Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#466 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 12 June 2011 - 13:53

Ορίστε τι διάβασα με το που ξύπνησα και μου "έφτιαξε" τη μέρα! :roar:

http://www.sankakucomplex.com/2010/12/15/tokyo-manga-ban-signed-into-law/

*in total RAGE mode* :burningbe3:

Λίγο καθυστερημενα συγχύστηκες.:P Υπάρχει θέμα εδώ. Αν υπάρξει κάτι νεότερο λογικά εκεί θα το μαθεις.

On topic, διαβαζω τα απαντα του love mode. Ωραίο είναι αν και το σχεδιο δεν ενθουσιαζει. Εχει πολλά ζευγαρια μεσα, όμως 11 τόμους + κάτι extra, γι αυτό αναπτύσσονται αρκετα οι ιστορίες.

Edited by Nighteyes, 12 June 2011 - 14:00.

Posted Image

Posted Image

#467 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 12 June 2011 - 14:56

Βασικά το είχα ξανακούσει, αλλά είπα "σιγά που θα το επιτρέψουν να περάσει ο νόμος" ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!!! :sadist:

ΛΑΤΡΕΥΩ Love Mode!!! Περιμένω πώς και πώς την ώρα που θα πιάσω τα paperbacks στα χέρια μου~ :kawaii:

#468 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 12 June 2011 - 14:59

Βγήκε το πρoτελευταίο chapter από Koisuru...
ch 10
Spoiler:

Διάβασα επιτέλους το Sex -Love- Pistols!Εντάξει απλά δν υπάρχει. To troll,του troll ,το troll ,ω troll:lol: Έχει την σωστή δόση βλακείας, καμμένου χιούμορ και romance για να συνεχίσεις να το διαβάζεις χωρίς να ξέρεις το γιατί.Ήθελα να ξερα τι δείχνουν στο anime (το κάναν κ anime τρομάρα τους).:P
Επίσης μετα το ολίγον
(πολύ) shota, Super Lovers ξεκίνησα κ το Komatta Toki ni wa Hoshi ni Kike! το οποίο φαίνεται καλό αλλά πολύ μεγάλο βρε παιδί μου και ακόμα είναι στην μέση
Spoiler:

Αρκετά καλές είναι κ οι δουλειές της HONMA Akira (όλες lisenced), με καλύτερο το Usagi Otoko Tora Otoko που έχει πολύ γελιο και μια εσανς από sex pistols .
Posted Image

#469 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 June 2011 - 15:03

Τι εννοείς το πρότελευταίο ο.Ο? Kαι που βγήκε γιατί δεν μπορώ να το βρώ πουθενά (όχι link απλά πές μου σε γενικές γραμμές) Σβήνω..... ;_;

#470 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 12 June 2011 - 15:07

Τι εννοείς το πρότελευταίο ο.Ο? Σβήνω..... ;_;

Από οτι έχω καταλάβει τελειώνει...αλλά μπορεί κ όχι κ να κατάλαβα λάθος κνα εννοεί το τέλος αυτού του arc,οπότε sorry για την τρομάρα...
//edit:To έβγαλαν οι Iridescent Scans!:rolleyes:
Posted Image

#471 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 12 June 2011 - 15:13

Αρκετά καλές είναι κ οι δουλειές της HONMA Akira (όλες lisenced), με καλύτερο το Usagi Otoko Tora Otoko που έχει πολύ γελιο και μια εσανς από sex pistols .

:hihi2: Μην τρομαξεις όμως κανεναν με την παρομοίωση και δεν το διαβασει γι αυτό το λόγο.:P πχ εμενα δεν με είχε ενθουσιασει το sex pistols, παραήταν καμμένο για τα γούστα μου.:P
Για να ξερουν και ο κόσμος, ο τίτλος αναφέρεται απλα στο χαρακτήρα του καθενα.
Πολύ γέλιο πάντως. Δεν μου άρεσε βέβαια που ο ένας είναι δείγμα απο άνθρωπο:P αλλά ταιριαζε με το concept.

Posted Image

Posted Image

#472 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 June 2011 - 16:34

Spoiler: Koisuru boukun vol.7 chapt 10

#473 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 12 June 2011 - 16:42

Spoiler: Koisuru boukun vol.7 chapt 10

WHAT DID I MISS??? Νόμιζα ότι είμαι up-to-date με το συγκεκριμένο manga, WHAT THE HOLY F*CK HAPPENED?!?!?! :Crying2:

#474 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 12 June 2011 - 16:43

Επίσης μετα το ολίγον (πολύ) shota, Super Lovers ξεκίνησα κ το Komatta Toki ni wa Hoshi ni Kike! το οποίο φαίνεται καλό αλλά πολύ μεγάλο βρε παιδί μου και ακόμα είναι στην μέση

Spoiler:

Το Super Lovers έχει καλό σχέδιο και ενδιαφέρον plot,αν εξαιρέσεις το shouta part,αλλά αργεί αρκετά το scanlation.
Από Honma Akira εκτός από το Usagi Otoko Tora Otoko,το οποίο είναι πολύ χαριτωμένο,μου άρεσε αρκετά και το Last Portrait.

Ήθελα να ρωτήσω...έχει διαβάσει κάποια το Okane ga Nai?Το έχω κατεβάσει εδώ και πολύ καιρό (ό,τι ήταν διαθέσιμο τότε δηλαδή) αλλά δεν το'χω ακουμπήσει.Είναι τόσο εκνευριστικό όσο το anime ή να κάνω μια προσπάθεια?

Posted Image
Does this darkness have a name?

#475 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 June 2011 - 16:48

Luluchan βγήκε πολύ πρόσφατα (νομίζω σήμερα) όπως μας είπε η Shihamaru πιο πάνω. Στην σελίδα του scanlation group στο livejournal υπάρχει link. Εnjoy <3

DarkElf εγώ ειμαι uptodate στο Okane Ga Nai. Από τα λίγα manga που έχουν καταφέρει να με εκνευρίσουν τόσο παρόλαυτά για κάποιο λόγο δεν το έκανα drop. Προσωπικά δεν μου αρέσει, το συνεχίζω (τρόπος του λέγειν καθότι έχουμε χρόνο να δουμε νέο chapter) καθαρά από μαζοχισμό και γιατί ο Someya είναι θεούλής.

#476 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 12 June 2011 - 17:18

I just created the LiveJournal account, iristella. Επί τη ευκαιρία I could use a list of yaoi providers οπότε όποιος έχει διάθεση να κάνει τον κόπο I'd be more than thankful! :blingeye2:

http://luluchan92.livejournal.com/ if you'd like to know~

εγώ ειμαι uptodate στο Okane Ga Nai. Από τα λίγα manga που έχουν καταφέρει να με εκνευρίσουν τόσο παρόλαυτά για κάποιο λόγο δεν το έκανα drop. Προσωπικά δεν μου αρέσει, το συνεχίζω (τρόπος του λέγειν καθότι έχουμε χρόνο να δουμε νέο chapter) καθαρά από μαζοχισμό και γιατί ο Someya είναι θεούλής.

TI ENNOEIΣ??? Έχω να βρω Okane Ga Nai τουλάχιστον ένα χρόνο!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!

Edited by LuluChan92, 12 June 2011 - 17:25.

#477 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 13 June 2011 - 18:05

@ Shihama-ru :

Για το Komatta Toki ni wa Hoshi ni Kike!
Εχω διαβασει οτι εχει βγει και εχω δει τα raws μεχρι το τελειταιο chapter οποτε μπορω να σου πω οτι δεν θα ξενερωσεις αλλα μην περιμενεις και τρελη "δραση"
Spoiler:

@ DarkElf :

Για το Okane ga Nai
Εχω διαβασει μεχρι το chapter 39 (απ'οτι ξερω δεν υπαρχουν αλλα) και η ιστορια εχει εξελιχτει αρκετα (Δεν λεω τι γινεται να μη στο χαλασω) Αν λοιπον δεν σου δινει στα νευρα ο uke τοτε συνεχισε 'το.

Α!! Αφου το θυμηθηκα προλαβε κανεις να κατεβασει 2ο chapter του Boku ni Hitsuyou na Mono απο bangaqua??????

Edited by iristella, 13 June 2011 - 19:02.

Posted Image

#478 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 June 2011 - 18:39

Εμένα μου άρεσε το okane ganai αν και δεν είμαι up to date οπότε δεν ξέρω τι τελευταίες εξελίξεις...Αλλά εμένα μου αρέσουν τα abusive relationship plots ~στα manga μόνο :P~ οπότε δεν είμαι να με παίρνετε και στα σοβαρά...

In other news πέρασα από δω να πω τον πόνο μου γιατί τελευταία που ξαναρχισα να ασχολούμαι με romance manga είπα να πιάσω μερικά smut shoujo για αλλαγή και έχω απηυδήσει. Η βλακεία των πρωταγωνιστριών ξεπρνάει και τον πιο κλαψιάρη uke ενώ τα σενάρια είναι τόσο προβλέψιμα όσο το αποτέλεσμα στημένου αγώνα...

YAOI ΚΑΙ ΠΑΛΙ YAOI ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ!

xbJ3b2w.jpeg

#479 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 13 June 2011 - 18:58

Καταρχάς να ευχαριστήσω ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ και δημοσίως με κάθε επισημότητα τη συμφορίτισσα galexia για την πολύτιμη βοήθεια σχετικά με το LJ, όπως και την Iristella-dono που μου μετέδωσε το μήνυμα εφόσον τέθηκε θέμα κανόνων του forum. :nod:

τελευταία που ξαναρχισα να ασχολούμαι με romance manga είπα να πιάσω μερικά smut shoujo για αλλαγή και έχω απηυδήσει. Η βλακεία των πρωταγωνιστριών ξεπρνάει και τον πιο κλαψιάρη uke ενώ τα σενάρια είναι τόσο προβλέψιμα όσο το αποτέλεσμα στημένου αγώνα...

YAOI ΚΑΙ ΠΑΛΙ YAOI ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ!

Συμφωνώ κι επαυξάνω. No more explanation needed, I presume! :hihi2:

#480 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 13 June 2011 - 19:24

@ Shihama-ru :

Για το Komatta Toki ni wa Hoshi ni Kike!
Εχω διαβασει οτι εχει βγει και εχω δει τα raws μεχρι το τελειταιο chapter οποτε μπορω να σου πω οτι δεν θα ξενερωσεις αλλα μην περιμενεις και τρελη "δραση"

Spoiler:

A ωραία!!!
Spoiler:

Thanks a lot, θα το συνεχίσω....

:nerd:p.s Το spoiler tag μπορεί κ να μην χρειαζόταν αλλά το έβαλα για καλό κ για κακό...
Posted Image