Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#406 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 07 April 2011 - 20:43

By the way, μήπως έχει διαβάσει κανείς το Kizuna?

μμμμμ...,το είχα ξεκινήσει κάποτε αλλά το παράτησα.Δν μου άρεσε πολύ!Γενικά οι δουλείες της συγκεκριμένης mangaka είναι αρκετά "φορα παρτίδα",if you know what I mean.:hehe:
Μόνο το Border διαβάζω τώρα πια ...

Posted Image

#407 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 07 April 2011 - 20:54

μμμμμ...,το είχα ξεκινήσει κάποτε αλλά το παράτησα.Δν μου άρεσε πολύ!Γενικά οι δουλείες της συγκεκριμένης mangaka είναι αρκετά "φορα παρτίδα",if you know what I mean.:hehe:
Μόνο το Border διαβάζω τώρα πια ...

Δε βλέπω κάτι αρνητικό σ'αυτό που λες...:hehehe:
Από τη συγκεκριμένη έχω διαβάσει το Sex Therapist και το Hana to Ryuu,που δεν είναι 100% scanlated ακόμα.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#408 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 07 April 2011 - 22:16

Βασικά εγώ δεν καταλαβα τι εννοείτε. Το kusatta και η συνέχεια του που είναι πάλι της ιδίας, δεν είχαν ιδιαίτερα explicit scenes. Και btw αν και αρχικά μου είχε κάτσει λίγο στραβά(δεν με είχε ενθουσιασει το σχέδιο κι επίσης είχε και αυτό το χιούμορ...), είναι από τα yaoi που θα πρότεινα. Μην απογοητευτείτε στην αρχή, μαθαίνοντας περισσότερα για τους χαρακτήρες, γίνεται όλο και καλύτερο.

Το kizuna το είχα δει σε anime. Ίσως να ήταν και λάθος αυτό τελικά γιατί δεν μου κάνει καθόλου αίσθηση να το διαβάσω: Το anime ήταν λίγο παλιό και σαν υπόθεση δεν μου είχε πολυ αρεσει.

Edit
ΟΚ, ακυρο αυτό που έγραψα. Μόλις είδα ότι αυτή είχε γράψει και αυτή την αηδία που είχε explicit scenes αλλά η αηδία που ανέφερα ήταν κυρίως για το όλο σκηνικό. Πως είναι δυνατόν να το έγραψε ο ίδιος άνθρωπος που έκανε το kusatta; Μέχρι και το σχέδιο μοιαζει να είναι αλλουνου.

A κι επίσης μην παρασυρθείτε από την περιγραφή

Unlike some other hardcore yaoi, this story *does* have a plot and can be rather sweet and sad at certain moments.

και το διαβάσετε. Δεν έχει plot.

Edited by Nighteyes, 07 April 2011 - 22:26.

Posted Image

Posted Image

#409 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 07 April 2011 - 22:20

Βασικά εγώ δεν καταλαβα τι εννοείτε. Το kusatta και η συνέχεια του που είναι πάλι της ιδίας, δεν είχαν ιδιαίτερα explicit scenes. Και btw αν και αρχικά μου είχε κάτσει λίγο στραβά(είχε και αυτό το χιούμορ...), είναι από τα yaoi που θα πρότεινα. Μην απογοητευτείτε στην αρχή, μαθαίνοντας περισσότερα για τους χαρακτήρες, γίνεται όλο και καλύτερο.

Το kizuna το είχα δει σε anime. Ίσως να ήταν και λάθος αυτό τελικά γιατί δεν μου κάνει καθόλου αίσθηση να το διαβάσω: Το anime ήταν λίγο παλιό και σαν υπόθεση δεν μου είχε πολυ αρεσει.

Αχ,το'χα ξεχάσει αυτό!Πω,πω..τι τράβηξα για να το τελειώσω..10 volumes..!Άξιζε όμως...είναι όντως από τα καλά yaoi.

edit στο edit της Nighteyes:Είδες πόσα διαφορετικά πράγματα μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος? :P

Edited by DarkElf, 07 April 2011 - 22:29.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#410 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 07 April 2011 - 22:33

edit στο edit της Nighteyes:Είδες πόσα διαφορετικά πράγματα μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος? :P

Παραήταν όμως διαφορετικό...:puke:

Καλά που την πιάσατε πάντως την mangaka του γιατί μόλις βρήκα και ένα αλλο δικό της(Που δεν είναι και oneshot που τα αποφεύγω)που μάλλον είναι στα μέτρα μου και έχει και detective theme.:kill4u:

Posted Image

Posted Image

#411 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 07 April 2011 - 22:37

Did someone said "detective theme"? *dramatic chipmunk*
/off to find scanlation

#412 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 07 April 2011 - 22:59

Did someone said "detective theme"? *dramatic chipmunk*
/off to find scanlation

Για detective theme, το καλύτερο που έχω πετύχει από την άποψη ότι έχει πλοκή σχετική κι όχι απλά ότι έχει μέσα κάποιον με αυτό το επάγγελμα, είναι το Dive.

Posted Image

Posted Image

#413 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 07 April 2011 - 23:17

Βασικά εγώ δεν καταλαβα τι εννοείτε. Το kusatta και η συνέχεια του που είναι πάλι της ιδίας, δεν είχαν ιδιαίτερα explicit scenes.

Α μπράβο,αυτό το είχα ξεχάσει!Καλά εκεί είναι το ακριβώς το αντίθετο
Spoiler:
Το Renai Houteishiki μου άρεσε περισσότερο,ήταν και πιό μικρό.Κάνουν κ ένα guest χαρακτήρες από το Kusatta.
Κι εγώ στο Sex therapist και Hana to Ryuu είχα "πέσει πάνω" (και καλά :P) , που ήταν το γνωστό στυλ "περάστε-καθίστε-γδυθείτε-@@###!!", γι αυτό τα λέω αυτά...

//edit: άσχετο,αλλά μιας που μου ήρθε,πρόσφατα διάβασα το Breakfast Club από TAKAIDO Akemi και όσα ακόμα δικά της έχουν μεταφραστεί (όχι πολλά) και είναι αρκετά καλή.Δυστυχώς το BC δν είναι completed ακόμα αλλά κοντοζυγώνει...

Edited by Shihama-ru, 07 April 2011 - 23:29.

Posted Image

#414 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 08 April 2011 - 00:35

Α μπράβο,αυτό το είχα ξεχάσει!Καλά εκεί είναι το ακριβώς το αντίθετο

Spoiler:
Το Renai Houteishiki μου άρεσε περισσότερο,ήταν και πιό μικρό.Κάνουν κ ένα guest χαρακτήρες από το Kusatta.

Μαζί τα έκανα σούμα εγώ.:P Σ' αυτό δεν ήταν που ο μικρός
Spoiler:

//edit: άσχετο,αλλά μιας που μου ήρθε,πρόσφατα διάβασα το Breakfast Club από TAKAIDO Akemi και όσα ακόμα δικά της έχουν μεταφραστεί (όχι πολλά) και είναι αρκετά καλή.Δυστυχώς το BC δν είναι completed ακόμα αλλά κοντοζυγώνει...

A ωραία, θα το τσεκαρω κι αυτό. (Σαν πολλά βρισκω τελευταία) Απ' ότι βλέπω έχει τελειωσει και μένει να μεταφραστεί μόνο ο τελευταίος τόμος. Και κάτι για sequel λέει που επίσης δεν έχει μεταφραστει. Ερώτηση: Είναι πολλά τα ζευγάρια με τα οποία ασχολείται; Δεν μ' αρεσει να τα μπερδεύουν πολύ. Μου θυμίζουν oneshot τότε...

Posted Image

Posted Image

#415 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 08 April 2011 - 10:20

Μαζί τα έκανα σούμα εγώ.:P Σ' αυτό δεν ήταν που ο μικρός

Spoiler:

Ναι ναι αυτό είναι.
Spoiler:

A ωραία, θα το τσεκαρω κι αυτό. (Σαν πολλά βρισκω τελευταία) Απ' ότι βλέπω έχει τελειωσει και μένει να μεταφραστεί μόνο ο τελευταίος τόμος. Και κάτι για sequel λέει που επίσης δεν έχει μεταφραστει.

Ναι το BC έχει κ sequel το Ouji ga Aishita Spy το οποίο έχουν καβατζώσει οι Nakama νομίζω και θα το ξεκινήσουν μόλις τελειώσει το πρώτο (συμφωνα με τα λεγόμενά τους).

Ερώτηση: Είναι πολλά τα ζευγάρια με τα οποία ασχολείται; Δεν μ' αρεσει να τα μπερδεύουν πολύ. Μου θυμίζουν oneshot τότε...

Στο πρώτο vol όντως ασχολείτε με ένα αλλό βαρετό ζευγάρι και οι μελλοντικοί βασικοί χαρακτήρες (από το 2-4 vol) είναι supporting.

Edited by Shihama-ru, 08 April 2011 - 10:25.

Posted Image

#416 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 10 April 2011 - 13:03

Τα νεύρα μου! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είχαμε update Shunpei x Fumi στο Elektel Delusion και μας δίνουν μόνο 5 σελίδες!!! :Crying2: Τουλάχιστον έχυμε και update και Keep Out & Yume Musubu, Koi Musubi :)
Πάω να μου κατεβάσω τα Raws του Elektel Delusion! Τ^Τ
Έχω βρει το Alter Ego σtην αδελφ'η του Shunpei T^T

Edited by Jiji, 10 April 2011 - 14:27.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#417 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 April 2011 - 17:23

Τell me about it. Γλυκό και αστείο μεν αλλά πολύ λίγο. Τ^Τ Αντε με το καλό να έχουμε και κανονικά chapters.

On the bright side (or not so bright αν αναλογιστούμε τα περιεχόμενα του manga) είχαμε update και στο Me de Shireru Yoru no Junjou.

Spoiler: ch.9+extra

Ωραία ανακάλυψη btw ήταν και ένα manhua με τίτλο Feng Yu Jiu Tian. Έχουν βγει τα δύο πρώτα chapters. Για κάποιο λόγο μου θυμίζει viewfinder αν και το setting διαφέρει δραματικά. Μάλλον είναι ο άνιωθος uke που δεν πτοείται με τίποτα, το καθίκι seme και το abuse που πάει σύννεφο.

Kαι βρήκα και ένα με τον τίτλο Μy Darling is English Gentleman. Πανηλίθιο αν και διασκεδαστικό αλλά αξίζει να σημειωθεί ως η εξαίρεση στον κανόνα "japanese don't top in yaoi". Να και μια ευχάριστη αλλαγή από το στερεότυπο gaijin seme και japanese uke. Ήμουν σίγουρη ότι υπήρχε έστω και ένα εκεί εξω.

#418 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 13 April 2011 - 19:04

Βγήκε κ το υπόλοιπο του chapter (7vol ch8 )από Koisuru Boukun, δυστυχώς μόνο 15 σελιδούλες....
Spoiler:

Posted Image

#419 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 April 2011 - 18:14

διάβασα το Dinner Akira και μου άρεσε πολύ
ήταν χαριτομένο αλλά λίγο

#420 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 April 2011 - 14:02

Mετά από μια μικρή καθυστέρηση (που οφείλεται στο γεγονός ότι αυτό το manga απαιτούσε να κάτσει κανείς και να το διαβάσει σε μία-δύο δόσεις το πολύ) τελείωσα επιτέλους το When a Man loves a man. Περιληπτικά πανέμορφη σειρά. Τελικά ισχύει ότι μόνο ένα manga της Youka Nitta μπορεί να συναγωνιστεί το Haru wo daite ita το οποίο ιn my books είναι από τα καλύτερα romance (όχι μόνο yaoi) που υπάρχουν out there. Θα συμβούλευα ωστόσο αν κάποιος διαβάσει το When a Man loves a man να το κάνει με απόσταση από το Haru.

Spoiler: huge spoilers inside

Και παίζει να είναι πραγματικά από τις λίγες φορές που έχω τόσα πράγματα να σχολιάσω σε ένα yaoi. Αλλά αν τα πώ όλα θα με πάρουν με τις πέτρες οπότε σταματώ εδώ.

PS: Amazing art is amazing.
PS2: Need moar Youka Nitta
PS3: no ps3 xD