Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (manga)
Posted 15 February 2011 - 17:20

Δεν είναι τραγικό που την λένε Yuri Και γράφει Yaoi?
Edited by Erisadesu, 15 February 2011 - 19:38.
Posted 19 February 2011 - 01:45
-Father Complex
-Abarenbou Kareshi
-Okusan no Mousouteki Nichijou
-Chara Cafe Relish ni Oide
-Ai to Yokubou wa Gakuen de
-Junjo Romantica!
αυτά από τα bookmarks μου! πάω για διάβασμα! χοχοχοχο!

Posted 19 February 2011 - 17:55

Posted 01 March 2011 - 04:59
Αχεμ, το loveless ειναι shounen ai, δλδ πλατωνικος ερωτας μεταξυ αγοριων (brolove/bromance). Υaoi λεγονται οι σειρες που περιεχουν πιο "γραφικες" σκηνεςΤο μονο Yaoi π ΚΑΤΟΡΘΩΣΑ να δω ειναι το Loveless και αυτο γτ παρουσιαζει εναν αγνο ερωτα και την θεση εξαρτησης σε μια σχεση...
ΜΑ ΚΑΛΑ οι κοπελες φτιαχνεστε με ανομαλιες αγοριων?
Τοσα καλα αγορακια ειμαστε ΓΤΦ
Looking for ζεστη αγγαλια pm..~
(χωρις τριχες, μουσια κλπ)

Ποιες ανωμαλιες καλε? Ahahahahahahahah!

EDIT: Btw τσεκαρα τις προτασεις σας για τα αυτακια

Λατρεψα το inu mo arukeba σε τετοιο βαθμο που αρχισα να σκεφτομαι σοβαρα να μαζεψω τον καταμαυρο αδεσποτο παιδαρο που κοβει βολτες στη γειτονια τα απογευματα (ιδιο μεγεθος και προσωπικοτητα με το σκυλακι στο manga εχει).
Το three wolves mountain ειχε ωραιο artwork (η mangaka ξερει να ζωγραφισει καλα τους λυκους). Ο tarou ηταν επικη προσωπηκοτητα =w=.
Uber kawaii το Tsuki ni Ookami. Loved the character design though, it made me feel a bit of pedo XD (λεπτομερειεεεεεςςςς).
Οσο για το Loup Garous Goku ηταν λιιιιιιιιιιιιγο βαρυ..... δεν ξερω αν εφταιγε το οτι ηταν γραφικο ή το οτι δεν ειχα ξαναδει bishies-φλοκατες, παρολα αυτα μου αρεσε γιατι εκανε τη διαφορα απο τα υπολοιπα. Α! Εφαγα κολημα και με τον seme (σωματαρα, goatee, cool eyebrows και γουνιτσα με αυτακια κατα καιρους, με αλλα λογια ο τυπος μου

Aυτα για τωρα, και αν θυμηθειτε κανενα αλλο yaoi/shounen ai με ζωακια εδω ειμαι εγω

Edited by Vagelio, 01 March 2011 - 05:19.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 01 March 2011 - 16:46
Το μονο Yaoi π ΚΑΤΟΡΘΩΣΑ να δω ειναι το Loveless και αυτο γτ παρουσιαζει εναν αγνο ερωτα και την θεση εξαρτησης σε μια σχεση...
ΜΑ ΚΑΛΑ οι κοπελες φτιαχνεστε με ανομαλιες αγοριων?
Τοσα καλα αγορακια ειμαστε ΓΤΦ
Looking for ζεστη αγγαλια pm..~
(χωρις τριχες, μουσια κλπ)
Ω ναι!!!

Asian Gay (BxB) = Hot!

@Vagelio διάβασε και Konoyo Ibun (με αυτάκια) το διάβασα χθές και το βρήκα πολύ καλό!

+ Chapter 5και 6 από Koibito wa Hatsujouki
PS. Τα bara γενικά δεν με χαλάνε, αν εξαιρέσουμε την πολλή τρίχα βέβεα

το Loup Garous Goku (από Hide and Seek) μου άρεσε αρκετά...
Edited by Jiji, 01 March 2011 - 20:17.
Posted 01 March 2011 - 20:05
--
Χάζεψα λίγο τα εξώφυλλα από τα μάνγκα που αναφέρθηκαν και καταλήγω στο να υποστηρίζω τον σαφή διαχωρισμό του ανθρώπου από τα άλλα ζώα.
Posted 01 March 2011 - 23:44
Kι εγώ το ίδιο.Χάζεψα λίγο τα εξώφυλλα από τα μάνγκα που αναφέρθηκαν και καταλήγω στο να υποστηρίζω τον σαφή διαχωρισμό του ανθρώπου από τα άλλα ζώα.

Στο σχόλιο του Kumo παρατηρώ περισσότερο απογοήτευση που οι γυναίκες ασχολούνται με yaoi(μη ρεαλιστικούς αντρες) κι όχι με αληθινούς άντρες παρά οτιδήποτε άλλο. Αν και το ένα δεν αναιρεί απαραίτητα το άλλο δεν θα του δώσω άδικο σ' αυτό. Αλλά τα ίδια και χειρότερα κάνουν και τα "αγοράκια" με την έννοια ότι κολλάνε πολύ περισσότερο με τον φανταστικό κόσμο.
Επίσης να επισημάνω Kumo, τα περισσότερα yaoi είναι "light" και επικεντρώνουν σε συναισθήματα και ρομαντζο παρά στο σεξ. 1 σκηνή σεξ σε ένα τόμο 200 σελίδων δεν είναι λόγος για να απορρίψει κανείς όλο το υπόλοιπο. Φυσικά υπάρχει και το άλλο άκρο, αλλά στην πλειοψηφία των yaoi έτσι πάει.
Τώρα το ότι εσύ δεν μπόρεσες να δεις κάτι τέτοιο το βρίσκω πολύ λογικό. Κι εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα υποθέτω.

Posted 02 March 2011 - 00:04
Anw διάβασα πρόσφατα το Replicant no Yoru που ήταν ελαφρώς άθλιο και ηλίθιο σαν υπόθεση. Περιμένω σαν τρελή νέο chapter του Me de Shireru yoru no Junjou το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ (Ι love the art). To Koibito wa Hatsujouki όπως και το Mitsu no Tsumatta Joushi είχαν ωραίο σχέδιο και γλυκούλα-ish (αν και χαζή υπόθεση/ιστορίες). Passion Fruit no Kaori Tsuki was cute. Το Royal Fiance με νευρίασε ελαφρώς αλλά είναι κάπως guilty pleasure. Koi no Shizuku was nice!!!! Και το Unmei Nante Shinjinai ήταν decent.
Αυτά θυμάμαι πάνω κάτω αυτήν την στιγμή. ^w^
Edit: btw ξαναξεκινησε το scanlation του Aoi Hitsuji no Yume απο Tateno Makoto. Όσες πιστές....
Edited by iristella, 02 March 2011 - 01:56.
Posted 03 March 2011 - 14:23
να ρωτησω... το lovely teacher's ειναι καλο??? αμα ειναι να το ψαξω...

The Dream Has Ended....
Posted 03 March 2011 - 15:07
Τώρα συνειδητοποίησα την σοβαρότητα του πράγματος.Το μονο Yaoi π ΚΑΤΟΡΘΩΣΑ να δω ειναι το Loveless και αυτο γτ παρουσιαζει εναν αγνο ερωτα και την θεση εξαρτησης σε μια σχεση...
Αντέχει άτομο να δει το Loveless ή το Gravitation? Τόσο τα μίσησα που δεν θυμάμαι και το περιεχόμενο πλέον.
Ίρη, τι είναι αυτά τα παρανοϊκά που διαβάζεις; Νυχτερίδες και αράχνες Ö
(το Sex Pistols ακουστά το έχω σαν τίτλο manga, με σκύλους είναι κι αυτό; )
Πάντως εγώ αυτό πιο κάτω δεν μπορώ παρά να το βρω γελοίο.

Posted 03 March 2011 - 15:32
Πάντως εγώ αυτό πιο κάτω δεν μπορώ παρά να το βρω γελοίο.
Spoiler:
εγώ το βρήκα απίστευτα αστείο!
η συγκεκριμένη έχει κάνει και άλλα, ένα πολύ καλό της είναι το Wild Rock το οποίο είναι αρκετά must!
Yaoi με ανθρώπους των σπηλαίων!
@Vampire.... :lΓια το lovely teacher's δεν ξέρω αλλά έχω πολλά να σου προτείνω, αλλά μια ερώτιση, τα θέλεις
Mildly Spicy:
Add a little spice to your dishes with our bishies! Perfect for those who like cute stuff but don't want to handle too much heat. Featuring shy boys, first loves, stolen kisses and more!
NOTE: May be addictive
Spicy:
Take your obsession one step further! Perfect for those who like a bit of action, but to not want to much. People are watching over your shoulder, after all. A perfect combo of great chemistry, engaging stories and beautiful boys!
NOTE: May contain traces of nuts
Extra Spicy:
Whets all sorts of perverted appetites! Bondage? Check. Wild abandon? Check. Lots of action? Check. For your dining pleasure, we'll even remove those pesky "censors" so you can enjoy them as nature indeed!
NOTE: Nosebleeds may occur.