Can't wait...

Posted 07 February 2012 - 10:43
Posted 08 February 2012 - 14:13
Posted 07 March 2012 - 18:14
Posted 09 March 2012 - 22:00
Edited by Turin77, 11 March 2012 - 18:25.
Posted 27 March 2012 - 16:49
Posted 09 April 2012 - 11:14
Posted 09 April 2012 - 14:01
Posted 09 April 2012 - 22:38
τώρα ανακάλυψα το thread
Πρέπει να παραδεχτώ όμως, αν λάβω υπ'όψην μου τα προηγούμενα posts, πως είμαι η "ανώριμη" book fan. Δεν διαβάζω κλασσικούς παλιούς συγγραφείς, βασικά ποτέ δεν έκρινα ένα βιβλίο από το ποιός είναι ο συγγραφέας και δεν είμαι σίγουρη αν είναι καλό ή κακό αυτό...Γενικά προτιμώ τις νέες σειρές βιβλίων(συνήθως από τριλογία και πάνω) φαντασίας.
Το τοπ 10 (σειρών) μου είναι:
10.Vampire and Succubus
9. Οι λύκοι του Μέρσι Φολς
8. Vampire Academy
7. Λυκόφως
6. Οι Αθάνατοι
5. Η Κληρονομιά (προτίμηση στο Brisingr)
4. Τεμεραίρ
3. Θανάσιμα Εργαλεία
2. Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι
1. Χάρι Πότερ -με διαφορά η πρώτη μου επιλογή
ενδεικτικά πάντα γιατί είναι και πολλά άλλα που κατηγοριοποιώ στα "τοπ"
Όπως φαίνεται 'εχω ιδιαίτερη προτίμηση σε black fantasy, adventure, romance και δράκους (πολλούς δράκους!!!)
any suggestions please? αν έχει διαβάσει κανείς τα παραπάνω τι εντύπωση σας άφησαν?
Καλά μιλάμε εσύ έχεις πάρει όλη την βαμπιρο-νταρκοχώρα στο κηνύγι...Δεν κάνεις κι άσχημα....Όσον αφορά εμένα,σου προτείνω ανεπιφύλαχτα να διαβάσεις την "Φυλακή του κάτω Κόσμου" του Μενέλαου Λουντέμη, μιας και που σου αρέσουν οι περιπετειώδεις πλοκές, όπως ανέφερες..Είναι φανταστικό!!!!!!Το λατρεύω...Τί πλοκή και τί όνειρο!!Το θέμα με λίγα λόγια εδώ:τώρα ανακάλυψα το thread
Πρέπει να παραδεχτώ όμως, αν λάβω υπ'όψην μου τα προηγούμενα posts, πως είμαι η "ανώριμη" book fan. Δεν διαβάζω κλασσικούς παλιούς συγγραφείς, βασικά ποτέ δεν έκρινα ένα βιβλίο από το ποιός είναι ο συγγραφέας και δεν είμαι σίγουρη αν είναι καλό ή κακό αυτό...Γενικά προτιμώ τις νέες σειρές βιβλίων(συνήθως από τριλογία και πάνω) φαντασίας.
Το τοπ 10 (σειρών) μου είναι:
10.Vampire and Succubus
9. Οι λύκοι του Μέρσι Φολς
8. Vampire Academy
7. Λυκόφως
6. Οι Αθάνατοι
5. Η Κληρονομιά (προτίμηση στο Brisingr)
4. Τεμεραίρ
3. Θανάσιμα Εργαλεία
2. Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι
1. Χάρι Πότερ -με διαφορά η πρώτη μου επιλογή
ενδεικτικά πάντα γιατί είναι και πολλά άλλα που κατηγοριοποιώ στα "τοπ"
Όπως φαίνεται 'εχω ιδιαίτερη προτίμηση σε black fantasy, adventure, romance και δράκους (πολλούς δράκους!!!)
any suggestions please? αν έχει διαβάσει κανείς τα παραπάνω τι εντύπωση σας άφησαν?
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 10 April 2012 - 15:44
χαχαχα ναι την έχω πιάει όλη την σκοτεινοχώρα η αλήθεια είναι xDDD Πολύ καλή υπόθεση!! θα το κοιτάξω ευχαριστώ πολύΚαλά μιλάμε εσύ έχεις πάρει όλη την βαμπιρο-νταρκοχώρα στο κηνύγι...Δεν κάνεις κι άσχημα....Όσον αφορά εμένα,σου προτείνω ανεπιφύλαχτα να διαβάσεις την "Φυλακή του κάτω Κόσμου" του Μενέλαου Λουντέμη, μιας και που σου αρέσουν οι περιπετειώδεις πλοκές, όπως ανέφερες..Είναι φανταστικό!!!!!!Το λατρεύω...Τί πλοκή και τί όνειρο!!Το θέμα με λίγα λόγια εδώ:
Spoiler: Η φυλακή του Κάτω Κόσμου-Μενέλαος ΛουντέμηςΜε έχει συνεπάρει..Ακόμα θυμάμαι τα λόγια της πρώτης σελίδας..Τέτοιος λυρισμός και ρεαλισμός πουθενά..Ντροπή μου που δεν το διάβαζα τόσα χρόνια που το είχα στο **σπιτο..!!.......Είναι το αγαπημένο μου μέχρι τώρα,μαζί με την μοντέρνα ποίηση που διαβάζω...
![]()
Διάβασέ το και μην αφήσεις ούτε λεπτομέρεια να σου ξεφύγει και πίστεψέ με δεν θα χάσεις!!..!(Και για τους υπόλοιπους πάει αυτό)
Posted 10 April 2012 - 19:58
Posted 15 April 2012 - 17:59
Posted 19 April 2012 - 14:01