Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 18:16
Ψάχνω κάτι σχετικά σύγχρονο, όχι όπως τα βιβλιαράκια από τις εκδόσεις Ωρόρα ας πούμε.
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 18:56
Ξέρετε καμία καλή συλλογή με ιστορίες λογοτεχνίας τρόμου/φανταστικού (όπως πχ. "Οι στάχτες της ψυχής μας" ή το "Φαντάσματα του 20ου αιώνα" του Joe Hill) να μου προτείνετε;
Ψάχνω κάτι σχετικά σύγχρονο, όχι όπως τα βιβλιαράκια από τις εκδόσεις Ωρόρα ας πούμε.
Smoke & Mirrors, Fragile Things από Neil Gaiman.
The call of Cthulhu & other stories από H.P.Lovecraft.
Και είσαι κομπλέ.
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 01:49
Smoke & Mirrors, Fragile Things από Neil Gaiman.
The call of Cthulhu & other stories από H.P.Lovecraft.
Και είσαι κομπλέ.
Από Gaiman έχω διαβάσει τα πάντα. Τα πάντα όμως. Ο Lovecraft είναι όντως μια πολύ καλή λύση! Thanks!
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2011 - 19:17
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 12:38
Το Transmetropolitan είναι το αγαπημένο μου comic book of all time, αλλά τελικά ο λόγος που είναι τόσο καλό οφείλεται ακριβώς στο ότι είναι κόμικ και όχι βιβλίο. Οι περιγραφές του Ellis και οι σουρεαλιστικές και βίαιες σεξουαλικά καταστάσεις που εφευρίσκει ταιριάζουν γάντι σε μια φουτουριστική δυστοπία όπως το Transmetropolitan, όπου λείπουν και οι κουραστικά περιγραφικές λεπτομέρειες χάρη στις εικόνες. Δεν ταιριάζουν όμως καθόλου σε ένα ρεαλιστικό παρόν, και καταντούν να είναι άβολες, άτσαλες και σχεδόν pretentious. To υπέροχα μαύρο, κυνικό και κάφρικο χιούμορ του σώζει κάπως την κατάσταση και κάνει το βιβλίο ευχάριστο για λίγο παραπάνω από τη μέση του. Μετά όμως καταντάει κουραστικό, και πραγματικά δυσκολεύτηκα τόσο να διαβάσω τις τελευταίες 50 σελίδες, που μου πήρε 4εις μέρες.
Κρίμα.
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 12:43
Τελείωσα το Crooked Little Vein του Warren Ellis. Μεγάλη απογοήτευση.
Το Transmetropolitan είναι το αγαπημένο μου comic book of all time, αλλά τελικά ο λόγος που είναι τόσο καλό οφείλεται ακριβώς στο ότι είναι κόμικ και όχι βιβλίο. Οι περιγραφές του Ellis και οι σουρεαλιστικές και βίαιες σεξουαλικά καταστάσεις που εφευρίσκει ταιριάζουν γάντι σε μια φουτουριστική δυστοπία όπως το Transmetropolitan, όπου λείπουν και οι κουραστικά περιγραφικές λεπτομέρειες χάρη στις εικόνες. Δεν ταιριάζουν όμως καθόλου σε ένα ρεαλιστικό παρόν, και καταντούν να είναι άβολες, άτσαλες και σχεδόν pretentious. To υπέροχα μαύρο, κυνικό και κάφρικο χιούμορ του σώζει κάπως την κατάσταση και κάνει το βιβλίο ευχάριστο για λίγο παραπάνω από τη μέση του. Μετά όμως καταντάει κουραστικό, και πραγματικά δυσκολεύτηκα τόσο να διαβάσω τις τελευταίες 50 σελίδες, που μου πήρε 4εις μέρες.
Κρίμα.
Κατάφερες και το τελείωσες; Μπράβο! Εγώ το είχα παρατήσει στην μέση. Μου φάνηκε τελείως επιτηδευμένο και σε ορισμένα σημεία απλά κακό.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 13:25
Χτες επεσε στα χερια μου το ''H Bερονικα αποφασιζει να πεθανει"... Διαβασα τις πρωτες 10 σελιδες και μπορω να πω οτι μ'αρεσε αρκετα.... Ετσι να κανουμε και ενα διαλειμματακι απο τους αδερφους Καραμαζοβ...
Αξίζουν οι αδερφοί καραμαζόφ? Το έχω στη βιβλιοθήκη και κάθεται αλλά φοβάμαι ότι άμα το αρχίσω,
θα μου έρθει πονοκέφαλος.
On topic: Αγόρασα το "Η μέρα του σκύλου", ενδιαφέρον φαίνεται το βιβλίο από τις λίγες σελίδες που διάβασα. Επίσης με περιμένουν τα: "DragonLance: Δράκοι στο Φθινοπωρινό Δειλινό" και "Ο επίμονος κηπουρός" του John Le Carre.
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 13:28
Ναι αξίζει πάρα πολύ. Δυστυχώς οι πιθανότητες του να σε πιάσει πονοκέφαλος δεν είναι λίγες, αλλά προσπάθησέ το. Είναι υπέροχο.Αξίζουν οι αδερφοί καραμαζόφ? Το έχω στη βιβλιοθήκη και κάθεται αλλά φοβάμαι ότι άμα το αρχίσω,
θα μου έρθει πονοκέφαλος.
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 14:09
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 15:53
Πόσο λάθος έκανα

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 16:20
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 19:10
Ισως να φταει οτι η ταινια ηταν ψιλοκοτσανα.Παντως γινεται ακομα καλυτερο στα επομενα 2.
Το οτι η ταινία ήταν ψιλοκοτσάνα σε ορισμένα σημεία το παρατήρησα και εγώ και αυτός ήταν ο λόγος που δεν δελεάστηκα αμέσως να διαβάσω το βιβλίο
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 19:43
εγω δεν εχω διαβασει ποτε το πρωτο, ξεκινησα με το δευτερο ξεκινησα και μετα ειδα και την ταινια, αρα δεν μπορω να κρινω, παντως αυτα τα δυο που διαβασα καλα ηταν..Το οτι η ταινία ήταν ψιλοκοτσάνα σε ορισμένα σημεία το παρατήρησα και εγώ και αυτός ήταν ο λόγος που δεν δελεάστηκα αμέσως να διαβάσω το βιβλίο
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 19:51
Ναι αξίζει πάρα πολύ. Δυστυχώς οι πιθανότητες του να σε πιάσει πονοκέφαλος δεν είναι λίγες, αλλά προσπάθησέ το. Είναι υπέροχο.
Συμφωνω απολυτα.. Οι αδερφοι Καραμαζοβ ειναι οντως εξαιρετικο βιβλιο.. Ειναι και 4 τομοι βεβαια αλλα δεν αποθαρρυνεσαι...
Η πρωτη μου επαφη με τον Coelho ηταν πολυ ενδιαφερουσα.. Ισως να προσπαθησω τον Αλχημιστη στη συνεχεια...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από animestarling: 05 Οκτώβριος 2011 - 20:01
Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2011 - 21:55
O,TI ΝΑ'ΝΑΙ.