Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1606 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2012 - 14:46

Εγώ πάλι ξετρελάθηκα.Mecha ftw!Και μόνο που το ήχοσυστημα απάνω στους όμους είναι Dolby surround μου φτάνει!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1607 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2012 - 15:08

Ας ειναι ωραιο. ειναι overpriced.

#1608 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2012 - 17:12

Δεν συμφωνώ.Έχει ότι έπρεπε να έχει ένα legendary skin.Δικαιολογημένη είναι χωρίς αμφιβολία.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1609 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2012 - 17:26

Εγώ τώρα έχω μια ερώτηση. Γιατί το Pulsefire skin του Ezreal δεν κατατάσσεται στα Legendary skins? Στο shop που το είδα ήταν μόνο του ( :'( ) σε διαφορετικό tab.

#1610 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2012 - 17:27

Επιτέλους άρχισα να παίζω καλά με τον Lee Sin, that dude is complicated.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eA04nbviQ8E[/youtube]

Proud listener of Radio Rivendell

Δημοσιευμένη  εικόνα

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#1611 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2012 - 18:38

Εγώ τώρα έχω μια ερώτηση. Γιατί το Pulsefire skin του Ezreal δεν κατατάσσεται στα Legendary skins? Στο shop που το είδα ήταν μόνο του ( :'( ) σε διαφορετικό tab.

.Ένα κοινό legendary συνήθως αλλάζει ,εκτώς της μορφής του και τα spell animations, τους ήχους και τα animation του κάθε χαρακτήρα.
Το pulsefire skin έχει πολύ περισσότερα στοιχεία "αλλαγής" από ένα κοινό legendary.Παράδειγμα η εξαΰλωση του creep/players ,το πέταγμα και το ότι αλλάζει μορφή κάθε συγκεκριμένα lvl είναι κάποιες από τις ιδιαιτερότητές του.Ένα κοινό legendary δεν έχει τόσες πολλές αλλαγές.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1612 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2012 - 19:00

That's why I love my new Ezreal. Αναμεταξύ, έχω την εντύπωση ότι αλλάζει κάθε φορά που βάζεις την Ulti, όχι κάθε φορά που φτάνεις στο level της Ulti. Αυτό για την εξαΰλωση δεν το είχα προσέξει πάντως. It's so cool.

Τώρα με κοιτάει όμως παράξενα το traditional Lee Sin, νομίζω μου τη πέφτει.

#1613 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2012 - 20:19

Οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω για τον Ez + οτι ειναι theme δν ειναι απλα ενα skin ;)

Σχετικα με το battlecast cho... οντως πολυ ωραιο skin , αλλα εξισου ωραιο πχ ειναι και το battlecast urgot αλλα δεν το βγαλανε στα 1820 οΟ

#1614 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2012 - 21:37

Ναι γιατί το μόνο που αλλάζει στον urgot είναι τα spell effects τίποτα άλλο.Ούτε καινούριοι ήχοι ούτε τίποτα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1615 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2012 - 01:54

δηλαδη οι καινουριοι ηχοι σε εναν χαρακτηρα συμφωνα με τα λεγομενα σου αξιζουν να γινουν legendary? οσο fail δηλαδη ειναι και ο gent cho, annie in wonderland , red baron corki ? Χωρις καινουρια particles και animations ?

ok.

#1616 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2012 - 03:40

Ρε σύ δεν είναι μόνο οι ήχοι.Αλλάζουν ακόμα τα animation σε dance-taunt-joke-laugh και μπορεί σε περπάτημα και basic attack(βλέπε Π.Χ.teemo astronaut .Δεν βρίσκω fail τον gentleman cho (πως γίνεται να μην ξεκαρδίζεσαι όταν τον ακούς να λέει "SILENCE").Τα άλλα δυο που ανέφερες δεν είναι legendary.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1617 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2012 - 05:17

Δεν ειναι? ΛΟΛ. πριν τα κανουν "retire" 1820 κοστιζαν. και ναι εκτος απο το ριμαδι το voice over στον gent cho δεν εχουν κανει ΤΙΠΟΤΑ αλλο. ισως για αυτο να ειμαι στραβωμενος κιολας με τον μπατλκαστ.

#1618 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2012 - 11:20

Χθες πηρα 2 σκινς που ηθελα καιρο.
Maid Nidalee για τον αγαπημενο μου champion
και πεταλουδα Kog-Maw.Γαμαει αφανταστα.

Καντε add Revehell να παμε κανα game
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#1619 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2012 - 14:25

Το Battlecast Urgot οπως και το καινουριο σκιν του Xerath, αλλα και αλλα πολλα εχουν και καινουρια μοντελο και καινουριο animations. Αλλα δεν κοστιζουν 1820. Το σκιν του Cho 'Gath δεν προοριζοταν για legendary, ειπαν οτι το αλλαξαν τελευταια στιγμη. Απλα πιστεψαν οτι θα βγαλουν πιο πολλα λεφτα ετσι...

#1620 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2012 - 15:27

Το Battlecast Urgot οπως και το καινουριο σκιν του Xerath, αλλα και αλλα πολλα εχουν και καινουρια μοντελο και καινουριο animations. Αλλα δεν κοστιζουν 1820. Το σκιν του Cho 'Gath δεν προοριζοταν για legendary, ειπαν οτι το αλλαξαν τελευταια στιγμη. Απλα πιστεψαν οτι θα βγαλουν πιο πολλα λεφτα ετσι...

το τελευταιο της μοργκανα , της Σιβανα , του Σουειν οπως και πολλα αλλα καινουρια σκινς εχουν και καινουρια animations και διαφορετικα particles οπως ειπες. Αυτο που δε μπορω να καταλαβω... ειναι το γιατι αποφασισαν ξαφνικα τον battlecast cho να τον κανουν battlecast PRIME cho lol. Riot... fck logic. :madtodeath: