Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
980 replies to this topic

#91 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 23:54

Οι φωνές του Χάπι και του Νάτσου δεν μου άρεσαν, αλλίως τις περίμενα. Ούτε το σχέδιο της Λούση μου αρέσει ιδιαίτερα, κάπου χάνει σε σχέση με το μάνγκα.

Και γενικά σε όλο το άνιμε κάτι με χάλασε. Ίσως οι επιθέσεις που το κάνουν να μοιάζει λίγο πιο παιδικό, και κόβουν τη δράση. Η Λούση που κάνει σάμον οκ, αλλά για τους άλλους δεν χρειαζότανε.

Επιτέλους επιβεβαιόθηκε και το ότι τη Μίρατζέην την λένε Μίρατζέην και όχι κάτι άλλα φρικτά που ακούγονταν κατά καιρούς.

Ελπίζω να στρώσει με τον καιρό

#92 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 11:41

Xαριτωμένο αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Δεν έχω διαβάσει το manga βέβαια αλλά μου φάνηκε κάπως παιδικό για τα γούστα μου.

Σίγουρα πάντως βλέπετε ευχάριστα. Δεν έχω αποφασίσει αν θα το συνεχίσω ακόμη οπότε βλέποντας και κάνοντας προς το παρόν.

I love the neko though.

#93 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 12:22

ωραιο αλλα δεν ξετρελα8ηκα, κατι ψιλο-3d-γραφικα να μην ειχε 8α ηταν καλυτερα.

#94 Grimmy

Grimmy

Darker Than Black

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 12:36

Aπογοητεύτηκα αρκετά μπορώ να πω..... βεβαια αυτο δεν παει να πει πως δεν μαρεσε απλα το περιμενα καλυτερο... οι επιθεσεις lame και καθολου αιμα! αν εξαιρεσουμε αυτο μπορω να πω οτι εχοτν διαλεξει τους καταλληλους voice actor ακι γενικα το σχεδιο ειναι πολυ καλο... ας ελπισουμε οτι θα βελτιωθουν οι μαχες στα επομενα επεισοδεια και ολα καλα^^ BTW εχω πολυ αγωνια να ακουσω την φωνη του Gerrard
Δημοσιευμένη  εικόνα

#95 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 13:05

O Voice actor του Gerard είναι αυτός του Eustas Kidd από One Piece και Ulquiorra από Bleach.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#96 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 15:49

drop,υπερβολικα παιδικο,το manga την παλευει πιο πολυ μπορω να πω

Δημοσιευμένη  εικόνα

#97 pontikaki

pontikaki

Ot@ku Relic

• Members
  • 34 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 16:12

Απογοητεύτηκα πλήρως, καθώς το παρακολούθησα - σχεδόν - σε fast forward.

Πρώτα απ' όλα, δεν ήταν αρκετά πιστό στο design των χαρακτήρων. Το περίμενα πιο κοντά σε Οne Piece να σας πω την αλήθεια, έχοντας διαβάσει τα 3 πρώτα manga. Επίσης, με άφησαν παγερά αδιάφορη οι φωνές του Natsu και της Lucy... D:

Θα μπορούσαν πολύ καλύτερα, δεδομένου ότι το manga είναι σαφώς ανώτερο από αυτό που είδαν τα ματάκια μου χθες.

#98 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 16:47

Εμένα μου άρεσε αρκετά. Θα γίνω fan απ'ότι βλέπω(δεν έχω διαβάσει το manga για να ξέρω την ιστορια κανονικά αλλά μου άρεσε σαν anime) . Τις φωνές τις βρήκα αρκετά οκ μιας κ η φωνή της Lucy είναι η φωνή της Amane Misa από Death Note και μ'αρέσει. Αυτό που με χάλασε, και όπως είδα χάλασε και άλλους αρκετούς, είναι τα seals που έδειχνε κάθε λίγο και λιγάκι σε κάθε ξόρκι.
Anata no negai kanaemashou...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#99 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 17:06

Αν και δεν έχω διαβάσει το manga ακόμα, δεν μπορώ να πώ ότι με ενθουσίασε το anime. Εξαιτίας του popularity του manga περίμενα πολλά.. Ίσως και για αυτό να μην με ενθουσίασε τόσο πολύ. Δεν θα το κάνω drop από το πρώτο ep (αν και θα ήθελα κάποιο άλλου fansup group να το αναλάβει) και θα περιμένω για καλύτερα eps. Πάντως αν κρατήσουν αυτό το animation μάλλον δεν θα τους βγεί σε καλό..

#100 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 17:36

Μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο.
Ουτε εμενα μου αρεσε το animation. Μαλιστα σε μερικα σημεια αισθανθηκα πως εβλεπα slide show, τι το περασαμε, naruto? :erk: Επισης οι μαγικοι κυκλοι oντως δεν υπηρχαν στο μανγκα (η τουλαχιστον στα πρωτα τευχη τα οποια διαβασα) αλλα αυτο δεν με πειραξε παρα πολυ, απλως πιστευω θα ηταν καλυτερο χωρις αυτους. Και για χιλιοστη φορα οι χαρακτηρες φωναζουν τις επιθεσεις τους οταν τις κανουν :roar: ελεος, αυτο ειναι οτι χειροτερο υπαρχει σε shounen anime!

Και τελειωνοντας με τα αρνητικα στοιχεια θα μπω στα θετικα:

-Μου αρεσει το σχεδιο, μπορει να μοιαζει λιγο με το one piece αλλα αυτο δεν σημαινει πως ειναι φτυστο του. Βρισκω τον σχεδιασμο των χαρακτηρων πολυ πιο ελκυστικο στο fairy tail.
-Μου αρεσει πολυ η μουσικη επενδυση της σειρας (οσα απο τα κομματια εχω ακουσει μεχρι στιγμης τουλαχιστον).
-Μου αρεσει γενικως το στορυ με την μαγια και ολα τα σχετικα (ε, ενταξει αυτο προερχεται απο το μανγκα).
-Η Lucy ειναι πολυ kawaii και ετσι οπως την κοβω δεν νομιζω να κανει fan service (ευχαριστο αυτο XD). Γενικως πιστευω πως η σειρα δεν θα εχει πολυ ecchi και αυτο ειναι ενα +++ απο εμενα.
-Τα δυο αγορια που πρωταγωνιστουν ειναι τρυφερουλια :nbleed:
-Ο Natsu αν και "κλασικουρα" σαν χαρακτηρας απο shounen manga μου αρεσει. Εχω μια αδυναμια στα απυθμενα πηγαδια.
-Οπως προαναφερθηκε η σειρα φενεται αρκετα ελαφρια σαν shounen οποτε δεν προκειται να την αντιπαθησω :ureshii:

Σε γενικες γραμμες: Λατρευω το Fairy tail!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#101 pontikaki

pontikaki

Ot@ku Relic

• Members
  • 34 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 17:53

-Μου αρεσει πολυ η μουσικη επενδυση της σειρας (οσα απο τα κομματια εχω ακουσει μεχρι στιγμης τουλαχιστον).

Σ'αυτό θα συμφωνήσω, η μουσική ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πέρα των αρνητικών στοιχείων που προανέφερα. Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, θα αναμείνω για βελτιώσεις. Δε θέλω να το αποπάρω στο ξεκίνημά του το δόλιο το anime...αρκεί να μην αρχίσουν τίποτα ενοχλητικά fillers/flashbacks τύπου Naruto/Bleach και αρχίσω να τραβάω τα μαλλιά μου. :terror2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#102 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 18:33

Πλήρης απογοήτευση το fairy-fail.

Μόνο η μουσική ήταν καλούτσική, ειδικά το κομματάκι που έπαιζε όταν έτρωγε ο Natsu. Tα εφέ των επιθέσεων ήταν τελείως άθλια, ενώ το σχέδιο πολύ μακριά από το αντίστοιχο του manga.

Tα παραλέω αλλά το περίμενα πολύ πιο δυνατό. Αν πάει για endless έχει καλώς, αν πάει για 50άρα είναι απλά φτηνοδουλειά για να βγάλουν γρήγορα λεφτά.

Αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για το manga και επειδή anime>manga θα το παρακολουθήσω.

#103 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 18:39

@ Zoro βασικα προτιμω τη 8εα erza by far

@ Rin αμα σου πω οτι το site που μου ειπες δεν το ηξερα... :oo: (ty btw)

@Kenny ας ελπισουμε οτι δε 8α χει παρα μονο μερικα ξεφτιλοfillers γιατι αλλιως 8α πεσει βαρεμαρα

@iristella κοιτα δεν εχω δει το πρωτο ep αλλα το μανγκα δεν ειναι ιδιαιτερα παιδικο ειναι μια χαρα και το πλοτ το ειναι κυριλε και οι χαρακτηρες και γενικα ειναι πολυ κομπλε αν δεν σαρεσει το ανιμε το μανγκα πιστευω 8α σε αποζημιωσει αρκετα

@καποιον/α που ρωτησε ποτε βγαινουν τα eps μπορει να τσεκαρεις wikipedia τα λεει μια χαρα
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#104 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 18:39

Για να καταλάβω. Βρήκαμε την επόμενη big shounen σειρά; Έχουμε να βλέπουμε για κάτι χρονάκια;
Αν έτσι είναι το πρώτο επεισόδιο δεν ήταν τίποτα το περίεργο. Όχι πολύ σπουδαίο αλλά αυτές οι σειρές έτσι κάνουν. Αρχίζουν ελαφρά και παιδικά και μετά γίνονται καλύτερες. Εκείνο οι μωβ επιθέσεις ήταν λιγάκη άσχημες.

Η Haruhi τι στο καλό κάνει εκεί; Η φωνή της συγκεκριμένης seyiou ήταν τόσο χαρακτηριστική και ενοχλητική στον ρόλο της Ηaruhi που είναι δύσκολο να την ακούς σε άλλο χαρακτήρα.

Η fansubs που βρήκα λέγονταν Mamiko. Δεν κάναν και άσχημη δουλεία αν και πρώτη φορά τους ακούω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#105 pontikaki

pontikaki

Ot@ku Relic

• Members
  • 34 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 18:49

Για να καταλάβω. Βρήκαμε την επόμενη big shounen σειρά; Έχουμε να βλέπουμε για κάτι χρονάκια;
Αν έτσι είναι το πρώτο επεισόδιο δεν ήταν τίποτα το περίεργο. Όχι πολύ σπουδαίο αλλά αυτές οι σειρές έτσι κάνουν. Αρχίζουν ελαφρά και παιδικά και μετά γίνονται καλύτερες.

Aν κρίνω από αυτό που είδα και διάβασα online, δεν πρέπει να τραβήξει πάνω απο 50 με 60 επεισόδια. Το πρώτο επεισόδιο έμοιασε σαν να το "έτρεχαν" για να τελειώσει γρηγορότερα. Μου πήρε στάνταρ παραπάνω από 20-30 λεπτά να διαβάσω το πρώτο chapter...εντάξει, μπορεί να διάβαζα αργά και βασανιστικά, αλλά όπως και να'χει, αν είχαν σκοπό να το κάνουν "a never ending story" τύπου One Piece, αυτό που όλοι είδαμε θα έπρεπε να είχε σπάσει σε δύο επεισόδια, όχι ένα. Ένα καλύτερο introduction στους χαρακτήρες βρε αδελφέ...:unlucky:
Μπορεί στην τελική, αυτό να με χάλασε περισσότερο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: