Είδα ήδη το πρώτο επεισόδιο, από Horrible subs.
Πότε βγήκε? Λίγο που κοίταξα σε γνωστά torrentαδικα δεν είδα κάτι.
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 16:20
Είδα ήδη το πρώτο επεισόδιο, από Horrible subs.
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 16:23
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 17:15
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από †Soul_Eater†: 12 Οκτώβριος 2009 - 17:21
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 18:15
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 19:34
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 19:42
Θα βγει όμως? Οι gg είχαν πει αρχικά κάτι, αλλά λόγω CR μας τελείωσε. Να δούμε ποιος γενναίος...Oταν βγουν subs απο καποιο αξιο group και οχι απο τους μλκς τις crunchyroll μπορειτε να το ποσταρετε εδω μεσα ΓΤ horriblesubs ειναι gtp
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 20:02
Αν από τώρα έχει τέτοιες αποκλίσεις από το manga, ετοιμαστείτε για ακόμα μεγαλύτερες ταρζανιές στη συνέχεια. Ή θα πάει σαν το Soul Eater (τέλος τύπου "άρπα κόλλα" στα 50-κάτι επεισόδια), ή θα πάει σαν το Bleach (ηλίθια fillers με τη σέσουλα). Ποιο από τα δύο είναι προτιμότερο, δεν ξέρω.Ειδα το πρωτο επεισοδιο. Οκ μου φανηκε , αλλα με χαλασαν πολυ αυτες οι σφραγιδες που πεταγονταν καθε φορα που χρησιμοποιουσαν μαγεια. Δεν υπαρχει στο μανγκα, και ελπιζω να μην το κρατισουν για πολυ. Επισης ο 'κακος' υποτιθεται χρησιμοποιουσε φωτια και οχι μοβ ακτινες. Οι φωνες οκ , αν και του natsu τη περιμενα πιο παιχνιδιαρικη και οχι τοσο σοβαροφανη
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 20:45
δεν μπορούν να γεννηθούν άλλες endless σειρές. Επιχειρηματικό ρίσκο κτλ.
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 20:59
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 22:06
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 22:28
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 22:31
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 22:52
Για να πω την αληθεια μετα απο ολα αυτα που ειχα ακουσει περιμενα παραπανω οχι οτι ηταν κακο αλλα το πρωτο επ τουλαχιστον δεν δικαιολογεί τον ντορο που εχει γινει.
Ειδικα τα production values και κυριως το animation δεν ειναι αναγολα μεγαλης σειρας τουλαχιστον στην αρχη επρεπε να ειναι καλυτερα αλλα μαλλον πονταρουν στους φανατικους αναγνωστες του manga για υποστηριξη πραγμα απαραδεκτο για μενα,ελπιζω τουλαχιστον μετα την επιτυχια που θα χει να το βελτιωσουν λιγακι.
Απο κι και περα πραγματι το ολο στησιμο θυμιζει one piece αλλα αυτο δεν ειναι κακο το πρωτο επ δεν εδειξε σπουδαια πραγματα αλλα λογικο ηταν αφου ειναι introduction επ για τον κοσμο και τους δυο πρωταγωνιστες οσο προχωραει και γνωριζουμε και τους αλλους πιστευω να γινη καλυτερο.
Απο τους χαρακτηρες η Lucy μου αρεσε πιο πολυ αλλα και ο Natsu δεν ηταν κακος αν και φερνει αρκετα στον Luffy ενω εχει στοιχεια και απο τον naruto οσο για την Happy δεν ξερω γιατι αλλα η φωνη της Rie Kugimiya μου φαινεται οτι δεν τις τεργιαζει.
Στην τελικη πρεπει να περιμενουμε μερικα επ ακομα(τουλαχιστον)για να δουμε αν αξιζη η απλως πρόκειται για αρπαχτη με στοχο τους φανς.