Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (manga)
Posted 08 August 2011 - 19:53
γνωρίζω μόνο ότι διαβασα στο baka updates.έμενα μου λες;;; ελπίζω βέβαια να μην μας αφήσουν να περιμένουμε άλλο τόσο για να βργούν και τα υπόλοιπα :/
wiii η Yoneda Kou?? αληθεια;; Ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες;; >ω<
σύμφωνα με αυτό, έβγαλε ένα καινούργιο μάνγκα το οποίο θα βγεί τον Αύγουστο στην ιαπωνία.
χάρηκα πάρα πολύ...ελπίζω να συνεχίσει και τα προηγούμενά της και να κάνουν γρήγορη δουλειά τα tranlate groups!!!

Posted 10 August 2011 - 22:05
Αν το πάμε με την λογική του πηγουνιού που ακολουθεί η mangaka (όσο πιο τετραγωνο πηγούνι τόσο πιο A male) ναι και εγώ αυτό πιστεύω.
Spoiler:

Την ίδια απορία είχα και συμφωνώ στην εκτιμηση σας. Εγώ πάλι, πέρα απο 2 εξαιρέσεις που έτυχα σε manga, τους αναγνωρίζω απο το ύψος(Της nitta δεν πιάνονται, αν και είναι ίδιο ύψος οποτε η θεωρία επαληθεύεται.)

Πάντως ωραία προχωραει το manga. Το anime ήταν απογοητευτικό σε σχεση μ' αυτο. Οτι αποριες είχαμε απαντήθηκαν επι το πλείστον, αλλα δεν μαθαμε τι θα έλεγε ο Ritsu τελικά. Να δούμε πότε θα μαθουμε...
Edit
Διαβασα τα τελευταια απο tyrant κι εγώ. Οπως είπαν και στην προηγουμενη σελίδα epic πράγματα! Οσες δεν κανατε update τρεξτε.
-Από την μια seikaiichi απο την αλλη tyrant, το καψα σημερα...
Ωραια είναι όμως όταν μαζευονται πολλά chapters και ειδικά όταν τελειωνουν και δεν μενω σε cliffhanger με αναμονη μηνα και βαλε.

Edited by Nighteyes, 11 August 2011 - 04:06.
Posted 11 August 2011 - 23:58
γνωρίζω μόνο ότι διαβασα στο baka updates.
σύμφωνα με αυτό, έβγαλε ένα καινούργιο μάνγκα το οποίο θα βγεί τον Αύγουστο στην ιαπωνία.
χάρηκα πάρα πολύ...ελπίζω να συνεχίσει και τα προηγούμενά της και να κάνουν γρήγορη δουλειά τα tranlate groups!!!
Αχχχχ ωραία, περιμένω πως και πως το καινούργιο της!

Βγήκε και 16ο κεφάλαιο του Acid Town, τι καλά ~
Posted 12 August 2011 - 13:23

Posted 12 August 2011 - 15:21
Σε ζηλευω αφανταστα... Βεβαια υπάρχει πάντα και η τριτη φορά.Πρεπει να ειμαι πολυ πισω που μολις ξεκινησα το Haru Wo Daiteita....

Μετα διαβασε και το when a man loves a man αν δεν το χεις διαβασει. Και το secret diplomacy που μου αρεσε παρα πολυ αλλα δεν εχει τελειωσει.
Posted 13 August 2011 - 10:43

Posted 13 August 2011 - 22:00
ΝΑΙΙΙΙΙ...το διάβασα....έμεινα άφωνη μολις είδα νεο τσαπτερ...Αχχχχ ωραία, περιμένω πως και πως το καινούργιο της!
Βγήκε και 16ο κεφάλαιο του Acid Town, τι καλά ~

Ηρωες εμείς οι yaoi fan...γαιδουρίσια υπομονή!!!

Posted 24 August 2011 - 20:59

Saezuru Tori wa Habatakanai o τίτλος της νέας της σειράς και είναι sequel των Tadayoedo Shizumazu, Saredo Naki mo Sezu και Don't stay Gold (τι θέλει να πεί ο τίτλος

Άντε τώρα που επέστρεψε μήπως συνεχίσει και το Yorube Naki Mono αν και το βλέπω να πηγαίνει απάτο κι αυτό

//edit: btw η περίληψη που έχουν βάλει στο baka-updates manga είναι για γέλια και για κλάματα.Απ'ολη την ιστορία αυτό βρήκαν να γράψουν ,ήμαρτον

Posted 24 August 2011 - 22:40
On another tone με το Corsair Eigetsu περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα.

Posted 27 August 2011 - 01:28
Kimi ga Koi ni Midareru ο τιτλος (απο iriscans) και εχει να κανει με τον Kijima!!!

Posted 28 August 2011 - 22:34

(Αληθεια το okane ga nai υπάρχει ακόμα ή "τους τελειωσαν τα λεφτα".

Πριν όμως λέω να πιάσω το totally captivated ξανα. Πλησιαζουν 2 χρονια απο τοτε που το διαβασα και μου ρθε μια νοσταλγία γι αυτο.

Posted 29 August 2011 - 00:16
Lol στο Crimson Spell.