Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~

• This topic is locked This topic is locked
1118 replies to this topic

#661 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 29 November 2010 - 22:51

^ Yup. That's the one.

Και αυτή τη στιγμή είμαι στο κεφάλαιο 5 και... ανάθεμα. Τρομερή ιδέα, καλή πρωταγωνίστρια, πολλές καμένες ιδέες ( οι παίκτες έχουνε στιλίστες;;;;;;; )... μετριότατη εκτέλεση. :(

Posted Image

#662 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 29 November 2010 - 23:41

Απ'ότι μου έχουν πεί είναι τρία τα βιβλία και όχι ένα. Έτυχε να το συζητάω με φιλόλογο που της άρεσε πολύ το βιβλίο και να μου λέει ότι είναι έτσι φτιαγμένο το βιβλίο ώστε τις κατστάσεις να τις φαντάζεται ο αναγνώστης. Δεν στις δίνει τόσο απτά τις εικόνες.
Καλό είναι αυτό. Οργιάζει περισσότερο η φαντασία έτσι.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#663 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 09 December 2010 - 01:10

έχει κανείς υπόψη του κανά βιβλίο με λογισμικό γύρω από το gaming(πως να το φτιάχνεις ,ποιες είναι οι βασικές αρχές τουκλπ).Thanks

#664 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 09 December 2010 - 01:51

Ενα καλο απο οσο εχω ακουσει απο φιλους ειναι το ακολουθο
http://www.klidarithmos.gr/index.php?target=products&product_id=31836

Επισης o συγγραφεας εχει δικο του μπλογκ το οποιο παρακολουθω που και που με θεμα Game Development
http://videogameslab.wordpress.com/
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#665 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 11 December 2010 - 15:11

Διάβασα στο πούλμαν το Hunger Games.

Spoiler: mini review

15fkk04.jpg

#666 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 11 December 2010 - 15:18

άρχισα να διαβάζω το mein kampf του αδόλφου hitler. διάβασα μονο το πρώτο κεφαλαιο προς το παρόν, δεν ξέρω αν θα το τελειώσω αλλα μέχρι τώρα έχω γελάσει όσο δεν πάει άλλο, είναι μάλλον ότι πιο γέλιο έχω διάβαση ποτε στη ζωή μου

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#667 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 December 2010 - 15:38

Διάβασα στο πούλμαν το Hunger Games.

Spoiler: mini review

Κάτι παρόμοιο σκέφτηκα κι εγώ. Η ιδέα είναι πολύ ωραία, το ίδιο και η ιστορία και οι χαρακτήρες, αλλά το γράψιμο το χαντακώνει. Όχι τόσο ώστε να πω "τα παρατάω", αλλά ομολογουμένως, ενώ είναι τίγκα στο θάνατο, δε βγάζει και πολύ συναίσθημα λόγω της γραφής. Ανάθεμα... :uhh: Εάν η Collins το διόρθωνε αυτό, θα ήταν ένα εξαιρετικό βιβλίο.

Αλλά διαφωνώ με τις ηλικίες. Με που με το θέμα που έχει, δεν είναι για νεότερες ηλικίες. 14-15 και πάνω, ευχαριστώ πολύ.

Πάντως, με έκανε να θέλω να δω τη ταινία που θα βγει στον κινηματογράφο. Μιας και η αφήγηση δεν θα είναι εμπόδιο, ευελπιστώ να βγει καλύτερη από το βιβλίο. :Blissfull:

Και μη ξεχάσω: άρχισα το If on a winter's night a traveler του Italo Calvino. Έχω πεθάνει στα γέλια. Χρησιμοποιεί το "εσύ", μιλάει φάτσα-φόρα στον αναγνώστη, και του λέει τί να κάνει! "Καθήστε. Πάρτε κάτι δίπλα σας. Ίσως θέλετε να πάτε τουαλέτα; Εσείς ξέρετε. Το βιβλίο αυτό το αγοράσατε..." και τραβάει, τραβάει, αλλά δε γίνεται ποτέ βαρετό, επειδή κεφάλαιο παρά κεφάλαιο αφηγείται σε τρίτο πρόσωπο μια αστυνομική ιστορία κατασκοπείας. I love post-modernism!!

Edited by Tea-chan, 14 December 2010 - 15:47.

Posted Image

#668 nikki2010

nikki2010

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 14 December 2010 - 17:24

εχει διαβασει κανεις να μου πει αντιπωσεις για το ''Uglies'' του Scoot Westerfeld?

#669 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1,175 posts

Posted 15 December 2010 - 14:10

Παίδες διάβασε κανείς ο καινούργιο του Kay?Το Under Heaven?
Posted Image

#670 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 16 December 2010 - 05:03

άρχισα να διαβάζω το mein kampf του αδόλφου hitler. διάβασα μονο το πρώτο κεφαλαιο προς το παρόν, δεν ξέρω αν θα το τελειώσω αλλα μέχρι τώρα έχω γελάσει όσο δεν πάει άλλο, είναι μάλλον ότι πιο γέλιο έχω διάβαση ποτε στη ζωή μου

Το γελοίο είναι ότι ο λαός του είχε φάει τέτοιο κακάο από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο που τον έπαιρνε στα σοβαρά.

A man in love, a man in hate, he will believe everything to achieve his goal...

Εγώ τελείωσα το Runaway Horses του Μισίμα. Ίσως το πιο καλογραμμένο βιβλίο που διάβασα φέτος και το πιο ζωντανό και ας το έγραψε ένας παρελθοντολάγνος με ψύχωση με την αυτοκτονία. Το είχε ο άτιμος όμως, το είχε...

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#671 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 16 December 2010 - 06:16

Εγω εχω αρχίσει αν διαβαζω Δικαστή Τι.... Πολύ καλά βιβλία ωραία γραμμένα και ακόμα και οι κλισέ στιγμές είναι καλές!

v4kFmx.png

#672 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 16 December 2010 - 14:04

Εγω εχω αρχίσει αν διαβαζω Δικαστή Τι.... Πολύ καλά βιβλία ωραία γραμμένα και ακόμα και οι κλισέ στιγμές είναι καλές!

Όντως,ο Robert Van Gulik γράφει πολύ ωραία.
Ποιό βιβλίο της σειράς διαβάζεις?

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#673 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 16 December 2010 - 15:56

Είναι θαυμάσια βιβλία. Εμένα το αγαπημένο μου είναι το Δολοφόνοι και Ποιητές.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#674 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 16 December 2010 - 17:10

Εγώ τελευταία το έριξα σε έλληνες συγγραφείς.

Ένα πολύ καλο βιβλίο είναι η Η «Ιστορία ενός αιχμαλώτου» του Στρατή Δούκα.

Mauthausen απο Ιάκωβο Καμπανέλλη.
Όπως και για εμενα must είναι τα βιβλία του Καζατζάκη συγκεκριμένα Ο χριστός ξανασταυρώνεται,Ζορμπάς και εννοείτε τα ταξιδιωτικά του όπως Κίνα-Ιαπωνία.Αλλα και για τους λάτρεις της αναζήτησης του πνεύματος προτείνω την ασκητική του.

Από ξένους είναι τόσα πολλά που δεν έχω κάποια συγκεκριμένη κατηγορια να προτείνω καθώς η γκάμα μου μπορεί να περιλαμβάνει από Οστροφσκι μέχρι Bram Stoker.
Posted Image

#675 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 18 December 2010 - 19:36

Όντως,ο Robert Van Gulik γράφει πολύ ωραία.
Ποιό βιβλίο της σειράς διαβάζεις?

Τις δυο τελευταιες εβδομαδες διαβασα 4 :tensai:
Το αινιγμα του κινεζικου καρφιου
Δολοφονοι και χρυσαφι
-Κατι- στην σκια του ζωδιακου κυκλου
και πριν απο μια ωρα τελιωσα το κοκκινο περιπτερο! Φοβερα ολα!
Και ειναι ακομα καλυτερα επειδη ειναι παλιες εκδόσεις σε πολυτονικο κε με αυτο το ωραιο παλιο χαρτι που μυριζει ωραιαιαιαιαιαααααααα:himitsu:

v4kFmx.png