Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (manga)
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2012 - 21:58
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2012 - 22:44
Προσωπικά τον τελευταίο καιρό διάβασα το Henshin Dekinai που είναι spin off του Okane Ga Nai. Όσο έκτρωμα είναι το OgN άλλο τόσο διασκεδαστικό είναι το συγκεκριμένο πιθανότατα γιατί επικεντρώνεται στον μοναδικό ενδιαφέροντα χαρακτήρα της σειράς τον Someya. Με μια ωραία ιστορία του έδωσαν και υπόσταση και ωραίο background και έναν από τους πιο απίθανους αλλά παραδόξως ταιριαστούς συντρόφους.
Kαι εγώ το αγαπώ πολύ το Castle Mango. Mας άφησε λίγο σε cliffhanger αλλά οκ θέλω να πιστεύω ότι το επόμενο δεν θα αργήσει. Εξίσου γλυκούλι ήταν και το Yatteraneze από μία mangaka που ενίοτε κάνει πάρα πολύ καλές δουλειές. Tbh το αγαπημένο μου είναι το Himegoto Asobi γιατί και οι πρωταγωνιστές είναι my type of pairing (<3) και γενικά μου αρέσουν τα single father meets someone to offer him a shoulder to lean onto.
@ meidei νομίζω σε καταλαβαίνω και μπορώ να μαντέψω λίγο πολύ και τους λόγους για τους οποίους λες αυτό που λες. Έχω ανάλογο πρόβλημα με άλλα genres αλλά που και που βρίσκεις και ένα manga που θα πεις "αυτό έψαχνα" μέσα σε όλα τα τυποποιημένα borderline offensive.
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2012 - 10:30
^ Όντως καλό,άλλες δουλειές της που δοκίμασα να ξεκινήσω δν μου άρεσαν κ τόσο.Tbh το αγαπημένο μου είναι το Himegoto Asobi γιατί και οι πρωταγωνιστές είναι my type of pairing (<3) και γενικά μου αρέσουν τα single father meets someone to offer him a shoulder to lean onto.
Ρίξε κ μια ματιά στο Ikumen after.(αν δν έχει γίνει ήδη δηλαδή

Είναι πολύ γλυκούλι....
// έχουν μεταφραστεί τα 6 πρώτα ch κ ας μην το γράφει στο latest releases...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Shihama-ru: 05 Οκτώβριος 2012 - 10:32

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2012 - 20:16
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2012 - 20:37
Όταν το λίνκαραν στο Reddit νόμιζα θα 'ταν κάτι καλό, αλλά τελικά γιαόι είναι.
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2012 - 00:50
Γενικά πάντως πλέον δεν μπορώ να διαβάσω yaoi χωρίς να θέλω να σπάσω κάτι DD: Fic is where it's at tbh. Το μέσο fanfic είναι καλύτερο από το μέσο yaoi
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2012 - 01:08
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2012 - 01:09
Kαλά ναι το self lubricating part είναι το λιγότερο if I may say so (technically βέβαια- ή μάλλον άστο δεν θα το αναλύσουμε εδώ). Τα" i ll rape you and you ll love me" και λοιπές αρρώστιες με απασχολούν περισσότερο. Anyways τα περισσότερα yaoi φαίνονται να ακολουθούν ξανά και ξανά και ξανά τα ίδια patterns που οκ μετά τα 300 πρώτα αρχίζει και κουράζει το όλο θέμα. Έχω δει πολύ περισσότερη δημιουργικότητα σε χαρακτήρες και ιστορία σε webcomics του είδους από western artists που ακόμη και το πιο χαζό αν μη τι άλλο είναι μία ευχάριστη αλλαγή από τα ίδια και τα ίδια του Ιαπωνικού χώρου. Καλά ντάξει για πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη προσέγγιση δεν το συζητάμε καν.
Όσο για τα fics είχα βρει ένα διασκεδαστικό site και πάνω που είχα αρχίσει να κακαρίζω υστερικά (ήταν σαν να διάβαζα αρλεκιν I swear) μου το κόβουν το στορυ γιατί ήθελε πληρωμή. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σιχτίριασα εκείνη τη στιγμή.
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2012 - 01:25
exactly, κι αυτό είναι ένα από τα πολλά που μισώ στο genre.Το μυαλό μου απλά δεν μπορεί να καταλάβει πώς η τοπ/μπότομ-οήτατα μπορεί να είναι τόσο καθοριστικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας.
ia. το self-lubricating το ανέφερα γιατί και pwp να ψάχνεις απλά, most yaoi don't deliver ούτε σ' αυτό. webcomic δεν έχω διαβάσει ακόμα αλλά σκοπεύω να το κάνω κάποια στιγμή.Kαλά ναι το self lubricating part είναι το λιγότερο if I may say so (technically βέβαια- ή μάλλον άστο δεν θα το αναλύσουμε εδώ). Τα" i ll rape you and you ll love me" και λοιπές αρρώστιες με απασχολούν περισσότερο. Anyways τα περισσότερα yaoi φαίνονται να ακολουθούν ξανά και ξανά και ξανά τα ίδια patterns που οκ μετά τα 300 πρώτα αρχίζει και κουράζει το όλο θέμα.
wat, fic site που ήθελε πληρωμή; πού πήγες κι έπεσες; |D πάντως τα καλά fanfic κατοικούν στο livejournal, συνήθως σε κλειδωμένα journal.
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2012 - 01:34
Και παρόλο που το κατηγορώ, I have actually met a boy who describes himself as an 'uke' :/ Διαφθείρετε την νεολαία, άτιμες φουτζόσες. I liked him, damn it.
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2012 - 01:56

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2012 - 02:11
Όχι, δεν είναι αυτό. Δεν θεωρώ καν το flamboyancy κακό. Αλλά αυτή η ιδέα του submissiveness και του ο seme έχει το δικαίωμα να μου βιάσει και την ψυχολογία, και στην κυριολεξία, αλλά αυτό είναι αγάπη... μπρρρ.
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2012 - 02:26
Καθώς μιλάμε για str8 γυναίκες ως πλειοψηφία το πρότυπο αυτό περισσότερο αντικατροπτρίζει το λάθος στερεότυπο των ετεροφυλοφιλικών σχέσεων τα οποία είχε αποτελούν πρότυπο είτε πηγή έμπνευσης.
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2012 - 02:38
Anyway, I am still bitter