Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

K-DRAMA

• Please log in to reply
243 replies to this topic

#211 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 03 February 2011 - 13:17

Το my princess θα το κατεβασω και εγώ απλά περιμένω να τελειώσω κάτι αλλα που κατεβαζω ακα queen seon duk και gourmet κτλ.

#212 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 February 2011 - 18:26

επιτέλους βρήκα το Project Runway Korea και απλά
ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ TO Αμερικάνικο....

οι Αμερικάνοι μαζέψαν τη σάρα και τη μάρα ενώ οι Κορέατες
απλά είναι σε άλλο επίπεδο τα άτομα με σπουδές προυπηρεσία και αστέρευτη φαντασία.

#213 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 04 February 2011 - 09:03

Μιλάς για σειρά ; Έχεις link;

#214 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 February 2011 - 17:34

μιλάω για το reality Show Korean Project Runaway
εγώ βλέπω το δύο τώρα links Εδώ.

Season 1
http://silentregrets.com/completed-kdramas/project-runway-korea-season-1.php

Season2
http://silentregrets.com/completed-kdramas/project-runway-korea-season-2.php

megaupload files

#215 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 13 February 2011 - 20:57

Εδώ τελειώνουμε τώρα το City Hall. Θεϊκή σειρά. No wonder, εφόσον είναι απο τη συγγραφέα του Secret Garden και απο τον ίδιο σκηνοθέτη.
ΠΟΛΥ ωραία σειρά. Όχι υπερβολική πολιτικούρα και όση έχει, έχει κάποιο σκοπό και δεν είναι βαρετή. Πολύ καλή ισορροπία βρήκανε σε αυτό.

Το cast καλό επίσης και ειδικά η Kim Sun Ah τα σπάει. Τη δεύτερη δε πάω. Κακιά και πολύ comic relief στυλ υστερικιάς ψευτοκυράς για δεύτερη.

#216 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 17 February 2011 - 11:30

Τελείωσα το Queen Seon Duk και έχω να πω μόνο ένα πράμα είναι καταπληκτική , ποτέ δεν περίμενα να κάτσω να δω μια σειρά με 62 ωριαία επεισόδια και να μην πεθάνω απο βαρεμαρα ή να μην φάει drop σε κάποιο σημείο για κάποιο λόγο.
Έστω και αν δεν είστε fan τον ιστορικών Δράμα το συγκεκριμένο αξίζει να το δείτε .

#217 vasou

vasou

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 20 May 2011 - 00:34

Καλησπέρα! Είμαι καιρό μέλος αλλα δεν έτυχε να γράψω! Και είδα οτι επιτέλους υπάρχουν Ελληνες που βλέπουν Κ-dramas! Ξεκίνησα με ιαπωνικά, αλλα κάπου το χασα (δεν ήξερα τι παίζει, τι νέα βγαίνουν, ποια είναι καλά κτλ) και συνέχισα με Κορεάτικα, τα οποία και έχω λιώσει!
Εχω δει πάρα πολλά, οπότε μπορώ να πω και την γνώμη μου σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν να δούν κάποιο.
Mερικά απο αυτά είναι:
49 days, 2 in 9 out, A love to kill , Bethoven virus,BOF, Cindirella's sister, Coffee Prince, Coffee house, Dal Ja's spring, Dr.Champ, Slingslot, Full House, Goong, Hateful but once again, he who cant marry, hello my teacher, i am a legend, i m sorry i love you, love marriage, lovers, mary stayed out all night, mischevious kiss, my fair lady, my girl, my princess, one fine day, pasta, secret garden, shining inheritance,my girl, my love pazzi,wish upon a star, smile you, snow queen, spring waltz, stairway to heaven, star's lovers, style, surgeon bon dal hee, kim sam soon, thank you, that fool, 9tail gumiho, worlds within , you are beautiful, witch yoo hee
και πολλά αλλα που δεν θυμάμαι...Και άλλα τόσα που άφησα στην μέση...
O Binnie (Ηuyn Bin) είναι μεγάλη αδυναμία μπορώ να πω :blush2::lovulovu:
Aν κάποιο είναι διαφορετικό απο τις κλασσικές ιστορίες των Κορεάτικων είναι το Slingslot το οποίο και λάτρεψα.
Ομολογώ οτι είμαι λίγο του ρομαντικού , του rom com που λένε ή chickflik αλλιώς.
Στα τοπ 5 είναι σίγουρα το Secret Garden, Sam Soon και Spring Waltz (το τελευταίο για υποκειμενικούς λόγους :awww:)

Αυτάαααα !!

#218 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 23 May 2011 - 22:53

Tελειωσα το 49 Days και απλα τα έχω παιξει!! αν οχι η καλυτερη απο τα καλυτερα k-dramas που υπηρξαν ποτε!!

Τελείωσα το Queen Seon Duk και έχω να πω μόνο ένα πράμα είναι καταπληκτική , ποτέ δεν περίμενα να κάτσω να δω μια σειρά με 62 ωριαία επεισόδια και να μην πεθάνω απο βαρεμαρα ή να μην φάει drop σε κάποιο σημείο για κάποιο λόγο.
Έστω και αν δεν είστε fan τον ιστορικών Δράμα το συγκεκριμένο αξίζει να το δείτε .

ΟΜG!! Μόλις θα το ξεκινούσα!! καλο ε ?? θελω τοσο πολυ να το δω!! όπως κ το Chuno

@Erisadesu Ω νΑΑΑΙΙΙΙ Το Project Runway ειναι θεικο το κορεατικο!!έχω τελειωση την 1η σαιζον εδωκ ενα χρονο καιακομα δεν ξεκινησα την 2η
ντροπη μου βεβαια THIS IS FASHION WE ARE TALKING ABOUT !!

#219 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 23 May 2011 - 23:36

εγώ τώρα βλέπω το 49days, greatest romance και ένα Ιαπωνικό.
ρε συ δεν μπορώ να τα βρώ άλλο τα projecr runaway Και σπάστικα.

#220 vasou

vasou

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 29 May 2011 - 19:48

εγώ τώρα βλέπω το 49days, greatest romance και ένα Ιαπωνικό.
ρε συ δεν μπορώ να τα βρώ άλλο τα projecr runaway Και σπάστικα.

Το greatest romance τα σπάει! Οσο για το 49 days, μην δεις το τελευταίο :roar::madtodeath:

#221 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 30 May 2011 - 08:38

Tελειωσα το 49 Days και απλα τα έχω παιξει!! αν οχι η καλυτερη απο τα καλυτερα k-dramas που υπηρξαν ποτε!!

ΟΜG!! Μόλις θα το ξεκινούσα!! καλο ε ?? θελω τοσο πολυ να το δω!! όπως κ το Chuno

@Erisadesu Ω νΑΑΑΙΙΙΙ Το Project Runway ειναι θεικο το κορεατικο!!έχω τελειωση την 1η σαιζον εδωκ ενα χρονο καιακομα δεν ξεκινησα την 2η
ντροπη μου βεβαια THIS IS FASHION WE ARE TALKING ABOUT !!

Ναι είναι απο τα καλυτερα ιστορικά dramas αυτό και το dae Jang geum πιάνουν την πρώτη θέση.
Απο τότε που το είδα έχω δει αρκετά ιστορικά και κανένα δεν μπορεί να τα πιάσει.

#222 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 May 2011 - 23:39

το City Hunter ήταν πολύ ζζζζζζζζζζζΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

τι έλεγα;

#223 vasou

vasou

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 12 June 2011 - 02:20

Πριν ξεκινήσω να γράψω για αυτό, έκανα και ένα search....

Εχμ, τελείωσα το Capital Scandal και δε πα να λέτε ότι θέλετε για τον Kang JiHwan, είναι θεός! Το έκφυλο βλέμμα και το πρόστυχο του χαμόγελο με σκλάβωσαν. (Και αν δω το Coffee House γι αυτόν θα το δω.) Αν και προς το τέλος έριξα πολύ κλάμα...

Spoiler:

Γενικώς ήταν εξαιρετική σειρά, με μύνημα (οι Κορεάτες μοιάζουν τόσο πολύ με τους Έλληνες που δεν έσκυψαν το κεφάλι μπροστά στους κατακτητές) και εξαιρετικό love story που δεν το βγήκα κουραστικό. Αν το δει κάποιος άλλος να μου ρίξει σύρμα.

Αυτό το drama μπήκε χαλαρά στο ΤΟΡ 3 μου! Τοσο υποτιμημένο, όσον αφορά τα νούμερα, πραγματικά.
Δεν έβλεπα ποτέ ιστορικά, αλλα επειδή είχε KJH είπα να το δω (:lovulovu:. Και μέσα σε 2 μέρες το τελείωσα! Απο τους χαρακτήρες, μέχρι την σκηνοθεσία, την πλοκή , την μουσική, τα κουστούμια, όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Ax Winnie :nbleed:

#224 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 12 June 2011 - 22:09

Capital Scandal rocks. Και ο Ji Hwan επίσης.

Σας έχω καλούδια για μια ενδιαφέρουσα σειρά και request. Εδώ θα βρείτε τις πληροφορίες της . Έχω posts στο δικό μου blog και σε άλλα μέρη.
Αν το βρίσκετε ενδιαφέρον πηγαίνετε στο D-Addicts ή στο Darksmurfsub (links παραπάνω, σε αυτό που σας έδωσα) και ψηφήστε για υπότιτλους.

Ελάχιστοι ξέρουν για τη σειρά καθώς δεν έχει πολύ hype γύρω της. Με λίγα λόγια, δεν είναι ρομαντικοsageukmeloδράσης με έναν ή πολλούς ωραίους.
Και σαν αποτέλεσμα, δεν ενδιαφέρει νεαρά κορίτσια (τη No.1 πηγή πληροφοριών σε αγγλόφωνα sites) οπότε δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες online.

Τη σειρά τη τελείωσα και βλέπω και τη δεύτερη σεζόν τώρα, χωρίς υπότιτλους. Αν θα θέλατε να τη δείτε και έχετε χρόνο, ψηφίστε εκεί που σας στέλνω. :P
Είναι κρίμα να βλέπουμε μόνο οτι τραβάει όλα τα 14χρονα και τις ahjummάδες, όταν υπάρχουν και άλλα πράγματα να μας δείξει αυτή η χώρα. Και ωραία.

#225 vasou

vasou

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 13 June 2011 - 15:05

Ψήφισα ήδη στο D-addicts!
Αν και μαρέσουν τα ωραία γκομενάκια στα Dramas, ένα με το οποίο είχα πορωθεί ήταν το Spec 2 που δεν έχει καμάι σχέση !!!!