Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (manga)
Posted 25 May 2011 - 17:57

Posted 26 May 2011 - 00:04
τη λατρεύω.
Posted 26 May 2011 - 00:15
Εδώ έχουμε manga που λέγεται "I ll tie you up kiss you and f*ck you" το Shounen Zanzou δεν είναι τίποτα.
Η μισή πλάκα στα yaoi είναι οι πολλές φορές κουλοί τίτλοι. xD
Βασικά αυτός ο τίτλος έστω και από περιέργεια για το τι δείχνει σε κάνει να θες να το διαβάσεις

Posted 30 May 2011 - 23:36
Kαι εγώ Takaaki fan είμαι cause I like smart guys, αλλά να... πώς να το πω. Βλέπω τον Shinkawa που είναι κάπως πιο επιβλητική παρουσία να το πω, χτυπάει το χέρι στο τραπέζι αλλά έχει και την πιο ευαίσθητη πλευρά να το πω, διεκδικεί αυτό που θέλει να το πω..anw you get the point και δεν μου περνάει και ακριβώς αδιάφορος.
το When a man loves a man ολοκληρώθηκε;
εγώ το διαβάζω στο manga fox και εκεί δεν το έχουν ολόκληρο
υπάρχει πουθενά ολοκληρο για να το διαβάσω online?
επίσης...διάβασα τα spoiler σας και περιμένω με αγονία την συνέχεια
αν και δεν κατάλαβα πολλά απο τα σπόιλερ σας
ήθελα να ρωτήσω στο τέλος μα δείχνει όλους τους χαρακτήρες τι έγινε;
το κενό ανάμεσα στον Ishi και στον Shinkawa το καλύπτει
επειδή ο Ishi φαινόταν να γνωρίζει τον shinkawa Καιρό
και ας μου πει κάποιος πως ο shinkawa χωρίζει τον takaaki δεν το πάω καθόλου.

Posted 30 May 2011 - 23:39
Posted 30 May 2011 - 23:53

Μα γιατί δεν τον χωνεύεις.

Πάρτο από την αρχή για να ξαναπιάσεις το feeling και σταμάτα επιτέλους να διαβαζεις online(νομίζω στο χα πει).

Posted 30 May 2011 - 23:56
Posted 31 May 2011 - 00:11
Μα ναι κι εγώ εξαλλου γι αυτό είπα πιο πριν ότι δεν ξερω αν είναι καλό ότι μου άρεσε.Ντάξει δεν την αδικώ την Erisadesu.Eδώ εγώ που είμαι φαν ήταν φασεις που ήθελα να τον χτυπήσω κάτω σαν χταπόδι. Είχε τις πολύ βλαμμένες του φάσεις μέσα στο έργο.

Posted 31 May 2011 - 00:17
και με ξενερώσατε ...εγώ ήθελα άλλη κατάλυξη..
αλλά εδώ που τα λέμε η ρουφιάνα η nika yutta τα καταφερε πάλι.
Posted 31 May 2011 - 00:24
Ποια κατάληξη; Δεν σου είπαμε κατάληξη. Διάβασε το και θα δεις.τα διαβάζω Online απο το κινιτό όσο είμαι στο ψιλικατζίδικο.
και με ξενερώσατε ...εγώ ήθελα άλλη κατάλυξη..
αλλά εδώ που τα λέμε η ρουφιάνα η nika yutta τα καταφερε πάλι.
Αφου τα διαβαζεις στο κινητο, γιατί δεν τα κατεβάζεις και να τα διαβάσεις από το κινητο; Σαν jpg θα τα βλεπει σίγουρα. Αν είναι σε αλλο είδος αρχείου στην αναγκη τα κανεις καποια μετατροπή πριν.
Από την αλλη, nika yutta σε κινητο; Μπλιαχ... Κρίμα το σχέδιο.
Posted 31 May 2011 - 00:40
ευτυχώς σε μερικές σκηνές ήταν και οι δύο μαζί στο κάδρο και ξεκαθάριζε.
βαριέμαι να τα κατεβάζω και να τα μεταφέρω...
για πες κανά καλό να προτύνεις..
έχετε τίποτα απο yaoi manwa γιατί είχα διαβάσει ένα μια φορά και μου άρεσε περισσότερο.
Posted 31 May 2011 - 00:56
Το 1 εκείνο που διάβασες. Από completed τουλάχιστον δεν ξερω αν έχει βγει κάτι σε ongoing.έχετε τίποτα απο yaoi manwa γιατί είχα διαβάσει ένα μια φορά και μου άρεσε περισσότερο.
Διαβασε το secret diplomacy της Nitta Youka για να έχω κάποιον να το συζητάω.

--Το σχόλιο "Σιγα το σχέδιο" το παραβλέπω για την ώρα γιατί είναι η ώρα δύσκολη για μαλλιοτραβήγματα.

Posted 31 May 2011 - 00:59
Posted 04 June 2011 - 22:34
βγηκε εδω και μερες ενα ωραιοτατο extra απο το viewfinder!!! (οπως παντα harudaki scans)
Αχχ... Feilong!!!