Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 23:54
Και γενικά σε όλο το άνιμε κάτι με χάλασε. Ίσως οι επιθέσεις που το κάνουν να μοιάζει λίγο πιο παιδικό, και κόβουν τη δράση. Η Λούση που κάνει σάμον οκ, αλλά για τους άλλους δεν χρειαζότανε.
Επιτέλους επιβεβαιόθηκε και το ότι τη Μίρατζέην την λένε Μίρατζέην και όχι κάτι άλλα φρικτά που ακούγονταν κατά καιρούς.
Ελπίζω να στρώσει με τον καιρό
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 11:41
Σίγουρα πάντως βλέπετε ευχάριστα. Δεν έχω αποφασίσει αν θα το συνεχίσω ακόμη οπότε βλέποντας και κάνοντας προς το παρόν.
I love the neko though.
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 12:22
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 12:36

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 15:49
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 16:12
Πρώτα απ' όλα, δεν ήταν αρκετά πιστό στο design των χαρακτήρων. Το περίμενα πιο κοντά σε Οne Piece να σας πω την αλήθεια, έχοντας διαβάσει τα 3 πρώτα manga. Επίσης, με άφησαν παγερά αδιάφορη οι φωνές του Natsu και της Lucy... D:
Θα μπορούσαν πολύ καλύτερα, δεδομένου ότι το manga είναι σαφώς ανώτερο από αυτό που είδαν τα ματάκια μου χθες.
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 16:47

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 17:06
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 17:36
Ουτε εμενα μου αρεσε το animation. Μαλιστα σε μερικα σημεια αισθανθηκα πως εβλεπα slide show, τι το περασαμε, naruto?

Και τελειωνοντας με τα αρνητικα στοιχεια θα μπω στα θετικα:
-Μου αρεσει το σχεδιο, μπορει να μοιαζει λιγο με το one piece αλλα αυτο δεν σημαινει πως ειναι φτυστο του. Βρισκω τον σχεδιασμο των χαρακτηρων πολυ πιο ελκυστικο στο fairy tail.
-Μου αρεσει πολυ η μουσικη επενδυση της σειρας (οσα απο τα κομματια εχω ακουσει μεχρι στιγμης τουλαχιστον).
-Μου αρεσει γενικως το στορυ με την μαγια και ολα τα σχετικα (ε, ενταξει αυτο προερχεται απο το μανγκα).
-Η Lucy ειναι πολυ kawaii και ετσι οπως την κοβω δεν νομιζω να κανει fan service (ευχαριστο αυτο XD). Γενικως πιστευω πως η σειρα δεν θα εχει πολυ ecchi και αυτο ειναι ενα +++ απο εμενα.
-Τα δυο αγορια που πρωταγωνιστουν ειναι τρυφερουλια

-Ο Natsu αν και "κλασικουρα" σαν χαρακτηρας απο shounen manga μου αρεσει. Εχω μια αδυναμια στα απυθμενα πηγαδια.
-Οπως προαναφερθηκε η σειρα φενεται αρκετα ελαφρια σαν shounen οποτε δεν προκειται να την αντιπαθησω

Σε γενικες γραμμες: Λατρευω το Fairy tail!
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 17:53
-Μου αρεσει πολυ η μουσικη επενδυση της σειρας (οσα απο τα κομματια εχω ακουσει μεχρι στιγμης τουλαχιστον).
Σ'αυτό θα συμφωνήσω, η μουσική ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πέρα των αρνητικών στοιχείων που προανέφερα. Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, θα αναμείνω για βελτιώσεις. Δε θέλω να το αποπάρω στο ξεκίνημά του το δόλιο το anime...αρκεί να μην αρχίσουν τίποτα ενοχλητικά fillers/flashbacks τύπου Naruto/Bleach και αρχίσω να τραβάω τα μαλλιά μου.

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 18:33
Μόνο η μουσική ήταν καλούτσική, ειδικά το κομματάκι που έπαιζε όταν έτρωγε ο Natsu. Tα εφέ των επιθέσεων ήταν τελείως άθλια, ενώ το σχέδιο πολύ μακριά από το αντίστοιχο του manga.
Tα παραλέω αλλά το περίμενα πολύ πιο δυνατό. Αν πάει για endless έχει καλώς, αν πάει για 50άρα είναι απλά φτηνοδουλειά για να βγάλουν γρήγορα λεφτά.
Αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για το manga και επειδή anime>manga θα το παρακολουθήσω.
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 18:39
@ Rin αμα σου πω οτι το site που μου ειπες δεν το ηξερα...

@Kenny ας ελπισουμε οτι δε 8α χει παρα μονο μερικα ξεφτιλοfillers γιατι αλλιως 8α πεσει βαρεμαρα
@iristella κοιτα δεν εχω δει το πρωτο ep αλλα το μανγκα δεν ειναι ιδιαιτερα παιδικο ειναι μια χαρα και το πλοτ το ειναι κυριλε και οι χαρακτηρες και γενικα ειναι πολυ κομπλε αν δεν σαρεσει το ανιμε το μανγκα πιστευω 8α σε αποζημιωσει αρκετα
@καποιον/α που ρωτησε ποτε βγαινουν τα eps μπορει να τσεκαρεις wikipedia τα λεει μια χαρα
Kiseki wa kanau hazu!!!
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 18:39
Αν έτσι είναι το πρώτο επεισόδιο δεν ήταν τίποτα το περίεργο. Όχι πολύ σπουδαίο αλλά αυτές οι σειρές έτσι κάνουν. Αρχίζουν ελαφρά και παιδικά και μετά γίνονται καλύτερες. Εκείνο οι μωβ επιθέσεις ήταν λιγάκη άσχημες.
Η Haruhi τι στο καλό κάνει εκεί; Η φωνή της συγκεκριμένης seyiou ήταν τόσο χαρακτηριστική και ενοχλητική στον ρόλο της Ηaruhi που είναι δύσκολο να την ακούς σε άλλο χαρακτήρα.
Η fansubs που βρήκα λέγονταν Mamiko. Δεν κάναν και άσχημη δουλεία αν και πρώτη φορά τους ακούω.
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 18:49
Για να καταλάβω. Βρήκαμε την επόμενη big shounen σειρά; Έχουμε να βλέπουμε για κάτι χρονάκια;
Αν έτσι είναι το πρώτο επεισόδιο δεν ήταν τίποτα το περίεργο. Όχι πολύ σπουδαίο αλλά αυτές οι σειρές έτσι κάνουν. Αρχίζουν ελαφρά και παιδικά και μετά γίνονται καλύτερες.
Aν κρίνω από αυτό που είδα και διάβασα online, δεν πρέπει να τραβήξει πάνω απο 50 με 60 επεισόδια. Το πρώτο επεισόδιο έμοιασε σαν να το "έτρεχαν" για να τελειώσει γρηγορότερα. Μου πήρε στάνταρ παραπάνω από 20-30 λεπτά να διαβάσω το πρώτο chapter...εντάξει, μπορεί να διάβαζα αργά και βασανιστικά, αλλά όπως και να'χει, αν είχαν σκοπό να το κάνουν "a never ending story" τύπου One Piece, αυτό που όλοι είδαμε θα έπρεπε να είχε σπάσει σε δύο επεισόδια, όχι ένα. Ένα καλύτερο introduction στους χαρακτήρες βρε αδελφέ...

Μπορεί στην τελική, αυτό να με χάλασε περισσότερο.