Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Eating Meeting 3

• Please log in to reply
110 replies to this topic

#76 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 27 September 2009 - 23:24

μου κανει εντυπωση που δν μιλατε για το fun service
Posted Image

#77 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 27 September 2009 - 23:28

p.s ντροπη και αiσχος στον σακη:hahaha:

Ντροπη!! Να καει στα καζανια της κολασεως!!:hahaha: Αυτο στο ειπε ο ανθρωπος επειδη ετσι ειναι το σωστο(παντα αυτο λενε στα εστιατορια)...οχι επειδη θελει να μας ξαναδει!! Αν μη τι αλλο μαλλον θα ευχοταν να μην ξαναρθουμε ή τουλαχιστον να εχει ρεπο εκεινη την φαρμακερη μερα!!

#78 Zanza

Zanza

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 27 September 2009 - 23:37

Ντροπη!! Να καει στα καζανια της κολασεως!!:hahaha: Αυτο στο ειπε ο ανθρωπος επειδη ετσι ειναι το σωστο(παντα αυτο λενε στα εστιατορια)...οχι επειδη θελει να μας ξαναδει!! Αν μη τι αλλο μαλλον θα ευχοταν να μην ξαναρθουμε ή τουλαχιστον να εχει ρεπο εκεινη την φαρμακερη μερα!!

χαχαχα μαλλον αυτο παιζει αλλα αμα ξαναπαμε θα βαλει τιν μασκα με το χαμογελο θα ερθει να μας παρει παραγκελια...
.θα ριχνει βουδες απο μεσα του.....(πως ριχνουμε εμεις χριστοπαναγιες....ε θα φτισει στα πιατα μας χαχα και θα μας εκδικιθει για το σπασιμο νεύρων)

.... και απο οτι θυμαμε ειμασταν σαν καρναβαλι χαχα οποτε....με το δικιο του :hahaha:

btw πρεπει να ηταν ο καταστιματαρχης...ειναι πολυ μικρο μαγαζι για να εχει σρβιτορους αρα δεν μας γλυτωνει :hahaha:
Posted Image

A smack on the wrist,Is the words from the mouth,Of the outsider lawyer, police
A small price to pay,For the dope and the guns,And the rape, it should all be O.K.
Your father is rich,He's the judge, he's the man,He's the God that got your sentence reduced
But in the back of his mind,He well knows what he'd find,If he looked a little deeper in you

#79 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 27 September 2009 - 23:45

Χαχαχα!! Αν και απ οτι ακουσα, στο προηγουμενο μιτινγκ κανανε χειροτερα!! Αυτο απο μια πλευρα ειναι καλο....Παντως εγω αμα ξαναπαω θα ειμαι ιγκογκνιτο!!!!

#80 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 28 September 2009 - 00:18

ειναι πολυ μικρο μαγαζι για να εχει σρβιτορους αρα δεν μας γλυτωνει :hahaha:

For the record, στο μαγαζί (εκτός κουζίνας) είναι στο σέρβις (Από ότι έχω καταλάβει τις λίγες φορές που συχνάζω εκεί) ο καταστηματάρχης, η καταστηματάρχισσα, και 2 γκαρσόνια.

#81 Zanza

Zanza

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 28 September 2009 - 01:54

For the record, στο μαγαζί (εκτός κουζίνας) είναι στο σέρβις (Από ότι έχω καταλάβει τις λίγες φορές που συχνάζω εκεί) ο καταστηματάρχης, η καταστηματάρχισσα, και 2 γκαρσόνια.

οκ σαν να λεμε ο αντρας οι γυναίκα και τα 2 ανιψακια τους χαχα
Posted Image

A small price to pay,For the dope and the guns,And the rape, it should all be O.K.
Your father is rich,He's the judge, he's the man,He's the God that got your sentence reduced
But in the back of his mind,He well knows what he'd find,If he looked a little deeper in you

#82 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 28 September 2009 - 07:03

Τις κρατάνε τις αναμνήσεις αυτές για πιο προσωπικές στιγμές? :orly: ;)
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#83 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 28 September 2009 - 12:48

Αν και απ οτι ακουσα, στο προηγουμενο μιτινγκ κανανε χειροτερα!!

χεμ,χεμ ...ανοιξαμε τηλεοραση...dvd...karaoke....τιποτα δεν καναμε μωρε μια χαρα αγγελουδια ημασταν...:wis:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#84 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 28 September 2009 - 13:29

omg!!! Και καραοκε?? γαμωτο...να το χασω αυτο....να εχω και μια βιντεοκαμερα να σας τραβουσα και μετα να σας απειλουσα........κριμας....δεν πειραζει την αλλη φορα!! μουαχαχαχαχα

#85 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 28 September 2009 - 13:37

ναι ειχε φτιαξει o kleidokrator ενα dvd με πολλα καραοκε, αλλα επειδη δεν επαιζε τελικα(μονο το πρωτο τραγουδι ακουγαμε) το ριξαμε σε original,hard karaoke και τραγουδαγαμε ιαπωνικα τραγουδια απο ενα dvd του μαγαζιου...ημασταν ησυχα παιδια...λιγοι πελατες που καθοντουσαν στα απ'εξω τραπεζια μας κοιταζανε
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#86 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 28 September 2009 - 15:56

Δεν νομίζω να θεωρούνται fanservice οι ομαδικές αγκαλιές που κάνατε όλες μαζί!
Άσε που αν δεν το ανακάλυπτα εγώ, κανείς δεν θα το είχε καταλάβει!
Την επόμενη φορά περιμένω πιο προκλητικά πράγματα...
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#87 Zanza

Zanza

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 28 September 2009 - 16:19

Δεν νομίζω να θεωρούνται fanservice οι ομαδικές αγκαλιές που κάνατε όλες μαζί!
Άσε που αν δεν το ανακάλυπτα εγώ, κανείς δεν θα το είχε καταλάβει!
Την επόμενη φορά περιμένω πιο προκλητικά πράγματα...

δωστε τσοντα fanservice στον λαό:hahaha:
Posted Image

#88 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 29 September 2009 - 15:58

δωστε τσοντα fanservice στον λαό:hahaha:

τσ τσ τσ.....τι πραματα ειναι αυτα...σαν δεν ντρεποσαστε!!! παλιοχενται!!!:himitsu:

#89 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 posts

Posted 29 September 2009 - 19:37

Πεστα πεστα!! Παντως πολυ ωραια περασαμε (εγω τουλαχιστον περασα πολυ καλα) και χαρηκα για της νεες γνωριμιες αν και εχω ξεχασει τα μισα username τουλαχιστον:wet2:
Spoiler: ~The Door~

#90 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 29 September 2009 - 19:51

Παντως πολυ ωραια περασαμε (εγω τουλαχιστον περασα πολυ καλα) και χαρηκα για της νεες γνωριμιες αν και εχω ξεχασει τα μισα username τουλαχιστον:wet2:

join the club!!:borednn9: