Πάντως δεν θα έχεις την ίδια αίσθηση που είχες όσο έπεζες το παιχνίδι.Εγώ αγόρασα το chain of memories γιατί δεν πήρα ποτέ μου το game. Και μπορώ να πω ότι είχε την φάση του,αλλά είναι διάβασμα.Το παιχνίδι είναι παιχνίδι.Οσο παίζεις σε καθηλώνει.Παίρνω αρκετές γνώμες για αυτό το μάνγκα και άλλη μία δεν θα μου έκανε κακό; Για τα άτομα που έχουν παίξει τα παιχνίδια θα έχουν κάτι καινούργιο να δουν; Εννοώ ότι η συνέχεια της εκάστοτε ιστορίας θα είναι ξαναζεσταμένο φαγητό ή θα μας καθηλώσει;
Και ρωτάω για όλες τις πτυχές που έχει.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Kingdom Hearts manga
Posted 04 June 2012 - 18:45
Posted 04 June 2012 - 18:53

Posted 04 June 2012 - 19:08
Υπάρχει το forum site " KH-vid.net" άμα θες να δεις βίντεο που δεν μπορείς να δεις γιατί δεν έχεις την κονσόλα που χρειάζεσαι(το έχουμε πάθει όλοι μας)Εντάξει αυτό είναι σίγουρο. Παρόλα αυτά εγώ το KH έκατσα και το τερμάτισα για να δω όλη του την ιστορία (Αυτό ήταν το κίνητρό μου). Πίστεψέ με, το Chain Of Memories σαν gameplay δεν μου άρεσε τόσο το gameplay σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά, έπρεπε να δω το τέλος...
Posted 04 June 2012 - 19:17

Απλά το θέμα είναι αν δίδονται στους χαρακτήρες αυτή η μάνγκα υφή που πρέπει και επειδή το σασπένς για να μάθουμε την ιστορία λείπει, αν μπορεί να προκαλέσει την απαιτούμενη συναισθηματική φόρτιση...

Posted 03 July 2012 - 19:12
Πάντως δεν θα έχεις την ίδια αίσθηση που είχες όσο έπεζες το παιχνίδι.Εγώ αγόρασα το chain of memories γιατί δεν πήρα ποτέ μου το game. Και μπορώ να πω ότι είχε την φάση του,αλλά είναι διάβασμα.Το παιχνίδι είναι παιχνίδι.Οσο παίζεις σε καθηλώνει.
Μια απο τα ιδια κι εγω.Δε μπορεσα να βρω σε προσιτη τιμη το Chain of Memories και ετσι αναγκαστηκα να αγορασω τους 2 τομους της Tokyopop.Αν καποια στιγμη ομως πετυχω σε χαμηλη τιμη το παιχνιδι για το GBA,θα το "τσιμπησω" χωρις δευτερη σκεψη.
Posted 03 July 2012 - 20:34
Τουλάχιστον εγώ εκεί το τερμάτισα . Επίσης μπορείτε να παίξετε και το KH2:Final Mix στα αγγλικά στο emulator αυτό , αρκεί να κατεβάσετε 1 patch .
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist