Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#346 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 March 2011 - 17:30

Πέτυχα ένα early doujin της Kaori Yuki με τον τίτλο Red Moon. It was short it was cute, it was sexy and kinda disturbing. xD Tα συνηθισμένα δηλαδή από την sensei. Love smitten, driven mad from jealousy vampire. <3

#347 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 07 March 2011 - 19:10

vampire????? θελω να το διαβασω.... υποθεση??
Posted Image
The Dream Has Ended....

#348 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 March 2011 - 19:13

Όπως είπα είναι πολύ σύντομο. Η υπόθεση ουσιαστικά είναι ένας νεαρός φτάνει τον βρυκόλακα εραστή του στα όριά του με τις απιστίες του(δεν ξέρει ότι το αγόρι του είναι αχεμ ιδιαίτερο). Και βλέπεις που θα οδηγήσει το final confrontation μεταξύ τους αλλά και τους λόγους που συμπεριφέρονται και οι δύο έτσι. Υπάρχει στο mangatraders.

Mε vampires υπάρχουν επίσης τα

Akai Hana
Pathos
Risky Crime (shota warning)
Deep Bloody Night
Nekrateholic
Koyoi wa Kimi to Chi no Kiss o

Edited by iristella, 07 March 2011 - 19:19.

#349 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 08 March 2011 - 19:00

Με vampires ειναι και τα
Vampire kiss (oneshot)
Kyuuketsuki ni Aisareru Houhou
Shinshikyoutei wo Musubou! and Kyuuketsuki no Shouzou (completed volumes but not scanlation)
Posted Image

#350 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 11 March 2011 - 17:29

By the way for those that didn't notice it, You're My Love Prize in ViewFinder ended.
The last chapter (I did some research and I found out that there are only 6 volumes.... :Crying2: please someone tell me this is my missunderstanding.....) came out yesterday (from harudaki scans).
Posted Image

#351 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 March 2011 - 18:01

FFs χτες οταν το κοίταζα δεν είχε βγει. Τι στο καλό περίμενε να κλείσω το παράθυρο για να κάνει την ανακοίνωση? xD Anw πάω να το ελέγξω και επανέρχομαι με μυξομάντηλα και δακρύβρεχτους αποχαιρετισμούς στον -κοινή κληρονομιά της ανθρωπότητας-πωπουδάκο του Akihito.

Ps: Kawaii Hito - Cute, Kawaii Hito - Pure, και Corsair = damn good way to pass the time. Dat Ayase <3

Edit: Wtf kind of ending is that? :S I expected something more.... like an ending. I wanted the series to go out with a bang or smth. >.>

Edited by iristella, 11 March 2011 - 18:25.

#352 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 11 March 2011 - 20:55

Whaaaaaaaaaaat?Αυτό ήταν?!?!Θέλω κι άλλο viewfinder!!!!:cry5:
Επίσης απαιτώ ένα manga αφιερωμένο στον Fei Long!!!

Posted Image
Does this darkness have a name?

#353 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 12 March 2011 - 00:05

Ο 6ος τομος θα βγει στις 9 Απριλιου οποτε το μονο στο οποιο μπορω πλεον να ελπιζω ειναι κανα extra??
Anyway το τελος ηταν πραγματι μαπα...
Οταν διαβαζα τις τελευταιες 2 σελιδες δεν ειχα καταλαβει οτι δεν ειχε αλλο παρα μονο οταν πηρε το ματακι μου κατω αριστερα το "END"... Ηταν αποτομο....
Posted Image

#354 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 12 March 2011 - 04:52

Δε νομίζω ότι είναι οριστικό τέλος. Μπορεί να είναι το τέλος του escape&love. Εχει αφήσει αρκετά πράγματα στη μέση. Πάντως μ' αυτά τα 5 chapters τόμος δεν βγαίνει. Σίγουρα θα προστεθούν κι άλλα chapters, βέβαια όχι απαραίτητα σχετικά με την ιστορία. Όπως και να χει πάντως μπορεί άνετα να κάνει sequel. Εκτός αν το βαρέθηκε και είπε να ξεμπερδεύει. Προσωπικά πάντως προτιμώ άλλες δουλειές της. Αν και είχε πολλά στοιχεία που μου άρεσαν, είχε πολλά που με χάλασαν. Αν και αυτά, όταν προσπαθούσα να τα δω από αλλη οπτική μου προκαλούσαν γέλιο, οπότε κάτι είναι κι αυτό.:hihi2:

Edited by Nighteyes, 12 March 2011 - 04:59.

Posted Image

Posted Image

#355 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 12 March 2011 - 18:58

Όπως είπα είναι πολύ σύντομο. Η υπόθεση ουσιαστικά είναι ένας νεαρός φτάνει τον βρυκόλακα εραστή του στα όριά του με τις απιστίες του(δεν ξέρει ότι το αγόρι του είναι αχεμ ιδιαίτερο). Και βλέπεις που θα οδηγήσει το final confrontation μεταξύ τους αλλά και τους λόγους που συμπεριφέρονται και οι δύο έτσι. Υπάρχει στο mangatraders.

Mε vampires υπάρχουν επίσης τα

Akai Hana
Pathos
Risky Crime (shota warning)
Deep Bloody Night
Nekrateholic
Koyoi wa Kimi to Chi no Kiss o

αχα...ωραια..... αυτα μπορω να τα βρω στο mangafox ε??
Posted Image
The Dream Has Ended....

#356 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 March 2011 - 19:02

Αν δεν με απατά η μνήμη μου ναι. Δοκίμασε και το Sute Neko no Ie btw.

Eπίσης μη διαβάσει κανείς σας (εκτός ίσως από τον Hanzo) το Dog από Yamamoto Kenji. Έπεσε κατά λάθος στα χέρια μου και τολμώ να πω ότι μέσα σε 12 σελίδες κατι πέθανε μέσα μου.

#357 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 13 March 2011 - 21:12

τοσο χαλια???

ευχαριστω για την βοηθεια btw
Posted Image
The Dream Has Ended....

#358 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 13 March 2011 - 22:51

Eπίσης μη διαβάσει κανείς σας (εκτός ίσως από τον Hanzo) το Dog από Yamamoto Kenji. Έπεσε κατά λάθος στα χέρια μου και τολμώ να πω ότι μέσα σε 12 σελίδες κατι πέθανε μέσα μου.

Περίμενα το Dog να είναι συμβολικός τίτλος και να αναφέρεται σε άνθρωπο, αλλά τελικά σκύλος είναι!

#359 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 March 2011 - 22:53

Nαι και εγώ έτσι την πάτησα. :sadist:

#360 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 13 March 2011 - 22:53