Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1621 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 05 August 2012 - 16:34

Από ότι έχω δει τα πιο πολλά που είπες ναι μεν έχουν κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες αλλά δεν έχουν "όλο το πακετο" ενώς legendary skin(ΠΧ. πολλά δεν έχουν τους ήχους των action αλλαγμένα παραμόνο τα spell effects).Και εκεί λογικά είναι η διαφορά(και λέω λογικά γιατί από εκεί και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της riot με την "κοστολόγηση" )...

Edited by zennith666, 05 August 2012 - 16:37.

Posted Image

#1622 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 05 August 2012 - 18:50

...(και λέω λογικά γιατί από εκεί και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της riot με την "κοστολόγηση" )...

Make munniez :3

#1623 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 05 August 2012 - 19:26

Make munniez :3

Εκτώς από αύτο ρε μπανανιάρη!

Posted Image

#1624 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 05 August 2012 - 19:35

Δε χρειαζεται κι αλλο! :P

#1625 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 06 August 2012 - 15:29

Youtube Video

Sounds interesting! Go CLG!!!

#1626 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 06 August 2012 - 16:02

Κρίμας, έχασαν οι tsm. Στις ερχόμενες διοργανώσεις στηρίζομε m5, βοηθούμε ούλοι.

#1627 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 07 August 2012 - 13:05

Να σου θυμίσω μόνο ένα πράγμα... Dreamhack. CLG.eu. Yes we can.

In other news

Youtube Video

an awwwww story, για τους συναισθηματικούς players

#1628 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 08 August 2012 - 10:57

Αξιώθηκα να δοκιμάσω τη Ντιάνα. Τη πρώτη φορά δοκίμασα σελίδες με ap και build που συνδυάζει ap και health. Τη δεύτερη φορά δοκίμασα tanky σελίδα με tanky build. Δηλαδή mr boots, mr item, armor item, health item. Θεωρητικά μπορώ να ξεκινήσω με q, μετά έχοντας ενεργοποιημένη την ασπίδα να μπω με ulti και λόγω ακαριαίου cooldown να ξαναβαρέσω με ulti.
Μετά ενεργοποιώ το Zhonya's όσο περιμένω την ομάδα να αρχίσει να πλακώνει. Μου φαίνεται(και το γράφω με κάθε επιφύλαξη) πως αν και ασασιν είναι καλύτερο να την χτίζεις ως τανκ με ap(Rylays πχ).
Σαν καθαρή ap ασασιν σφάζει αβέρτα βέβαια αλλά έχω την εντύπωση ότι ψοφάει υπερβολικά εύκολα(της λείπει και το stealth που έχει πχ η Ακαλι). Κάποια στιγμή πρέπει να τη δοκιμάσω και σε jungle αν και το e της δεν έχει αρκετό range και πρέπει να έχεις πλησιάσει αρκετά για να κάνει δουλειά.

Και ένα Τιμο κομικ

#1629 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 08 August 2012 - 14:47

Αξιώθηκα να δοκιμάσω τη Ντιάνα. Τη πρώτη φορά δοκίμασα σελίδες με ap και build που συνδυάζει ap και health. Τη δεύτερη φορά δοκίμασα tanky σελίδα με tanky build. Δηλαδή mr boots, mr item, armor item, health item. Θεωρητικά μπορώ να ξεκινήσω με q, μετά έχοντας ενεργοποιημένη την ασπίδα να μπω με ulti και λόγω ακαριαίου cooldown να ξαναβαρέσω με ulti.
Μετά ενεργοποιώ το Zhonya's όσο περιμένω την ομάδα να αρχίσει να πλακώνει. Μου φαίνεται(και το γράφω με κάθε επιφύλαξη) πως αν και ασασιν είναι καλύτερο να την χτίζεις ως τανκ με ap(Rylays πχ).
Σαν καθαρή ap ασασιν σφάζει αβέρτα βέβαια αλλά έχω την εντύπωση ότι ψοφάει υπερβολικά εύκολα(της λείπει και το stealth που έχει πχ η Ακαλι). Κάποια στιγμή πρέπει να τη δοκιμάσω και σε jungle αν και το e της δεν έχει αρκετό range και πρέπει να έχεις πλησιάσει αρκετά για να κάνει δουλειά.

Και ένα Τιμο κομικ

Μια χαρά την έπεξες.Θα βλέπεις τι χρειάζεται η ομάδα σου και θα φτιάχνεις.Τα builds είναι δύο.
1 : Ap carry...Sorcerers boots,deathfire grasp,Rabaddon cap,Hourglass,Lich bane και abyssal ή rylais scepter. (Σαν να παίζεις Morde full Ap.Οταν η Ομάδα σου δεν έχει Ap carry να το προτιμάς)
2 :Ap tanky ... Mercury boots,Hourglass,Abussal scepter,Rylais scepter,Rabbadons,Guardiasn Angel ή Warmogs για όποιον το προτιμάει.Να το προτειμάς στις σε όλες τις περιπτώσεις εκτώς την παραπάνω!

Όσο για Jungle μην την φοβηθείς.Είναι πανευκολή.Απλά την παίζεις με movement speed ,Attack speed και armor/mr runes και masteries τα ίδια με του amumu ή του shen jungle :D . Ξεκινάς τα wolves με βοήθεια, blue και μετά το route κανονικά!

Edited by zennith666, 08 August 2012 - 14:50.

Posted Image

#1630 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 August 2012 - 12:46

Νέος υπερασπιστής ο Ρενγκαρ. Δεν με εντυπωσίασε. Η Ντιάνα και το φυτό είναι πιο καλοί.

Youtube Video

Edited by Nikos1451, 10 August 2012 - 12:47.

#1631 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 10 August 2012 - 14:15

Ενταξει καλουτσικος φενεται, βεβαια δεν μπορεις να καταλαβεις και παρα πολλα απο ενα video. Περιμενουμε να βγει κι αυτος.

BTW nikos μαματη η pic στο signature ελιωσα :P

Edited by fotitsas, 10 August 2012 - 14:16.

gVaaH5O.jpg

#1632 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 10 August 2012 - 15:37

Οκ, εμενα μου φαινεται ιδιος με Charr απ το Guild Wars. Συγγνωμη αλλα η Riot το χει ξεφτιλισει με τα κλεμμενα concepts χαρακτηρων.

#1633 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 August 2012 - 16:37

Δεν θα έλεγα ότι κλέβει τόσο πολύ, όσο εμπνέεται από άλλα παιχνίδια η Riot. Θέλω περισσότερους νέους supports προσωπικά(ο τελευταίος που βγάλανε πρέπει να ήταν η Λουλου νομίζω).

#1634 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 August 2012 - 16:50

Yeap η Lulu ήταν.

Από την άλλη θέλω να μάθω τι στο διάολο έχει πάθει το fanbase και το έχει πιάσει τέτοια καθυστέρηση. Τις τελευταίες δύο τρείς μέρες έχω μπει σε τόσα ηλίθια games που παίζει να το παρατήσω τελείως το game.

Speaking of Diana νομίζω της πάει πάρα πολύ ο συνδυασμός Nashors Tooth - Lichbane. Σκέφτομαι να δοκιμάσω να της βγάλω κάτι για lifesteal να δω πώς θα τα πάει.

#1635 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 10 August 2012 - 17:03

αν το παρατήσεις να ξέρεις ότι σε πάντα σε περιμένουμε στο wow... έχει κ carameldansen εντός ολίγου...