Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 12 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη!

• Please log in to reply
182 replies to this topic

#106 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 posts

Posted 14 June 2009 - 16:03

Παιδιά το πάρτυ ήταν απίθανο!Έχω να διασκεδάσω έτσι αρκετές μέρες(ας είναι καλά οι εξετάσεις).Τόσα cosplays, τόσα άτομα, τέτοια ατμόσφαιρα!
Έχω παει σε 2-3 παρτυ ακόμα μα σαυτό τσάκωσα την ευκαιρία να ανοιχτώ,να γνωρίσω άτομα!(Δεν πειραζει που πολλοι με περνουσαν γι αλλον στο cosplay XD )

Ξεχνιέται η μπύρα στη φλεγόμενη πεντάλφα(!!) ,η λατέρνα και ο έρανος (ξέρει ο adventurer και η jenna-san;) ) ,οι crossover μάχες,ο ήχος των katana,τα φανταχτερά κοστούμια/μαλλιά/μάτια/whatever ;

Αντε,και το επόμενο παρτυ ακόμα καλύτερο!

Edited by FunkyFisch, 14 June 2009 - 20:10.

#107 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 June 2009 - 17:05

ωραία ήταν στο πάρτυ μια χαρά

και το μόνο που θα πω είναι ότι το τραγούδι yatta yatta yatta τα έσπασε
Green Leaves!!!! ελπίζω να το δω se coseplay
Spoiler:

#108 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 14 June 2009 - 17:16

πολυ ωραιο ηταν το παρτυ,με παρα πολλα κοσπλει!!!! αλλα γινοταν χαμος και ημουν μαζι με αρκετα ατομα εξω....σχεδον ολη την ωρα!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#109 jenna-san

jenna-san

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 14 June 2009 - 19:49

Παιδιά το πάρτυ ήταν απίθανο!Έχω να διασκεδάσω έτσι αρκετές μέρες(ας είναι καλά οι εξετάσεις).Τόσα cosplays, τόσα άτομα, τέτοια ατμόσφαιρα!
Έχω παει σε 2-3 παρτυ ακόμα μα σαυτό τσάκωσα την ευκαιρία να ανοιχτώ,να γνωρίσω άτομα!(Δεν πειραζει που πολλοι με περνουσαν γι αλλον στο cosplay XD )

Ξεχνιέται η μπύρα στη φλεγόμενη πεντάλφα(!!) ,η λατέρνα και ο έρανος (ξέρει ο adventurer ;) ) ,οι crossover μάχες,ο ήχος των katana ;

Αντε,και το επόμενο παρτυ ακόμα καλύτερο!

Ο έρανος ήταν το αποκορύφωμα!!!! Arigatou και παλι:nod2:!! Πότε θα βαλετε τις φωτογραφίες?:cry5:
The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose so let me simply add that it's my very good honor to meet you, and you may call me V.:terror2::terror2::terror2::orly:

#110 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 posts

Posted 14 June 2009 - 20:08

Πότε θα βαλετε τις φωτογραφίες?:cry5:

Άστους ρε να κοιμηθούν οι καημένοι,μάτι δεν κλεισανε 2 μέρες τώρα!Μια το πάρτυ,μια το meeting...:chigau:

#111 jenna-san

jenna-san

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 14 June 2009 - 20:30

hai hai...gomennasai!:sigh2: τους αφηνω λοιπον..αλλα get on with it:chigau:
The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose so let me simply add that it's my very good honor to meet you, and you may call me V.:terror2::terror2::terror2::orly:

#112 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 14 June 2009 - 21:00

@ jenna-san - I've already put a link of my photos on the 7th page of this. [sorry for the english; this PC doesn't have greek on the language bar...><]
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#113 jenna-san

jenna-san

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 14 June 2009 - 21:21

Arigatou!! Just noticed...!

#114 jenna-san

jenna-san

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 14 June 2009 - 21:27

Δεν είναι ομως όλες οι φωτογραφίες....:sigh2: αυτές είναι του πανω ορόφου και λογικά τραβήχτηκαν καπως αργα....more pics plz?

#115 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 posts

Posted 14 June 2009 - 21:44

more pics plz?

:bahhh:
:bahhh:
:chigau::chigau::chigau::chigau::chigau::chigau:

Edited by FunkyFisch, 14 June 2009 - 22:03.

#116 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 14 June 2009 - 22:43

Πωπω σαν πρώτο μου cosplay αυτό το πάρτυ θα μου μείνει πραγματικά αξέχαστο!

Τέλεια cosplay, απίστευτα φιλική ατμόσφαιρα,φανταστικά άτομα πολύ γέλιο και πολύ επικία γενικά!!! :nanana:

Έχω και γω photos και από Χανθ και από πάρτυ και από meeting αλλά θα αρχίσω το ανέβασμα από αύριο γιατί λίγο μου λέιπει τώρα για να γύρω απαλά στο πληκτρολόγιο και να κοιμηθώ γλυκά γλυκά :gn2: lol

Οπότε τα ξαναλέμε αύριο με pics!!!

Aγγελική (tifa cosplay)
Posted ImagePosted Image

#117 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 15 June 2009 - 09:24

Ήξερα πως τα πάρτυ που γίνονται στην Θεσσαλονίκη είναι πάντα πετυχημένα (και αρκετά ζεστά :bath: :), από περιγραφές άλλων που είχαν πάει.
Έπρεπε να το δω με τα ίδια μου τα μάτια για να καταλάβω πως όντως ισχύει αυτό!
Αν και να πω την αλήθεια, πιο πολύ έξω ήμουν παρά μέσα (λόγω της θερμής υποδοχής του κοινού για το πάρτυ! :hihi2:)!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#118 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 15 June 2009 - 13:35

Μόνο ένα αρνητικό είχε το πάρτυ, και αυτό ήταν η ζέστη, αρνητικό που βέβαια δικαιολογείται απόλυτα από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Γράφω τα ίδια κάθε φορά, δεν φταίω εγώ όμως που το επίπεδο είναι τόσο υψηλό--> πολλά cosplay, καλά cosplay και αυθεντικά cosplay (η κοπέλα που είχε ντυθεί το σέξυ τζίτσου του Σάσουκε!!!).

Για τις επιλογές των τραγουδιών και τα βίντεο δεν χρειάζεται καν να πω κάτι. Οι κοπέλες έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι είναι πολύ έμπειρες σε αυτό τον τομέα. Yatta.

Ήταν η πρώτη φορά που παραβρέθηκα σε πάρτυ στη Θεσσαλονική, και οι εντυπώσεις είναι παραπάνω από καλές. Ελπίζω να μπορέσω να παρεβρεθώ και σε κάποιο επόμενο.

#119 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 15 June 2009 - 14:38

μολις ειδα τις πικς..μπορω να πω οτι αυτες π ειναι τραβηγμενες το απογευμα ειναι τελειεεεςς...ειδικα μια κοντινη με την κοπελα την καστανη που μυριζει το τριανταφυλλο στο τσακ ημουν να την βαλω background εδω στη δουλεια...ειναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η:wooi2:

#120 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 15 June 2009 - 15:15

sniff ..... οσο εσεις περναγατε καλα εκει πανω, εγω εστεινα τα ηχεια του μπικακη 2 μερες για τον κολομισθο :( και χτυπισα 2 15ωρα..... damn!!! τουλαχιστον στο επομενο ειτε meeting ειτε beach party i'll be there !! :P
Posted Image
Posted Image