Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#391 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 27 March 2011 - 19:15

Σήμερα τελίωσα και τα μάνγκα της Rie Honjou <3
Τα ευχαριστήθηκα αρκετά, ωραίο αρτ και smooth face features :3

*o* άκυςο ξαναπέτυχα και ξαναδιάβασα το Denko Sekka Boys & Denkou Sekka Boys Excite, της Asami Tohjoh (η οποία έχει πεθάνει) η οποία σειρά μου άρεσε αρκετά! Την έχει διαβάσει κανείς; γιατί έχω ακούσει πολλές κακές αλλά και καλές εντυπώσεις..

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#392 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 27 March 2011 - 19:45

Επιτέλους!!!!:clap::clap::clap:
Massive release του Hari no Hana !!!!!H ιστορία είναι super(αν και λίγο περίπλοκη)!!!!
Posted Image

#393 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 27 March 2011 - 19:53

Τι massive productivity είναι αυτή ρε παιδιά?!Hari no Hana,Sekai Ichi Hatsukoi...κάτι άλλο να τριτώσει?(Brother x Brother,πχ..λέω εγώ...):hehehe:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#394 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 27 March 2011 - 20:29

Τι massive productivity είναι αυτή ρε παιδιά?!Hari no Hana,Sekai Ichi Hatsukoi...κάτι άλλο να τριτώσει?(Brother x Brother,πχ..λέω εγώ...):hehehe:

Πάει να κλίσει χρόνο!!!!!!!!!!!! Εδώ και έναν χρόνο περιμένω να δω τον Souichirou και τον Kaname!!!!!!!!:ill2:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#395 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 27 March 2011 - 21:22

Denko Sekka Boys

Four-eyed Nobita is ignored by everyone at school or they highly suspect he's an anime dork. Little does he know, sexy Ritsu has been staring at him from afar. What happens when the glasses come off and what's next... the shirts? -Taken from Hochuuami Scanlations

Κάπου έχω ξαναδιαβάσει την περίληψη μιας ιστορίας που πάει κάπως έτσι.
Και είχε καλύτερο σχέδιο, άρα δεν είναι η ίδια. Καμιά διαίσθηση;

#396 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 27 March 2011 - 23:26

μμμμ το σχέδιο αλλάζει κατά την διάρκεια της σειράς...

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#397 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 27 March 2011 - 23:30

Τελικά δεν μπορώ να θυμηθώ καμιά άλλη λεπτομέρεια. Το βάζω στις σημειώσεις και μπορεί να το κοιτάξω σε κάποια φάση.

#398 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 28 March 2011 - 00:55

Κι εγώ το έχω διαβασει αλλά δεν θυμάμαι τι γίνεται.:P Νομίζω μου είχε αρεσει αλλα δεν είμαι σιγουρη. Η περιγραφή μου θυμίζει 3-4 manga και δεν ξέρω ποιο είναι ποιο. Θα το ξαναδιαβασω και θα πω την αποψη μου αυτή τη φορά.

Τώρα ξεκίνησα το sekai ichi hatsu koi μετά από την επίμονη υποδειξη της iristella. Δεν ήθελα να ξεκινήσω κι αλλο ongoing αλλά...;) Τελειώνω τον πρώτο τόμο και φαίνεται καλό. Στο ύφος του junjou οπότε ρίχνεις και το γέλιο σου. Δεν μου κάθησε πολύ καλά όμως κάτι στην υπόθεση. Δεν ξέρω αν θα το εξηγήσει μετα.
Spoiler:

Edit
Tο εξώφυλλο του 2ου τόμου που μιλάει για τον mino, έχει πολύ γέλιο.:D

Edited by Nighteyes, 28 March 2011 - 02:15.

Posted Image

Posted Image

#399 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 28 March 2011 - 00:58

Ξέρω, ξέρω... Πεπρωμενο.

Ένα κόλλημα οι γκέι με το κάρμα το έχουν :|

#400 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 03 April 2011 - 15:24

Για όσους διαβάζουν When A Man Loves A Man , oi Nakama έβγαλαν νέα chapters...
Posted Image

#401 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 07 April 2011 - 04:33

*o* άκυςο ξαναπέτυχα και ξαναδιάβασα το Denko Sekka Boys & Denkou Sekka Boys Excite, της Asami Tohjoh (η οποία έχει πεθάνει) η οποία σειρά μου άρεσε αρκετά! Την έχει διαβάσει κανείς; γιατί έχω ακούσει πολλές κακές αλλά και καλές εντυπώσεις..

Του ξαναριξα μια ματιά. Τελικά μου είχαν αρέσει κάποια πράγματα (σχέδιο, κόντρες ανάμεσα στο "ζευγάρι", σχετική πλοκή, spicy) αλλά ήταν φορές που έβριζα τον πρωταγωνιστή με την αφέλεια σε βαθμό κακουργήματος. Ούτε iq ραδικιού μιλάμε, αν και ώρες ώρες είχε κάτι κρίσεις που σε έκαναν να ελπίζεις σε αναβαθμιση σε άλλο λαχανικό.:hahaha: Εντάξει είχε ώρες ώρες πλάκα, αλλά πόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορεί να έχει κανείς πια;
Spoiler:

Γενικά είχε αρκετες χοντραδες μέσα οπότε αν κάποιος έχει ευαισθησία σε εξαναγκασμούς ή κοκκινοσκουφίτσες που τις εκμεταλλευονται διάφοροι λύκοι, ας προσέξει πριν το επιλέξει για διάβασμα. Α και btw επειδή μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους, έχει explicit scenes, ωραία δοσμένες κατ' εμέ. Βασικά αυτό μαζί με το σχέδιο ήταν μάλλον το καλύτερο του σημείο:hihi2: συν μια υποβόσκουσα παρασκηνιακή υπόθεση που τελικά ποτέ δεν μάθαμε, γιατί τελείωσε απότομα το manga λόγω του θανάτου της mangaka. Damn, μπορεί να μην με ενθουσίασε αλλά ήθελα να μάθω που είχε σκοπό να το πάει.:unlucky:

Α και δεν μου άρεσε ούτε η απεικόνιση των γυναικών. Ως ανεγκέφαλα fangirls, ενοχλητικές και μέγαιρες που χτυπάνε τους ήδη πεσμένους. Και αλλάζουν στρατόπεδα χωρις να πεις καν κύμινο.

Lucy, ελπίζω να σε κάλυψα.:ureshii:

Για όσους διαβάζουν When A Man Loves A Man , oi Nakama έβγαλαν νέα chapters...

Α ωραία! Ελπίζω να τελειώσει επιτέλους όπου να ναι για να το διαβασω πάλι από την αρχή: Δεν θυμαμαι τίποτα μετα από τόσο καιρό.

Posted Image

Posted Image

#402 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 07 April 2011 - 08:44

At nighteyes: το When A Man Loves A Man τελειωσε. (Οι Nakama εβγαλαν και το τελευταιο chapter)
Οποτε μαλλον το Σ/Κ θα το αρχισω παλι απο την αρχη γιατι δεν θυμαμαι καν σε ποιο chapter το ειχα αφησει...
Posted Image

#403 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 April 2011 - 10:49

Aλήθεια? Τέλεια. Θα το αρχίσω από την αρχή. Θα βάλω τα δυνατά μου να κρατηθώ και να μην διαβασω κατευθείαν το τελευταίο chapter. >.<

#404 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 07 April 2011 - 12:35

At nighteyes: το When A Man Loves A Man τελειωσε. (Οι Nakama εβγαλαν και το τελευταιο chapter)
Οποτε μαλλον το Σ/Κ θα το αρχισω παλι απο την αρχη γιατι δεν θυμαμαι καν σε ποιο chapter το ειχα αφησει...

Καλά που το είπες.:ureshii:
Οπότε τις επόμενες μέρες θα κάνουμε επανάληψη παράλληλα όλες μαζί. Nice.:kill4u:

Posted Image

Posted Image

#405 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 07 April 2011 - 20:32

Σατανική σύμπτωση! :kakaka: Χθες το ξεκίνησα κι εγώ..
By the way, μήπως έχει διαβάσει κανείς το Kizuna?