Αυτή την φάση διαβάζω το Dune του Frank Herbert είμαι είδη στο 5ο βιβλίο και συνεχίζω ακάθεκτος
με την επιστημονική φαντασία στα βιβλία δεν έχω ασχοληθεί πολύ ... πλην του Dune έχω διαβάσει μόνο το 2001: A Space Odyssey του Arthur C. Clarke το οποίο είναι ενδιαφέρον και πολύ έξυπνα γραμμένο.
Από βιβλία φαντασίας J. R. R. Tolkien, The Lord of the Rings, The Hobbit, The Silmarillion κλασικά απο τα αγαπημένα μου βιβλία ... δοκίμασα και Elric of Melniboné και μερικά άλλα του Michael Moorcock αλλά δεν φτάνανε επίπεδο Tolkien με την καμία ...
Τελευταία έχω διαβάσει
Steppenwolf και Siddhartha δύο πολύ καλές νουβέλες από Hermann Hesse και λογικά θα συνεχίσω με
Demian και Die Morgenlandfahrt που έχω στα χέρια μου.
Μία ακόμα πολύ καλή νουβέλα που διάβασα είναι και το The Flowers of Hiroshima της Edita Morris έχει μια φοβερά δυνατή σκηνή στο τέλος ... but no spoilers ΧDDD
To 1984 είναι επίσης ένα βιβλίο που με είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση (με άφησε με το στόμα ανοιχτό ^^

του George Orwell ... πρόσφατα πήρα στα χέρια μου και το Animal Farm που πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα ...
Γελάστε τώρα αν θέλετε αλλά θεωρώ και το Le Petit Prince του Antoine de Saint-Exupéry ένα πολύ καλό βιβλίο λόγο τον νοημάτων που δίνει διατηρώντας μια φοβερή απλότητα ...
Σε ποιο σύγχρονα πράματα το Wild Swans: Three Daughters of China της Jung Chang ήταν μακράν η ποίο ενδιαφέρουσα - αποκαλυπτική αυτοβιογραφία που έχω διαβάσει ως τώρα
και το The Parrot's Theorem του Denis Guedj μου είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις λόγο του περίεργου μίγματος του με τα μαθηματικά ...
Ελληνική λογοτεχνία ... ναι ...εμ ... ότι έχω διαβάσει από ελληνική λογοτεχνία (και είναι πολλά )
το είχα κάνει ώς το λύκειο ...
θυμάμαι πως είχα ξεχωρίσει τα Αιολική η Γη και το Νούμερο 31328 του Ηλία Βενέζη
Την Ιστορία ενός αιχμαλώτου του Στρατή Δούκα
Την Φόνισσα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη
Τα Διηγήματα του Γεωργίου Βιζυηνού
Τα Η Θέμις έχει κέφια/ νεύρα του Δημήτρη Ψαθά ...
Ο Ζητιάνος και τα Λόγια της Πλώρης. θαλασσινά Διηγήματα του Ανδρέας Καρκαβίτσας
Η Ζωή εν τάφο του Στρατής Μυριβήλης αν και χρειάστηκε να πάω στρατό πρώτα για νιώσω λίγη από την μιζέρια του βιβλίου πρώτα
Α ναι και Το λάθος του Αντώνης Σαμαράκη ένα πολύ δυνατό ψυχολογικό μυθιστόρημα ...ίσος ότι καλύτερο έχω διαβάσει από Έλληνα συγγραφέα ως τώρα ... και ίσος πρέπει να τον ξαναπιάσω ...
Κατά τα άλλα έχω στα προσεχώς μια ανθολόγηση διηγημάτων του Edgard Allan Poe και τα Point Counter Point και Brave New World του Aldous Huxley ... Επίσης θέλω να ασχοληθώ λίγο με H. P. Lovecraft αλλά δεν είμαι σίγουρος για το από που πρέπει να αρχίσω ...