Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~

• This topic is locked This topic is locked
1118 replies to this topic

#706 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 30 January 2011 - 18:27

Ναι. Εξαιρετικό βιβλίο.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#707 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 30 January 2011 - 20:43

σε παραδέχομαι που καταφέρνεις και τα διαβάζεις. όσο και να με ξετρελαίνει το διάβασμα ο salvatore είναι μάλλον ο χειρότερος συγγραφέας που έχω διαβάσει ποτε στη ζωή μου, ενώ οι ιστορίες του είναι ενδιαφέρουσες καταφέρνει και γραφει με τόσο άσχημο τρόπο που θέλω να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα. τα παίρνεις με την σειρά η διαβάζεις ότι βρείς γενικά? έχω σταματήσει τα διαφορα fantasy από forgotten realms αλλα θα σου συμβούλευα να διαβάσεις την εξαλογία war of the spider queen, από άποψη ιστορίας είναι υποκειμενικό το αν θα σου αρέσει παραπάνω η όχι, εγώ το προτιμώ πάντως, από άποψη γραφής είναι κλάσης ανώτερο :P

Εμένα πάντως και το γράψιμο και η πλοκή μια χαρά μου φάνηκαν . Αλλά δυστυχώς τα έχω σταματήσει επειδή τα δανειζόμουν από ένα φίλο και τα διάβαζα ο οποίος σταμάτησε να τα αγοράζει :P Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει τα The Icewind Dale Trilogy , The Dark Elf Trilogy , Legacy of the Drow , Paths of Darkness και τα 2 πρώτα από το The Cleric Quintet . Έχεις να προτείνεις άλλα καλά από Forgotten Realms ή και άλλα ? (Όχι μόνο Salvatore )

έχετε διαβάσει το silmarillion?

To έχω αρχίσει άπειρες φορές αλλά δεν καταφέρνω να το τελειώσω :P Είναι ωραίο αλλά πολύ μπερδεμένο . Έχει τόσους πολλούς χαρακτήρες που κάθε φορά έπρεπε να γυρνάω πίσω να θυμηθ΄ς τι έκανε ο καθένας .

#708 sicada

sicada

Organized Chaos

• Members
  • 121 posts
  • LocationBeyond the Wall

Posted 31 January 2011 - 17:49

Το σιλμαρίλιον είναι εξαιρετικό αλλά όντως θέλει υπομονή, ειδικά στην αρχή. Όταν περάσεις όμως τις πρώτες 50 σελίδες, μπαίνεις στον κόσμο του και σε αποζημιωνει!
Sleep with the devil and then you must pay
Sleep with the devil, the devil will take you away

#709 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 31 January 2011 - 19:38

To έχω αρχίσει άπειρες φορές αλλά δεν καταφέρνω να το τελειώσω :P Είναι ωραίο αλλά πολύ μπερδεμένο . Έχει τόσους πολλούς χαρακτήρες που κάθε φορά έπρεπε να γυρνάω πίσω να θυμηθ΄ς τι έκανε ο καθένας .

γι'άυτό ρώτησα.
το ίδιο συμβαίνει και με μένα =ρ

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#710 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 31 January 2011 - 20:00

Το άρχησα το Σιλμ. και το σταμάτησα μετά από 48 σελίδες... Θέλει όντως υπομονή και μπορώ να πώ οτι δεν ήταν αυτό που περίμενα από τα σχόλια (μεχρι εκείνο το σημείο φυσικά!)

Πωωωω.... Σε ένα σύντομο ταξιδάκι στο χωριό μου βρήκα στην βιβλιοθήκη του παππου μου (RIP :( ) το The Godfather σε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ παλιά έκδοση! awesome :wooi2:

v4kFmx.png

#711 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 31 January 2011 - 21:48

Έγώ μόλις το πήρα το έγδαρα. Ένας είναι ο Τόλκιν. :P
Όπως επίσης έχω και τα Παιδιά του Χούριν. Πολύ όμορφη ιστορία.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#712 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 31 January 2011 - 22:00

Έγώ μόλις το πήρα το έγδαρα. Ένας είναι ο Τόλκιν. :P
Όπως επίσης έχω και τα Παιδιά του Χούριν. Πολύ όμορφη ιστορία.

εγώ την πρώτη φορα που πήγα να διαβάσω tolkien ήτανε μια ελληνική μετάφραση του άρχοντα και έκοψα φλέβα. πριν 2 χρονια ένας φίλος μου μου χάρισε τα παιδιά του χουριν στα αγγλικά και εκεί είναι που παρήγγειλα και διάβασα όσα έχει γράψει. το καλύτερο μου ήτανε by far το hobbit και μετά καπάκι πάει το silmarillion. γενικά δεν θα έλεγα πως είναι δύσκολο να το διαβάσεις ούτε έχει πολλά ονόματα, μπορεί να φταίει ότι έχω συνηθίσει από τα Eddas και τα Saga της νορβηγικής μυθολογίας που είναι ιδιου στυλ και αμέτρητα ονόματα :P

i also recommend roverandom :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#713 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 03 February 2011 - 01:10

Με δουλεύετε ? :P Υπάρχουν βιβλία στον όγκο του silmarillion που τα τέλειωσα σε 2-3 μέρες . Στο silmarillion όμως με το ζόρι κατάφερνα πάνω από 5 σελίδες την ημέρα :hot::unlucky::dazed:

#714 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 03 February 2011 - 09:24

Με δουλεύετε ? :P Υπάρχουν βιβλία στον όγκο του silmarillion που τα τέλειωσα σε 2-3 μέρες . Στο silmarillion όμως με το ζόρι κατάφερνα πάνω από 5 σελίδες την ημέρα :hot::unlucky::dazed:

εγώ το διάβασα σε μια μέρα :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#715 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 February 2011 - 18:15

Κ εγώ σε μία μέρα το διάβασα, αλλά ήμουνα πάνω στην εφηβεία εγκλωβισμένη σε ένα ερημονήσι με τους γονείς μου στο ίδιο δωμάτιο, χωρίς mp3, τηλεόραση or whatever.....

Αν ήμουν υπό κανονικές συνθήκες θα μου είχε πάρει κανά μήνα.

Posted Image

#716 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 03 February 2011 - 23:00

εγώ το διάβασα σε μια μέρα :P

Κ εγώ σε μία μέρα το διάβασα, αλλά ήμουνα πάνω στην εφηβεία εγκλωβισμένη σε ένα ερημονήσι με τους γονείς μου στο ίδιο δωμάτιο, χωρίς mp3, τηλεόραση or whatever.....

Αν ήμουν υπό κανονικές συνθήκες θα μου είχε πάρει κανά μήνα.

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ !!! Απλά δε γίνεται :P

#717 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 05 February 2011 - 13:47

εγώ ακόμα το παιδεύω =ρ

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#718 BlasoN

BlasoN

Greed is good...

• Members
  • 55 posts

Posted 06 February 2011 - 03:31

Ναι και εγώ μια μέρα την πρώτη φορά και καμιά δεκαριά την δεύτερη και την τρίτη(ήμουνα και φαντάρος τότε..)
Διάβασα το:Σκέψου έναν αριθμό(Think a number) του Jonh Verdon από εκδόσεις διόπτρα,το οποίο έχει εκδοθεί το 2010.το βρήκα αρκετά καλογραμμένο (ειδικά για πρώτο βιβλίο του).έχω και σπασμένο πόδι οπότε το διάβασα σε μια μέρα.όποιος διαβάζει αστυνομικά πιστεύω αξίζει μια ματιά. :) επίσης στο official site βιβλίου έχεις την δυνατότητα να διαβάσεις τις 17 πρώτες σελίδες.
http://www.thinkofanumber.gr/
Quis custodiet ipsos custodes?

#719 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 06 February 2011 - 13:39

Posted Image

Clan War Scroll 1: The Scorpion
Σαφώς καλύτερο από τις Σαλβατοροειδείς ιστορίες και αρκετά ισχυρό rpg novel αν και δε φτάνει τις νουβέλες της Ravenloft.

Τα ξεκίνησα για ένα διάλειμμα μετά από:

Posted Image

Καταπληκτικό βιβλίο, horror, κωμωδία, φιλοσοφία, ερωτισμός και παιχνίδι με τις λέξεις σε ένα μόνο βιβλίο. :)

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#720 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 09 February 2011 - 00:22

Posted Image

Clan War Scroll 1: The Scorpion

Μάλλον το καλύτερο των Clan War νουβέλων (το Dragon είναι ο άλλος υποψήφιος) & γενικά από τα καλύτερα gaming fiction βιβλία που έχω διαβάσει - αλλά ως εκεί, σαν gaming fiction, μην τρελαινόμαστε.

Μόλις άρχισα το Consider Phlebas προσωπικά.

Posted Image

To πρώτο από τα Culture του Iain M. Banks.

Ενδιαφέρον μέχρι στιγμής. Θέλω να δω αν το Culture παραμείνει sorta disturbing ή παρουσιάζεται σαν shiny good guys με την πάροδο των βιβλίων.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.