Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
980 replies to this topic

#106 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 18:52

Είναι ο Happy, είναι αρσενικού γένους :P.

Aκομη χειροτερα τοτε οποτε ακουω τι φωνη της μου ερχεται στο μυαλο η taiga και η nagi δεν μπορουσαν τουλαχιστον να της πουν να την αλλαξει λιγο στο fma δεν δεν ειναι τοσο φανερο κακη επιλογη κατα την γνωμη μου.
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#107 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 18:54

Aν κρίνω από αυτό που είδα και διάβασα online, δεν πρέπει να τραβήξει πάνω απο 50 με 60 επεισόδια. Το πρώτο επεισόδιο έμοιασε σαν να το "έτρεχαν" για να τελειώσει γρηγορότερα. .

Το μάνγκα είναι στο 155ο κεφάλαιο, έ !!! δεν θα το πηγαίνουν και 1 chapter άνα επεισόδιο από τώρα που άρχισε η σειρά. Και το One Piece και το Naruto έτρεχαν πολύ γρήγορα στην αρχή.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#108 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 18:59

Μιας και λόγω ανωτέρας βίας έμεινα σπίτι τελικά σήμερα, ανέβασα το opening και το ending στο youtube, αν ενδιαφέρεται κάποιος.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=yKXkvTHZlo0[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=nBls_PjkpHA[/media]

#109 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 20:23

και εγω με τη σειρα εχοντας ακουσει τοσο καλα λογια (και κυριως οτι το σχεδιο ειναι ιδιο με αυτο του οne piece) εκατσα να το δω αλλα δυστυχως πληρης απογοητευση.
ειχα καποιες ελπιδες μολις ειδα το summon αλλα τελικα δε με επεισε.
σε σχεση με αλλες σειρες το fairy tale δεν δειχνει να εχει δικο του (ξεχωριστο) χαρακτηρα.

#110 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 22:30

Είδα σήμερα το πρώτο επεισόδιο, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελλάθηκα, αλλά χάλια δεν το λέω. Με το manga δεν έχω επαφή οπότε δεν μπορώ να το συγκρίνω. Από κει και πέρα, βλέποντας και κάνοντας. Επειδή πολύ ενδιαφέρον δεν ήταν εδώ που τα λέμε, αν συνεχίσει έτσι πάει 50-50 για drop.
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#111 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 23:14

Καμια απο τις μεγαλες σειρες δν εχει εκπληκτικο 1ο επεισοδιο. Μετα που θα αρχισει να εκτιλιζεται το σεναριο τοτε θα μπορουμε να κρινουμε

Δημοσιευμένη  εικόνα

#112 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 23:21

σωστα παντως μπορω να πω οτι ηταν συμπαθητικο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#113 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 14:08

Καμια απο τις μεγαλες σειρες δν εχει εκπληκτικο 1ο επεισοδιο. Μετα που θα αρχισει να εκτιλιζεται το σεναριο τοτε θα μπορουμε να κρινουμε

Ναι γιατι ειναι η αρχη και αυτο που προεχει ειναι η γνωριμια με τους πρωταγωνιστες ενω δεν γινεται απο την αρχη να παρουσιασουν δυνατους αντιπαλους και επικες ανατροπες αυτα σιγα σιγα οσο προχωραει η σειρα.
Εδω ομως δεν μιλαμε γι' αυτα αλλα για τα production values τα οποια δεν ειναι ανταξια μιας τετοιας σειρας ειδικα σε ενα ακρως ανταγωνιστικο χωρο οπως ειναι τα shounen.
Θα επρεπε λοιπον να κανουν κατι καλυτερο απο πλευρας animation ενω φαινεται οτι δεν εχουν κανει την καλυτερη επιλογη σε οτι αφορα το καστ της σειρας και μιας και ειναι λιγο δυσκολο να αλλαξει αμεσα κατι απο αυτα μπορουμε να κρινουμε καποια πραγματα,παντως στα επομενα επ θα δειξη που το πανε.
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#114 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 14:19

Εμενα παντως μου φανηκε πολυ καλο το 1ο επεισοδιο.
Ενταξει δεν ηταν και συγκλονιστικο, αφου οπως ειπατε εγινε μονο η γνωριμια, αλλα πιστευω οτι η σειρα θα καταφερει να τα παει πολυ καλα.

PS: Μου αρεσε πολυ ο τροπος με τον οποιο φαινοταν τα μαγικα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#115 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 14:23

την προηγουμενη φορα το εκανα drop στα 6 λεπτα,εκανα υπομονη και το ξαναειδα ολο αυτην τν φορα,πραγματικα το εσωσε η μουσικη πανω στην ''μαχη'', οι voice actors εκαναν καλη δουλεια,απλως επειδη ξερω το manga περιμενω καποιες καλες μαχες που εχει να τις δω animated

σαν 1st episode το rating που το βαζω ειναι:

4,8/10

Δημοσιευμένη  εικόνα

#116 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 15:18

Εγω παλι απογοητευτηκα.Το μανγκα ειναι πολυ ανώτερο.Και μου την εσπασε το πως ελεγε τις επιθεσεις του ο fake σαλαμαντερ.Ελεος!!!Το περιμενα λιγο ποιο δυναμικο.Ελπιζω να καλυτερευσει!!!

#117 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 19:41

Μεγαλύτερη βλακεία μεταφορά απο manga σε anime δεν μπορουσε να γίνει :puke:DROP γιατι το σχέδιο και όλο το σύνολο του manga είναι κλάσης ανώτερο και συστινεται σε όλους να το διαβάσουν + 1 comment φωνη happy και natsu =:madtodeath:

MbcN7u5.png

#118 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 20:14

comment φωνη happy και natsu =:madtodeath:

Τελικά δεν είμαι ο μόνος που δεν του αρέσουν αυτές οι φωνές...:stubborn:
Έτσι όπως εξελίχτηκε το επεισόδιο, μου έδωσε την εντύπωση πως βιάζονται να τελειώσουν την σειρά. Αν δεν κάνω λάθος, αυτά που είδαμε στο anime, στο manga πήραν 4-5 chapters για να γίνουν. Σωστά?
Αυτό επίσης φαίνεται από το animation που έχουν οι μαγείες των χαρακτήρων. Στο manga δείχνουν ποιο επιβλητικές, αλλά εδώ δείχνουν σαν μαγείες από άπειρους μάγους (μήπως είναι όντως άπειροι, και τα καλύτερα τα κρατάν για αργότερα?)
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#119 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 20:38

Έτσι όπως εξελίχτηκε το επεισόδιο, μου έδωσε την εντύπωση πως βιάζονται να τελειώσουν την σειρά. Αν δεν κάνω λάθος, αυτά που είδαμε στο anime, στο manga πήραν 4-5 chapters για να γίνουν. Σωστά?

Nope, λαθος, 1st anime episode=1st manga chapter :)
Μονο το 1ο chapter ειχα διαβασει απο το Manga πριν λιγο καιρο.

Αυτο που με ενοχλει ειναι το οτι αν απειροι μαγοι μπορουν να κανουν τετοιες καταστροφες, θα φυγει για dragonball και boom-boom planet down στα πιο μετα επισοδια...

qzMHWHd.png

#120 pontikaki

pontikaki

Ot@ku Relic

• Members
  • 34 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 20:41

Τελικά δεν είμαι ο μόνος που δεν του αρέσουν αυτές οι φωνές...:stubborn:
Αυτό επίσης φαίνεται από το animation που έχουν οι μαγείες των χαρακτήρων. Στο manga δείχνουν ποιο επιβλητικές, αλλά εδώ δείχνουν σαν μαγείες από άπειρους μάγους (μήπως είναι όντως άπειροι, και τα καλύτερα τα κρατάν για αργότερα?)

Χαίρομαι που κάποιος έρχεται στα λόγια μου. Όπως είπα και πριν, ευελπιστώ να δω βελτίωση στο μέλλον. Αν σκοπός τους είναι καθαρά τα λεφτά, η σειρά θα τελειώσει στο άψε σβήσε αφήνοντάς μας με ανοιχτό το στόμα και με την απορία: " Οk...Τι ακριβώς είδαμε; Αυτό ήταν όντως το επόμενο μεγάλο shounen που όλοι περιμεναμε;" :unlucky:
Το manga είναι εκπληκτικό, ας μην το κατακρεουργήσουν με ένα πολύ κακό anime. Οι φωνές, (για όσους έκαναν σχετικές αναφορές) δυστυχώς, δεν πρόκειται να αλλάξουν *κλαψ* αλλά θα αναμείνω σε ριζικές αλλαγές...Άντε να δούμε και το δεύτερο...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: