Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 16:13
Εγώ έχω μια Α επαφή με τα βιβλία του Κίνγκ, αλλά σε κάποια σημεία με χαλάει η γραφή του. Δεν είναι όλες οι ιστορίες του για μένα.
Το Μisery θα ήθελα να διαβάσω(η ταινία ήταν εξαιρετική).
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 16:48
Τo Misery το διάβασα έχοντας δει πρώτα την ταινία (την οποία λάτρεψα because Cathy Bates ftw) και αν και στην αρχή με ενόχλησε λίγο ο τρόπος γραφής (δεν είχα διαβάσει άλλο δικό του) μετά την 50η περίπου σελίδα έφυγε νεράκι. Έχει το ίδιο αγχωτικό κ καταπιεστικό κλίμα με την ταινία, πράγμα που δεν είχα ξανασυναντήσει σε βιβλίο τόσο έντονα.
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 16:56
Άρχισα το Under The Dome του King και αν και με προβλημάτισε λίγο στην αρχή έχει αρχίσει να μου αρέσει αρκετά τώρα.

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 17:41
Τώρα έχω ξεκινήσει το "Μια βδομάδα στο αεροδρόμιο" που μου έκαναν δώρο οι γονείς μου

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 23:20
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 23:27
Ελπιζω και εκει να ειναι στο ιδιο επιπεδο
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2012 - 00:04
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 13:10
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 18:25
Christine, Pet Cemetary, Insomnia, Hearts in Atlantis και, όπως ειπώθηκε και από άλλους το Misery. Φιλική (υποκειμενική) συμβουλή: εκτός από το Misery και το Shining(Jack Nicholson version), μην αποπειραθείτε να δείτε ταινίες από άλλα βιβλία του, συνήθως τα αποτελέσματα της μεταφοράς είναι τραγικά ή εντελώς άσχετα με το βιβλίο.
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 20:09
Αρκετά καλό βιβλίο που μπορώ να πω πώς μου άρεσε αρκετά. Αν το τελειώσεις και σου αρέσει και εσένα μπορείς να συνεχίσεις με το "Σκοτεινός Τόπος" από την ίδια συγγραφέα. Και απο ότι έχω διαβάσει θα κυκλοφορήσει και τρίτο βιβλίο με τίτλο "Το κορίτσι που εξαφανίστηκε" πάλι από το Μεταίχμιο τον Μάιο.Εχω ξεκινησει το Αιχμηρα Αντικειμενα της Gillian Flynn.Μεχρι στιγμης το βρισκω πολυ καλο,απο αποψη περιγραφικοτητας κ παρουσιασης κυριως,γιατι απο σεναριο δεν ειμαι ακομα σε θεση να κρινω.
Ελπιζω και εκει να ειναι στο ιδιο επιπεδο
Εμένα μου το πρότεινε ένας φίλος μου ο οποίος έχει διαβάσει αρκετά από Στέφανο ως το καλύτερο του, παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε. Γενικά το βρήκα κουραστικό σε πολλά σημεία αν και είχε καλή ατμόσφαιρα. Δεν θα στο πρότεινα σαν "σίγουρη" επιλογή.Το Παιχνιδι Του Τζεραλντ απο Stephen King λεει τοποτα?
Εκτός αυτών νομίζω πως και το The Green Mile και το The Shawshank Redemption έχουνε γίνει αξιόλογες ταινίες. Επίσης μου άρεσε και το The Mist αν και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο.Φιλική (υποκειμενική) συμβουλή: εκτός από το Misery και το Shining(Jack Nicholson version), μην αποπειραθείτε να δείτε ταινίες από άλλα βιβλία του, συνήθως τα αποτελέσματα της μεταφοράς είναι τραγικά ή εντελώς άσχετα με το βιβλίο.
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 21:09
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 00:58

(Αν κ στο Salem's lot προτιμώ το βιβλίο) Παρασύρθηκα στην αρνητίλα μου για τις ταινίες μετά τη μεταφορά του Dreamcatcher (χάλι) και του Hearts in Atlantis (που ήταν καλούλι, αλλά το βρήκα "μακριά" απ'το βιβλίο).
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 23:22

Το πέτυχα σήμερα στο βιβλιοπωλείο και μου φάνηκε πάρα πολύ ενδιαφέρον και ήμουν σχεδόν έτοιμος να το αγοράσω

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 23:25
Το συγκεκριμένο δεν το έχω διαβάσει, αλλά τελείωσα πρόσφατα την 6λογία της Γεωθάλασσας και άρχισα το "Ο αναρχικός των 2 κόσμων" (κάπως έτσι είναι στα Ελληνικά, στα Αγγλικά είναι The Dispossessed") και είναι πολύ καλό. Γενικά γράφει και καλό fantasy και καλό sci-fi και στα πιο ενήλικα βιβλία της έχει και πολύ όμορφες φιλοσοφικο-πολιτικές ιδέες. Σου την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2012 - 00:37
Θεά ε? Χαχαχα δεν περίμενα τόσο θερμές συστάσεις!Είναι θεά.
Το συγκεκριμένο δεν το έχω διαβάσει, αλλά τελείωσα πρόσφατα την 6λογία της Γεωθάλασσας και άρχισα το "Ο αναρχικός των 2 κόσμων" (κάπως έτσι είναι στα Ελληνικά, στα Αγγλικά είναι The Dispossessed") και είναι πολύ καλό. Γενικά γράφει και καλό fantasy και καλό sci-fi και στα πιο ενήλικα βιβλία της έχει και πολύ όμορφες φιλοσοφικο-πολιτικές ιδέες. Σου την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Την Γεωθάλασσα την πήρε το μάτι μου αλλά δεν ήξερα ότι πρόκειται για 6λογία. Όπως και τον "αναρχικό των 2 κόσμων" που αναφέρεις (η αλήθεια είναι πως αυτός ο τίτλος που πρωτοκίνησε το ενδιαφέρον). Μιας και έχεις διαβάσει τα βιβλία της με πιο θα μου πρότεινες να ξεκινήσω? Η Γεωθάλασσα είναι καλή για αρχή ή να ξεκινήσω με κάποιο άλλο πρώτα?

Από ότι μου λες πάντως πιστεύω πως θα μου αρέσει και εμένα πολύ. Το ψιλιάστικα βέβαια και στο βιβλιοπωλείο αλλά σκέφτηκα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη.