Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#331 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 March 2011 - 15:54

meidei τι να κάνω αφού πέφτω επάνω τους.... Να μην τα διαβάσω? :nanana: Και για το Sex Pistols θα πω μόνο ότι πρόκειται για μία yaoi-εμπειρία. Φτάνει στα όρια του dementia σε κάποια φάση.... Έπος...

Anw πάμε στην περίπτωση της VampireGirlization. Νομίζω για αρχή καλό είναι να πάμε σε πιο mild πράγματα να πάρει μια γεύση και αν θέλει κάπως πιο spicy καταστάσεις εδώ θα είμαστε εμείς. /Drug dealer mode

Totally Captivated,Desire, Rin, Only The Ring Finger Knows, Yellow, Dear Green, Hero Heel, Little butterfly αν θυμάμαι καλά

Είναι μια χαρά για ξεκίνημα.

#332 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 04 March 2011 - 03:32

Πάντως εγώ αυτό πιο κάτω δεν μπορώ παρά να το βρω γελοίο.

Spoiler:

Mα η σειρα ειναι κωμωδια:hahaha:. Personally it looks pretty cute to me αλλα γουστα ειναι αυτα. Και σχετικα με τα αυτακια και τις ουριτσες που λεγατε νωριτερα, κι εγω τα λατρευω σε non-yaoi τιτλους απλως το thread εχει να κανει με BL, εξου και η παρακληση μου για boyXjuujin-boy μανγκα.

:nanana: Και για το Sex Pistols θα πω μόνο ότι πρόκειται για μία yaoi-εμπειρία. Φτάνει στα όρια του dementia σε κάποια φάση.... Έπος...

Dat:riiight:
Eβαλαν και πεταλουδες στο συγκεκριμενο, ή τις βρηκες σε αλλη σειρα?

Edited by Vagelio, 04 March 2011 - 16:40.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#333 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 March 2011 - 03:41

Όχι άλλη σειρά. Θα έλεγα τίτλο αλλά κάπου το έχασα και δεν μπορώ να το ξαναβρώ. >.<

#334 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 04 March 2011 - 15:53

εγώ το βρήκα απίστευτα αστείο!
η συγκεκριμένη έχει κάνει και άλλα, ένα πολύ καλό της είναι το Wild Rock το οποίο είναι αρκετά must!
Yaoi με ανθρώπους των σπηλαίων!

@Vampire.... :lΓια το lovely teacher's δεν ξέρω αλλά έχω πολλά να σου προτείνω, αλλά μια ερώτιση, τα θέλεις

τι ακριβως ειναι αυτα τα τρια ειδη???? ποσο πιο αποκαλυπτικο θελω να ειναι???
Posted Image
The Dream Has Ended....

#335 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 March 2011 - 16:00

Ναι πάνω κάτω. Μην σου δώσουμε κατι υπερβολικά γραφικό και μεινει το σαγόνι σου στο πάτωμα. ΧΔ

#336 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 05 March 2011 - 00:19

@VampireGirlization
πραγματικά θα μπορούσαμε να σου δώσουμε μια λίστα με άπειρα yaoi/shounen-ai.
πες μας τι περίπου θέλεις ωστε να μη συμβεί αυτο που αναφέρει η ιριστελλα(μου έχει συμβεί).

προτείνω http://myanimelist.net/manga.php?id=892 ή http://myanimelist.net/manga/1093/Rin!(αρκετά "soft" και τα 2 ).

για κάτι λίγο περισσότερο αποκαλυπτικό http://myanimelist.net/manga/12554/Doushitemo_Furetakunai

και για κάτι αποκαλυπτικό http://myanimelist.net/manga.php?id=2214
(και γενικά απο την συγκεκριμένη μαγκακα).
have fun;)
Posted Image

#337 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 05 March 2011 - 12:52

+ της Takanaga Hinako δεν είναι τόσο αποκαλυπτικά οπότε είναι υποθέτο καλά!
και η Ebihara Yuri έχει καλά!
για κάτι πιο άργιο σου προτείνω Sadahiro Mika με τα χίλια!!!!! (είναι από τις αγαπημένες μου) όπως και η Tennohji Mio και η Kanzaki Takashi και πολλές άλλες mangaka!
Γα πιο προχωρημένο δεν νομίζω να θες ακόμα αλλά όταν με το καλό θελίσεις εδώ είμαστε!

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#338 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 06 March 2011 - 15:55

σας διαβεβαιωνω πως δεν μαρεσει το αθωο φλερτ κ το : '' αχ μαρεσει κ τι κουκλος που ειναι'' κ το αναψοκοκκινισμα οταν του απευθυνεται ο λογος.... μαρεσουν τα αποκαλυπτικα...!!!! το romance σε ολο του το μεγαλειο...
Posted Image
The Dream Has Ended....

#339 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 06 March 2011 - 16:18

μόλις τελείωσα το The Royal Fiance της Saeko Kamon και ήταν τόσο kawaii :lovulovu: !!!!!!!!! *starts moving around like an octopus*

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#340 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 06 March 2011 - 16:58

σας διαβεβαιωνω πως δεν μαρεσει το αθωο φλερτ κ το : '' αχ μαρεσει κ τι κουκλος που ειναι'' κ το αναψοκοκκινισμα οταν του απευθυνεται ο λογος.... μαρεσουν τα αποκαλυπτικα...!!!! το romance σε ολο του το μεγαλειο...

Τότε διάβασε το haru wo daite ita. Για μένα είναι ότι καλύτερο έχω πετύχει σε yaoi. Kαι έχει explicit scenes και οι χαρακτήρες είναι αντρες και υπάρχει ανάπτυξη της σχέσης τους.

Posted Image

Posted Image

#341 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 March 2011 - 17:29

Ωραίααααα εδώ είμαστε vampiregirlization dear. Πιάνεις όλα τα έργα από Μinase Masara,Yamane Ayano, Yoneda Kou και Miyamoto Kano. Sakuraga Mei is also a must.

Eιδική αναφορά στα

Tyrant Who Falls In Love
Elektel Delusion
Complex
The Cornered Mouse Dreams of Cheese και The Carp On the Chopping Block Jumps Twice

Στα έργα της Hiiro Reichi , και Kano Shiuko θα ήταν καλό να ρίξεις μια ματιά.

Well με αυτά το Haru wo daite Ita και τα υπόλοιπα έργα της Nitta Youka έχεις υλικό για κανά μήνα. xD

Αν κοιτάξεις και μέσα στο thread θα βρεις πάρα πολύ καλές προτάσεις και με εντυπώσεις δίπλα.

#342 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 07 March 2011 - 01:02

Complex

Μια που το ανέφερες, τελικά παρα τις επιφυλάξεις μου λογω του shotakon part που είχατε πει, το διάβασα κι όντως πολύ καλό σαν ιστορία. Θα μπορούσε να ήταν και αληθινή ιστορία. Να τονίσω όμως ότι λανθασμένα αναφέρθηκε ο όρος shotakon κατ' εμέ. Εδώ απλά είχε ένα παιδικό τραύμα: μια κακοποίηση ανηλίκου και το πως διαμόρφωσε την πορεία της ζωής ενός παιδιού(και των γύρω του). Οπότε αν κάποιος δεν το έχει διαβάσει φοβούμενος ότι έχει μέσα shotakon, να ξέρει ότι καμία σχέση. Και για όποιους δεν το ξέρουν, μισώ το είδος. Ο τρόπος δε, που παρουσιαζεται το όλο σκηνικό το οποιο είναι πολύ συντομο btw, είναι εσκεμμένα μες την τρελή χαρα. Εννοώ υπάρχει ένα κωμικό στοιχείο τύπου κοκκινοσκουφίτσας και κακού λύκου, εντελώς creepy που σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο εντονα το ότι αυτό που γίνεται είναι λάθος(στα shotakon παρουσιάζεται ως σωστό).

Btw, το συγκεκριμένο μπορεί να το διαβασει πιστεύω ο οποιοσδήποτε. Δεν είχε πολλά πολλά explicit(αν είχε καθόλου) απ' όσο θυμάμαι. Σαν ιστορία θα μπορούσε ανετα να παιχτεί στην τηλεόραση γιατί αφορά όντως ζωή gay ανθρώπων κι όχι τύπου yaoi. Σε ένα δύο σημεία βέβαια
Spoiler:

Edited by Nighteyes, 07 March 2011 - 01:08.

Posted Image

Posted Image

#343 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 07 March 2011 - 01:38

Ωραίααααα εδώ είμαστε vampiregirlization dear. Πιάνεις όλα τα έργα από Μinase Masara,Yamane Ayano, Yoneda Kou και Miyamoto Kano. Sakuraga Mei is also a must.

Eιδική αναφορά στα

Tyrant Who Falls In Love
Elektel Delusion
Complex
The Cornered Mouse Dreams of Cheese και The Carp On the Chopping Block Jumps Twice

Στα έργα της Hiiro Reichi , και Kano Shiuko θα ήταν καλό να ρίξεις μια ματιά.

Well με αυτά το Haru wo daite Ita και τα υπόλοιπα έργα της Nitta Youka έχεις υλικό για κανά μήνα. xD

Αν κοιτάξεις και μέσα στο thread θα βρεις πάρα πολύ καλές προτάσεις και με εντυπώσεις δίπλα.

ωραια ευχαριστω.... αλλα οταν παταω πανω στις ονομασιεσ και με βγαζει στο σιτε myanime.....κτλ μετα που παω για να τα διαβασω??
Posted Image
The Dream Has Ended....

#344 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 March 2011 - 01:47

Δεδομενου στο forum απαγορεύονται links για +18 material σου δόθηκαν links μόνο προς παρουσιάσεις των τίτλων και όχι απευθείας για το υλικό αυτό.

Όλοι οι τίτλοι υπάρχουν στα συνηθισμένα site για κατέβασμα και online διάβασμα (mangatraders, mangafox, animea, nihonomaru etc etc). Πολλούς τίτλους επίσης μπορείς να βρεις και από τα site των scanlation groups.

#345 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 07 March 2011 - 09:09

Σκόνταψα πάνω στο Daisuki Daisuki, συλλογή 9 oneshot από τα οποία διάβασα τα 2.
Κάπως διαφορετικό, ωραίες ιστορίες.