Aκομη χειροτερα τοτε οποτε ακουω τι φωνη της μου ερχεται στο μυαλο η taiga και η nagi δεν μπορουσαν τουλαχιστον να της πουν να την αλλαξει λιγο στο fma δεν δεν ειναι τοσο φανερο κακη επιλογη κατα την γνωμη μου.Είναι ο Happy, είναι αρσενικού γένους
.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 18:52
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 18:54
Aν κρίνω από αυτό που είδα και διάβασα online, δεν πρέπει να τραβήξει πάνω απο 50 με 60 επεισόδια. Το πρώτο επεισόδιο έμοιασε σαν να το "έτρεχαν" για να τελειώσει γρηγορότερα. .
Το μάνγκα είναι στο 155ο κεφάλαιο, έ !!! δεν θα το πηγαίνουν και 1 chapter άνα επεισόδιο από τώρα που άρχισε η σειρά. Και το One Piece και το Naruto έτρεχαν πολύ γρήγορα στην αρχή.
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 18:59
[media]http://www.youtube.com/watch?v=yKXkvTHZlo0[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=nBls_PjkpHA[/media]
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 20:23
ειχα καποιες ελπιδες μολις ειδα το summon αλλα τελικα δε με επεισε.
σε σχεση με αλλες σειρες το fairy tale δεν δειχνει να εχει δικο του (ξεχωριστο) χαρακτηρα.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 22:30

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 23:14
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 23:21

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 14:08
Ναι γιατι ειναι η αρχη και αυτο που προεχει ειναι η γνωριμια με τους πρωταγωνιστες ενω δεν γινεται απο την αρχη να παρουσιασουν δυνατους αντιπαλους και επικες ανατροπες αυτα σιγα σιγα οσο προχωραει η σειρα.Καμια απο τις μεγαλες σειρες δν εχει εκπληκτικο 1ο επεισοδιο. Μετα που θα αρχισει να εκτιλιζεται το σεναριο τοτε θα μπορουμε να κρινουμε
Εδω ομως δεν μιλαμε γι' αυτα αλλα για τα production values τα οποια δεν ειναι ανταξια μιας τετοιας σειρας ειδικα σε ενα ακρως ανταγωνιστικο χωρο οπως ειναι τα shounen.
Θα επρεπε λοιπον να κανουν κατι καλυτερο απο πλευρας animation ενω φαινεται οτι δεν εχουν κανει την καλυτερη επιλογη σε οτι αφορα το καστ της σειρας και μιας και ειναι λιγο δυσκολο να αλλαξει αμεσα κατι απο αυτα μπορουμε να κρινουμε καποια πραγματα,παντως στα επομενα επ θα δειξη που το πανε.
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 14:19
Ενταξει δεν ηταν και συγκλονιστικο, αφου οπως ειπατε εγινε μονο η γνωριμια, αλλα πιστευω οτι η σειρα θα καταφερει να τα παει πολυ καλα.
PS: Μου αρεσε πολυ ο τροπος με τον οποιο φαινοταν τα μαγικα.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 14:23
σαν 1st episode το rating που το βαζω ειναι:
4,8/10
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 15:18
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 19:41

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 20:14
Τελικά δεν είμαι ο μόνος που δεν του αρέσουν αυτές οι φωνές...comment φωνη happy και natsu =

Έτσι όπως εξελίχτηκε το επεισόδιο, μου έδωσε την εντύπωση πως βιάζονται να τελειώσουν την σειρά. Αν δεν κάνω λάθος, αυτά που είδαμε στο anime, στο manga πήραν 4-5 chapters για να γίνουν. Σωστά?
Αυτό επίσης φαίνεται από το animation που έχουν οι μαγείες των χαρακτήρων. Στο manga δείχνουν ποιο επιβλητικές, αλλά εδώ δείχνουν σαν μαγείες από άπειρους μάγους (μήπως είναι όντως άπειροι, και τα καλύτερα τα κρατάν για αργότερα?)
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 20:38
Έτσι όπως εξελίχτηκε το επεισόδιο, μου έδωσε την εντύπωση πως βιάζονται να τελειώσουν την σειρά. Αν δεν κάνω λάθος, αυτά που είδαμε στο anime, στο manga πήραν 4-5 chapters για να γίνουν. Σωστά?
Nope, λαθος, 1st anime episode=1st manga chapter

Μονο το 1ο chapter ειχα διαβασει απο το Manga πριν λιγο καιρο.
Αυτο που με ενοχλει ειναι το οτι αν απειροι μαγοι μπορουν να κανουν τετοιες καταστροφες, θα φυγει για dragonball και boom-boom planet down στα πιο μετα επισοδια...
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 20:41
Τελικά δεν είμαι ο μόνος που δεν του αρέσουν αυτές οι φωνές...
Αυτό επίσης φαίνεται από το animation που έχουν οι μαγείες των χαρακτήρων. Στο manga δείχνουν ποιο επιβλητικές, αλλά εδώ δείχνουν σαν μαγείες από άπειρους μάγους (μήπως είναι όντως άπειροι, και τα καλύτερα τα κρατάν για αργότερα?)
Χαίρομαι που κάποιος έρχεται στα λόγια μου. Όπως είπα και πριν, ευελπιστώ να δω βελτίωση στο μέλλον. Αν σκοπός τους είναι καθαρά τα λεφτά, η σειρά θα τελειώσει στο άψε σβήσε αφήνοντάς μας με ανοιχτό το στόμα και με την απορία: " Οk...Τι ακριβώς είδαμε; Αυτό ήταν όντως το επόμενο μεγάλο shounen που όλοι περιμεναμε;"

Το manga είναι εκπληκτικό, ας μην το κατακρεουργήσουν με ένα πολύ κακό anime. Οι φωνές, (για όσους έκαναν σχετικές αναφορές) δυστυχώς, δεν πρόκειται να αλλάξουν *κλαψ* αλλά θα αναμείνω σε ριζικές αλλαγές...Άντε να δούμε και το δεύτερο...