Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
1118 replies to this topic

#976 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2011 - 22:19

American Gods από Neil Gaiman, και έχω μείνει λιγουλάκι μ@λ@κ@$... τί έχει μπουρδουκλωθεί εδώ, τέλος πάντων; Από καθαρή Αμερική, το πάει Νορμανδία και Σκανδιναβία, παρέα με... τεχνολογία και κλοπή απορρήτου και ψηφιακή γενιά; Α, και Leprechaun... που φτιάχνουν χρυσά νομίσματα στο έτσι. Επίσης, ζόμπι που εξαφανίζονται.

O,TI ΝΑ'ΝΑΙ.

Που κολλαει η κλοπη απορρυτου με τα lepperchaun?

sc5bab.jpg

#977 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2011 - 22:22

Διάβασέ το και θα δεις. Μη ζητάς spoilers, το βιβλίο είναι πολύ καλό και αξίζει να το διαβάσεις χωρίς να ξέρεις από πριν τι τρέχει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#978 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2011 - 18:42

Game of thrones και εγω.Καταπληκτικο,οπως ειπαν και αλλοι ξεκιναει χλυαρο αλλα συντομα εξελησεται σε επος κανονικο.Νομιζω πως οι καλυτερες σκηνες με διαφορα ηταν
Spoiler:

Πλεον καταλαβαινω πληρως γιατι το δευτερο θα λεγεται clash of kings και το περιμενω με ανυπομονησια.Δεκαρι καθαρο:riiight:

sc5bab.jpg

#979 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 15:58

Και να θυμάστε: Να τρώτε όλο τα φαγητό σας και να διαβάζετε Gaiman!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#980 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2011 - 16:26

Τέλειωσα σήμερα το Blood Of Elves του Andrzej Sapkowski. Φανταστικό! Μου άρεσε πιο πολύ απο το The Last Wish μιας και αυτή τη φορά ήταν μια συνεχόμενη υπόθεση και όχι ανεξάρτητες ιστορίες. Το καλό του στοιχείο ήταν οτι είχε σαν βάση του κάποιες απο τις ιστορίες του προηγούμενου. Ελπίζω να μεταφραστούν και τα υπόλοιπα βιβλία του συγγραφέα στα αγγλικά γιατί έχω αγωνία να δω τι θα γίνει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#981 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 17:01

Ξεκίνησα το Frankestein της Mary Shelley. Εξαίσιο έργο, τα λόγια είναι περιττά. Αναμένεται επικό ανάγνωσμα.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#982 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 18:04

Αν αντεξεις τις αταλειωτες κλαψες του τερατος και του φρανκ νομιζω θα σε ενθουσιασει;)

sc5bab.jpg

#983 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 18:20

Αν αντεξεις τις αταλειωτες κλαψες του τερατος και του φρανκ νομιζω θα σε ενθουσιασει;)

Οδυσσεια το καθηκον του αναγνωστη!

#984 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 22:05

δεν ειχα προσεξει πως υπαρχει τετοιο θεμα στο forum...Εγω αυτο τον μηνα τελειωσα το "λυκος της στεπας" του ΕΣΣΕ ΕΡΜΑΝ
Spoiler:
και "η φαρμα των ζωων" του Τζορτζ οργουελ

Spoiler:

και τα δυο ωραια βιβλια.το αρνητικο στο "φαρμα των ζωων" ειναι οτι συντακτικα ειναι πολυ απλο χωρις καμια δυσκολια στην αναγνωση του.αλλα αξιζει για τα μηνυματα που μεταδιδει,επιπλεον ειναι πολυ μικρο (μολις 125 σελιδες ,της οποιες τις τελειωσα μεσα σε 2 μερες)

εδω και καιρο θελω να παρω του ντοσκογιευσκι (αδερφοι καραμαζωφ) και της αγκαθας κριστης "παραβατης την 7ης εντολης" (τα οποια τα θυμηθηκα απο τις αναφορες που εχουν γινει πανω σε αυτα στις 2 προηγουμενες σελιδες)...

ακομα ,υπαρχει στο σπιτι του iουλιου βερν το 20,000 κατω απο την θαλασσα αλλα εχω την υπονοια οτι θα ειναι καμια λογοτεχνικη βλακεια που μονο θα μου σπαταλησει τον χρονο μου.

#985 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2011 - 19:56

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ του μαρκησιου de Sade. Τριάντα περιπου σελιδούλες ηδονής.

stasou%2520mygdala.jpg

#986 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2011 - 12:35

I really want to read De Sade.

Btw, ξέθαψα ένα διηγηματάκι του Δημήτριου Χατζή "Το Φονικό της Ιζαμπέλας Μόλναρ".

Ένα μικρό διαμαντάκι από λογοτεχνική άποψη. Εξαίσιο.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#987 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2011 - 00:15

Πριν λίγο καιρό τελείωσα το βιβλίο της Agatha Cristie "Ο παραβάτης της έβδομης εντολής".
(όχι δε διαβάζω ΤΌΣΟ αργά, απλά δεν έβρισκα χρόνο με το σχολείο)
Πολύ καλό βιβλίο, ίσως απο τα πιο δύσκολα και μπερδεμένα της συγγραφέους.
Spoiler: ending spoilers, you have been warned

Eπίσης άρχισα να διαβάζω και το "forsaken beasts of eld" της Patricia McKillip που κέρδισα απο το video games vs rock event.
Έχω διαβάσει μόνο μερικές σελίδες γιατί διαβάζετε πολύ αργά και έχει πολλές περιγραφές κλπ, και δεν είμαι σίγουρος αν μ' αρέσει ή όχι.
Κρίνοντας απο το σενάριο και το σκηνικό φαίνεται ολίγον βαρετό, (μάλλον έχω παρασυνιθίσει στα mystery) αλλά ελπίζω στην πορεία να μου κερδίσει περισσότερο το ενδιαφέρον.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 30 Οκτώβριος 2011 - 00:30

O6rrvsU.jpg

#988 chihirototoro

chihirototoro

like a daydream or fever

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2011 - 13:21

Μόλις τέλειωσα το Κουρδιστό Πουλί του Χαρούκι Μουρακάμι και το λάτρεψα! Αρκετά ατμοσφαιρικό, σουρρεάλ σε σημεία, ταξιδεύεις ατέλειωτα στην πραγματικότητα και στη φαντασία χωρίς να βαριέσαι ή να κουράζεσαι..
Επόμενο βιβλίο που θα προσπαθίσω να πιάσω απο βδομάδα
Σλάβοϊ Ζίζεκ- Πρώτα σαν τιμωρία και μετά σαν φάρσα. Απο τους πλεον σημαντικότερους θεωρητικούς, φιλόσοφους του αιώνα που διανύουμε.
ένα άρθρ για αυτόν πριν μήνες στην Ελευθεροτυπια http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=273347

#989 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2011 - 16:42

5 μέρες μέχρι να βγει στην αγορά το Inheritance (το τελευταίο μέρος του Eragon saga)!!! I need to get the books in my hands ASAP!!! :hiding_something:

#990 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2011 - 16:49

Με αφορμή το μελλοντικό οικονομικό μπάχαλο που θα επικρατήσει σε όλο τον κόσμο (όχι πως δεν επικρατεί ήδη), ξεκίνησα να διαβάζω το 1984 του Τζόρτζ Όργουελ.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα