ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ!!!! διαβασα ολη την σειρα και πραγματικα αξιζει
το μονο κακο ειναι το πως δεν ειναι κανονικο manga γιατι διαβαζεται σαν comic , αλλα κατα τ αλλα ειναι μια πολυ καλη μεταφορα video game se mangaXcomic και ειναι απ τις πρωτες συνεργασιες της disney με την square enix στα ελληνικα 
Οποτε πρεπει να το υποστηριηουμε 
Ετσι εκδοθηκε και στην Ιαπωνια...Με τον δυτικο τροπο αναγνωσης.
omg! η ελλαδα δεν εχει sign contract με το VIZ Media? αυτο ειχα ακουσει εγω.. και αυτο μαλλον εγινε εδω εχχ? Μαρεσει τα αγγλικα καλυτερα, αλλα και παλι εγω δεν μενω ελλαδα για να τα μιλισω παντα τη γλωσσα
ΑΛΛΑ! YAY FOR KINGDOM HEARTS IN GREEEEEEEEEEEEEK 
Ναι αλλα το Kingdom Hearts δεν το εχει η Viz αλλα η Tokyopop... Το ΚΗ που εχουμε εδω ειναι μεσω της ιταλικης εκδοσης.
βρήκα τον πρώτο τόμο χτες στο ΚΤΕΛ στα Κάτω Πατήσια και το πήρα για να διαβάσω κάτι στον δρόμο για Τρίκαλα.
Δεν έχω ασχοληθεί αρκετά με το παιχνίδι, αλλά η ιστορία μου φάνηκε αρκετά καλή και με έπεισε να πάρω και τους άλλους τόμους (τους οποίους φυσικά ΔΕΝ έχει κανένα κατάστημα στα Τρίκαλα
).
Αυτό όμως που με χάλασε είναι πως το χαρτί είναι κάπως φτηνιάρικο , το οποίο δημιουργεί αρκετό ράστερ (έτσι το λένε??) στα σχέδια, καθώς και η εκτύπωση είναι αρκετά σκούρα, σε σημείο που μερικές φορές δεν ξεχωρίζεις καλά τα σχέδια και τους χαρακτήρες. Να υποθέσω πως έτσι είναι και στο original?
Η αληθεια ειναι οτι στο ελληνικο τα φυλλα ειναι πιο λεπτα, αλλα η ποιοιτητα ειναι η ιδια με αυτη της Τοκυοποπ, μονο που της ΤΠ ειναι λιγο πιο παχια θα ελεγα. Η εκτυπωση επισης ειναι καλυτερη, γιατι στα Tokyopop ειναι τοσο σκουρα τα manga tones που ορισμενες φορες δεν φαινονται οι ασπρες γραμμες και φαινεται οτι απλα εχουν βαψει τα μαλλια μαυρα ενω κανονικα εχει manga tone... Επισης διαβαζοντας τον πρωτο τομο σε ενα σημειο επιασα το αγγλικο και υπαρχουν μερικες μικρο διαφορες (ασημαντες) αλλα παρατηρησα οτι της Tokyopo οι σελιδες εχουν κοψει καρε... Με λιγα λογια το εκοψαν/εραψαν για να χωρεσει σε αυτο το μεγεθος, κατι που δεν μαρεσε...
Οποτε με λιγα λογια για μενα προς το παρον ειναι καλυτερη η ελληνικη εκδοση. (ειμαι στο τελος του 2ο τομου, και μερικα λαθη στα ονοματα οπως το Γιάφι το διορθωσαν...)