Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

K-DRAMA

• Please log in to reply
243 replies to this topic

#196 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 19 December 2010 - 04:38

Την απεχθάνομαι, όπως απεχθάνομαι και τη σειρά. Οπότε δε με ενδιαφέρει. Αλλά ναι, το είδα στα νέα οτι παίζει εκεί, πριν λίγο καιρό.

Δοκίμασε να δεί κανείς Marry me, Mary; Μέχρι το 3 άντεξα και με πολύ βρίσιμο. Πω πω, τι μάπα. Έλεος. Απλά έλεος. Αίσχος η σειρά.

#197 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 December 2010 - 09:22

Την απεχθάνομαι, όπως απεχθάνομαι και τη σειρά. Οπότε δε με ενδιαφέρει. Αλλά ναι, το είδα στα νέα οτι παίζει εκεί, πριν λίγο καιρό.

Δοκίμασε να δεί κανείς Marry me, Mary; Μέχρι το 3 άντεξα και με πολύ βρίσιμο. Πω πω, τι μάπα. Έλεος. Απλά έλεος. Αίσχος η σειρά.

εγώ την αγαπάω γιατί ειναι YG family !!!!
και στη σειρά θα παίζει και τριαντάρης οπότε μια χαρά
και αυτή θα μοιλάει κορεάτικα και οι άλλοι κινέζικα δεν με χάλασε ανυπομονώ ΄να βγει.

δηλαδή το οτι παιζει αυτός δεν το σώζει;
τα ίδια μου είπαν για το playfull kiss πάντως.

#198 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 06 January 2011 - 12:22

I am looking for K drama's like Coffee Prince on quality.
Can anyone suggest some?I wouldn't mind also other categories i just want to watch the best of the best from Korea.
Thank you :)

#199 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 January 2011 - 17:04

ahireasu....εσένα σε βλέπω συνέχεια να κάνεις βόλτες στο d addicts
και απο εδώ τίποτα ούτε ένα γεια δεν έρχεσαι να μας πεις....

λοιπόν.... σαν το coffe prince...hm...
drama : You are beautifull...
try : Worlds within... είναι πιο slice of life εκείνο.
και αυτό που βλέπω τώρα το Secret Garden είναι καλό
και δες και το Personal Taste...
εμένα μου αρέσουν... δηλαδή αλλά δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν.

δες και την ταινία Antique Bakery

#200 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 09 January 2011 - 13:43

έφτασα ως τα 15 επ.στου Rain το drama το The Fugitive Plan B ΑΠΛΑ ΘΕΙΚΟ!!!!
Ξεκινησα το Athena τελειο ως τώρα !!
Kαι επιπλέον είδα το 1ο επ. το My Princess !! Kim Tae Hee θεαα!!!

#201 cinderella21

cinderella21

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 11 January 2011 - 23:50

Πρώτη φορά γράφω εδώ.Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο topic .Έχω δει πάρα πολλά dramas.Με κάποια ξετρελάθηκα με άλλα όχι.Ξεκίνησα να βλέπω κάποια γιατί επαιζαν αγαπημένα μου idols(πχ. SuJU,DBSK...) αλλά μετά έμαθα κ ηθοποιούς κ κόλλησα lol..Αγαπημένο μου drama ήταν το Full House αλλά μετά το Secret Garden άλλαξαν όλα.:)
Φέτος είδα αρκετά όπως το Playfull Kiss.Σχετικά καλό,απλά για να περάσεις την ώρα σου.
το SunKyungKwan Scandal.Πολύ Καλό story,πολύ καλό καστ κ λάτρεψα τον Joongki!!
το Marry Stayed out all Night..ψιλοαπογοητεύτηκα,περίμενα περισσοτερα λόγω Jang Geun Sunk αλλά μπααα είδα μέχρι το 7 με μεγάλη προσπάθεια κ μετά το παράτησα.
Το Dream High π μόλις ξεκίνησε..με πολλά idols..μέχρι τώρα είναι συμπαθητικό..

Έχω καιρό να ποστάρω, μου λέει, οπότε να και'γω... Βλέπει κανείς Secret Garden; Epic σειρά. Σπάει τα κλισέ των rom com.

SungKyunKwan Scandal δοκίμασα, αλλά δε με τράβηξε. Δεν είμαι των sageuk/ιστορικών και δε με συγκίνησαν και τα αγόρια.

Κ τέλος βλέπω το Secret Garden..δηλαδή δ κάνω και τίποτα άλλο lol..Είναι απίστευτο drama κ δε θα μπορούσαν να διαλέξουν καλύτερο cast.Έχουν τόση χημεια μεταξυ τους!Πραγματικά σπάει όλα τα κλισέ των rom com..Και ο Hyun Bin απλά θεός!!!:riiight:

#202 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 January 2011 - 00:28

είσαι σε πολύ καλό δρόμο Fighting

σήμερα είδα το strong heart 15 + 16 + 49 εντάξει
πρέπει να βρω οπωσδήποτε υπότιτλους γι αυτό το variety τα σπάει απλά
μπορεί να είναι ένα απο τα καλύτερα show στον κόσμο

#203 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 12 January 2011 - 19:48

Τελειωσα το "Fugitive : Plan B " απλά ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ!! epic o Rain!! τελειως!! οπως και ο αστυνομικος!! Είχε να δώσει πολυ η σειρα και το o.s.t με άρεσε!

Strong Heart is Epic

#204 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 20 January 2011 - 10:31

ahireasu....εσένα σε βλέπω συνέχεια να κάνεις βόλτες στο d addicts
και απο εδώ τίποτα ούτε ένα γεια δεν έρχεσαι να μας πεις....

λοιπόν.... σαν το coffe prince...hm...
drama : You are beautifull...
try : Worlds within... είναι πιο slice of life εκείνο.
και αυτό που βλέπω τώρα το Secret Garden είναι καλό
και δες και το Personal Taste...
εμένα μου αρέσουν... δηλαδή αλλά δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν.

δες και την ταινία Antique Bakery

Thanks για τις προτάσεις , που με είδες "βρε συ" στο d-addicts συχνά ; Για το Himitsu μόνο ποσταρα anyway είδα goοng ,new heart ,secret garden,My name is Kim Sam Soon τα οποία βρήκα πολύ καλά, My girlfreind is a gunmiho , My fair lady καλά είδα και sungkyunkwan scandal τελείως μέτριο κακή αντιγραφή του coffee prince κατα την άποψη μου. Έχω κατεβαση το Iris,Surgeon Bong dal hee και full house για συνέχεια.

Edited by ahireasu, 20 January 2011 - 10:56.

#205 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 20 January 2011 - 14:00

Το My Name is Kim Sam Soon τι λέει; Όλοι μου το προτείνουν, αλλά μετά απο το SG, κάτι μου λέει οτι δε θα μου φαίνεται καλός ο Hyun Bin. Παραήταν respect στο SG.

Το Full House είναι ωραίο, αν και πρέπει να έχεις λίγη υπομονή με μερικά πράγματα. Όπως το τυπικό "Είναι σκύλα, αλλά είμαι κολλημένος και δε βλέπω την καλή κοπέλα".
Βέβαια, Rain being cute είναι αρκετός λόγος για να θες να το δείς. Και γενικά, είναι ωραία σειρούλα. Τυπικό fluff, αλλά πολύ ευχάριστη. Και η Song Hye Kyo αρκετά καλή.

Πω πω, τελείωσε το SG και έχουμε ξεμείνει. Λέω να κοιτάξω το My Princess, αν και τίποτα πια δε θα μου φαίνεται τόσο καλό όσο το SG, but we must go on with the show.
Έλεγα να κοιτάξω και My Girl, αλλά μου τη σπάει άγρια η πρωταγωνίστρια και ο δεύτερος male. Εκείνο το κακάσχημο πράγμα που τον έχουνε πια θεό. Lee Jun Ki. Απαπαπα!

Το Fugitive το φόρτωσα μέχρι ένα σημείο, αλλά δε ξέρω αν θα μου αρέσει. Απο οτι άκουσα, είναι για όσους θέλουν Rain fanservice και προσωπικά δε με ξετρελαίνει το παιδί.

Θα δούμε... Προς το παρόν, μαραθώνιος SG πάλι. Θα το δούμε 3-4 φορές μέχρι να μας περάσει η τρέλα. 3-4... 6-7... Κάπου εκεί τέλος πάντων. Ανελέητο κάψιμο θα πέσει!

#206 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 20 January 2011 - 15:42

Το My Name is Kim Sam Soon τι λέει; Όλοι μου το προτείνουν, αλλά μετά απο το SG, κάτι μου λέει οτι δε θα μου φαίνεται καλός ο Hyun Bin. Παραήταν respect στο SG.

Μην το λες αυτό είναι πολύ καλός και στο Kim Sam soon πιστεύω ότι θα σου αρέσει η σειρά.
Btw είμαι άντρας οπότε αν με ενδιαφέρει κάτι στις σειρές είναι οι γυναίκες :lovulovu:
Για το sungk scandal ένα έχω να πω μακριαααα.
Ααα κατεβαζω το baker something απο ότι είδα είχε υψηλή τηλεθέαση το έχει δει κανείς ; Τι λέει;

#207 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 20 January 2011 - 16:46

Δοκίμασα SKKS, αλλά δε με κράτησε. Μου το προτείνανε όλες γιατί ξετρελαθήκανε με τους "ωραίους". Προσωπικά, δε με συγκίνησε κανείς, ούτε η πλοκή.

Αλλά το Kim Sam Soon μου το προτείνανε ως ωραία σειρά. Για να λένε οι φίλες μου οτι θα μου αρέσει, κάτι θα ξέρουν. Ξέρουν τα γούστα μου αρκετά καλά.

#208 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 January 2011 - 18:09

Τελείωσα το Secret Garden...εντάξ...ήθελα boys love δεν μου έκατσε
απογοητεύτηκα λίγο με το τελευταίο επεισόδιο
συνεχίζω με Personal Taste και μετά σκέφτομαι να τελειώσω επιτέλους το Worlds Within
για να συνεχίσω με Kim Sam Soon αν και κανονικά θα πρέπει να δω τις σειρές του Hyun Bin όσο θα λείπει φαντάρος απο τον Μάρτιο και μετά...dame you korean army...

#209 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 02 February 2011 - 09:32

Λοιπόν θα προσθέσω δυο dramas που απόλαυσα surgeon bong dal hee και το Pasta( σήμερα θα το τελειώσω ) αλλα είναι πολύ καλο βάση του γουστου μου. Τα kdramas που ως τώρα μου έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις και ευχομουν να μην τελειώσουν είναι τα: coffee prince , goong , secret garden , surgeon bong dal hee , pasta .

#210 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 02 February 2011 - 23:17

Εδώ ξεκινήσαμε My Princess. Αρκετά καλό για αυτό που είναι. Τυπικό rom-com fluff. Αφού δεν είναι εκνευριστικοί η lead και ο lead, είμαστε καλά.
Δεν είναι κανένα αριστούργημα, αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα. Θέλω να δω και Country Princess, αλλά η ποιότητα ήχου/εικόνας είναι για κλάμματα...

Μόνο αυτό και το "Our Happy Time" (movie) μου μείνανε και θα έχω δεί όλες τις δουλειές του Kang Dong Won. Τι κάνω για'σένα ρε oppa... Με χάζεψες...