Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Japan&Anime Party 10 Οκτωβρίου, Αθήνα!

• Please log in to reply
257 replies to this topic

#46 Somnium_in_Tenebris

Somnium_in_Tenebris

Hoshi wo Mezashite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 00:54

Ανανέωσα το ποστ, διαβάστε το παρακαλώ πολύ :drink:

#47 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 17:40

Cosplay progress 50%...uhhh exw psilokolhsei se diafora uemata alla 8a ta kataferw...parepiptontws, mhpws 3erei kaneis pou poulane pseftika mple triantafylla? Ean to grafw se la8os thread sygnwmhhhh...:nanana:

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#48 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 18:40

Ψευτικα τριαντάφυλλα θα βρεις σίγουρα
*στα μαγαζιά με είδη σπιτιού διακοσμητικά
*σε όλα τα αντίστοιχα μαγαζιά της περιοχής σου που πουλάνε μπανάλ αξεσουάρ και διακοσμητικά για το σπίτι
*σε είδη χόμπυ
*σε κινέζικα μαγαζιά που εχουν ο,τιδήποτε άλλο εκτός από ρούχα.

#49 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 18:44

αν δε βρεις παντως, μπορεις να αγορασεις ενα οποιοδηποτε ψευτικο τριανταφυλλο και ενα μπλε σπρει απο καποιο χρωματοπωλειο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#50 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 19:08

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και συγνώμη για τα greeklish...Ξεχάστηκα:nod2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#51 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 21:09

Ok, then I'll definitely be there^^ I asked my friend to go with me which she's not really an anime fan though.. I guess she didn't reply:unlucky:... Anyways, I'll be cosplaying & it's kinda far to go to the party, need to take tram & metro to get there. People will start staring at me & that would be embarassing:oo: I live in Neas Smyrni.. I really wanted my friend to come though.. T_T She abandoned me, she must DIE!:madtodeath:

geez man!! chill!! i live in the same area as you...i also need tram and metro...so?? come with me if you want...just send me a pm to continue this conversation...

#52 takara089

takara089

Starting...

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 08:06

geez man!! chill!! i live in the same area as you...i also need tram and metro...so?? come with me if you want...just send me a pm to continue this conversation...

Hai!! Thanks!

#53 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 13:58

Yoshaaaa! Αν και minor θα προσπαθήσω να έρθω, αν είμαι τυχερή that is... Εξαρτάται από το πότε πέφτουν οι in-Athenes exams. Αλλά αν τα καταφέρω, Ευάαααααααααααααααααααααααααααα~ Να πάμε μαζί ^^ Και εγώ κάτι σε j-fashion θα κάνω, γιατί δεν νομίζω να προλάβω να ετοιμάσου cosplay σε τέτοια εποχή :nanana: Χθες το βράδυ πειραματιζόμουν με make-up και πήρα έμπνευση :hahaha:
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#54 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 18:08

Yoshaaaa! Αν και minor θα προσπαθήσω να έρθω, αν είμαι τυχερή that is... Εξαρτάται από το πότε πέφτουν οι in-Athenes exams. Αλλά αν τα καταφέρω, Ευάαααααααααααααααααααααααααααα~ Να πάμε μαζί ^^ Και εγώ κάτι σε j-fashion θα κάνω, γιατί δεν νομίζω να προλάβω να ετοιμάσου cosplay σε τέτοια εποχή :nanana: Χθες το βράδυ πειραματιζόμουν με make-up και πήρα έμπνευση :hahaha:

με φώναξε κανείς?:orly: μια κραυγή έσκισε τον αέρα.... χεχε
σε περιμένουμε πως κ πως! μακάρι να τα καταφέρεις, κ εσύ κ οι άλλοι πατρινοί!!
ακούω έμπνευση κ τρελαίνομαι!! yes yes!! βάλε τα δυνατά σου να μας μαγέψεις, θα στείλω κ pm για κάτι σχετικό!
Δημοσιευμένη  εικόνα
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#55 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 19:21

Τελικα δεν θα κανω κατι καινουριο οπως σχεδιαζα αλλα κατι παλιο με παρτεναιρ.. Οh well, I still like
Stefi-chan δεν ξερω αν θα ανεβει και ο αδερφος μου (μιας και θα εχει ερθει ηδη μια φορα για να ψηφισει) γιατι θα εχει αρχισει και μαθηματα, αλλιως θα σου λεγα να ερθετε μαζι απο την Πατρα

#56 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 20:06

Stefi-chan δεν ξερω αν θα ανεβει και ο αδερφος μου (μιας και θα εχει ερθει ηδη μια φορα για να ψηφισει) γιατι θα εχει αρχισει και μαθηματα, αλλιως θα σου λεγα να ερθετε μαζι απο την Πατρα

ε, λοιπόν, εσένα δε σε έχω γνωρίσει (μόνο ως tomodachi σε είδα στο πάρτυ αλλά δε συστηθήκαμε), αλλά τον αδερφό σου τον γνώρισα στην πάτρα, όταν πήγα την τελευταία φορά! μου εξήγησε ότι έκανες cosplay tomodachi κ αμέσως κατάλαβα ποια εννοούσε!!
(sorry για το off topic!)
Δημοσιευμένη  εικόνα
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#57 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 20:17

Και ναι αποφασησα τελικα να εμφανιστω ως heartless Δημοσιευμένη  εικόνα απο kingdom hearts,,ελπιζω να προλαβω να το τελιωσω αλιος θα ερθω με κατι απο τα παλια...:borednn9:

#58 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 20:31

Θελω να δω πως θα κανεις τα ματια ... :wis:

#59 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 21:17

χμμμ...μαλλον δεν θα καταφερω να κανω κοσ....ο χρονος θα δειξει....κριμας, αλλα δεν πειραζει, αν δεν κανω θα σας τιμησω με την παρουσια μου!!

#60 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 22:44

Τελικα δεν θα κανω κατι καινουριο οπως σχεδιαζα αλλα κατι παλιο με παρτεναιρ.. Οh well, I still like

Ααα, ο Nothing is gonna change my world aka Δημήτρης ^^ Έχουμε γνωριστεί στις συναντήσεις, είμαστε οι "παλιοί" :hahaha: Χμμ, αν θα ανεβεί κανείς άλλος δεν ξέρω, αλλά θα τα βρούμε.

Πάντως πρέπει να τραβήξουμε προσοχή Εύα! Extreme is never enough...
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews