Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news
Posted 25 December 2009 - 23:43
Σήμερα τον βλέπαμε πάλι.
Η μητέρα μου: Μα είναι τόσο ωραίος που ακόμα και εμένα, γριά γυναίκα, με κολάζει!

Πάντως απο τη λίστα που βάλατε, δε πρόκειται να κολάσει κανένας καμμία απο τις δύο. Ωραία παιδιά, αλλά ακριβώς αυτό. Παιδιά. Ή φαίνονται μικρούλια anyways. Βέβαια, αν έτσι τους θέλει κάποιος, όπως η a2a, είναι παράδεισος η λίστα.

Edited by Orion19, 25 December 2009 - 23:49.
Posted 26 December 2009 - 10:23
αλλά άντε επειδή είμαι μεγαλόψυχη σου τον χαρίζω...
όμως με τον Kaname, Odagiri, Eita και Shirota
δεν διαπραγματεύομαι...
επίσης ήθελα να ρωτήσω... ρε παιδιά τι έχει η γυναίκα του Hiro Mizushima?
και θα πάρει είπε άδεια το 2010 μάλλον θα κάνει ένα διάλειμμα
για να σταθεί στο πλάι της άρρωστης γυναίκας του...
τι μπορεί να έχει ειναι και μικρό κοριτσάκι ρε γμτ.
H ayaka έχει διαγνωστεί με μια αρρώστια του ανοσοποιητικού συστήματος. Graves αν δεν κάνω λάθος. Είναι σπάνια και κληρονομική. Τ__________Τ
Όταν το είχα μάθει στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που παραλίγο να με πιάσουν τα κλάμματα. Τη λατρεύω όσο λίγες τραγουδίστριες. Γι αυτό όταν ο Hiro αποφάσισε να την παντρευτεί και να της σταθεί το βρήκα υπέροχο. Εκτός από τρομερός ηθοποιός και γκομενάκι είναι και τρομερός άνθρωπος!

Επίσης ο Odagiri είναι παντρεμένος κι αυτός με την Kashii Yu! *person who likes to read gossip about j-idols/actors/singers*
Και ο Eita μπορεί να παντρευτεί οσονούπω την Kimura Kaela γιατί βγαίνουν με σοβαρό σκοπό (που συνήθως μεταφράζεται σε γάμο...).
Από τις λατρείες σου μόνο ο Kaname και ο Shirota προβλέπονται να κρατήσουν το εργένικο στάτους για αρκετό καιρό.
Από τις δικές μου τουλάχιστον ο Hiro παντρεύτηκε μια απίστευτα καλή γυναίκα. Kαι ας είναι άρρωστη η γλυκιά μου... I seriously break down & cry every time I watch her live! T_T
Posted 26 December 2009 - 11:14
Μέχρι να πεθάνεις όμως(τι συζήτηση πιάσαμε!) ο Nari θα γεράσει.Τι να τον κάνω τότε?Να του αλλάζω πάνες?ρε συ μίκο,γιατί δεν σκέφτεσαι αλλιώς ότι εγώ είμαι γριά και οτι σε περνάω 11χρόνια
άρα θα πεθάνω πρώτη, τότε μπορείς να τον χαρείς όσο θες.

btw μετά από πόσο καιρό που είχα το Nodame Cantabile κατάλαβα ότι ο Eita ήταν το παιδί που έπαιζε βιολί.Ναι είμαι λίγο αργόστροφη!
Posted 26 December 2009 - 13:05
H ayaka έχει διαγνωστεί με μια αρρώστια του ανοσοποιητικού συστήματος. Graves αν δεν κάνω λάθος. Είναι σπάνια και κληρονομική. Τ__________Τ
Όταν το είχα μάθει στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που παραλίγο να με πιάσουν τα κλάμματα. Τη λατρεύω όσο λίγες τραγουδίστριες. Γι αυτό όταν ο Hiro αποφάσισε να την παντρευτεί και να της σταθεί το βρήκα υπέροχο. Εκτός από τρομερός ηθοποιός και γκομενάκι είναι και τρομερός άνθρωπος!
Επίσης ο Odagiri είναι παντρεμένος κι αυτός με την Kashii Yu! *person who likes to read gossip about j-idols/actors/singers*
Και ο Eita μπορεί να παντρευτεί οσονούπω την Kimura Kaela γιατί βγαίνουν με σοβαρό σκοπό (που συνήθως μεταφράζεται σε γάμο...).
Από τις λατρείες σου μόνο ο Kaname και ο Shirota προβλέπονται να κρατήσουν το εργένικο στάτους για αρκετό καιρό.
Από τις δικές μου τουλάχιστον ο Hiro παντρεύτηκε μια απίστευτα καλή γυναίκα. Kαι ας είναι άρρωστη η γλυκιά μου... I seriously break down & cry every time I watch her live! T_T
χρυσό μου ...ο Odagiri θα ξεχάσει την άσχημη που έχει παντρευτει μόλις με γνωρίσει, άσε που τις ρίχνει μια δεκαετία και όλη την ώρα ταξιδεύει απο εδώ και απο εκεί αυτός. όσο για τον Eita ήμουν σίγουρη ότι ήταν gay τα νέα σου μου φέρνουν χαρά, αν και θα τον προτιμούσα να τον δω παντρεμένο με την Ueno Juri στην τελική τόσα χρόνια γνωρίζοντα ρε γμτ.
για πες μαρή τι ξέρεις για τον Osamu? ποια τον τύλιξε αυτόν;

Αυτό την αρρώστια την έχει και η seiyu της Asuka απο το NGE... εντάξει δεν πρέπει να είναι θανατηφόρα, απλά τα συμπτώματα της και τα προβλήματα που προκαλεί ειναι δύσκολα.
Απλά θα τη παραμορφώσει λίγο, που στη περίπτωση της δεν νομίζω να γίνει αυτό, και να τη μετατρέψει σε φυσιολογική Ελληνίδα σύζυγο, (με βάση τις αλλάγες που θα υποστεί απλά θα μεταμορφωθεί σε κλασσική περίπτωση μεσογειακής συζύγου)...ή στην χειρότερη περίπτωση σαν την γειτόνισσα μου... που ειναι και ελληνίδα σύζυγος και έχει το ίδιο πρόβλημα...
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είμαστε στο 2010 και να μην έχουμε θεραπεπεύσει τα προβλήματα που δημιουργεί ο θυροειδής

miko chin ναι αυτός ειναι ο Eita.

Posted 07 January 2010 - 01:04
To stage ήτανε σαν αρχαιοελληνικό θέατρο, με τα καθίσματα κυκλικά τελείως και σαν την Αρχαία Ολυμπια. Στη θέση της σκηνής στη μια μεριά είχε το κάστρο, και νομίζω πως δεν είχε arena seats αυτή τη φορά. Είχε εφφέ με φωτιές [καλά, στο eito rocks κομμάτι τί άλλο;] και νερά, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο κομμάτι πέσαν τα νερά.
Beware it's huge
All these scream out DVD.DVD.DVD μόνα τους, αλλά σιγά και μην...Εγώ θέλω fancam από το wanshan ronpin και το Torn like, right nooooowwwwww >////////<
Δεν καταλαβαίνω γιατί η Omamori μπάντα μου δεν μου φαινόταν από πάντα τόσο υπέροχη, even though Eito are my good-luck charm since the day I knew them...
Του χρόνου επιτέλους θα είμαι εκεί να τους δω...
credit for pics @ kanjani's eden on LJ, apla tis ksananevasa se diko moy gallery gia na min kanoume hotlink.
Posted 07 January 2010 - 02:11
NewS active=Kanjani8 inactive
Kanjani8 active=NewS inacrive
:X
Posted 07 January 2010 - 02:23
Εγώ θέλω fancam από το wanshan ronpin like, right nooooowwwwww >////////<
*seconds this so hard* ;^;
looks like a great con indeed *___*
κανα 2 σχολια form me:
-o Tacchon εχει οντως γινει πετσι και κοκκαλο παλι, αλλα stangely might i say it suits him?

-Maru <333333
-Διαμαρτυρομαι που παλι δεν ειπαν ολοι τα puzzle solos τους.
Θελουμε no-no-no πια, dammit! >__<
(at least

-ehmmm... αυτο που φοραει ο Shingo δεν ειναι πανα ΧD. Ειναι κατι σαν ενα μεγαλο κομματι πλαστικο που υποτιθεται οτι ειναι αφρος/μπουρμπουληθρες.
Δειτε το 3ο disc του dokkiri version του puzzle dvd και θα καταλαβετε xD
(i congratulate him for actually wearing it in the con too XDD babun attack ftw

go eito gooo~ X33/
Posted 07 January 2010 - 20:20
Αυτό είναι μεγάλη αδικία και για τις δυο μπάντες κατά τη γνώμη μου [αν και η αδελφή μου λέει πως είναι έτσι για να τα προλαβαίνει όλα ο Ryo]. Θα 'πρεπε να τους προσέχει πιο πολύ ο shachou-san και όχι να λέει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί πως οι news δεν είναι μπάντα για να την ακούς και οι kanjani δεν αξίζουν τα λεφτά του...
Αλήθεια;;;; Γαμώτο, έχω δει μόνο την RE του PUZZLE, και νόμιζα ότι το Dokkiri το μόνο που είχε διαφορετικό ήταν το ending που στο ένα ήταν το wahaha ενώ στο dokkiri ήταν το rolling coaster. Καλά έκανα και παράγγειλα το Dokkiri λοιπόν! Shingooooooooooooooo <333
Δεν ξέρω...Εμένα ο Τάτσον με ανησύχησε λιγάκι, δεν τον θυμάμαι ποτέ ΤΟΟΟΣΟ τρομακτικά [για μενα] αδύνατο. Κάπου διάβασα ότι σταματούσαν το γύρισμα στο ROMES και τα rehearsals του GIFT γιατί γουργούριζε τόσο δυνατά το στομάχι του που ακουγόταν μέσα στις κάμερες και τα μικρόφωνα XDDD
Posted 07 January 2010 - 21:07
in other news η Kuroki Meisa σαν καλώς μαιντανός της Ιαπωνίας
έβγαλε και αυτή ένα Mini album Λες και δεν μας έφτανε που την είδαμε
να τραγουδάει στο Crows Zero τώρα πρέπει να την ακούμε περισότερο.
κρίμααα....
για να κατεβάσετε τα τραγούδια της: http://www.mirrorcreator.com/files/WAFU5GZQ/Meisa_Kuroki_-_ATTITUDE.zip_links http://sharebee.com/8d552c7a http://sharebee.com/7bfa0ab6
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UXzAFTk5hm8&feature=player_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Lub9KXqniNg&NR=1[/youtube]
τουλάχιστον έχει καλύτερη φωνή απο κάτι άλλους που υποτίθεται ότι είναι τραγουδιστές.
Edited by Erisadesu, 07 January 2010 - 21:25.
Posted 10 January 2010 - 02:05
μπουαχαχαχαχα!

Posted 10 January 2010 - 14:24
αλλα θα προτιμουσα ryo με ueda!! ή akame

Posted 10 January 2010 - 19:36

εδω εχω σκεφτει επαισχυντα πραγματα ακομα και αναμεσα σε αυτο το αθωο παιδι τον massu και τον αγγελουδο tegoshi
γιατρε θα γινω καλα?

Posted 31 January 2010 - 02:06

Love Yourself το οποίο είναι θέμα της σειρας του Kame :Yamato Nadeshiko Shichi Henge
και το D-MOTION (αλλά πολύ "πειραγμα" έπεσε στο κομματι)
Και ακόμα και τι cd Olympus του Bandage του Jin!!
Παλιά νεα αλλα΄θέλω να βλέπω

Posted 01 February 2010 - 03:39
Πως σας φαίνεται αυτό;
το pandaman του jay chou Πάτωσε εισπρακτικά...
λογικό κιόλας.