Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#421 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 20 April 2011 - 03:04

Λοιπόν, μόλις τελείωσα κι εγώ το When a man loves a man........Που είσαι Iristella:nanana: ????
πρέπει να μιλήσουμε ..... :blingeye2:
Εχω να πω κι εγώ τόσα πολλά για το manga αυτό (είναι κι η ώρα δύσκολη).....αλλά δεν θα πω τίποτα παραπάνω από αυτά που ειπώθηκαν από τη συνάδελφο...Απλά μια τόσο καλή δουλειά αξίζει να διαβαστεί, so give it a shot...

#422 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 08 May 2011 - 21:00

Απλά ψάχνω ευκαιρία να κατηγορήσω την Amazon
http://robot6.comicbookresources.com/2011/05/too-hot-for-kindle-amazon-pulls-yaoi-from-kindle-store/

Μετά το Wikileaks, κόβουν και τα yaoi.

#423 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 11 May 2011 - 20:30

Νέο chapter Koisuru Boukun!!!!

ch9
Spoiler:

Posted Image

#424 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 12 May 2011 - 00:46

Μουααααααααααααααααααα, Πεθαίνω!!!!! Επιτέλους! *tears of happiness*

Spoiler:

Edited by Jiji, 12 May 2011 - 01:09.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#425 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 May 2011 - 01:02

ch9

Spoiler:

lolz:x3:
Spoiler: 9

#426 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 16 May 2011 - 17:54

wiiiiiiiiiiiiiiiiii επιτέλους ολοκληρόθηκε το Love x Ero, πεθαίνω! ;__;

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#427 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 May 2011 - 20:49

Ναι το είδα και εγώ αυτό και άρχισα να το διαβάζω. Αλλά δεν ξέρω δεν μου άρεσε καθόλου (sorry Lucy-chan) Είπαμε είμαστε σε yaoi αλλά το hurrr durr έχει και ένα όριο. Από τον πρώτο τόμο μου φάνηκε πολύ χαζό και πολύ χυδαίο για το τίποτα.

#428 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 16 May 2011 - 21:18

χαχαχαχαχα καλά ναι έχω διαβάσει πολλά καλύτερα απλώς ήταν και κάπως χαριτομένο! Απλώς τους πήρε ένας λόκληρος αιώνας να το κάνουν update που καταχάρηκα! (^0^)

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#429 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 16 May 2011 - 22:04

Iri, respect για το Shounen Zanzou ηταν φοβερο.
:respect:

stasou%2520mygdala.jpg

#430 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 May 2011 - 22:18

Hehehe glad you liked. Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο είναι από τα πιο ωραία παραδείγματα του πως το BL μπορεί να είναι και ωραίο αρτιστικά και ως υπόθεση. Δεν έχω δει ανθρωπο που να μην μείνει ικανοποιημένος με αυτό.

#431 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 16 May 2011 - 22:29

ο τιτλος παντως ειναι αποτρεπτικος αμα δεν εχεις παρει καλες συστασεις. Καλα δεν τους εχει μιλησει κανεις για μαρκετινγκ;

stasou%2520mygdala.jpg

#432 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 May 2011 - 23:15

Εδώ έχουμε manga που λέγεται "I ll tie you up kiss you and f*ck you" το Shounen Zanzou δεν είναι τίποτα. :P Η μισή πλάκα στα yaoi είναι οι πολλές φορές κουλοί τίτλοι. xD

#433 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 25 May 2011 - 01:48

Έκανα μαραθώνιο Nitta Youka αυτές τις μέρες.

Ξαναπιασα από την αρχή το haru και το when a man. Τελικά τώρα που ολοκληρώθηκαν βλέπω ότι βρίσκονται στην ίδια θέση μέσα μου. Αν και το haru είχε την καλύτερη σχέση ζευγαριου που έχω δει ήταν λίγο άτσαλο στην αρχή, σαν να πειραματιζόταν λίγο η mangaka.
Spoiler:
Από την μέση και μετά (ίσως και νωρίτερα) είχε βρει το δρόμο του.

Στο when a man όμως από την αρχή εως το τέλος μου φάνηκε ότι το πήγαινε εκεί που είχε σκοπό. Βέβαια ίσως να ήταν πιο εύκολο αυτό αφού
Spoiler:
Αλλά γενικότερα το βρήκα να έχει καλύτερη συνοχή από το haru.

Οποτε haru vs otokο = X Kαι τα δύο θα είναι για πάντα στα αγαπημένα μου.

Είχα διαβασει κι αλλες δουλειές της στο παρελθόν, κι αν και αυτό με τους μάγειρες μου είχε αρέσει, δεν με συγκλόνισε. Διάβασα ομως πριν μερικές μέρες, ένα που μου άρεσε παρα πολύ και που αν τελειώσει (και κρατήσει το επίπεδο του) μπορεί να βάλει κάτω ότι έχει γράψει ως τώρα.
Το secret diplomacy. 2 τόμοι ongoing (Please god let it continue!!:if:), όσο βαρετό κι αν ακούγεται αρχικά "yaoi με διπλωμάτες; Boring..." είναι καταπληκτικό. Τουλάχιστον μέχρι εκεί που έχει βγει. Τα έχει όλα μιλάμε αυτό το manga, η υπόθεση τρομερή. Οι χαρακτήρες πολυδιάστατοι. Αν περιμένει κανείς όμως τίποτα ρομαντικούρες, θα σας απογοητεύσω.

Αν το διαβάσετε μην με βρίσετε πάντως, γιατί ο 2ος τόμος τελειώνει σε cliffhanger. Ελπίζω να μην το κόψουνε λόγω του θέματος που είχε γίνει με την λογοκλοπή. Το εξώφυλλο στο link ήταν μεσα στις εικόνες που είχε χρησιμοποιήσει θυμάμαι.

Εχω διαβασει κι αλλα που αξίζουν αναφοράς αυτές τις μέρες, αλλά θα πω άλλη φορά. Αυτό το ποστ είναι αφιερωμένο στη Nitta Youka. Plagiarism or not, η γυναίκα είναι η ιερεια των yaoi!

Posted Image

Posted Image

#434 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 May 2011 - 14:16

Σιγά το plagiarism. Εδώ έχουμε ολόκληρες σειρές κλεμμένες από mangakas (kayono) η μία (άντε δύο) διαφήμιση της Diesel δεν είναι το θέμα. Που βασικά ούτε την ίδια την Diesel την πείραξε. :P Ούτως ή άλλως η γυναίκα σχεδιάζει φανταστικά. >.< /biased post

Spoiler: When a Man loves a man

#435 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 25 May 2011 - 17:23

Σιγά το plagiarism. Εδώ έχουμε ολόκληρες σειρές κλεμμένες από mangakas (kayono) η μία (άντε δύο) διαφήμιση της Diesel δεν είναι το θέμα. Που βασικά ούτε την ίδια την Diesel την πείραξε. :P Ούτως ή άλλως η γυναίκα σχεδιάζει φανταστικά. >.< /biased post

Spoiler: When a Man loves a man

Συμφωνώ φυσικά. Εξάλλου φωτογραφίες ήταν αρχικά κι αυτή τις μετεφερε σε σχέδιο και όχι ακριβώς όπως ήταν. Ιδέες πήρε στην ουσία. Κάποια background και αντικείμενα. Λες και εβγαλε κέρδος απ' αυτά κι όχι από το σχέδιο το χαρακτήρων και την ιστορία που ήταν καθαρά δικά της. Σε λίγο θα μας πουν ότι δεν πρέπει να σχεδιάζουν και την Ακρόπολη γιατί κλέβουν την ιδέα από τους Αρχαίους Έλληνες.

:kakaka::kakaka::kakaka: Εγώ όταν έκανα την συνειδητοποίηση που ανέφερες εντός spoiler, ούρλιαζα σαν το χαζό.:hihi2: Αλλά το συνηθίζει αυτό η συγκεκριμένη και μπράβο της. (Αν και δεν συμφωνώ και τόσο με το πως το δικαιολογεί.) Μακαρι να το βλέπαμε πιο συχνα. Στα περισσότερα yaoi, το πάνε με το ύψος, άλλο κουλό... Με το που τους βλέπεις δίπλα δίπλα καταλαβαίνεις τι θα γίνει. Ε αυτή τους κάνει όλους πάνω κάτω το ίδιο ύψος για να μην την πρήζουν(οι editors υποθέτω) και κάνει ότι γουστάρει.:hihi2: (Σε κάποιο άλλης mangaka, μου είχε τύχει και το κοντός seme αλλά δεν θυμάμαι που.)

Βtw είμαι Takaaki fan. Το οποίο από μια πλευρά είναι ανησυχητικό. Αλλά ήταν πολύ :awww::awww:

Posted Image

Posted Image