ωρέ αυτά είναι τόπικ να καώ

Dante, ΠΡΟΣΚΥΝΩ
Farenheit 451 και
1984
και να προσθέσω
A. Huxley - Brave New World καθώς και την
Φάρμα των Ζώων
αυτά τα βιβλία με
τρομάζουν απίστευτα...ίσως να ακούγεται χαζό, αλλά οι χειρότεροι εφιάλτες που έχω δει στη ζωή μου είναι να ζω σε τέτοιους κόσμους...

και ξεκινώντας από αγαπημένους συγγραφείς να παραθέσω ότι κόβω φλέβες αλλεπάλληλα για
Oscar Wilde, Kahlil Gibran, H.P.Lovecraft και Lord Dunsany (με τον πρώτο και τον τελτευταίο να τους έχω στημένο εικόνισμα στο κομοδίνο μου και να κάνω 4 προσευχές την ημέρα στον καθένα

). Δεν μπορώ να ξεχωρίσω δικά τους έργα, πραγματικά

τώρα από αγαπημένα βιβλία...να πω ότι στα αγαπημένα ever ανήκουν τα
Peter Pan, Petit Prince, Alice in Wonderland και Never-Ending Story ή θα ακουστώ πολύ ρομαντική? naaaah:yawn2:
τα καλύτερα γέλια της ζωής μου τα έριξα στα
Hitch-hiker's guide to the galaxy (προφανώς XD) και στο
Live from Golgotha, του Gore Vidal. Make sure to read these:hahaha:
βιβλία που μου άλλαξαν τη ζωή...(μάλλον ένθετα περιοδικών μου την άλλαξαν, όμως αυτό σηκώνει σεππούκου

) για αρχή
Ο γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον, του Richard Bach...οκ, και η κουτσή μύριαμ το ξέρει, να τσακιστείτε να το διαβάσετε. τώρα κατά τα λοιπά έχω φάει φρίκες κυρίως με non-fiction βιβλία...οι κυρίες του φόρουμ να διαβάσουν
Την γυναίκα ευνούχο της Germaine Greer να τους καγκελωθεί η τρίχα ίσαμε τον θεό (έκανα να συνέλθω κανά 3μηνο απ' το σοκ). Θα πρότεινα το εν λόγω βιβλίο και στα αγοράκια αλλά φοβάμαι ότι θα θέλουν να μου κάνουν φάλαγγα

.
Όποιος/α θεωρεί ότι έχει ανοιχτό μυαλό και ενδιαφέρουσες απόψεις α; το διαβάσει, τον/την προκαλώ...από εκεί και πέρα διάφορα κλασικά...κυρίως γαλλική λογοτεχνία. δεν θα επεκταθώ γιατί βαριέμαι

αν κλείσω με το
Silmarillion καταντάω πολύ κλισέ? no? χμμμ...
και για υστερόγραφο, η αμαρτία...