Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
1118 replies to this topic

#676 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2010 - 19:54

Τις δυο τελευταιες εβδομαδες διαβασα 4 :tensai:
Το αινιγμα του κινεζικου καρφιου
Δολοφονοι και χρυσαφι
-Κατι- στην σκια του ζωδιακου κυκλου
και πριν απο μια ωρα τελιωσα το κοκκινο περιπτερο! Φοβερα ολα!
Και ειναι ακομα καλυτερα επειδη ειναι παλιες εκδόσεις σε πολυτονικο κε με αυτο το ωραιο παλιο χαρτι που μυριζει ωραιαιαιαιαιαααααααα:himitsu:

Κόκκινο περίπτερο.Τι μου θύμησες τώρα...:Blissfull:
Το πρώτο βιβλίο του Δικαστή Τι που διάβασα.
Παρόλα αυτά δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα.
Τα βιβλία τα μάζευα απο την ελευθεροτυπία του Σαββάτου(αν θυμάμαι σωστά)

+1 για τη μυρωδιά του χαρτιού :awww:

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#677 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2011 - 22:51

Εγώ αυτήν την περίοδο διαβάζω την αριστουργηματική ανθολογία από τα έργα του Λευκάδιου Χέρν "Κείμενα από την Ιαπωνια". Η πένα του γλαφυρότατη με μια πάρα πολύ ιδιαίτερη όπτικη για την χώρα που τόσο αγαπά(ω)(ούσε)(με). Το έργο αυτού του ανθρώπου είναι κάτι το εξαιρετικό. Έφερε το δοκιμιακό και το διηγηματικό υλικό στην Ιαπωνία και μπράβο του που κατάφερε να μαζέψει, λόγω και της μανίας του με τους μύθους, μύθους από το Σιντοϊσμό, τον Ταοϊσμό, τον Βουδδισμό κ.λπ, κ.λπ...
Τα λόγια είναι φτώχια.

Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#678 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2011 - 23:40

μάλλον πόσταρες σε λάθος thread :P αλλιώτικα μάλλον χρειάζεσαι να το κοιτάξεις σε κάνα τρελάδικο πριν να είναι πολύ αργά. εγώ αυτές τις μέρες τελειωσα ένα βιβλίο που μιλούσε για την συμμαχία του hitler με τον stalin του 1939 και μετά διάβασα τον Pan του Cnut Χάμσουν, που με ξετρέλανε, το συμβουλεύω σε όλους, τώρα άρχισα το the rise of the κυ klux klan, του rory mcveigh, άρχισε ευχάριστα και είμαι positive πως θα το διασκεδάσω

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#679 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 03:06

Μηπως τυχαινει να ξερει κανεις ποτε μεταφραζεται το νεο βιβλιο του Bernard Cornwel απο τη σειρα <<σαξονικα χρονικα>>? Στα αγγλικα εχει ολοκληρωθει η σειρα.

Επισης μπορειτε να μου προτεινετε μερη στην Αθηνα που μπορω να αγορασω βιβλια στα αγγλικα?(εκτος απο το public)

#680 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 03:15

Online αγορές σκέφτεσαι? Αν ναί το play.com ήταν αρκετά αξιόλογο και έχει και τραγικά χαμηλές τιμές για βιβλία. Πάει καιρός που έχω να παραγγείλω απο εκεί though...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#681 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 10:33

Online αγορές σκέφτεσαι? Αν ναί το play.com ήταν αρκετά αξιόλογο και έχει και τραγικά χαμηλές τιμές για χρησιμοποιημένα βιβλία. Πάει καιρός που έχω να παραγγείλω απο εκεί though...

Fixed ;) Αν θέλεις χαμηλές τιμές για αυθεντικά βιβλία πάς αμέσως για bookdepository.com. Αν δεν σε πειράζει να είναι μεταχειρισμένα το play.com έχει από τρομερές προσφορές μέχρι και εξωφρενικά ακριβές τιμές.

Azatoth, αν θές να διαβάσες σχετικά με συμμαχίες Ναζί - Κομμουνιστών το καλύτερο βιβλίο από όσο γνωρίζω που μπορείς να διαβάσεις είναι η Μαύρη Βίβλος του Κομμουνισμού. Η ελληνική έκδοση είναι αρκετά ακριβή (στην Εστία το βρήκα 45 ευρώ αν θυμάμαι σωστά) αλλά το βιβλίο αποτελεί μια τεράστια μελέτη του ζητήματος και θεωρείται must.

Όσο για εμένα, περιμένω το Assassin's Apprentice της Robin Hobb, όπως και το Vision of the anointed του Thomas Sowell. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει όλα τα βιβλία που διάβαζα παλιότερα, που να βρεθεί χρόνος :emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#682 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 13:57

Spoiler:

γαματα βιβλια ....τα εχω διαβασει
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#683 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2011 - 20:53

Χθές αγόρασα δύο βιβλιαράκια από το public.

Το "Η χώρα του Χιονιού", του Yasunari Kawabata. Ένα εκπληκτικό βιβλίο από έναν εκπληκτικό συγγραφέα. We are talking about Nobel.

And

"Ναυάγια" του Akira Yoshimura. Το βιβλίο αυτό είναι η πρώτη μου επαφή με τον συγγραφέα και περιμένω να το διαβάσω πώς και πώς.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#684 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2011 - 21:42

Εγω άρχισα να διαβάζω βιβλία με τον Drizzt Do'Erden απο τον Σαλβατορε..... Φοβερα :P

v4kFmx.png

#685 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2011 - 21:46

σε παραδέχομαι που καταφέρνεις και τα διαβάζεις. όσο και να με ξετρελαίνει το διάβασμα ο salvatore είναι μάλλον ο χειρότερος συγγραφέας που έχω διαβάσει ποτε στη ζωή μου, ενώ οι ιστορίες του είναι ενδιαφέρουσες καταφέρνει και γραφει με τόσο άσχημο τρόπο που θέλω να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα. τα παίρνεις με την σειρά η διαβάζεις ότι βρείς γενικά? έχω σταματήσει τα διαφορα fantasy από forgotten realms αλλα θα σου συμβούλευα να διαβάσεις την εξαλογία war of the spider queen, από άποψη ιστορίας είναι υποκειμενικό το αν θα σου αρέσει παραπάνω η όχι, εγώ το προτιμώ πάντως, από άποψη γραφής είναι κλάσης ανώτερο :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#686 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2011 - 23:07

σε παραδέχομαι που καταφέρνεις και τα διαβάζεις. όσο και να με ξετρελαίνει το διάβασμα ο salvatore είναι μάλλον ο χειρότερος συγγραφέας που έχω διαβάσει ποτε στη ζωή μου, ενώ οι ιστορίες του είναι ενδιαφέρουσες καταφέρνει και γραφει με τόσο άσχημο τρόπο που θέλω να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα. τα παίρνεις με την σειρά η διαβάζεις ότι βρείς γενικά? έχω σταματήσει τα διαφορα fantasy από forgotten realms αλλα θα σου συμβούλευα να διαβάσεις την εξαλογία war of the spider queen, από άποψη ιστορίας είναι υποκειμενικό το αν θα σου αρέσει παραπάνω η όχι, εγώ το προτιμώ πάντως, από άποψη γραφής είναι κλάσης ανώτερο :P

Κοιτα έχεις ένα δίκιο και το παρακάνει όπως όλα σχεδον τα βιβλία φαντασίας με τα ονοματα :himitsu:
Συγκεκριμένα έχω διαβάσει τα τρία αρχικά βιβλια με τον Ντριζτ απο το Fantasy Hero σε κομικ (γιατι το σταμάτησαν! Πειτε μου γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιι :madtodeath: ) και από εκεί και πέρα τα δύο πρώτα βιβλία της Icewind dale trilogy και τώρα διαβάζω τον βασιλιά των πειρατών :P οπως καταλαβένεις την έχω μπλέξει λίγο την πλοκή αλλα δεν φτέω εγώ γιατι δέν έβρισκα το πετράδι του χάλφλινγκ (τριτο της Icewind dale) και μου έφερε η αδερφή μου το King of pirates για χριστουγεννα :P μεγάλη υπόθεση

v4kFmx.png

#687 Hisahito85

Hisahito85

Red Pineapple

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2011 - 23:58

αυτό τον καιρό διαβάζω τη σειρά βιβλίων με γάλλους συγγραφείς απο την εφημερίδα το βήμα και συγκεκριμένα το έργο του Στανταλ, "το κόκκινο και το μαύρο"..και δε μου αρέσει καθόλου!θα περάσω και μια βόλτα από το παζάρι βιβλίου που κατα πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει στις 31/1

pic.jpg

#688 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 00:23

Σε αυτό το παζάρι, μπορείς να αγοράσεις βιβλία; Γιατί στο internet κάτι για ανταλλαγές έβλεπα, δεν ξέρω μπορεί να είναι και το moto τους.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#689 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 00:40

Αυτές τις μέρες θα γίνουν δύο παζάρια στην Αθήνα:
παζάρι βιβλίου από τον Σύνδεσμο Εκδοτών
και
χαριστικό παζάρι βιβλίου

#690 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 00:45

Αυτό το χαριστικό τι εννοεί;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg