Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (manga)
Posted 27 March 2011 - 19:15
Τα ευχαριστήθηκα αρκετά, ωραίο αρτ και smooth face features :3
*o* άκυςο ξαναπέτυχα και ξαναδιάβασα το Denko Sekka Boys & Denkou Sekka Boys Excite, της Asami Tohjoh (η οποία έχει πεθάνει) η οποία σειρά μου άρεσε αρκετά! Την έχει διαβάσει κανείς; γιατί έχω ακούσει πολλές κακές αλλά και καλές εντυπώσεις..
Posted 27 March 2011 - 19:45

Massive release του Hari no Hana !!!!!H ιστορία είναι super(αν και λίγο περίπλοκη)!!!!

Posted 27 March 2011 - 19:53

Does this darkness have a name?
Posted 27 March 2011 - 21:22
Κάπου έχω ξαναδιαβάσει την περίληψη μιας ιστορίας που πάει κάπως έτσι.Four-eyed Nobita is ignored by everyone at school or they highly suspect he's an anime dork. Little does he know, sexy Ritsu has been staring at him from afar. What happens when the glasses come off and what's next... the shirts? -Taken from Hochuuami Scanlations
Και είχε καλύτερο σχέδιο, άρα δεν είναι η ίδια. Καμιά διαίσθηση;
Posted 27 March 2011 - 23:30
Posted 28 March 2011 - 00:55

Τώρα ξεκίνησα το sekai ichi hatsu koi μετά από την επίμονη υποδειξη της iristella. Δεν ήθελα να ξεκινήσω κι αλλο ongoing αλλά...

Edit
Tο εξώφυλλο του 2ου τόμου που μιλάει για τον mino, έχει πολύ γέλιο.

Edited by Nighteyes, 28 March 2011 - 02:15.
Posted 28 March 2011 - 00:58
Ένα κόλλημα οι γκέι με το κάρμα το έχουνΞέρω, ξέρω... Πεπρωμενο.

Posted 03 April 2011 - 15:24

Posted 07 April 2011 - 04:33
Του ξαναριξα μια ματιά. Τελικά μου είχαν αρέσει κάποια πράγματα (σχέδιο, κόντρες ανάμεσα στο "ζευγάρι", σχετική πλοκή, spicy) αλλά ήταν φορές που έβριζα τον πρωταγωνιστή με την αφέλεια σε βαθμό κακουργήματος. Ούτε iq ραδικιού μιλάμε, αν και ώρες ώρες είχε κάτι κρίσεις που σε έκαναν να ελπίζεις σε αναβαθμιση σε άλλο λαχανικό.*o* άκυςο ξαναπέτυχα και ξαναδιάβασα το Denko Sekka Boys & Denkou Sekka Boys Excite, της Asami Tohjoh (η οποία έχει πεθάνει) η οποία σειρά μου άρεσε αρκετά! Την έχει διαβάσει κανείς; γιατί έχω ακούσει πολλές κακές αλλά και καλές εντυπώσεις..

Γενικά είχε αρκετες χοντραδες μέσα οπότε αν κάποιος έχει ευαισθησία σε εξαναγκασμούς ή κοκκινοσκουφίτσες που τις εκμεταλλευονται διάφοροι λύκοι, ας προσέξει πριν το επιλέξει για διάβασμα. Α και btw επειδή μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους, έχει explicit scenes, ωραία δοσμένες κατ' εμέ. Βασικά αυτό μαζί με το σχέδιο ήταν μάλλον το καλύτερο του σημείο

Α και δεν μου άρεσε ούτε η απεικόνιση των γυναικών. Ως ανεγκέφαλα fangirls, ενοχλητικές και μέγαιρες που χτυπάνε τους ήδη πεσμένους. Και αλλάζουν στρατόπεδα χωρις να πεις καν κύμινο.
Lucy, ελπίζω να σε κάλυψα.

Α ωραία! Ελπίζω να τελειώσει επιτέλους όπου να ναι για να το διαβασω πάλι από την αρχή: Δεν θυμαμαι τίποτα μετα από τόσο καιρό.Για όσους διαβάζουν When A Man Loves A Man , oi Nakama έβγαλαν νέα chapters...
Posted 07 April 2011 - 08:44
Οποτε μαλλον το Σ/Κ θα το αρχισω παλι απο την αρχη γιατι δεν θυμαμαι καν σε ποιο chapter το ειχα αφησει...

Posted 07 April 2011 - 10:49
Posted 07 April 2011 - 12:35
Καλά που το είπες.At nighteyes: το When A Man Loves A Man τελειωσε. (Οι Nakama εβγαλαν και το τελευταιο chapter)
Οποτε μαλλον το Σ/Κ θα το αρχισω παλι απο την αρχη γιατι δεν θυμαμαι καν σε ποιο chapter το ειχα αφησει...

Οπότε τις επόμενες μέρες θα κάνουμε επανάληψη παράλληλα όλες μαζί. Nice.

Posted 07 April 2011 - 20:32

By the way, μήπως έχει διαβάσει κανείς το Kizuna?