Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 22:15
και για να αποφοιτήσουν πρέπει να κάνουν μουσική καριέρα;
δηλαδή ο τόμα με τόση δουλειά που έχει ρίξει... ακόμη junior...
o μακινο αποφοίτησε;
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 22:37
Όχι δεν αποφοίτητησε, ακόμα παίζει τα ντραμς για τους KAT-TUN! Πάντως σκεφτείτε ότι και οι KAT-TUN είδαν και έπαθαν να κάνουν ντεμπούτο και ήταν και τρελά δημοφιλείς. Για τα άλλα γκρουπ ούτε λόγος. Τους έχουν έχουν αναλώσιμους ως backdancers.
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 09:50
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 20:27
Η πρώτη εμφάνιση του Τζιν δεν ήταν και ότι καλύτερο για τα δικά του μέτρα, αλλά συγχωρείται.
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 21:47
Δε μου φάνηκε τόσο κατώτερη των προσδοκιών για το Jin πάντως
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 21:49
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2009 - 00:45
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2009 - 01:04
Να το δω αυτό [Akanishi dumped every week] και τί στον κόσμο! Πάντως το playboy του πάει μια που τώρα παίζει και το ρόλο στην ταινία τρομάρα του...xDD
As well as, D-Boy Seto Koji, ο οποίος είναι τόσο φαν του Luffy που τον κάνει κόσπλεϊ σε κάθε ευκαιρία, λέει πως θέλει δίδυμα και δεν θα παντρευτεί αν δε βρει κοπέλα που να τα θέλει κι αυτή.
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2009 - 07:54

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2009 - 08:04
Επίσης φυσικά και δε χάθηκε ο Τζιν! Δεν χρειάζεται να κάνει 500 ντράμα!! Ας ξεκουραστεί, χαλαρώσει, κόψει το τσιγάρο, ισιώσει γενικά, κάνει καμιά πρόβα γενικά... Που δεν είναι τεμπέλης δηλαδή, αλλά αν προσπαθούσε λίγο παραπάνω δεν θα είχε να πει κανείς τίποτα κακό για αυτόν. (Φλυάρησα ή άνοιξα τους ασκούς του Αιόλου; Αχ ο Τζιν είναι ευαίσθητο θέμα....)
Gomen gomen...
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2009 - 10:30
Όσο για το Τζιν... τελικά νομίζω θα ταίριαζε μαζί μου. Δεν θα του γινόμουν ποτέ τσιμπούρι. Ούτε τηλέφωνο δεν θα τον έπαιρνα. Βαριέμαι υπερβολικά μέχρι και μηνύματα να στέλνω. Θα ανταλλάζαμε και Pimp hats. Χαλαρά πράγματα... Το πότε θα πέρναγε η βδομάδα και δε θα χαμε χωρίσει (ούτε συναντηθεί) δε θα το καταλάβαινε! LOL
Πάντως πλάκα πλάκα ΠΑΝΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ! Τα χεις κάψει τα κυκλώματα με τις καταχρήσεις. Μια χαρά παιδί και έχεις καταστραφεί! Τσκ τσκ...
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2009 - 11:34

Αχού το μωρό μου

Jin ζούμε με μένα να σε δούμε

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2009 - 11:44
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2009 - 12:09
Όσο για το Τζιν... τελικά νομίζω θα ταίριαζε μαζί μου. Δεν θα του γινόμουν ποτέ τσιμπούρι. Ούτε τηλέφωνο δεν θα τον έπαιρνα. Βαριέμαι υπερβολικά μέχρι και μηνύματα να στέλνω. Θα ανταλλάζαμε και Pimp hats. Χαλαρά πράγματα... Το πότε θα πέρναγε η βδομάδα και δε θα χαμε χωρίσει (ούτε συναντηθεί) δε θα το καταλάβαινε! LOL
:hahaha:Me too.Εμένα μου χει τύχει κιόλας να μου παραπονεθεί κάποιος επειδή δε του έστελνα μηνύματα και δεν τον έπαιρνα τηλ.Ας αποφασίσουν τι θέλουν πια!Πάντως εγώ δεν έχω δει ούτε trailer της ταινίας.Όταν βγει σε καλό αρχείο με υπότιτλους μπορεί να το δω από περιέργεια και μόνο.Καλός ο Τζιν αλλά όχι αρκετός για να δω ταινίας εξαιτίας του.
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2009 - 23:22
συμφωνώ με την a2a