Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~
Posted 30 January 2011 - 20:43
σε παραδέχομαι που καταφέρνεις και τα διαβάζεις. όσο και να με ξετρελαίνει το διάβασμα ο salvatore είναι μάλλον ο χειρότερος συγγραφέας που έχω διαβάσει ποτε στη ζωή μου, ενώ οι ιστορίες του είναι ενδιαφέρουσες καταφέρνει και γραφει με τόσο άσχημο τρόπο που θέλω να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα. τα παίρνεις με την σειρά η διαβάζεις ότι βρείς γενικά? έχω σταματήσει τα διαφορα fantasy από forgotten realms αλλα θα σου συμβούλευα να διαβάσεις την εξαλογία war of the spider queen, από άποψη ιστορίας είναι υποκειμενικό το αν θα σου αρέσει παραπάνω η όχι, εγώ το προτιμώ πάντως, από άποψη γραφής είναι κλάσης ανώτερο
Εμένα πάντως και το γράψιμο και η πλοκή μια χαρά μου φάνηκαν . Αλλά δυστυχώς τα έχω σταματήσει επειδή τα δανειζόμουν από ένα φίλο και τα διάβαζα ο οποίος σταμάτησε να τα αγοράζει

To έχω αρχίσει άπειρες φορές αλλά δεν καταφέρνω να το τελειώσωέχετε διαβάσει το silmarillion?

Posted 31 January 2011 - 17:49
Sleep with the devil, the devil will take you away
Posted 31 January 2011 - 19:38
To έχω αρχίσει άπειρες φορές αλλά δεν καταφέρνω να το τελειώσω
Είναι ωραίο αλλά πολύ μπερδεμένο . Έχει τόσους πολλούς χαρακτήρες που κάθε φορά έπρεπε να γυρνάω πίσω να θυμηθ΄ς τι έκανε ο καθένας .
γι'άυτό ρώτησα.
το ίδιο συμβαίνει και με μένα =ρ
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 31 January 2011 - 20:00
Πωωωω.... Σε ένα σύντομο ταξιδάκι στο χωριό μου βρήκα στην βιβλιοθήκη του παππου μου (RIP

Posted 31 January 2011 - 22:00
Έγώ μόλις το πήρα το έγδαρα. Ένας είναι ο Τόλκιν.
Όπως επίσης έχω και τα Παιδιά του Χούριν. Πολύ όμορφη ιστορία.
εγώ την πρώτη φορα που πήγα να διαβάσω tolkien ήτανε μια ελληνική μετάφραση του άρχοντα και έκοψα φλέβα. πριν 2 χρονια ένας φίλος μου μου χάρισε τα παιδιά του χουριν στα αγγλικά και εκεί είναι που παρήγγειλα και διάβασα όσα έχει γράψει. το καλύτερο μου ήτανε by far το hobbit και μετά καπάκι πάει το silmarillion. γενικά δεν θα έλεγα πως είναι δύσκολο να το διαβάσεις ούτε έχει πολλά ονόματα, μπορεί να φταίει ότι έχω συνηθίσει από τα Eddas και τα Saga της νορβηγικής μυθολογίας που είναι ιδιου στυλ και αμέτρητα ονόματα

i also recommend roverandom

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 03 February 2011 - 01:10

Posted 03 February 2011 - 09:24
Με δουλεύετε ?
Υπάρχουν βιβλία στον όγκο του silmarillion που τα τέλειωσα σε 2-3 μέρες . Στο silmarillion όμως με το ζόρι κατάφερνα πάνω από 5 σελίδες την ημέρα
εγώ το διάβασα σε μια μέρα

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 03 February 2011 - 18:15
Αν ήμουν υπό κανονικές συνθήκες θα μου είχε πάρει κανά μήνα.
Posted 03 February 2011 - 23:00
εγώ το διάβασα σε μια μέρα
Κ εγώ σε μία μέρα το διάβασα, αλλά ήμουνα πάνω στην εφηβεία εγκλωβισμένη σε ένα ερημονήσι με τους γονείς μου στο ίδιο δωμάτιο, χωρίς mp3, τηλεόραση or whatever.....
Αν ήμουν υπό κανονικές συνθήκες θα μου είχε πάρει κανά μήνα.
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ !!! Απλά δε γίνεται

Posted 05 February 2011 - 13:47
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 06 February 2011 - 03:31
Διάβασα το:Σκέψου έναν αριθμό(Think a number) του Jonh Verdon από εκδόσεις διόπτρα,το οποίο έχει εκδοθεί το 2010.το βρήκα αρκετά καλογραμμένο (ειδικά για πρώτο βιβλίο του).έχω και σπασμένο πόδι οπότε το διάβασα σε μια μέρα.όποιος διαβάζει αστυνομικά πιστεύω αξίζει μια ματιά.

http://www.thinkofanumber.gr/
Posted 06 February 2011 - 13:39

Clan War Scroll 1: The Scorpion
Σαφώς καλύτερο από τις Σαλβατοροειδείς ιστορίες και αρκετά ισχυρό rpg novel αν και δε φτάνει τις νουβέλες της Ravenloft.
Τα ξεκίνησα για ένα διάλειμμα μετά από:

Καταπληκτικό βιβλίο, horror, κωμωδία, φιλοσοφία, ερωτισμός και παιχνίδι με τις λέξεις σε ένα μόνο βιβλίο.

You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Posted 09 February 2011 - 00:22
Clan War Scroll 1: The Scorpion
Μάλλον το καλύτερο των Clan War νουβέλων (το Dragon είναι ο άλλος υποψήφιος) & γενικά από τα καλύτερα gaming fiction βιβλία που έχω διαβάσει - αλλά ως εκεί, σαν gaming fiction, μην τρελαινόμαστε.
Μόλις άρχισα το Consider Phlebas προσωπικά.

To πρώτο από τα Culture του Iain M. Banks.
Ενδιαφέρον μέχρι στιγμής. Θέλω να δω αν το Culture παραμείνει sorta disturbing ή παρουσιάζεται σαν shiny good guys με την πάροδο των βιβλίων.
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.