Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#481 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2011 - 20:03

Oh.. F@ck....
Sorry στο Kimi wa Boku o Suki ni Naru Κανουν σεξ
Sorry τα μπερδεψα....
Φτου...
Anyway σ'αυτο δεν εχει τετοια σκηνη μεχρι το τελος και
Spoiler:

Οποτε ναι μαλλον θα ψιλοαπογοητευτεις... But no matter... Still this is one of my favotites!!!
Και παλι sorry....
Kαι αν δεν εχεις διαβασει το kimi wa boku o suki ni naru διαβασε'το...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#482 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2011 - 16:43

Μόλις καταβρόχθησα τα μανγκα της Sakira, *Γ* .... Όσο διαφορετικό και αν ήταν (πιο manly uke & πιο girly uke) Τ^Τ Το λάτρεψα, κάθε ιστοριούλα της παρουσιάζει και ένα διαφορετικό φετίχ, έχει πολύ σματ (αν όχι μόνο σματ), έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη μανγκακα στο ίδιο στυλ;;; *_*

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#483 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2011 - 16:55

AAAAAAAAAX!!! Επιτέλους έμπηξα τα νύχια μου στο καινούριο chapter του Koisuru Boukun~ Κι όπως βλέπετε, "ντύθηκα" και κατάλληλα (avatar και sig) περιμένοντας το τελευταίο chapter (που σε κανένα μήνα θα το δούμε και αυτό)!!! :blush2:

Δε θα σχολιάσω το abrupt ending της υπόθεσης, ας το αφήσουμε για το τελευταίο chapter όταν βγει...! :kawaii:

#484 Hollister

Hollister

you got nuts

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 16:58

που διαβασες το καινουριο????:nanana:

#485 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 12:37

που διαβασες το καινουριο????:nanana:

Δυστυχώς δε μπορούσα να μπω στην ομάδα των scanlators στο LJ (απ' ό,τι κατάλαβα σταμάτησαν να δέχονται μέλη γιατί μαζεύτηκαν πολλοί), οπότε περίμενα άλλες 3 μέρες και βγήκε στο Mangatraders.

EDIT: Okay, μόλις είδα ότι η απορία είχε λυθεί προ πολλού!

#486 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 22:59

Νεο chapter PLAY BOY BLUES k ενα ακομα extra απο VIEWFINDER!!! (απο harudaki)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#487 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 16:40

Ααααααα δεν είμαι καλά, νέο update στο Not Equal, θα κλάψω ;__; ααααααααα

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#488 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 17:39

Ααααααα δεν είμαι καλά, νέο update στο Not Equal, θα κλάψω ;__; ααααααααα

Tώρα θα κλάψω κι εγώ. Δεν ξαναπιάνω ongoing yaoi, είναι μαζοχισμός :sadist:

Και μιλώντας για ongoing, θα το εκτιμούσα πάρα πάρα πολύ άν κάποια fangirl γνωρίζει να που πει που μπορώ να βρω τα πιο πρόσφατα κεφάλαια του vassalord στα αγγλικά. Για την ακρίβεια έχω βρει μέχρι το 17 στο mangafox.
Πέφτω στα γόνατα και σας ικετέυω κορίτσια, θα πεθάνω άμα δεν πάρω την δόση μου από το σεξουλιάρικο βαμπίρ! :nanteee:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#489 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 17:46

Πάντως στο mangaupdates δείχνει ότι έχουν μεταφραστεί τα 15 πρώτα και έχει μείνει εκεί. :S

#490 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 18:31

Tώρα θα κλάψω κι εγώ. Δεν ξαναπιάνω ongoing yaoi, είναι μαζοχισμός :sadist:

Και μιλώντας για ongoing, θα το εκτιμούσα πάρα πάρα πολύ άν κάποια fangirl γνωρίζει να που πει που μπορώ να βρω τα πιο πρόσφατα κεφάλαια του vassalord στα αγγλικά. Για την ακρίβεια έχω βρει μέχρι το 17 στο mangafox.
Πέφτω στα γόνατα και σας ικετέυω κορίτσια, θα πεθάνω άμα δεν πάρω την δόση μου από το σεξουλιάρικο βαμπίρ! :nanteee:

Κι εγώ μέχρι το 17 έχω βρει (τόσους μήνες...:cry5:).Θα κοιτάξω στο nihonomaru,που συνήθως ενημερώνεται άμεσα, μήπως μου'χει ξεφύγει κάτι.

edit:Βρήκα μόνο raw και κινέζικα,αλλά απ'ό,τι κατάλαβα γίνεται μια προσπάθεια να ξεκινήσει μετάφραση στα αγγλικά,αφού δεν είναι πλέον licensed.Ελπίζω να έχουμε chapter σύντομα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DarkElf: 01 Ιούλιος 2011 - 18:51
did the searching

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#491 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 22:47

Tetsu x Rika: Oι Neptise το μετεφρασαν απο την αρχη! Oτι πρεπει για μεταμεσονυχτιο διαβασμα!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#492 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 06:51

Harudaki's been working like crazy these days.

Crimson spell ch.29 at long last! Πραγματικά μου έλειψε αυτή η σειρά και οι θεοπάλαβοι χαρακτήρες της. Αλλά μόνο 23 σελίδες? Such a shame sensei. ToT Και cliffhanger πάνω στο καλύτερο (όχι το πονηρό, το άλλο "καλύτερο" ;) ) Αlso Ruruka=ubercute.

Και μέσα σε όλα και νέα σειρά από την Youka Nitta. Spiritual police o τίτλος. Blind medium meets policeman. Και εγένετο του επί χρήμασι εκδιδόμενου bishonen το κάγκελο. Πάντως για κάποιον λόγο τον Aoi δεν τον συμπαθώ καθόλου. Κάπου δεν με πείθει.

Ξεκίνησα και το Tetsu x Rika και συφιλιάστηκα. I don't like my yaoi being pretentious. Και αυτά τα mama mama που αντιχούσαν κάθε λίγο και λιγάκι ήταν creepy και γελοία. Σε κάποια φάση δε άρχισαν να μου έρχονται dr who flashιες "are you my mommy" φάση οπότε και το σταμάτησα. Θα το ξαναπιάσω για να το κρίνω λίγο πιο ήρεμα (real reason:Rika). Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι πόνταρε στο shock factor περισσότερο παρά σε καλό δράμα. Η ακριβώς αντίθετη στρατηγική από το complex με ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.+ Ι ve seen better self destructing S&M relationships (αθάνατο Ηoshi no yakata:hihi2:).

#493 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 03:13

Μόλις διάβασα το Taiyou no Romance (όσο έχει κυκλοφορήσει δηλαδή).....Ενδιαφέρον story, και supernatural,και περιπετειούλα και ρομαντισμός (με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο)και αρκετή μελαγχολία.......Και τι στο καλό κάνουν αυτοί οι Bliss και δεν μας δίνουν και τα υπόλοιπα chapters, και με έχει φάει η αγωνία?? Αν ξέρετε κάτι που δεν ξέρω....let me know please....

#494 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 05:54

Πριν από κάτι μέρες είχα διαβάσει το Gerard to Jacques μετά από πρόταση της Nighteyes. Ήταν πάρα πολύ ωραίο. Με φόντο την Γαλλική Επανάσταση και δίνοντας μια αρκετά παραστατική εικόνα της εποχής εκείνης όπως και των κοινωνικών ανακατατάξεων μια πολύ όμορφη σχέση δημιουργείται σιγά σιγά. Πολύ likeable χαρακτήρες πολύ subtle και ωραίο το romance. Κάτι το οποίο μπόρεσα να δω σοβαρά σαν ένα ωραίο romance μετά από αρκετό καιρό. :)

#495 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2011 - 03:10

Hey, δεν είμαι αρκετά ώριμος συναισθηματικά/ψυχολογικά κλπ για να διαβάσω yaoi, αλλά σας ευχαριστώ γιατί μου δώσατε ένα ωραίο θέμα για να σοκάρω τους κάγκουρες ή/και ελληνάρες γνωστούς μου. tnx a lot!
Δημοσιευμένη  εικόνα