Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
1118 replies to this topic

#1006 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 16:13

Ο αδερφός μου το έχει διαβάσει και στο συστήνει. Λέει πως δε θα σε αφήσει ανικανοποίητο και ότι είναι ωραίο.

Εγώ έχω μια Α επαφή με τα βιβλία του Κίνγκ, αλλά σε κάποια σημεία με χαλάει η γραφή του. Δεν είναι όλες οι ιστορίες του για μένα.

Το Μisery θα ήθελα να διαβάσω(η ταινία ήταν εξαιρετική).

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1007 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 16:48

Εμένα η φάρμα των ζώων μου άρεσε αλλά σε κάποια σημεία μου φάνηκε σχεδόν γραφικό, χώρια που έμοιαζε σαν προσχέδιο του 1984. Πάντως δεν είναι ότι δεν το ευχαριστήθηκα, αλλά προτιμώ το 1984 κατά πολύ.

Τo Misery το διάβασα έχοντας δει πρώτα την ταινία (την οποία λάτρεψα because Cathy Bates ftw) και αν και στην αρχή με ενόχλησε λίγο ο τρόπος γραφής (δεν είχα διαβάσει άλλο δικό του) μετά την 50η περίπου σελίδα έφυγε νεράκι. Έχει το ίδιο αγχωτικό κ καταπιεστικό κλίμα με την ταινία, πράγμα που δεν είχα ξανασυναντήσει σε βιβλίο τόσο έντονα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1008 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 16:56

Δύο από τους πιο αγαπημένους μου συγγραφείς τυχαίνουν να είναι ο Όργουελ και ο Κίνγκ.
Άρχισα το Under The Dome του King και αν και με προβλημάτισε λίγο στην αρχή έχει αρχίσει να μου αρέσει αρκετά τώρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1009 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 17:41

Μόλις τελείωσα το "Η Παγωμένη Πριγκίπισσα" της Camilla Lackberg. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ιδιαίτερα, η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι καλύτερο. Τόσο η ιστορία όσο και ο τρόπος γραφής δεν με πολύ έπεισαν.Έχει γράψει και άλλα 2 βιβλία που συνεχίζουν μετά το πρώτο αλλά δεν νομίζω να συνεχίσω την σειρά.
Τώρα έχω ξεκινήσει το "Μια βδομάδα στο αεροδρόμιο" που μου έκαναν δώρο οι γονείς μου:)

#1010 Lúthien Tinúviel

Lúthien Tinúviel

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 23:20

χμμμ προτινο το L saves the world

#1011 DonFlamingo

DonFlamingo

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 23:27

Εχω ξεκινησει το Αιχμηρα Αντικειμενα της Gillian Flynn.Μεχρι στιγμης το βρισκω πολυ καλο,απο αποψη περιγραφικοτητας κ παρουσιασης κυριως,γιατι απο σεναριο δεν ειμαι ακομα σε θεση να κρινω.
Ελπιζω και εκει να ειναι στο ιδιο επιπεδο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1012 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2012 - 00:04

Θέλω να το διαβάσω κι εγώ αυτό.Έχω ακούσει μόνο καλά λόγια αλλά ακόμα δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να του ρίξω μια ματιά.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1013 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 13:10

Το Παιχνιδι Του Τζεραλντ απο Stephen King λεει τοποτα?

#1014 Melis_Nin

Melis_Nin

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 18:25

Για τους προηγούμενους που ρωτούσαν για Stephen King, το Stand κατ'εμέ είναι από τα καλύτερα του (μετά το Salem's Lot και το Shining). Άλλα δικά του που συνιστώ είναι τα :
Christine, Pet Cemetary, Insomnia, Hearts in Atlantis και, όπως ειπώθηκε και από άλλους το Misery. Φιλική (υποκειμενική) συμβουλή: εκτός από το Misery και το Shining(Jack Nicholson version), μην αποπειραθείτε να δείτε ταινίες από άλλα βιβλία του, συνήθως τα αποτελέσματα της μεταφοράς είναι τραγικά ή εντελώς άσχετα με το βιβλίο.

#1015 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 20:09

Εχω ξεκινησει το Αιχμηρα Αντικειμενα της Gillian Flynn.Μεχρι στιγμης το βρισκω πολυ καλο,απο αποψη περιγραφικοτητας κ παρουσιασης κυριως,γιατι απο σεναριο δεν ειμαι ακομα σε θεση να κρινω.
Ελπιζω και εκει να ειναι στο ιδιο επιπεδο

Αρκετά καλό βιβλίο που μπορώ να πω πώς μου άρεσε αρκετά. Αν το τελειώσεις και σου αρέσει και εσένα μπορείς να συνεχίσεις με το "Σκοτεινός Τόπος" από την ίδια συγγραφέα. Και απο ότι έχω διαβάσει θα κυκλοφορήσει και τρίτο βιβλίο με τίτλο "Το κορίτσι που εξαφανίστηκε" πάλι από το Μεταίχμιο τον Μάιο.

Το Παιχνιδι Του Τζεραλντ απο Stephen King λεει τοποτα?

Εμένα μου το πρότεινε ένας φίλος μου ο οποίος έχει διαβάσει αρκετά από Στέφανο ως το καλύτερο του, παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε. Γενικά το βρήκα κουραστικό σε πολλά σημεία αν και είχε καλή ατμόσφαιρα. Δεν θα στο πρότεινα σαν "σίγουρη" επιλογή.

Φιλική (υποκειμενική) συμβουλή: εκτός από το Misery και το Shining(Jack Nicholson version), μην αποπειραθείτε να δείτε ταινίες από άλλα βιβλία του, συνήθως τα αποτελέσματα της μεταφοράς είναι τραγικά ή εντελώς άσχετα με το βιβλίο.

Εκτός αυτών νομίζω πως και το The Green Mile και το The Shawshank Redemption έχουνε γίνει αξιόλογες ταινίες. Επίσης μου άρεσε και το The Mist αν και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο.

#1016 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 21:09

+1 για Green Mile και το εκπληκτικό Shawshank, και να προσθέσω και τα Pet Cemetery, Salem's Lot & Stand by me. Χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία οι ταινίες ήταν πολύ καλές.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1017 Melis_Nin

Melis_Nin

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 00:58

@ plotlop & Anelis - Σωστοί κ οι δυο, τώρα που το σκέφτομαι - my bad :oops:
(Αν κ στο Salem's lot προτιμώ το βιβλίο) Παρασύρθηκα στην αρνητίλα μου για τις ταινίες μετά τη μεταφορά του Dreamcatcher (χάλι) και του Hearts in Atlantis (που ήταν καλούλι, αλλά το βρήκα "μακριά" απ'το βιβλίο).

#1018 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 23:22

Έχει διαβάσει κανείς το "Τα γενέθλια του Κόσμου" της Ούρσουλα Λε Γκέν?:hmmm:
Το πέτυχα σήμερα στο βιβλιοπωλείο και μου φάνηκε πάρα πολύ ενδιαφέρον και ήμουν σχεδόν έτοιμος να το αγοράσω:P. Γενικά έχει διαβάσει κανείς βιβλία της να μου πει την άποψη του για την συγγραφέα ?

#1019 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 23:25

Είναι θεά.

Το συγκεκριμένο δεν το έχω διαβάσει, αλλά τελείωσα πρόσφατα την 6λογία της Γεωθάλασσας και άρχισα το "Ο αναρχικός των 2 κόσμων" (κάπως έτσι είναι στα Ελληνικά, στα Αγγλικά είναι The Dispossessed") και είναι πολύ καλό. Γενικά γράφει και καλό fantasy και καλό sci-fi και στα πιο ενήλικα βιβλία της έχει και πολύ όμορφες φιλοσοφικο-πολιτικές ιδέες. Σου την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1020 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2012 - 00:37

Είναι θεά.

Το συγκεκριμένο δεν το έχω διαβάσει, αλλά τελείωσα πρόσφατα την 6λογία της Γεωθάλασσας και άρχισα το "Ο αναρχικός των 2 κόσμων" (κάπως έτσι είναι στα Ελληνικά, στα Αγγλικά είναι The Dispossessed") και είναι πολύ καλό. Γενικά γράφει και καλό fantasy και καλό sci-fi και στα πιο ενήλικα βιβλία της έχει και πολύ όμορφες φιλοσοφικο-πολιτικές ιδέες. Σου την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Θεά ε? Χαχαχα δεν περίμενα τόσο θερμές συστάσεις!:D
Την Γεωθάλασσα την πήρε το μάτι μου αλλά δεν ήξερα ότι πρόκειται για 6λογία. Όπως και τον "αναρχικό των 2 κόσμων" που αναφέρεις (η αλήθεια είναι πως αυτός ο τίτλος που πρωτοκίνησε το ενδιαφέρον). Μιας και έχεις διαβάσει τα βιβλία της με πιο θα μου πρότεινες να ξεκινήσω? Η Γεωθάλασσα είναι καλή για αρχή ή να ξεκινήσω με κάποιο άλλο πρώτα?:hmmm:
Από ότι μου λες πάντως πιστεύω πως θα μου αρέσει και εμένα πολύ. Το ψιλιάστικα βέβαια και στο βιβλιοπωλείο αλλά σκέφτηκα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη.:)