Ντιάνα συμφωνώ κι εγώ. Το unique passive του συνδυάζεται πολύ ωραία με το δικό της passive. Για Nashor's δεν ξέρω, το προτιμώ σε Teemo και Twisted Fate για παράδειγμα.
Για την αθρόα εισροή τρολς στα παιχνίδια συμφωνώ κι εγώ, το μόνο που μπόρεσα να κάνω είναι να τα περιορίσω ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό το πράγμα.

#1637 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 10 August 2012 - 19:28

Σήμερα παίζει να έπαιξα το πιο γαμάτο game ever.
Solo top nasus εναντίον shen και το μόνο που κάναμε είναι να φαρμάρουμε. Έκανε 3-4 αποτυχημένα ganks ο αντίπαλος shaco και πήρα 1 kill και 1 assists (1-0-1), score με το οποίο και τέλειωσα. Ο Shen είχε πάρει κάπου στα 150 minions και εγώ 201.
Γίναμε φιλαράκια. Μια στιγμή μου λέει μάλιστα γιατί δεν μπορώ να σου κάνω ulti. Λίγα δευτερόλεπτα πριν παραδοθούνε πάω για πλάκα να κάνω ένα q σε μια le blanc με rylais και έχασε λίγο λιγότερο από τη μισή ζωή της.
Ο δικός μας hecarim έκανε gank top μόνο όταν δεν είχα mana lol.

Edited by Jorg, 10 August 2012 - 19:29.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1638 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 14 August 2012 - 00:27

Ξεκλείδωσα τη Λουλου για να επεκτείνω το ρεπερτόριο των υποστηρικτών υπερασπιστών μου. Μοιάζει αρκετά με τη Janna κάτι που με βολεύει. Το q της είναι σαν τον ανεμοστρόβιλο μόνο που αντί να πετάει κόσμο στον αέρα τον επιβραδύνει, το w θυμίζει ελαφρώς το passive της Janna's αν και περισσότερο θα έλεγα ότι φέρνει στου γιέτι κι επιπλέον αν είσαι σε lane με Ez/Trist/Corki ωφελούνται και από το ap bonus, το e η ασπίδα της δηλαδή εκτός από προστασία δίνει και πρόσθετο ad μόνο που αντί για physical είναι magic λεπτομέρειες δηλαδή από τη στιγμή που σκοπός του είναι η διευκόλυνση του last hitting.

Εκεί που διαφοροποιείται ο τρόπος παιχνιδιού της, είναι στην ουλτι που μου φαίνεται είναι προτιμότερο να την χρησιμοποιείς σε αυτόν που θα κάνει το initiate. Θέλει εξάσκηση βέβαια αλλά πιστεύω ότι θα αποτελέσει μια αξιόλογη επένδυση.

Από αύριο Twitch free week, ευκαιρία να τον δοκιμάσω και να δω τις αλλαγές που του έκαναν από πρώτο χέρι.

Edited by Nikos1451, 14 August 2012 - 00:28.

#1639 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 15 August 2012 - 21:40

syndra preview

http://www.surrenderat20.net/2012/08/gamescom-preview-syndra.html#more

#1640 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 15 August 2012 - 21:54

Χμμ δεν ξέρω. Μάλλον θα προτιμήσω να ξεκλειδώσω κανέναν Γιόρικ ή Βλαντ.

#1641 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 16 August 2012 - 02:16

Ξεκλείδωσα τον yorick σήμερα και έπαιξα λίγα matches.
Μέτρια τα πήγα σε όλα εκτός από ένα που ψιλοfeedαρα.
Στο τελευταίο τα πήγαινα πιο καλά, αλλά μπήκε ο server unavailable.
Και έχει γεμίσει και το match history μου με defeat.
Σκατά. :'(

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1642 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 16 August 2012 - 08:19

εγω παλι ειμαι φουλ πρασινος :Ρ αλλες 2 νικες θελω για να φτασω το +60! στοχος το +150 και μετα full solo queue.

#1643 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 16 August 2012 - 23:47

Όποιος δεν δακρύσει είναι άκαρδος. Λεονα και Πανθεον εικονογραφημένο πρώτο μέρος και δεύτερο μέρος

#1644 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 25 August 2012 - 14:47

Youtube Video

Επιτέλους! Δεν θα χρειάζεται να παίρνω το mana gem για να σπαμάρω ελεύθερα το Mystic Shot! Υπάρχει θεός!

In other news, Vladimir ή Draven να αγοράσω τώρα;

#1645 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 25 August 2012 - 15:49

Nerf στην πρώτη της Diana :Crying2: Κρίμα γιατί είχα βολευτεί και είχα τινάξει την μπάνκα στα τελευταία games με την κυρά του φεγγαριού. Πάντως χρειάζεται όντως nerf γιατί κόβει πάρα πολύ άσχημα το q, και στα 6 lvl με το συνδιασμό της utli (+passive και ασπίδα) γαμάει και δέρνει το αντίπαλο mid.

Edited by jimop24, 25 August 2012 - 15:51.

8w32.jpg

#1646 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 25 August 2012 - 16:01

Αυτά πες στα στους: Ezreal, Twisted Fate και όλους τους υπόλοιπους squishy champs μου :P

#1647 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 26 August 2012 - 16:59

@ demonic 1.3 παραπανω Q θα κανεις με τον Εζ στα πρωτα lvl LOL.

@ Jim Ποτε δεν ειχα προβλημα με καμια Diana. Απεφυγε το Q spam her , repeat 1-2 more times and win the skirmish.

#1648 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 26 August 2012 - 18:11

@ demonic 1.3 παραπανω Q θα κανεις με τον Εζ στα πρωτα lvl LOL.

Υπάρχει θεός

#1649 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 27 August 2012 - 02:38

γενικα η riot αντιδρα λαθος. προσπαθει να νερφαρει κορκι εζ και γκρειβς επειδη ειναι η αγια τριαδα των ad carries στα τουρνουα...
αλλα δεν καταλαβαινουν πως.. οσο φτιαχνουν bruisers , assassins με gap closers δεν προκειται οι ομαδες να φτιαχνουν ολοκληρα σεταπ απλα και μονο για να προστατευουν τον κογκ , την βειν κτλ...

btw νερφαραν και το spell flux (w?) του Εζ , τωρα δεν θα κανει πλεον decrease attack speed.

#1650 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 27 August 2012 - 12:05

επιτελους το nerf της diana. ειχα βαρεθει να πηγαινω mid και να χανω παντα απο diana. απλα οσο και να την κατεβαζα μου εκανε ολο το combo της και με εσκιζε μεσα σε 4 sec. (γτ οσο και να αποφευγεις την q, ε,δυο τρεις φορες θα την πετυχει... και οι κλασικοι mage χανουν πολυ life με μονο μια q)

επισης δεν ειμαι σιγουρος, αλλα πρεπει να πειραξαν την ulti της πολυαγαπημενης μου lux. τωρα πια βλεπω πολυ συχνα το animation να περναει πανω απο τον αντιπαλο αλλα να μην τον πετυχαινει... την λεπτυναν κι αλλο την ακτινουλα?

τελος για τον viktor, παρατηρησα πως ορισμενες φορες αν κινησε και ανοιξεις e (λειζερ) το animation κολλαει...
Posted Image