Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πορνογραφία μόνο για ενήλικες; Γιατί;
Posted 21 June 2009 - 22:55
Posted 22 June 2009 - 01:58
Posted 26 June 2009 - 12:18
Posted 29 January 2011 - 13:27
Βέβαια ειδικά σε ηλικίες 15-28 για τις κοπέλες και 15-32 για τους άντρες προτείνω να χαρείς τη ζωή κάνοντας πολλά και τελικά κατέληξε να βρεις ένα σταθμό αν θες οικογένεια αλλιώς απλά συνέχισε έτσι μέχρι να πεθάνεις. Μάλλον αυτό θα κάνω γιατί δε θέλω δερβέναγα πάνω στο κεφάλι μου είμαι ανεξάρτητη γυναίκα. τέλος πάντων για να μη ξεφεύγω από το θέμα, τα hentai και οι τσόντες δεν είναι ντροπή είναι κάτι φυσικό και επόμενο στη ζωή καθώς και για μερικούς αν όχι όλους αναγκαίο κακό, καλύτερα λοιπόν ελεύθερη προβολή τουλάχιστον απο τα 12 γιατί πιο πριν δύσκολα να καταλάβεις και το πως λέγεται το όργανο παρά στα κρυφά. Freedom to hentai and all these! ^^

Posted 29 January 2011 - 13:43
Posted 29 January 2011 - 14:11
Posted 29 January 2011 - 14:19
μπορει ακομα και το 2 girls one cup για καποιον να ειναι φυσιολογικο.............αλλα υπαρχει καποια διαχωριστικη γραμμη.
P.S δεν εχω κατι με τους γκει
Posted 29 January 2011 - 14:40
Posted 29 January 2011 - 14:44
Οκ εν μέρη συμφωνώ αλλά για τους ομοφυλόφιλους είναι φυσικό αυτό οπότε το φυσιολογικό είναι σχετικό, με βάση το πως το βλέπει ο κάθε άνθρωπος.
για τους ομοφυλόφιλους μπορεί να φαίνεται φυσικό κάτι αλλα είναι αυτοί αφύσικοι οποτε αυτόματα χάνεται το μπαλάκι.
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 29 January 2011 - 14:58
είτε έχεις κάτι εναντίον των gay είτε όχι είναι καλο να απαγορεύεται στους μικρούς να βλέπουνε τέτοια πράγματα γιατί έχεις δίκιο frenzyape, δεν είναι δύσκολο να τους φανούνε φυσιολογικά τέτοια αφύσικα πράγματα και είναι εύκολο να νομίζουνε πως είναι κάτι που δεν είναι στα αλήθεια.
για τους ομοφυλόφιλους μπορεί να φαίνεται φυσικό κάτι αλλα είναι αυτοί αφύσικοι οποτε αυτόματα χάνεται το μπαλάκι.
Σιγα μην είναι και του διαβόλου..
Do people choose to be homophobes or are they born that way?
Posted 29 January 2011 - 14:59
Τέλως πάντων, διαφωνώ με τις τσόντες σε μικρή ηλικία όχι λόγω του γυμνού ή του σεξ ή του ομοφυλοφυλικού περιεχομένου, απλώς λόγω των προτύπων και του τρόπου αντίληψης για το σεξ που περνάει η πλειοψηφία τους.
Τώρα μην ανοίξουμε το θέμα για το αν είναι φυσικό να είναι κανείς ομοφυλόφυλος.. εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως κάτι που δεν είναι φυσικό συμβαίνει στη φύση ανέκαθεν.. (και ναι μόλις άνοιξα το θέμα lol

Posted 29 January 2011 - 15:28
αν το παμε ετσι τοτε ολα σχετικα ειναι.............
μπορει ακομα και το 2 girls one cup για καποιον να ειναι φυσιολογικο.............αλλα υπαρχει καποια διαχωριστικη γραμμη.
P.S δεν εχω κατι με τους γκει
Δεν υπάρχει θέμα του στυλ εναντίον ή όχι, εγώ που είμαι μέσα στα πράγματα για έναν straight είναι αφύσικο για ένα gay ή bi είναι φυσικό σκεφτήκατε ποτέ ότι ο λόγος που το βλέπετε αφύσικο ίσως είναι επειδή φοβάστε αυτή την πλευρά? Δεν είναι αδύνατο να κάνεις στροφή σε κάποιο σημείο της ζωής σου. Παθούσα είμαι και ξέρω.
Posted 29 January 2011 - 15:46

δεν ξερω για αλλους, εγω παντως οταν λεω αφυσικο, απευθηνομαι στη σεξουαλικη πραξη. Στην οποια, αφου δεν γινεται να αναπαραγουν το ειδος, μεσο ομοφυλοφιλικου σεξ, για μενα ειναι αφυσικη. Τωρα αν τους αρεσει εμενα δεν μου πεφτει λογος
Posted 29 January 2011 - 15:50
Ουάου! λογική=καμία
Posted 29 January 2011 - 15:51
edit. dammit mono