Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * - - - 1 Ψήφοι

Kingdom Hearts manga

• Please log in to reply
125 replies to this topic

#61 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 14:31

Bρε Aldark tο chaion of memories ειναι οχι το 2 οπώς είπε πολύ σωστά και ο Seraphimon..
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#62 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 22:04

Ωραια! Αλλα μεχρι τον Μαιο...

Δεν νομιζω παντως να δουμε τα 3-5 τευχη του 2. Εδω δεν τα εβγαλε η τοκιοποπ...

#63 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 23:55

Καλή, χρυσή η Tokyopop, αλλά ώρες ώρες δεν είναι σοβαρή εταιρία. Εκτός από την παράφραση αντί για μετάφραση που πολλές φορές κάνει, σταματάει να εκδίδει τίτλους για ψύλλου πήδημα και ασχολείται μόνο με ό,τι πουλάει περισσότερο, με αποτέλεσμα να χάνει αποκλειστικότητες από την Ιαπωνία. Από την άλλη η Disney Ιταλίας ότι ξεκινάει το τελειώνει, χώρια που δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση των αγγλόφωνων εκδόσεων της Tokyopop.

E5VV38U.jpg

#64 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 23:08

Νομιζω η Τοκιοποπ εκοψε την σειρα λογω οικονομικης κρισης. Δεν ξερω κατα ποσο εγκυρο μπορει να θεωρηθει κατι τετοιο απο την αποψη οτι θα πουλαγε το μανγκα σιγουρα αλλα και ποσο αληθες αφου ειχα δει λιστα πριν αρκετο καιρο με καινουριες κυκλοφοριες και το 3ο ηταν μεσα.

Δεν εχω παντως εμπειρια με την Τοκιοποπ αφου περαν των KH & Samurai Champloo δεν εχω κατι αλλο. Παντα μου φαινονταν λιγο μουφα οι τιτλοι της :hihi2:

Και πως ειμαστε σιγουροι πως οτι ξεκιναει το τελειωνει? Υποθετω θα ξερεις πεντε πραγματα παραπανω οσον αφορα τα Ντισνεικα κομικ που εχει εκδοσει αλλα εδω τα πραγματα γινονται πιο περιπλοκα.

Χμμμ...., αραγε θα φερει ο Τερζοπουλος τα μανγκα των w.i.t.c.h....?

#65 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 03:59

Στο σαϊτ της Disney Manga Italy δείχνει και τους 5 τομους του KH2 οπότε σίγουρα θα το τελειώσουν, και είμαι σίγουρος οτι μέχρι το καλοκαίρι θα εχουμε νέα και για τις ελληνικές εκδοσεις.

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#66 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

Ambicious Podcaster

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 22:48

Αρκετές φορές κόντεψα να τα αγοράσω, αλλά δεν έτυχε. Αξίζουν να τα αγοράσω παιδιά;

#67 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 23:42

Στο σαϊτ της Disney Manga Italy δείχνει και τους 5 τομους του KH2 οπότε σίγουρα θα το τελειώσουν, και είμαι σίγουρος οτι μέχρι το καλοκαίρι θα εχουμε νέα και για τις ελληνικές εκδοσεις.

O.o Αληθεια? Το i.n.d.u.c.k.s δειχνει μεχρι το 2ο

#68 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 01:52

O.o Αληθεια? Το i.n.d.u.c.k.s δειχνει μεχρι το 2ο

Ναι γιατί δεν εχουν κυκλοφορήσει ακόμα... Στο site προφανώς τα εχουν για διαφημιστικούς λόγους.

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#69 anime_greek_freak

anime_greek_freak

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2010 - 00:09

θελω βοηθεια...
Εχω τους 2 πρωτους τομους απ'το manga του kingdom hearts αλλα δεν μπορεσα περσυ να παρω και τους αλλους δυο λογο μια αρρωστειας:ill2:...
Μηπως ξερετε απο που μπορω να αγορασω τους υπολοιπους τομους (στα ελληνικα)αφου το περιπτερο δεν τους εχει πια...:unlucky:
Αν ξερετε καποιο site παρακαλω δωστε μου το...:blingeye2:
:nanteee:

#70 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2010 - 00:50

στα fnac να κοιταξεις. εγω απο κει τα ειχα παρει

#71 aphroditechan

aphroditechan

Anime Newbie

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2010 - 00:53

εγω τα εχω βρει ολα στο public!!

#72 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2010 - 09:33

διαβασα τη πρωτη σελιδα και τη τελευταια οποτε ... η μεταφραση της disney στα ελληνικα αξιζει η να προτιμησω το πρωτοτυπο? ελληνικα ή αγγλικα το ιδιο μου κανει.

#73 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2010 - 16:03

Το πρωτότυπο είναι στα γιαπωνέζικα, άρα χλωμό να το διαβάσεις εκεί. Στα ελληνικά ίσως σου φανούν παράξενες κάποιες ορολογίες αλλά είναι πολύ καλή δουλειά, οι τόμοι είναι πιο φτηνοί απ' ό,τι στα αγγλικά, και έχουν όλα τα καρέ, σε αντίθεση με την πετσοκομμένη έκδοση της Tokyopop.

E5VV38U.jpg

#74 anime_greek_freak

anime_greek_freak

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2010 - 16:07

εγω τα εχω βρει ολα στο public!!

οταν λες PUBLIC εννοεις το πολυκαταστημα στο Πασαλιμάνι??:kill4u:

#75 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2010 - 16:53

Το πρωτότυπο είναι στα γιαπωνέζικα, άρα χλωμό να το διαβάσεις εκεί. Στα ελληνικά ίσως σου φανούν παράξενες κάποιες ορολογίες αλλά είναι πολύ καλή δουλειά, οι τόμοι είναι πιο φτηνοί απ' ό,τι στα αγγλικά, και έχουν όλα τα καρέ, σε αντίθεση με την πετσοκομμένη έκδοση της Tokyopop.

γτ ωρε? με ενα λεξικο διπλα θαυματα γινονται .... :D ( γτ νομιζα οτι ηταν στα αγγλικα ..?)

επομενως ελληνικα.